Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Libbey - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Libbey

Libbey

Libbey er en amerikansk koncern med flere års erfaring inden for produktion af bordservice, glasservice, porcelænsfade og skåle med mere. De leverer til over 100 lande i verden, og har også produktion i flere lande, som for eksempel Kina, Holland og Latinamerika. Det afspejles også i deres udtryk og designs, at de er inspireret fra flere egne af verden.
Et af deres valgsprog er, at de vil være med til festen, at gribe dagen og fejre den sammen med hvem der nu en gang vil feste. De vil være med ved bordet, og deltage og bidrage til at det bliver en endnu bedre fest. Et godt motto for en producent, som arbejder med løsninger til bordets glæder og ganens lyster.
At Libbey producerer flere forskellige steder I dag, er bare et must som global aktør på markedet. Det handler om at finde evner og styrker i produktion og samtidig skabe en sund økonomi for virksomheden, for at den kan blive ved med at være en global spiller på banen. Det arbejder Libbey for hver dag. De vil skabe de bedste produkter til den rette pris for deres kunder verden over.
Produkter og design
Når bordet skal dækkes, og der er inviteret gæster, så vil man gerne yde det bedste man har lært. Det vil Libbey, og det vil du også som gæstgiver. Derfor skal der diskes op med det fineste man kan tilbyde. Det skal være festligt og smukt – det skal hæve stemningen og der skal for alt i verden emme af liv og glæde. Produkterne hos Libbey er meget stilfulde, og selvom designet er klassisk, så er man ikke I tvivl om at stemningen er højtidelig og at alt foregår her og nu. De høje og elegante glas hæver sig over bordet, og når de fyldes med for eksempel dejlige vine, så bliver både bord og vine levende.
Det er præcis som når man tænder stearinlys ved et bord. Det er ikke kun lyset der mærkes, det er skæret, hyggen og det levende i lysets glød og flamme som stråler ud i rummet og indhyller bordet i stemningen. Alt fra lys, borddækning til det der bliver serveret går op i en højere enhed, og det er det, der skaber festen. Når Libbey siger, at festen starter med et opdækket bord med deres flotte glas, og maden der serveres på deres fade, så er det ikke helt løgn. Udstyret og måden tingene bliver serveret på, er en del af det hele.
Deres vinglas, champagneglas, drinkglas og shotglas falder godt ind ved et hvert bord. De er med til at løfte bordet, vinen, maden og atmosfæren. Det er bare at vælge fra hylderne, når du skal holde din næste fest.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Kvalitet og holdbarhed
Man kan godt få den tanke, at hvis designet og udtrykket er så fint og enkelt, så går det ud over glassenes styrke og holdbarhed. Men det er slet ikke tilfældet med deres glas. Det er nemlig nogle af Europas bedste glas i kvalitet og holdbarhed – fra den hollandske Leerdam. Her laver man det stærkeste glas, som tåler transport og stød, og som sagtens kan gå i opvaskemaskinen uden problemer.
I dag er det vigtigt at glas tåler maskinvask. Vi har ikke tid til rengøring, vi vil hellere bruge tiden til vores gæster og hygge os, og være en del af festen – lige til den slutter. Det ved Libbey, og derfor er kvalitetsstyring et af deres primære områder. Det betyder, at alle deres varer også bliver testet inden de sendes til kunderne. Så kan man som kunde være sikker på, at alt er i orden.
Giv din fest mere liv
Når gæsterne ankommer til din fest, er en modtagelse mere end vigtig. Det er her at festen starter og her at gæsten får indtrykket af, om man er velkommen, og om det bliver skønt at være med som deltager. Byd på et flot glas fra Libbey, med indhold – enten vin eller mix, og fortæl dem, hvor glad du er for at se dem. Gæstfrihed begynder med et smil, et godt glas og masser af latter.
Hvis du ikke under Libbey at være med til din næste fest, så glem ikke, at det ikke er mærket eller prisen der bestemmer om festen bliver god, men om glasset lever op til livet på bordet, i rummet og blandt gæsterne.