Ølkrus

Foruden udvalget af vores ølkrus her på siden, så finder du også et stort udvalg af alt fra billige til mere eksklusive ølglas lige her.

Du kan finde vores ølkrus nedenfor, og er du interesseret, så er du velkommen til at læse mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Arcoroc Hayworth ølkrus, 57 cl 5000572 by ARCOROC color Sort
  Arcoroc Hayworth ølkrus, 57 cl
  40,00 kr.
 2. Ølkrus 1L - Isar 5000558 by ARCOROC color Sort
  Ølkrus 1L - Isar
  55,00 kr.
 3. Ølkrus 1 L - Poly 200302 by GLASS4EVER color Sort
  Ølkrus 1 L - Poly
Stigende orden

Ølkrus i lange baner

Er du på udkig efter ølkrus i forskellige størrelser og former, så er du kommet til det rette sted. Ølkrus er meget populært, og noget du ikke kan komme udenom, hvis du ligesom os elsker øl. Især er ølkrus med hank de sidste par år blevet en nødvendighed i enhver bar, og når du vil servere øl til dine tørstige gæster, så er der aldrig sure miner at finde, hvis serveringen sker i et øl krus.


SKAB DEN RETTE OKTOBERFEST STEMNING

Der er intet, der skriger mere tysk oktoberfest end de velkendte ølkrus med hank glas. Det originale ølkrus er på 1 liter og går under navnet Maß, der kort sagt betyder 1L på tysk. Skal du derfor holde oktoberfest eller vil udstyre din bar med de helt rigtige tyske ølkrus, er disse ølkrus uundværlige for at få den helt rette stemning frem. Alt du mangler nu er blot den klasssike schlager CD med Hansi Hinterseer på coverbilledet, så er der garanteret tysk tyrolerfest.

De store tyske 1 liters ølkrus er perfekte til enhver oktoberfest, og du kan både få disse ølkrus i plastik og i glas. Når det karakteristiske ølglas med hank hæves ind over bordet og klirrer med de andre gæsters tyroler ølkrus, og alle i kor udbryder ”prooost”, så vil du pr. automatik komme i kontakt med din indre tyroler.

Og når det kommer sig til ølkrus med hank fås de både i plast og med en størrelse på 1 liter. Som det f.eks. er tilfældet med dette kæmpe ølkrus i plastic, så hører det til den kategori af plastikkrus, der kan betegnes som billige ølkrus med hank. Og bare fordi vi siger billig ølkrus, er det ikke ensbetydende med, at kvaliteten er dårlig. Det helt geniale med glassene lavet i materialet polycarbonat er, at de er uhyggeligt solide og går ikke i stykker ved at blive tabt eller smidt med.

Så apropos oktoberfest, hvor det ikke er for uvane, at tingene godt kan gå en anelse over gevind, så vil netop denne type ølkrus være ideelt.


ØLKRUS I FORSKELLIGE STØRRELSER OG UDSEENDE

Lyder det voldsomt med 1 l ølkrus, tilbyder vi også ølkrus, der er en anelse mindre i størrelsen. De mindre ølkrus er gode til folk, der nyder øllen over længere tid. Inkarnerede øldrikkere ved at en øl hurtigt bliver doven hvis den står for længe, og derfor er de mindre ølkrus et godt bud på et alternativ til ølkrus på 1L.

Er du ikke til de klassiske rudeformede ølkrus med Erdinger logo, tilbyder vi også andre varianter fra velkendte mærker som Libbey og Arcoroc. Derudover har vi også som noget helt unikt polycarbonat ølkrus, der kan holde til både at blive tabt og kastet med. Disse krus er især gode til oktoberfester, hvor du efter fem Maß er i højt humør.


Ølkrus i glas

Med et ølkrus i glas får du den dimentralle modsætning af et engangs ølkrus. Vi har ølkrus i glas fra 28 cl op til klassikeren på 1 liter, og der er glas til enhver smag.

Kan du godt lide udtrykket af et stort tysk ølkrus, så vil de store ølkrus med hank fra det tyske bryggeri Erdinger være lige noget for dig. Bryggeriet er især kendt for deres weissbier, som serveres i de specialdesignede Erdinger weissbier glas, og så ligger bryggeriet nede i München. Derfor er der nærmest ikke noget der skriger traditionelt ølkrus så meget som disse tyske klassikere, og med hovedsæde midt i oktoberfestens højborg, ved de, hvordan de skal indkapsle den helt rigtige stemning i glassene.

Men du kan også sagtens få glas, der er knap så store. Med dette Haworth glas får du et helt enkelt ølkrus, som er ideelt til logo påtrykning eller gravering, og så kan det rumme fra 28 cl op til 57 cl. I modsætning til de gamle tyske ølkrus, hvor der er et integreret ternet mønster i glasset, så er dette ølkrus helt glas.

Har du et godt øje for ølkrus med et engelsk touch, så kan vi også tilbyde dig vores Britannia ølkrus, som er enormt flotte at se på og giver øllen en flot præsentation. Der er noget næsten gammeldags over dette ølkrus, og du bliver bestemt ikke skuffet over at anskaffe dig dette ølglas.


Ølkrus i plastik

Hos os kan du sagtens finde ølkrus med hank i plastik, og faktisk er det i materialet polycarbonat, som vi før har omtalt. Vi har 2 forskellige størrelser i dette materiale, nemlig den helt store på 1 liter og så det lille ølkrus på 0,5 l.

Det smarte med denne type ølkrus er, som tidligere nævnt, at de praktisk talt ikke kan gå i stykker – hvilket i mange tilfælde er yderst funktionelt.


Oktoberfestens udbredelse

I år 1810 så det, som vi kender som oktoberfest, for første gang dagens lys. Den gang statuerede den fejringen af Kronprins Ludwigs bryllup. Siden da er det blevet til over 175 afholdte fester i München, som hvert år er vært for det, der er hele oktoberfest som koncepts moder.

Oktoberfesten i München besøges hvert år af mere end 7 mio. mennesker fra hele verden, og den strækker sig over 16 dage. Der er 95 telte med et samlet antal siddepladser på 105.000, så det er i sandhed en kæmpe folkefest.

Foruden den store øltradition, som du uden tvivl forbinder med Oktoberfesten, så er det også her, den Bayerske folkedragt ”lederhosen” iføres.

Så er du iført den fornemme Bayerske nationaldragt og har et stort ølkrus i hånden, så er du fuldstændig klar til at indtage Münchens største folkefest med bravur.


Vigtigheden i det rette glas

Rent visuelt er der noget symbolsk i, at en øl eksempelvis skænkes i et ølglas, at rødvin nydes fra et rødvinsglas eller at whisky serveres i et whiskyglas. Du forstår formentlig pointen omkring, at når der findes et glas med et specifikt formål for øje, så er det oplagt at vælge dette til servering af den pågældende væske. Det er med andre ord vores klareste anbefaling, at man ved servering vælger glasset med en vis omtanke, da det bestemt ikke er en tilfældighed, at de pågældende glas ser ud som de gør.

Udover at der omtrent er uskrevne regler eller faste traditioner, så er forskellige smageglas desuden designet med henblik på at skabe den bedst mulige smagsoplevelse for brugeren af glasset. Heriblandt er ølkruset bestemt ingen undtagelse.

Ølkruset er udformet med henblik på, at øllen skal præsenteres og opleves bedst muligt. Derudover skaber ølkruset en helt særlig autentisk stemning, og i den forbindelse kan vi selvfølgelig ikke undlade at fremhæve de imponerende 1 liters ølkrus, der eksempelvis er en fast tradition til oktoberfester verden over.

Når vi taler specifikke glas, så er der i designprocessen gjort en lang række overvejelser omkring, at væsken skal være visuelt indbydende, at glasset skal være praktisk samt, at smagsnuancerne og duftaromaerne har bedst mulige betingelser for at udvikle sig.


Køb store og små ølkrus her hos BarLife. Vi har et varieret udvalg af forskellige størrelser, materialer og stile, så chancen for vi også har et ølkrus, der matcher din smag, er temmelig sandsynlig. Du er velkommen til at lade dig inspirere af vores udvalg her på siden, så du rigtig kan komme i Oktoberfeststemning.

”Prost” – og rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna