Cocktailglas

Når der skal serveres cocktails til dine gæster, er det vigtigt at have nogle flotte cocktailglas. Vi har samlet alle vores cocktailglas her på siden, så du let kan danne dig et overblik over, hvilke cocktailglas der fanger din interesse. Vores sortiment spænder over et bredt udvalg af forskellige cocktailglas fra den billige ende op til det mere eksklusive, og med de mange forskellige glas som vi har, vil du helt sikkert finde et, som passer til din smag.

Om du skal servere simple drinks eller komplekse cocktails, så har vi de glas du skal bruge her hos BarLife. Så føl dig velkommen til at gå på opdagelse her på siden og find inspiration til dit næste cocktailglas. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 60%
  SALE
  Bormioli Line drikkeglas, blå, 29 cl 20404522
  Bormioli Line drikkeglas, blå, 29 cl
  Tilbudspris 10,00 kr Normalpris 25,00 kr
 2. 60%
  SALE
  Bormioli Line drikkeglas, lilla, 29 cl 20404521
  Bormioli Line drikkeglas, lilla, 29 cl
  Tilbudspris 10,00 kr Normalpris 25,00 kr
 3. 60%
  SALE
  Bormioli Line drikkeglas, klar, 29 cl 20404520
  Bormioli Line drikkeglas, klar, 29 cl
  Tilbudspris 10,00 kr Normalpris 25,00 kr
 4. 17%
  SALE
  Drikkeglas Hobstar - 35cl - Libbey 20084135
  Drikkeglas Hobstar - 35cl - Libbey
  Tilbudspris 25,00 kr Normalpris 30,00 kr
 5. 52%
  SALE
  Bormioli Line drikkeglas, klar, 39 cl 20404531
  Bormioli Line drikkeglas, klar, 39 cl
  Tilbudspris 12,00 kr Normalpris 25,00 kr
 6. 34%
  SALE
  Mixology spansk gin & tonic-glas klar 80 cl 12464-01
  Mixology spansk gin & tonic-glas klar 80 cl
  Tilbudspris 59,00 kr Normalpris 89,00 kr
 7. 28%
  SALE
  Drikkeglas Hobstar - 47cl Libbey 20084047
  Drikkeglas Hobstar - 47cl Libbey
  Tilbudspris 28,00 kr Normalpris 39,00 kr
 8. 20%
  SALE
  Tanqueray ginglas 5000291023875
  Tanqueray ginglas
  Tilbudspris 39,00 kr Normalpris 49,00 kr
 9. Malfy "Copa" Gin Glas 99342
  Malfy "Copa" Gin Glas
  49,00 kr
 10. 41%
  SALE
  Bloom ginglas 5010296009385
  Bloom ginglas
  Tilbudspris 29,00 kr Normalpris 49,00 kr
Stigende orden
Side

MATCH DIN COCKTAIL OG GLAS

Der skal helst være overensstemmelse, mellem den cocktail du serverer, og det glas du serverer cocktailen i. Som udgangspunkt findes der ikke nogen regler for det, men nogle glas er direkte opkaldt efter specifikke cocktails, hvoraf det indgår som en selvfølge at servere den heri.

Dette gælder f.eks. Martiniglas, som er opkaldt efter den famøse spiritus, Martini. Glasset er kendt over hele verden, og omtales i visse kredse som et fontaine cocktailglas. Nærmest uanset hvor du befinder dig, vil du derfor altid opleve, at din Dry Martini vil blive serveret i det ikoniske trekantede glas. 

Moscow Mule er et andet eksempel på en drink, der har fået opkaldt et glas efter sig. Faktisk er det et krus, som den forfriskende cocktail har fået opkaldt efter sig. Moscow mule krus findes i flere varianter, men hovedparten har en kobberbelægning eller kobberfarve.

Du kan naturligvis servere disse cocktails og alle andre cocktails i de glas, du har lyst til, men der ligger meget tradition i at bruge de tilhørende glas.
En del af den gode cocktailoplevelse ligger også i det visuelle udtryk, som er med til at forkæle alle sanserne, og dermed gøre en i forvejen lækker cocktail endnu bedre.

 

Din guide til cocktailglas

For at give dig et overblik over de basale forskelle på cocktailglas kommer der her en lille beskrivelse af de forskellige typer glas.

  

Gin & Tonic glasset

En af de største cocktailfavoritter er en gin og tonic, så derfor begynder vi naturligvis med lige kort at beskrive det klassiske ”Copa De Balon Glas”.

Er du, som stort set alle andre, kæmpe fan af gin og tonic, så bør du have nogle gin og tonic glas. De flotte cocktailglas er skræddersyede til den lækre drink, da glasset har en stor skål samt en bred åbning, der virkelig får din Gin & Tonic til at shine.

De klassiske gin cocktailglas er store og kan derfor indeholde meget garnish, is og andre smagsgivende ingredienser, samtidig med den ballonformede skål aktiverer alle aromaerne i drinken, så du får hver enkelt lille detalje med i den samlede Gin & Tonic oplevelse.

Hvis du er på jagt efter en samlet Gin og Tonic pakke, så har vi den perfekte Gin & Tonic gaveæske her hos BarLife. I gaveæsken får du bl.a. 4 smukke gin cocktailglas fra Lyngby, samt en rigtig lækker gin og dertilhørende lækker tonicvand.

  

Martiniglasset

Vi har allerede tidligere været inde på Martiniglasset, og der er ikke så meget andet at sige, end dette glas har stil. Det er utroligt elegant at se på og befinder sig klart i kategorien: flotte cocktailglas.

Glasset er designet til at holde drinken perfekt tempereret, og den lange stilk sikrer, at du ikke varmer din drink op med håndfladen.

Vi vil benytte lejligheden til at fremhæve det flotte cocktailglas fra Cabernet, som er helt igennem stilsikkert og kvalificerer sig som det perfekte Martiniglas.

Et Martiniglas er perfekt til servering af straight-up cocktails – cocktails uden is – og den brede åbning sikrer, at alle drinkens dufter og aromaer bliver fremhævet, hvilket sikrer dig den bedste cocktailoplevelse.    

 

Coupeglasset

Som en konkurrerende søster til Martiniglasset finder du coupeglasset, som i daglig tale også omtales som et Margaritaglas. Når det kommer til Daiquiries, Margaritas eller Cosmopolitans, er coupeglasset altid det foretrukne cocktailglas.

Glasset har de samme kvaliteter som Martiniglasset med den lange stilk og den bredde åbning, og har derfor også gjort kur på det foretrukne glas, når det kommer sig til straight-up cocktails.

Det er et ikonisk glas som udseendemæssigt er utroligt smukt at kigge på, og fremstiller din drink elegant og appetitlig.

Selvom glasset også bliver benyttet som champagneglas, så vil vi dog gerne lige komme med et forbehold til dette. Du skal i hvert fald være opmærksom på, at den brede åbning gør, at boblerne hurtigere fortager sig.

Som en lille fin ekstradetalje, gør coupeglasset sig også særdeles velegnet som reje cocktailglas, da den smukke facon både dekorativt matcher en flot anordning, samtidig med den er mere praktisk at spise af.

Ellers er der ikke en finger at sætte på coupeglasset.

 

HIGHBALL GLAS TIL LONGDRINKS

Highball glas er nogle af de mest universelle glas til baren. Hvis du har et flot sæt af disse, kan du servere mange forskellige drinks.

 

Lowballglas

Lowballglas eller ’Rocks-glas’ som det også går under, er ideelt til alkohol ”on the rocks”. Vil du servere kraftige drinks som ikke indeholder meget væske, er de lave, tykbundede glas med den brede åbning helt perfekte.

F.eks. er dette Spiegelau cocktailglas perfekt til drinks, som du bygger i glasset. Det flotte krystal cocktailglas vil blot opgradere enhver drink, og du har den store fordel, at glasset dækker all-round. Så uanset om det er whisky eller en gin sour, som du vil servere, så har du her det ideelle glas.

 

Cocktailglas i plastik

Et cocktailglas i plastik er ikke nødvendigvis ensbetydende med et engangs cocktailglas. Har du mange gæster, og er du lidt bekymret for, om for mange af dine cocktailglas vil blive smadret i løbet af aftenen, så kan du finde et bredt udvalg af forskellige cocktailglas i materialet polycarbonat. Dette brudsikre plastmateriale er enormt praktisk og stadig flot at se på, så du kan med fordel servere cocktails i disse plastikglas.   

Helt lavpraktisk kan du gøre præcis som med et rigtigt glas. Det kan både tåle maskinvask og du kan hurtigt nedfryse glasset, hvis det er det du ønsker. Du undgår blot at glasset går i stykker, hvis det bliver tabt på gulvet, da materialet er brudsikkert.

 

Her hos BarLife finder du hele tiden cocktailglas på tilbud og med vores store udvalg, er du næsten sikker på at finde et glas, som passer til dine behov.

Rigtig god fornøjelse!        

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna