Barudstyr

Hos Barlife har vi samlet et af Skandinaviens største udvalg af barudstyr. Om du blot mangler en enkelt ting, eller du skal udstyre en professionel bar fra bunden, så har vi alt, som du skal bruge.

Vi har valgt at fokusere på kvalitet i alle prisklasser, så uanset hvilket budget du ligger inde med, kan du foretage dit køb af barudstyr hos os.

I vores pallette af barudstyr finder du alt fra cocktail shaker, målebæger, strainer, champagnesabler og meget mere.

Du finder her på siden et bredt sortiment af professionelt barudstyr, som vil gøre bartendertilværelsen en hel del lettere. Gå på opdagelse og bliv inspireret eller brug søgefunktionen til at finde lige præcis det produkt, som du leder efter. Læs mere her

Indlæser...

GØR DINE DRINKS PERFEKTE

Alle har prøvet at få en cocktail eller drink, som ikke har været afstemt i smagene. De kan enten indeholde for meget alkohol, være for bitre eller alt for milde.

Gør dig selv og dine gæster en tjeneste og sørg for, at du har det rette måleudstyr i baren. Et målebæger eller vippemål er perfekte til netop at sørge for den helt rette balance i din drink.

Både et målebæger og et vippe mål er lynhurtige at bruge i baren, og de kræver ikke ret meget tilvænning.

Flere af vores målebægere er udformet som et timeglas. Målebægere med denne form har ofte to forskellige cl mål, hvilket er rigtig smart, hvis du skal bruge varierede mængder af ingredienser i drinken.

Der kan eksempelvis være et cl mål til 2 centiliter i den ene ende og et cl mål på 5 centiliter i den anden ende. Hav gerne forskellige cl mål i baren, så der altid er et målebæger der passer.

EN COCKTAILSHAKER ER ET MUST I BAREN

En cocktail shaker er nærmest blevet symbolet på en rigtig bartender. Nogle tror måske, at bartendere blot bruger den for at blære sig, men den er uundværlig bagved bardisken.

Shakeren er et ideelt redskab til at shake en cocktail ordentlig sammen. Det kan enten gøres med eller uden is og endda direkte i et glas.

Der findes mange forskellige variationer af den famøse cocktailshaker, men Boston shakeren er nok den mest kendte type shaker der findes. En boston shaker består af et glas og en shaker i aluminium.

Du kan ikke bruge alle slags glas til at shake med en boston shaker. Det kræver et glas med en relativ stor åbning og en kraftig kvalitet, så det ikke går i stykker, når der shakes.

Når en cocktail er blevet shaket, kan det være nødvendigt at filtrere den. Det gøres bedst med en strainer.

En strainer kan holdes direkte for toppen af shakeren, når der skal hældes, så alt overflødigt indhold fra shakeren sies fra.

Du kan naturligvis købe en masse barudstyr enkeltvis, så du løbende tilføjer forskellige produkter til din bar. Men vi har også samlet nogle større barudstyr sæt til dig, som gerne vil have et solidt fundament fra start.

Ved at købe et samlet barsæt sikrer du dig, at du ikke står og mangler vigtige dele for at kunne lave gode drinks.

FORKLÆDE, PROPTRÆKKER OG SERVERINGSBAKKE

Er du selv tjener, eller har du tjenere ansat, så er ovenstående tre essentielle redskaber, som der bare skal være styr på. Skal der gøres lidt ekstra ud af det for gæsterne i privaten, eller skal der serveres i en kommerciel bar eller restaurant, så er ovenstående de rette valg.

Et forklæde er med til at skabe den helt rette stemning. Det beskytter tjeneren mod de værste pletter på tøjet og for at give et eksklusivt udtryk, kan du f.eks. vælge et forklæde i læder.

Et forklæde i læder er nemt at holde, hvis blot det får lidt læderfedt engang i mellem. Fedtet giver en tynd hinde, så eventuelle pletter kan tørres af med en fugtig klud.

En serveringsbakke er et must, når der skal bringes drinks eller cocktails fra baren og til gæsterne. Det samme gælder, når der skal tomme glas den anden vej.

Serveringsbakken fungerer også perfekt til udendørsserveringer. Vores sortiment byder på sorte, sølv eller træ serveringsbakke.

Når det kommer sig til proptrækkere og oplukkere, har vi utrolig mange produkter, som vi kan tilbyde dig. Men for at blive i tjenerverdenen vil vi gerne fremhæve denne proptrækker fra Ghemme, som er det perfekte valg til tjeneren.

Sifoner

Et andet utroligt brugbart værktøj i baren er en sifonflaske. Især når du skal bruge flødeskum til at dekorere en lækker drink, som f.eks. en Irish Coffee eller et æblekageshot, så er det vigtigt at have flødeskum lige ved hånden.

Vælger du at have en skål med flødeskum, bliver det hurtigt uhygiejnisk og en ikke særlig god oplevelse for dine gæster.

Men en god flødeskumssifon sikrer, at der altid er frisk flødeskum klar til servering.

Du kan naturligvis også finde sifoner, som er beregnet til fremstillingen af sodavand eller danskvand. Ønsker du at servere drinks for dine gæster, hvor indholdet er fuldstændig frisklavet, så er den klassiske sodastream en god investering.

Ligesom du kan købe hele barsæt, så har vi naturligvis også et starterkit, hvis du ikke før har beskæftiget dig med sifoner. Med dette ISI sifon begyndersæt, bliver du hurtigt en sand ekspert i at anvende sifonen til drinks såvel som madretter.

Når først du lærer at bruge en sifon, så bliver dette en rigtig god ved bagved bardisken.

Pynt dine cocktails med flot cocktailtilbehør

En stor del af den gode cocktailoplevelse ligger i høj grad i det visuelle udtryk. Derfor skal en velsmagende drink naturligvis også se sig godt ud, når den serveres for dine gæster.

Vi har alt indenfor cocktailtilbehør, som giver det rette finish til de drinks, du nu engang kreerer i baren. Pynt med sjove paraplyer og farvestrålende sugerør for at gøre et ekstra godt indtryk på gæsterne. Din ihærdighed vil komme godt igen.


Vi har alt indenfor barudstyr til salg, så uanset hvad du står og mangler, kan du finde det her hos BarLife. Det professionelle barudstyr er i vores øjne alfa omega for den gode oplevelse, hvilket betyder at kvaliteten er i top, uanset hvilke produkter du kigger på i sortimentet.

Du er velkommen til at søge en masse inspiration eller gå på opdagelse i det store barunivers.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna