Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Opbevaring, vinkøling og meget mere fra Beaumont
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Beaumont

Find gode ting til baren fra Beaumont

Er man seriøs omkring det at stå i baren så handler det især om at have de rette ting. For står man og prøver at virke seriøs og professionel er det helt umuligt, hvis ikke man har det helt rigtige barværktøj. Jo bedre værktøjet og redskaberne er, jo bedre et resultat får man også ud af det. For det er klart, at hvis barredskaberne er dårlige, så vil drinken blive derefter. Derimod er der ingen tvivl om, at gæster kan mærke og smage det, hvis der er blevet gjort noget ud af en drink. Hos Beaumont kan du finde mange forskellige produkter, som du kan bruge når der skal laves drinks. Mange af disse produkter kan også gives til dem du kender, som har en særlig forkærlighed for drinks.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Nyd hvid- og rosévin med en god vinkøler

En af de ting, som du vil finde hos Barlife fra brandet Beaumont er vinkølere. De har nemlig udviklet hele to forskellige vinkølere, som du kan få fingrene i. De har det til fælles, at de begge gør et rigtig godt arbejde når din vin skal holdes kold. Det er dog også det eneste de to vinkølere har til fælles. For udover det ser de vidt forskellige ud og er generelt kendt for nogle forskellige ting. Den ene vinkøler du kan finde er lavet af rustfrit stål. Her er der tale om en helt klassisk vinkøler i et meget lækkert design. Den er cylinderformet og er på den måde forholdsvis minimalistisk. Alligevel har den dog karakter, især hvis der ligger en smuk flaske bobler eller vin i den. Det faktum, at den er lavet af rustfrit stål gør den ekstra hygiejnisk og det er noget, som de fleste nyder når de står bag en bar. For når man står bag baren er man altid interesseret i, at der er så rent og ryddet, som overhovedet muligt.
 
Den anden vinkøler du kan få fra Beaumont er lavet i plast. Det plast, som den er lavet af er gennemsigtigt, hvilket betyder, at du kan se flasken igennem. Det kan skabe en flot effekt, som du især kan nyde hvis der endda er tale om et flot billede på forsiden af vinen. På caféen eller restauranten vil denne vinkøler se meget moderne ud. Derhjemme vil den også give et moderne udtryk samtidig med, at den vil fungere godt når der skal nydes vin i haven eller på altanen. I disse tilfælde gider man nemlig ikke gå ind og hente sin flaske vin fra køleskabet hver evigt eneste gang man skal have en tår. Netop derfor er en vinkøler, som denen rigtig god at have med.

Beaumont kan være behjælpelig med opbevaring

Enhver bartender ved hvor vigtigt det er at have styr på sine ting bag baren. Er der meget plads bliver det langt nemmere da man på den måde kan brede sig. Er der meget lidt plads kan man dog hurtigt få svært ved at rydde op efter sig selv og holde en ryddet og nydelig bordplads. Der er forskellige måder, hvorpå man kan sørge for, at der er styr på de ting man har baren. En af disse ting er, at man kan anskaffe sig en eller flere speed rails. Faktisk er en speed rail blot en hylde, hvor man kan have nogle flasker stående på. Beaumont har her på siden leveret flere forskellige speedrails og de bliver alle sammen brugt i høj grad. Det er forskelligt hvor meget der kan stå på en speedrail, og hvor mange flasker man kan have stående. En af de rails vi har her på siden er en type, som kan have hele 8 flasker. Det er tilstrækkeligt til de fleste. Ønsker man at hænge flere flasker op kan man altid købe et par stykker af dem.
 
Det er ikke kun den speedrail til 8 flasker man kan få på denne Barlife side. Derimod har Beaumont også udviklet en speedrail, som måler 22”. Det er ensbetydende med, at man kan opbevare seks flasker. Der er også mange, for hvem dette er et fint antal flasker, da det alligevel kun er de færreste, som har seks flasker.
 
Det er ikke kun de store flasker, som du kan opbevare ved hjælp af produkter fra Beaumont. Du vil nemlig også lægge mærke til, at der er de såkaldte shot rails. De fleste kan nok regne ud hvad der gemmer sig bag dette navn. Der gemmer sig naturligvis nogle små hylder, hvorpå man kan opbevare shotglas. Det er noget, som ser rigtig pænt ud og som kunder i baren eller på caféen vil elske. For så snart de har bestilt shot vil du selvfølgelig finde disse shotglas, som er hængt så pænt op. Der er ingen tvivl om, at det er noget, som vil skabe mange kommentarer fra folk.