Polycarbonat vinglas

Står du og skal holde en stor fest, et sommerarrangement eller måske en vinsmagning, er det nødvendigt med mange vinglas. Dog kan det være en anelse besværligt at have med almindelige vin glas at gøre, da de kræver ekstra arbejde at rengøre. Nedenfor kan du se vores udvalg af plastik vinglas, og har du brug for mere information, kan du læse mere her.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Vinglas 40 cl - Polycarbonat 300106 by GLASS4EVER color Sort
  Vinglas 40 cl - Polycarbonat
  75,00 kr.
 2. Vin glas 25 cl VN25-T by Rbdrinks color Sort
  Vin glas 25 cl
 3. Vin 28 cl 300105 by GLASS4EVER color Sort
  Vin 28 cl
 4. Vin Frosted 25 cl - Polycarbonat 300151 by GLASS4EVER color Sort
  Vin Frosted 25 cl - Polycarbonat
  20,00 kr.
 5. Vin glas sort 25 cl VN25-N by Rbdrinks color Sort
  Vin glas sort 25 cl
 6. Cocktail glas 40 cl VN40-T by Rbdrinks color Sort
  Cocktail glas 40 cl
  39,00 kr.
 7. Vin glas hvid 25 cl VN25-B by Rbdrinks color Hvid
  Vin glas hvid 25 cl
  43,00 kr.
 8. Vinglas 30 cl - Premium REF.283S by Rbdrinks color Sort
  Vinglas 30 cl - Premium
  77,00 kr.
 9. Cocktail glas sort 40 cl VN40-N by Rbdrinks color Sort
  Cocktail glas sort 40 cl
  45,00 kr.
 10. Vinglas 40 cl. grøn plast - Genanvendelig 4201142 by Chef & Som color Grøn
  Vinglas 40 cl. grøn plast - Genanvendelig
  29,00 kr.
 11. 36%
  Cocktail glas hvid 40cl VN40-B by Rbdrinks color Hvid
  Cocktail glas hvid 40cl
  Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 45,00 kr.
 12. Vin glas 16 cl VN20-T by Rbdrinks color Sort
  Vin glas 16 cl
 13. Cocktail glas 60 cl VN60-T by Rbdrinks color Sort
  Cocktail glas 60 cl
  45,00 kr.
 14. Genanvendelige Greencups vinglas 18 cl ECOVIN by Rbdrinks color Sort
  Genanvendelige Greencups vinglas 18 cl
  19,00 kr.
 15. Vin 25 cl - Poly 300121 by GLASS4EVER color Sort
  Vin 25 cl - Poly
 16. Vinglas 200 ml - Koziol 3416535 by Rbdrinks color Sort
  Vinglas 200 ml - Koziol
  69,00 kr.
 17. Vinglas 300 ml - Koziol 3401535 by Rbdrinks color Sort
  Vinglas 300 ml - Koziol
  97,00 kr.
 18. Cocktail glas hvid 60 cl VN60-B by Rbdrinks color Hvid
  Cocktail glas hvid 60 cl
  45,00 kr.
Stigende orden

Når du har med almindeligt glas at gøre, er der også altid en risiko for at de kan gå i stykker. Til en større fest, hvor du er vært, kan det betyde ekstra arbejde for dig, da du skal til at feje glasskår sammen.

Med vinglas i polycarbonat kommer du udenom nogle af de besværlige situationer, som almindelige vinglas kan udsætte dig for.

Denne type vinglas i plastik er brudsikkert og kan samtidig tåle at komme i opvaskemaskinen. Samtidig er det også ofte nogle billige vinglas, så du skal heller ikke spendere en formue, på at købe glas til festen.

Hvad er polycarbonat?

Polycarbonat er en hård plasttype, som er både brudsikker, og som kan holde til meget varme og kolde temperaturer.

Polycarbonat bruges til glas, men materialet anvendes også i mange andre sammenhænge. På produktionsfabrikkerne er det ofte polycarbonat, der bruges som afskærmning til maskinerne. Polycarbonat bruges desuden også på altaner og visse steder, bruges det som vinduer, igen fordi materialet er så brudsikkert.

Du kan også trygt sætte din lid til, at denne type glas vil have en lang levetid, og i mange situationer kan et brudsikkert glas, være en stor fordel.

Engangsglas

Når vi nu fortæller dig om vinglas i polycarbonat, er det vigtigt at understrege, at blot fordi det er plastik, så kan du anvende disse glas flere gange. Efter brug sætter du dem i opvaskemaskinen, og derefter er de klar til at blive brugt igen.

Men her hos BarLife har vi også et udvalg af engangsglas, som kan være yderst funktionelle til havefesten eller julefrokosten.

Engangsglas er ofte plastikglas eller papkrus, som anvendes til drikkeglas af sodavand, øl eller kaffe. Det gode ved netop denne type billige drikke glas er foruden den favorable pris, at du blot skal smide dem i en affaldssæk efter brug.

Dog kan du komme ud for rynkede pander eller hævede øjenbryn, hvis du så meget som bare nævner ordet plastglas. Men trods det til tider dårlige omdømme, så behøver plastik krus ikke være miljøskadelige.

Vi forhandler engangs krus, som er både bionedbrydelige og kompostbare. Dermed kan du udnytte de mange fordele, som er forbundet med engangs glas uden at belaste miljøet yderligere.

Du kan naturligvis købe de klassiske plastikglas, som du kender fra koncerter, fodboldkampe og festivaler, men her hos os finder du også et udvalg af engangs plastik champagneglas og vinglas. Hermed har du muligheden for at købe billige champagneglas, som du ikke efterfølgende skal vaske op eller finde plads til i vitrineskabet.

Forskellige slags plastikglas hos BarLife

I vores store glassortiment af plastikglas finder du glas til mange forskellige anledninger. Vi har allerede kommet ind på vinglas, champagneglas og hvilke muligheder der findes indenfor engangsglas, men vi vil alligevel gerne vise dig nogle flere varianter.

Når du holder fest, er det sjældent, at der ikke bliver hevet et par flasker shots på bordet i løbet af aftenen. Og for at undgå at flasken blot sendes rundt, mens samtlige gæster drikker direkte herfra, så bør du altid have shotsglas klar.

Skal det være ekstra nemt, så kan vi varmt anbefale dig nogle plastik shotglas. Du kan se vores udvalg her, som bl.a. indeholder de klassiske jægerbomb glas, der kan bidrage til at skyde enhver fast i gang.

Er du mere til øl, så har vi også et stort udvalg af plastik ølkrus. Ved at købe øl krus, som er lavet i polycarbonat, får du billige ølglas, som samtidig er brudsikre, og du kan dermed tabe dem, uden at de går i stykker.

Find dine glas hos BarLife

Hos os finder du alle slags glas til alle slags priser. Hvad end det er vand glas, grappa glas eller vinglas, som du er på jagt efter, så finder du dem alle i vores store glassortiment.

Og nu vi er ved vinglassene, så vil vi tage udgangspunkt i nogle af de mange glastyper, som vi har i netop denne kategori.

Krystal vinglas

Kan du heller ikke stå for flotte udsmykninger og pompøse glas? Så har du det fuldstændig ligesom os. Derfor har vi naturligvis et stort udvalg af smukke krystal vinglas, som opgraderer borddækningen samt gør hele vinoplevelsen en anelse mere glamourøs.

Når der er tale om vinglas i krystal, så kan du både få helt klare krystalglas og graverede krystalglas. Så uanset hvilket design du godt kan lide, så har du mulighed for at finde det her.

Dessertvinglas

Når den velsmagende hovedret har lagt sig til rette i maven, er det tid til en lækker dessert. Og til en lækker dessert kan du aldrig gå galt i byen, hvis du serverer en god dessertvin. Vi har et bredt udvalg af de perfekte dessertvinglas, så mangler du lidt inspiration, er du velkommen til at se nærmere her.

Rødvinsglas

Vi kan godt blive en smule bløde i knæene, når vi kigger på store flotte velskabte vinglas. Og hvilken måde at nyde sin rødvin på, når det gøres i nogle udsøgte rødvinsglas. Du finder alle de populære brands hos os og samtidig en masse vinglas i højeste kvalitet.

De gode tilbud finder du hos BarLife

Hvis du er ude efter at gøre en god handel, så kan du roligt blive på vores side. Blandt alle vores produktkategorier finder du altid skarpe priser og gode tilbud. Det samme gør sig gældende for vinglas og ølglas hvor der ofte er tilbud på udvalgte produkter.

Vi efterlever at kunne tilbyde dig de bedste produkter til de bedste priser, så hold jævnligt øje med sortimentet, så du ikke går glip af en glimrende deal.

Du er altid velkommen til at søge din inspiration her hos os, når det omhandler glas, spiritus eller andet tilbehør, som du står og mangler til din bar.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna