Polycarbonat champagneglas

Skal du holde en større fest, hvor du har tænkt dig at servere champagne for dine gæster, så har du brug for de rette champagneglas. Men i stedet for at stå med besværet ved rigtige glas, finder du her på siden et stort udvalg af billige plastik champagneglas. Se udvalget nedenfor eller læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Champagneglas 20 cl Epernay - Poly 300112 by GLASS4EVER color Sort
  Champagneglas 20 cl Epernay - Poly
  51,00 kr.
 2. Champagne glas hvid 15 cl CH15-B by Rbdrinks color Hvid
  Champagne glas hvid 15 cl
  38,00 kr.
 3. Champagneglas grøn plast 22,5 cl 4201143 by HAAHR & CO color Sort
  Champagneglas grøn plast 22,5 cl
  29,00 kr.
 4. Champagneglas 16 cl - Premium REF.153S by Rbdrinks color Sort
  Champagneglas 16 cl - Premium
  75,00 kr.
 5. Champagne 11 cl 300115 by GLASS4EVER color Sort
  Champagne 11 cl
  25,00 kr.
 6. Champagne Flute - Polycarbonat 300113 by GLASS4EVER color Sort
  Champagne Flute - Polycarbonat
  25,00 kr.
 7. Champagneglas 100 ml - Koziol 3429535 by Rbdrinks color Sort
  Champagneglas 100 ml - Koziol
  85,00 kr.
 8. Champagne glas sort 15 cl CH15-N by Rbdrinks color Sort
  Champagne glas sort 15 cl
  34,00 kr.
 9. Champagne Light Frosted 18 cl - Polycarbonat 300118 by GLASS4EVER color Sort
  Champagne Light Frosted 18 cl - Polycarbonat
  19,00 kr.
 10. Champagne glas Klar 15 cl CH15-T by Rbdrinks color Sort
  Champagne glas Klar 15 cl
  38,00 kr.
Stigende orden

I vores sortiment af glas til champagne finder du både engangs champagneglas såvel som champagneglas du kan bruge igen og igen.

Indenfor genren af plastikglas vil du uden tvivl støde på materialet polycarbonat, som er utroligt slidstærkt, og kan spare dig for både penge og besvær efter en festlig aften.

HVAD ER POLYCARBONAT

Polycarbonat er en hård type plast, der kan håndtere både varme og kolde drikke. Derudover kan glas i dette materiale holde til lidt af hvert og er nærmest umulige at slå i stykker ved tab. Derfor er de oplagte til barer og andre steder, hvor der er særlig risiko for at glas vil gå i stykker.

Foruden den slidstærke fordel som du får ved denne type glas, så kan polycarbonat sagtens holde til at komme i opvaskemaskinen, så du kan både genbruge glassene og slipper for at vaske dem op i hånden.


POLYCARBONAT GLAS KAN FÅS I MANGE FORMER OG TYPER

Et oplagt glas som du kan købe til din bar, og som du kan være sikker på holder, er et polycarbonat glas til vin og øl. Så derfor kan du altid starte med at få købt nogle polycarbonat glas, som netop er beregnet til øl og vin, som sagtens kan holde til at blive smidt rundt med.

Således er det kun den læskende væske, som går til spilde, hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv.

Et andet oplagt glas at købe i polycarbonat er et cocktailglas, som også bliver serveret meget i en almindelig bar. Det kan være, at du ønsker at nyde en lækker Strawberry Daquiri.

Måske er du mere til en vodka/juice, eller det kan være, at du er typen, der elsker at sidde over en Mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene.

Uanset hvilken form for lækker cocktail du er til, så kan du finde et passende glas her hos BarLife, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drink, som du kan forestille dig.


Praktisk og funktionelt

Champagneglas er meget smukke at se på og de forbindes ofte med store festligheder. Dog kan nogle festligheder have tendens til at blive så festlige, at risikoen for, at de smukke champagneglas går i stykker, bliver en anelse for stor.

Hvis du kan afspejle dig i ovenstående, så kan du med fordel rette blikket mod champagneglas i plastik. De har det smukke ydre som det klassiske champagneglas, men er utrolig praktisk og holdbare, så de kan klare flere festligheder.

Champagneglas i polycarbonat, kan derfor bryste sig med både at være æstetiske samtidig med, at de er praktiske og funktionelle, hvorfor de er ideelle til fra fejring af nyudklækkede studenter, men derudover også et godt valg eksempelvis til når nytåret ringes ind.

Hvis du skal arrangere et bryllup og har forelsket dig i det imponerende syn af et champagnetårn, hvor champagneglas stables ovenpå hinanden, så kan det ligeledes laves med champagneglas i polycarbonat. I den forbindelse vil anbefalingen lyde, at der vælges plastik coupe glas eller såkaldte champagneskåle til formålet.

Ved at opbygge dit champagnetårn i plastik champagneglas, behøver du dermed ikke bekymre dig unødt omkring, om der måtte vælte et par glas undervejs i processen af tilblivelsen af det iøjnefaldende tårn.


DE SMÅ DRINKS KAN OGSÅ SERVERES I POLYCARBONAT GLAS

Det er ikke kun de drikke, som normalt nydes i en større mængde, som du kan servere i polycarbonat plastglas. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at du kan købe dem i det samme materiale, som holder godt.

For det meste vil det være sådan at gæster eller andre, som du drikker shots med, vil blive meget overraskede over, at disse shotglas vejer så lidt, hvis altså de er lavet af polycarbonat. For polycarbonat vejer væsentligt mindre end almindeligt glas.

Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned fordi, at de er vant til at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot.

Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige.


Køb champagnen hos BarLife

Hvad hjælper det at have flotte og festlige champagneglas, hvis ikke du har noget lækkert champagne at hælde i dem?

Vi har naturligvis sørget for, at du ikke behøves at gå ned på udstyr, heller ikke når det drejer sig om champagne, hvor vi har et stort udvalg af forskellige flasker.

Hos os finder du både billig champagne og champagne som befinder sig i den højere ende af prisskalaen, så uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde det i vores sortiment.


Glas til engangsbrug

Indenfor kategorien af plastikkrus er engangsglas meget populære. Det er både når det gælder plastik vinglas, ølglas eller som her på siden champagneglas.

Den helt store fordel ved engangskrus er som navnet antyder, at de kun kan anvendes i en kortere periode, for så derefter at blive smidt ud.

Når du skal holde større fester, kan engangs krus dermed bespare dig for en masse besvær, som ellers kunne ligge i at servere drikkevarer i almindelige glas.

Skulle en gæst være uheldig at tabe et glas, så undgår du hele processen som følger i forhold til at fjerne glasskår osv.

Du står heller ikke med en kæmpe opvask, og det generelle oprydningsarbejde bliver reduceret væsentligt ved at bruge plastik krus.

Naturligvis er der miljømæssige overvejelser, som taler imod brugen af plastikkopper, som kun kan anvendes en gang, men her hos BarLife finder du flere produkter, som er både bionedbrydelige og kompostbare.

Med andre ord har du altså muligheden for at købe samt anvende engangs plastik kopper på en miljøvenlig måde. Skal du f.eks. på festival eller holde en stor havefest, så kan du købe racks af disse billige ølglas, som gør det en hel del nemmere at servere øl til mange personer.

Dermed er du fri for at anskaffe et større lager hjem af ”rigtige ølglas”, og du vil få frigjort noget mere tid, som du kan bruge i selskab med dine gæster.

Ligesom med disse ølglas, har du også mulighed for at købe både billige engangs vinglas og champagneglas, som dækker over de samme egenskaber.

Engangs krus kan altså virkelig være guld værd under visse omstændigheder, og sparer dig for både penge, opvask og besvær. Du skal ikke bekymre dig om ituslåede glas, hvilket kan give en ekstra ro som vært.


Så lad dig endelig inspirere af vores brede udvalg af plastik champagneglas og glas i det hele taget, så du er toptunet til at holde en brag af en fest.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna