Barudstyr

Barudstyr i verdensklasse

Hos Barlife har vi samlet et af Skandinaviens største udvalg af barudstyr. Om du blot mangler en enkelt ting, eller du skal udstyre en professionel bar fra bunden, så vi alt du skal bruge. Vi har valgt at fokusere på kvalitet i alle forskellige prisklasser. I denne kategori finder du alt fra cocktail shaker, målebæger, strainer og meget mere. Gå på opdagelse og bliv inspireret eller brug søgefunktionen til at finde et bestemt produkt Læs mere her 

Indlæser...

Gør dine drinks perfekte

Alle har prøvet at få en cocktail eller drink, som ikke har været afstemt i smagene. De kan enten indeholde for meget alkohol, være for bitre eller alt for milde. Gør dig selv og dine gæster en tjeneste og sørg for, at du har det rette måleudstyr i baren. Et målebæger eller vippemål er perfekte til netop det. Både et målebæger og et vippe mål er lynhurtige at bruge i baren, og de kræver ikke ret meget tilvænning. Flere af vores målebægere er udformet som et timeglas. Målebæger med denne form har ofte to forskelle cl mål. Det er rigtig smart, hvis der skal bruges forskellige mængder af ingredienserne i drink. Der kan eksempelvis være et cl mål til 2 centiliter i den ene ende og et cl mål på 5 centiliter i den anden ende. Hav gerne forskellige cl mål i baren, så der altid er et målebæger der passer.

En cocktailshaker er et must i baren

En cocktail shaker er nærmest blevet symbolet på en rigtig bartender. Nogle tror måske, at bartendere blot bruger den for at blære sig, men den er uundværlig i baren. En cocktail shaker er det idelle redskab til at shake en cocktail ordentlig sammen. Det kan enten gøres med eller uden is og endda direkte i et glas. Boston shaker er nok den mest kendte type shaker der findes. En boston shaker består af et glas og en shaker i aluminium. Man kan ikke bruge alle slags glas til at shake med en boston shaker. Det kræver et glas med en relativ stor åbning og en kraftig kvalitet, så det ikke går i stykker, når der shakes. Når en cocktail er blevet shaket, kan det være nødvendigt at filtrere den. Det gøres bedst med en strainer. En strainer kan holdes direkte for toppen af shakeren, når der skal hældes.


Forklæde, proptrækker og serveringsbakke

Ovenstående er de tre essentielle redskaber, en rigtig tjener skal være udstyret med. Skal der gøres lidt ekstra ud af det for gæsterne i privaten, eller skal der serveres i en kommerciel bar eller restaurant, så er ovenstående de rette valg. Et forklæde er med til at skabe den helt rette stemning. Det beskytter tjeneren mod de værste pletter på tøjet, for at give et eksklusivt udtryk, kan man vælge et forklæde i læder. Et forklæde i læder er nemt at holde, hvis blot det får lidt læderfedt engang i mellem. Fedtet giver en tynd hinde, så eventuelle pletter kan tørres af med en fugtig klud. En serveringsbakke er et must, når der skal bringes drinks eller cocktails fra baren og til gæsterne. Det samme gælder, når der skal tomme glas den anden vej. En serveringsbakke fungere også perfekt til udendørsserveringer. Vores sortiment byder på sorte, sølv eller træ serveringsbakke.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna