Beaumont

Beaumont

Er du seriøs omkring det at stå i baren så handler det især om at have det rette udstyr. For står du og prøver at virke seriøs og professionel, er det helt umuligt, hvis ikke du har det helt rigtige barværktøj. Hvor skal du begynde at lede, tænker du måske? Og her kunne Beaumont være et rigtig godt udgangspunkt. Med et kæmpe udvalg af produkter som breder sig over alt, hvad hjertet overhovedet kan begære indenfor interiør til baren, så må Beaumont siges at have plantet sine solide rødder dybt under markedets muld. Læs mere om Beaumont her 

Indlæser...
Filtrer

Vigtigheden af godt værktøj

Jo bedre værktøjet og redskaberne er, jo bedre et resultat får du også ud af det. For det er klart, at hvis barredskaberne er dårlige, så vil drinken blive derefter.

Derimod er der ingen tvivl om, at gæster kan mærke og smage det, hvis der er blevet gjort noget ud af en drink. Hos Beaumont kan du finde mange forskellige produkter, som du kan bruge når der skal laves drinks. Mange af disse produkter kan også gives til dem du kender, som har en særlig forkærlighed for at drikke og lave lækre cocktails.

Bl.a. kan du finde cocktailshakers, jiggers, muddlers og strainers, for bare at nævne nogle af de mange redskaber, som de laver.

Men de producerer også silikoneforme til isterninger, flaskeholdere og skænkepropper. Så for lige at gentage os selv, så finder du alt, hvad hjertet begærer hos Beaumont.

 

Den største engelske leverandør af barudstyr

Overskriften dækker meget godt over, hvad for en størrelsesorden vi har med at gøre. Beaumont er nemlig anset som den største og mest pålidelig producent af barudstyr til bar- og restaurationsbranchen.

Ifølge deres eget udsagn så spænder deres sortiment fra de meget traditionelle barredskaber til de nyeste tendenser indenfor cocktails og cocktailudstyr.

Fabrikken og lageret er placeret i Flitwick, Bedfordshire, i England, og den store barvirksomhed sender over 10.000 produkter afsted om dagen. De mange forsendelser går ud til et kæmpe netværk af distributører, lige fra Cateringvirksomheder til barer og restauranter.

Deres store know-how og kompetencer indenfor barudstyr er også en de helt store grunde til, at vi her hos BarLife er vilde med deres produkter. Alene af den grund at kvaliteten er høj og udvalget er bredt.

 

Her er et udvalg af deres udstyr

For ligesom at give dig et bedre indblik i, hvad du kan forvente dig af udvalget, så vil vi her gennemgå nogle af de temaer, som Beaumont arbejder i.

Indenfor barværktøjets fantastiske rammer, så finder du hos den engelske producent alt, hvad du overhovedet skal bruge.

Det indebærer herunder et større udvalg af forskellige shakere, som jo nærmest er blevet bartenderens bedste ven. Der findes et hav af forskellige variationer og størrelser, og det hele finder du hos Beaumont.

Kunne du godt tænke dig at blive en smule klogere på, hvilken shaker du skal vælge, så kan du læse meget mere omkring det, at finde den helt rette cocktailshaker her.

Og til cocktailshakeren hører naturligvis en jigger, som oversat til dansk kan betegnes som et målebæger. Det er i hvert fald lige præcis den funktion, som den udfylder, og derfor går de to redskaber ofte hånd i hånd.

For at sikre dig selv imod unøjagtige øjemål når du skal blande drinks, så tillader jiggeren en præcision, som bare får den tilberedte cocktail til at smage himmelsk.

Er du nu helt ny i faget eller har fået lysten til at komme i gang, så kan det være svært at vide, hvilket udstyr du reelt set har brug for. Derfor kunne en god løsning være at anskaffe et komplet barsæt, som indeholder alle de basale værktøjer, du får brug for.

Der findes mange forskellige sammensætninger og kompleksiteter, så du kan sagtens finde en løsning, der vil passe til dine behov. Du kan tjekke de mange muligheder ud lige her.

Men det er ikke kun udstyret til bartenderen, som Beaumont udmærker sig med. Det er generelt set alt det interiør, som du overhovedet kan forestille dig høre til en bar. Vi snakker hermed også askebægere, flaskeholdere, glasstativer og tjenerbakker. Og alt hvad der hører herimellem.

 

Andre brands hos BarLife  

Når det kommer til barudstyr, så har vi et bredt udvalg af diverse forhandlere, som alle leverer en høj kvalitet på deres produkter. Lad os starte med at præsentere dig for italienske Alessi.

Vi lægger hårdt ud med at fremhæve en af de lidt pristunge drenge i klassen. Dog er funktionaliteten og designet også herefter, og du får virkelig en på opleveren hos det italienske brand.

I rundt regnet 100 år har de forsynet verden med elegant udstyr til køkkenet med speciale i barudstyr. Alessi er med til at springe rammerne i forhold til at udfordre verden, som vi kender den. Hele tiden konfrontere de traditioner og normale tankemønstre med nogle mageløse designs, som gør op med normerne. Hele tiden med afsættet i de innoverende baner, og i hvordan de kan skabe ganske unikt barudstyr.

Vi er også lige nødt til at komme omkring vores venner fra APS. Her bliver der virkelig også kræset om de mere skæve detaljer. Du kan altså virkelig finde nogle flotte og veldekorerede genstande her. I samme stil som Beaumont spænder sortimentet utrolig bredt, og mange af kunderne til APS er også barer eller restauranter.

Især på det hollandske marked hvor APS primært befinder sig, er udstyret herfra meget populært og efterspurgt i restaurationsbranchen. Til trods for den hårde konkurrence, formår APS at skabe et loyalitetsbånd til deres kunder, som gør, at de selv 12 år efter bliver ved med at komme tilbage. Det er ganske imponerende, synes vi her hos BarLife, og derfor hylder vi APS samt deres fantastiske produkter.

 

Husk på, at hvis du nogensinde står og mangler noget udstyr, som bare tilnærmelsesvist kan relateres til baren, så kan du altid begynde jagten hos Beaumont. Her har de i hvert fald næsten alt, hvad du overhovedet kunne forestille dig. Ellers kan du altid søge videre i vores udvalg fra de andre brands, hvis det falder i bedre jord til din smag.

Vi håber i hvert fald, at du er blevet en smule klogere og ikke mindst føler dig inspireret til at udvide dit barudstyr.

Rigtig god fornøjelse!   

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna