Hvidvinsglas

Hvis du har brug for nye hvidvinsglas, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et stort udvalg af kvalitetsglas, der passer til enhver lejlighed. Om du skal finde glas til en restaurant, cafe eller private hjem, så har vi med garanti, dem du skal bruge. Vi forhandler kendte mærker, men har også en række spændende nye mærker i vores sortiment.

Find inspiration til dine nye hvidvinsglas og læs mere om dem her

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Stigende orden
 1. 22%
  SALE
  Incanto hvidvinsglas klar 27,5 cl Ø7,3cm H21cm C 434
  Incanto hvidvinsglas klar 27,5 cl Ø7,3cm H21cm
  Tilbudspris 69,00 kr Normalpris 89,00 kr
 2. Lyonnais vinglas dråber klar - 23 cl 631701
  Lyonnais vinglas dråber klar - 23 cl
  59,00 kr
 3. 24%
  SALE
  Hvidvinsglas 350 ml - Stölzle Exquisit (6stk) 2040
  Hvidvinsglas 350 ml - Stölzle Exquisit (6stk)
  Tilbudspris 249,00 kr Normalpris 329,00 kr
 4. 40%
  SALE
  Hvidvinsglas 48cl - Dolce Vina 6stk. N6668
  Hvidvinsglas 48cl - Dolce Vina 6stk.
  Tilbudspris 149,00 kr Normalpris 249,00 kr
 5. CABERNET TULIPE 35 CL (6stk) 5000704
  CABERNET TULIPE 35 CL (6stk)
  122,00 kr
 6. Hvidvinsglas Sublym 25 cl - Chef & Sommelier 6 stk. 5002561
  Hvidvinsglas Sublym 25 cl - Chef & Sommelier 6 stk.
 7. Hvidvinsglas 420 ml - Stölzle Exquisit (6stk) 2041
  Hvidvinsglas 420 ml - Stölzle Exquisit (6stk)
  249,00 kr
 8. Hvidvinsglas - 28,5 cl Spiegelau Soiree (6stk) 20700128
  Hvidvinsglas - 28,5 cl Spiegelau Soiree (6stk)
  270,00 kr
 9. Final Touch Krystal hvidvinsglas 4stk. LFG1214
  Final Touch Krystal hvidvinsglas 4stk.
  428,00 kr
 10. Zalto Hvidvin (6 stk.), 40 cl 20820340-6
  Zalto Hvidvin (6 stk.), 40 cl
  1.499,00 kr
 11. Leonardo Spiritii hvidvinsglas 290ml - 6stk. 6410BS
  Leonardo Spiritii hvidvinsglas 290ml - 6stk.
 12. Hvidvinsglas 35cl WINE EMOTIONS (6stk) L7588
  Hvidvinsglas 35cl WINE EMOTIONS (6stk)
  299,00 kr
 13. Vinea hvidvinsglas Orvieto 2stk. 35 cl 11832-01
  Vinea hvidvinsglas Orvieto 2stk. 35 cl
  99,00 kr
 14. Grand cepages hvidvinsglas 35cl (6stk) G0935
  Grand cepages hvidvinsglas 35cl (6stk)
  299,00 kr
 15. Hvidvinsglas - Zenz (6 stk) 20510339
  Hvidvinsglas - Zenz (6 stk)
  249,00 kr
 16. 6 stk. Starlight Hvidvinsglas - Stözle - 410ml 8261
  6 stk. Starlight Hvidvinsglas - Stözle - 410ml
  399,00 kr
Stigende orden

HVIDVINSGLAS I HØJ KVALITET

Kvalitet og design er to af de primære faktorer, som er værd at kigge efter, når der skal vælges nye glas. Vores sortiment er nøje udvalgt efter, at de skal kunne leve op til netop disse to faktorer.

Derfor kan du med ro i maven vælge det design, du synes bedst om, da kvaliteten er i top på alle vores serier. Udformningen på glassene varierer meget, og det betyder, at du helt sikkert kan finde et, som passer til din borddækning.

Der findes de klassiske glas, som går til enhver lejlighed. De kan bruges som hverdagsglas i hjemmet, men kan også sagtens bruges på en restaurant. I den anden ende af skalaen har vi vores mere vovede designs, som dog bliver mere og mere populære. 

Her finder du blandt andre vinglas fra Macaron sammen med nogle af glassene fra Leonardo Spiritii, som netop befinder sig i denne mere vovede kategori. Fra disse mærker er det muligt at vælge glas med forskellige stilke eller med næsten vandret bund.

Og når vi snakker vinglas i høj kvalitet, så kommer vi ikke uden om vinglas fra Zalto eller Spiegelau. Både rødvinsglas og hvidvinsglas fra Spiegelau går du aldrig galt i byen med, og deres eksklusive udtryk vil pynte ethvert bord.

Desuden kan du finde vinglas uden stilk, som i den grad også må siges at høre under kategorien vovede vin glas.

 

HVILKET HVIDVINSGLAS ER BEDST?

Det er svært at sige, hvilket glas der er det bedste hvidvinsglas. Kvaliteten på glasset er en vigtig faktor. Vælger du vinglas i billig udgave, vil det hurtigere blive anløben, og det vil kunne holde kortere tid, før det går i stykker.

Meget billige glas kan revne blot ved at skåle med dem, hvorfor det især er vigtigt, at hvidvinsglas til restaurationsbrug er af høj kvalitet. Det giver et eksklusivt udtryk, og man er sikker på, at glassene kan holde til at blive brugt meget.

Ud over kvaliteten skal man også vurdere, hvordan glasset er at drikke af. Nogle hælder til, at åbningen er stor, mens andre hellere vil have, at åbningen er lille. Det er en smagssag, og derfor er der ikke noget rigtigt eller forkert ved det. Størrelsen på et glas til hvidvin er ligeledes op til en individuel vurdering. Har man store rødvinsglas, vil mange vælge et glas til hvidvin, som også er en smule stort.

 

SPIEGELAU HVIDVINSGLAS

Spiegelau er kendt for en meget høj kvalitet inden for glas. Det samme gælder for deres serier af Spiegelau hvidvinsglas. Spiegelau vinglas fås i forskellige størrelser, hvor de fleste har et klassisk udtryk. Ligesom med de fleste af mærkerne i vores sortiment, er det muligt at vælge vinglas i serier. Alle Spiegelau hvidvinsglas hører til en serie, men de kan sagtens vælges for sig.

I flere årtier er Spiegelau blevet brugt rundt om i hele verden. Det er både med de finere serier til restauranter, men også de flotte serier til hverdagsbrug. Flere af dem kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen, og det har høj værdi i det daglige.

 

Forskellen på rødvinsglas og hvidvinsglas

Traditionelt set er den store forskel på rødvins- og hvidvinsglasset størrelsen. Rødvin har som udgangspunkt behov for en større overflade for at kunne åbne sig op og udnytte sit fulde potentiale, mens hvidvinens noter gerne skal holdes end anelse mere kompakt, hvis du ønsker at få det fulde udbytte ud af vinen.

Indenfor rødvinens verden findes der meget groft sagt to typer glas: Bordeauxglasset og Bourgogneglasset. Et Bourgogneglas kendetegnes ved dets meget runde facon som i den grad giver en bred overflade, hvor vinen kan iltes. En drue som Pinot Noir er rigtig god til netop et bourgogne glas, hvoraf at druer som Syrah gør sig utrolig godt i et bordeauxglas.

Dog vil en del vinyndige personer mene, at du også sagtens kan nyde hvidvin i de lidt større rødvinsglas, hvor hvidvinen kan udvikle karaktertræk, som ikke er muligt i hvidvinsglasset. Vores anbefaling vil helt klart lyde på, at du skal prøve dig frem. Lav en smagstest for dig selv, og se om du kan dufte og smage forskellen på den samme flaske vin, når du drikker den af forskellige typer glas. På den måde finder du samtidig ud af, hvad som fungerer for lige præcis dig.    

 

Vin og champagne hos BarLife

Vi har et stort udvalg af både vin og champagne her hos BarLife, så uanset hvilken anledning du har behov for at skulle indkøbe en god rødvin eller en flaske gyldne bobler, så kan du med garanti finde dem her hos os.

Vi har løbende tilbud på champagne i sortimentet, så du kan købe rigtig god kvalitet til billige penge.

Du finder det store udvalg lige her.

 

Vores store glasunivers

Foruden vores store sortiment af vinglas, så finder du her hos BarLife en masse flotte champagne glas, ølglas, romglas og meget mere. Ligesom med vinglassene forhandler vi også de andre glasgenrer i forskellig kvalitet og pris. Du har dermed altid muligheden for at finde både dyre og billige champagneglas eller ølglas.

Desuden kan du også finde et stort udvalg af krystal vinglas, som er en hel kategori for sig. Krystalvinglas kan opdeles i to overordnede kategorier. Mønstrede krystalglas og klare krystal vinglas. De mønstrede glas er majestætiske og pompøse i en helt anden grad end nogen andre glas. Disse glas er til dig, som godt kan lide at vise dig en smule frem, og skabe identiske oplevelser, hvor det visuelle gerne skal fremtones.

De klare krystalvinglas er noget mere afdæmpede og elegante på en helt anden måde. Flere vineksperter giver udtryk for, at skal du have det absolut meste ud af din vin, så bør du altid skænke den op i et krystalglas, da den ru overflade frembringer den bedste næse og de bedste smagsnoter frem i vinen.

 

Her hos BarLife kan du altid finde billige vinglas i høj kvalitet, og på grund af vores mangfoldige udvalg, kan du med stor sandsynlighed finde glasset, som matcher lige netop dine personlige præferencer. Vi har løbende vinglas på tilbud, så du kan med fordel holde dig opdateret på vores produkter. På den måde går du aldrig glip af en god handel.

Rigtig god fornøjelse!

 

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna