Polycarbonat champagneglas

Brug det utroligt slidstærke polycarbonat næste gang du serverer champagne. Materialet kan holde til lidt af hvert og sparer dig mange penge i ødelagte glas efter en våd aften. Se udvalget nedenfor eller læs mere her

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Stigende orden
 1. Champagneglas - polycarbonat 300102
  Champagneglas - polycarbonat
 2. Bellini Coupe, Champagneglas - Poly 300123
  Bellini Coupe, Champagneglas - Poly
  24,00 kr
 3. Champagne glas sort 15 cl CH15-N
  Champagne glas sort 15 cl
  35,00 kr
 4. Champagne Luce - Polycarbonat 300117
  Champagne Luce - Polycarbonat
  59,00 kr
 5. Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml 15626
  Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml
 6. Champagneglas vintage - Poly 4stk. 17902
  Champagneglas vintage - Poly 4stk.
 7. Champagne glas hvid 15 cl CH15-B
  Champagne glas hvid 15 cl
  35,00 kr
 8. Champagneglas Sølver 120ml - Polycarbonat (6stk) 20614-39586
  Champagneglas Sølver 120ml - Polycarbonat (6stk)
  189,00 kr
 9. Guld Akryl Champagneglas 180ml 16887-34024
  Guld Akryl Champagneglas 180ml
  44,00 kr
 10. Champagneglas 16 cl - Premium REF.153S
  Champagneglas 16 cl - Premium
  59,00 kr
Stigende orden

HVAD ER POLYCARBONAT? 

Polycarbonat er en hård type plast, der kan håndtere både ekstremt varme og kolde drikke. Derudover kan glas i dette materiale holde til lidt af hvert og er nærmest umulige at slå i stykker ved tab. Derfor er de oplagte til barer og andre steder, hvor gæsterne, eller en selv, ofte taber et glas eller to.  

POLYCARBONAT GLAS KAN FÅS I MANGE FORMER OG TYPER

Et oplagt glas, som man kan købe til sin bar, og som man kan være sikker på holder er et polycarbonat glas til vin og øl. Så derfor kan man starte ud med at få købt nogle polycarbonat glas, som netop er beregnet til øl og vin som man bare kan smide rundt med. Således er det kun den læskende væske, som går til spilde hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv.

Et andet oplagt glas, at købe i polycarbonat er et cocktailglas, som også bliver serveret meget i en almindelig bar. Det kan være, at man ønsker at nyde en lækker strawberry daquiri. Måske er man mere til en vodka/juice, eller det kan være, at man er typen, der elsker at sidde over en mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene. Uanset hvilken form for lækker cocktail man er til, så kan man finde et passende glas her på siden Barlife, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drik, som man kan forestille sig.

DE SMÅ DRINKS KAN OGSÅ SERVERES I POLYCARBONAT GLAS

Det er ikke kun de drikke, som man normalt nyder i en større mængde, som man kan servere i polycarbonat glas. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at man kan købe dem i dette samme materiale, som holder godt. For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre, som du drikker shots med vil blive meget overraskede over, at disse shotglas vejer så lidt hvis altså de er lavet af polycarbonat. For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas. Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned fordi, at de er vant til at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot. Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna