Cocktailglas

Cocktailglas til baren

Når der skal serveres cocktails til dine gæster, er det vigtigt at have nogle flotte cocktailglas.Vi har samlet alle de forskellige glas et sted, så du ikke behøver at lede andre steder. Om du skal servere simple drinks eller komplekse cocktails, så har vi de glas du skal bruge. Gå på opdagelse i vores sortiment og find de glas, der vil få din cocktails til at fremstå på bedste vis. Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
Faldende orden
Side

Match din cocktail og glas

Der skal helst være overensstemmelse mellem den cocktail der serveres og det glas, cocktailen serveres i. Der gælder som udgangspunkt ikke nogle regler for det, men nogle glas er direkte opkaldt efter den drink, der oftest serveres i det. Det gælder eksempelvis for martiniglas. Martiniglas er opkaldt efter spiritussen, Martini. Glasset er kendt over hele verden, og du vil derfor opleve, at din martini bliver serveret i det trekantede glas, ligemeget hvor i verden du befinder dig. Moscow Mule er et andet eksempel på en drink, der har fået opkaldt et glas efter sig. Faktisk er det et krus, som den forfriskende cocktail har fået opkaldt efter sig. Moscow mule krus findes i flere varianter, men hovedparten har en kobberbelægning eller kobberfarve. Du kan servere disse cocktails i de glas du har lyst til, men der ligger meget tradition i de rigtige glas.

Highball glas til longdrinks

Highball glas er nogle af de mest universelle glas til baren. Hvis du har et flot sæt af disse, kan du servere mange forskellige drinks.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna