Ølkrus

På denne side finder du ølkrus i forskellige størrelser og former. Ølkrus er meget populært, og noget man ikke kan komme udenom hvis man ligesom os elsker øl - især ølkrus med hank har de sidste par år været en nødvendighed i enhver bar. Find inspiration på siden eller læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
 1. Ølkrus rillet - 63 cl, 1460G
  Ølkrus rillet - 63 cl,
  59,00 kr
 2. Ølkrus 1L - Isar 5000558
  Ølkrus 1L - Isar
 3. Ølkrus 1 L - Poly 200302
  Ølkrus 1 L - Poly
  79,00 kr
 4. Ølkrus 50 cl - Polycarbonat 200301
  Ølkrus 50 cl - Polycarbonat
  48,00 kr
Faldende orden

Skab den rette oktoberfest stemning

Der er intet, der skriger mere tysk oktoberfest end de velkendte ølkrus med hank. Det originale ølkrus er på 1L og går under navnet Maß, der kort sagt betyder 1L på tysk. Skal du derfor holde oktoberfest eller vil udstyre din bar med det helt rigtige, er disse ølkrus uundværlige for at få den helt rette stemning frem - så mangler du kun den klasssike schlager CD med Hansi Hinterseer på coverbilledet. 

 

Ølkrus i forskellige størrelser og udseende

Lyder det voldsomt med ølkrus på 1 liter, tilbyder vi også ølkrus, der har plads til væsentligt mindre. De mindre ølkrus er gode til folk, der nyder øllen over længere tid. Inkarnerede øldrikkere ved at en øl hurtigt bliver doven hvis den står for længe, og derfor er de mindre ølkrus et godt bud på et alternativ til ølkrus på 1L. 

Er man ikke til de klassiske rudeformede Erdinger ølkrus tilbyder vi også andre varianter fra velkendte mærker som Libbey og Arcoroc. Derudover har vi også som noget helt unikt polycarbonat ølkrus, der kan holde til både at blive tabt og kastet med. Disse krus er især gode til oktoberfester hvor man efter fem Maß er i højt humør. 

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna