Hvidvinsglas

Hvis du har brug for nye hvidvinsglas, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et stort udvalg af kvalitetsglas, der passer til enhver lejlighed. Om du skal finde glas til en restaurant, cafe eller private hjem, så har vi med garanti, dem du skal bruge. Vi forhandler kendte mærker, men har også en række spændende nye mærker i vores sortiment.

Find inspiration til dine nye hvidvinsglas og læs mere om dem her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Stölzle vinglas - blind tasting sort - 32 cl 2036 by Stölzle color Sort
  Stölzle vinglas - blind tasting sort - 32 cl
  90,00 kr.
 2. 11%
  Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl NSG 300.196 by GLASS4EVER color Sort
  Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl
  Tilbudspris 31,00 kr. Normalpris 35,00 kr. Pris ned til 29,00 kr.
 3. Vin glas Definition, Spiegelau - 550ml (6stk) 8497G by SPIEGELAU color Sort
  Vin glas Definition, Spiegelau - 550ml (6stk)
  849,00 kr.
  Udsolgt
 4. Bormioli Romantic vinglas, grøn, 32 cl 20800317 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Romantic vinglas, grøn, 32 cl
  58,00 kr.
 5. 13%
  Champagne glas Definition, Spiegelau - 250ml - (6stk) 8498G by SPIEGELAU color Sort
  Champagne glas Definition, Spiegelau - 250ml - (6stk)
  Tilbudspris 736,00 kr. Normalpris 849,00 kr.
 6. Lyonnais vinglas dråber klar - 23 cl 631701 by La Rochere color Sort
  Lyonnais vinglas dråber klar - 23 cl
  47,00 kr.
  Udsolgt
 7. Artland Neon Vinglas 2stk. 450ml 26843DS by BARLIFE color Sort
  Artland Neon Vinglas 2stk. 450ml
  199,00 kr.
 8. Longchamp hvidvinsglas - 17 cl. (6stk) L7552 by Eclat color Hvid
  Longchamp hvidvinsglas - 17 cl. (6stk)
  214,00 kr.
 9. Hvidvinsglas 350 ml - Stölzle Exquisit (6stk) 2040 by Stölzle color Hvid
  Hvidvinsglas 350 ml - Stölzle Exquisit (6stk)
  325,00 kr.
 10. Hvidvinsglas - 28,5 cl Spiegelau Soiree (6stk) 20700128 by SPIEGELAU color Hvid
  Hvidvinsglas - 28,5 cl Spiegelau Soiree (6stk)
  331,00 kr.
 11. CABERNET TULIPE 35 CL (6stk) 5000704 by ARCOROC color Sort
  CABERNET TULIPE 35 CL (6stk)
  276,00 kr.
 12. ULTIME BORD vinglas 38cl (4 stk) P7630 by Chef & Som color Sort
  ULTIME BORD vinglas 38cl (4 stk)
  299,00 kr.
 13. 18%
  REVEAL UP SOFT LINED Vinglas 40cl (6stk) J9510 by Chef & Som color Sort
  REVEAL UP SOFT LINED Vinglas 40cl (6stk)
  Tilbudspris 329,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
 14. MACARON Vinglas 40cl (6stk) L9267 by Chef & Som color Sort
  MACARON Vinglas 40cl (6stk)
  299,00 kr.
  Udsolgt
 15. Vinglas - 24 cl Spiegelau Soiree (6stk) 20700324 by SPIEGELAU color Sort
  Vinglas - 24 cl Spiegelau Soiree (6stk)
  377,00 kr.
 16. 6 stk. Starlight Hvidvinsglas - Stözle - 410ml 8261 by Stözle color Hvid
  6 stk. Starlight Hvidvinsglas - Stözle - 410ml
  499,00 kr.
 17. RCR Aria Lille Hvidvin 39 cl (6stk) Glas0631 by RCR Glas color Sort
  RCR Aria Lille Hvidvin 39 cl (6stk)
  259,00 kr.
  Udsolgt
 18. Vinglas Spiegelau Soiree 36cl (6stk) 20700136 by SPIEGELAU color Sort
  Vinglas Spiegelau Soiree 36cl (6stk)
  331,00 kr.
 19. 12%
  Vinglas - 34 cl. Spiegelau Vino Grande (6 stk.) 20710334 by SPIEGELAU color Sort
  Vinglas - 34 cl. Spiegelau Vino Grande (6 stk.)
  Tilbudspris 394,00 kr. Normalpris 450,00 kr.
Stigende orden
Side

HVIDVINSGLAS I HØJ KVALITET

Kvalitet og design er to af de primære faktorer, som er værd at kigge efter, når der skal vælges nye glas. Vores sortiment er nøje udvalgt efter, at de skal kunne leve op til netop disse to faktorer.

Derfor kan du med ro i maven vælge det design, du synes bedst om, da kvaliteten er i top på alle vores serier. Udformningen på glassene varierer meget, og det betyder, at du helt sikkert kan finde et, som passer til din borddækning.

Der findes de klassiske glas, som går til enhver lejlighed. De kan bruges som hverdagsglas i hjemmet, men kan også sagtens bruges på en restaurant. I den anden ende af skalaen har vi vores mere vovede designs, som dog bliver mere og mere populære.

Her finder du blandt andre vinglas fra Macaron sammen med nogle af glassene fra Leonardo Spiritii, som netop befinder sig i denne mere vovede kategori. Fra disse mærker er det muligt at vælge glas med forskellige stilke eller med næsten vandret bund.

Og når vi snakker vinglas i høj kvalitet, så kommer vi ikke uden om vinglas fra Zalto eller Spiegelau. Både rødvinsglas og hvidvinsglas fra Spiegelau går du aldrig galt i byen med, og deres eksklusive udtryk vil pynte ethvert bord.

Desuden kan du finde vinglas uden stilk, som i den grad også må siges at høre under kategorien vovede vin glas.


HVILKET HVIDVINSGLAS ER BEDST?

Det er svært at sige, hvilket glas der er det bedste hvidvinsglas. Kvaliteten på glasset er en vigtig faktor. Vælger du vinglas i billig udgave, vil det hurtigere blive anløben, og det vil kunne holde kortere tid, før det går i stykker.

Meget billige glas kan revne blot ved at skåle med dem, hvorfor det især er vigtigt, at hvidvinsglas til restaurationsbrug er af høj kvalitet. Det giver et eksklusivt udtryk, og man er sikker på, at glassene kan holde til at blive brugt meget.

Ud over kvaliteten skal man også vurdere, hvordan glasset er at drikke af. Nogle hælder til, at åbningen er stor, mens andre hellere vil have, at åbningen er lille. Det er en smagssag, og derfor er der ikke noget rigtigt eller forkert ved det. Størrelsen på et glas til hvidvin er ligeledes op til en individuel vurdering. Har man store rødvinsglas, vil mange vælge et glas til hvidvin, som også er en smule stort.


Glassets betydning

Udover at du skal gøre dig tanker om, hvilket vinglas du ønsker i relation til kvalitet, æstetik og prisniveau, så kan du også med fordel gøre dig overvejelser omkring glassets facon, hvis du vil opnå den optimale oplevelse. Hvis du har købt en god flaske vin, så gør dig selv den tjeneste at nyde den i det rette glas. I relation til faconen på vinglas, så vil vi runde tre overordnede emner, som er udformningen, åbningen og størrelsen.


Glassets udformning

Udformningen på vinglasset har stor betydning, da det påvirker, hvordan din vin udvikler sig og dertil hvordan alkoholen fordamper fra vinen. Et klassisk vinglas er typisk formet således, at glassets midte er bredere, hvor det bliver smallere mod åbningen. Denne udformning gør, at alkoholen fordampes langs glassets side, så duftaromaerne ikke påvirkes deraf.


Glassets åbning

Vinglassets åbning påvirker som du måske har fornemmet, hvor meget vin, der rammer munden ad gangen samt hvor på tungen vinen rammer først. Derfor kan glassets åbning have stor betydning for, hvordan du drikker af glasset.


Glassets størrelse

Størrelsen på vinglasset påvirker ligeledes, hvordan vinen tager sig ud. Ved et større vinglas, så har vinen også en større overflade. Dermed påvirkes vinen i højere grad af ilt eftersom, at en større overflade kommer i kontakt med ilt, hvilken har en indvirkning på vinens aromaer. Større vinglas giver endvidere også større mulighed for at slynge vinen rundt i glasset, hvilket påvirker hvordan vinen udvikler sig.


Anerkendte vinglasproducenter

I BarLifes store sortiment af vinglas finder du et udvalg af glas fra forskellige glasproducenter. Heriblandt eksklusive og anerkendte glashuse, der har mange års ekspertise og erfaringer på området.

Dermed bliver resultatet vinglas af højeste kvalitet samt glas, som er designet med henblik på at give dig den bedste oplevelse, hvor der er kredset om alle detaljer.

Et eksempel herpå er Zalto, der tilmed står bag vinglas, som er blevet anerkendt som et af verdens bedste vinglas. Det er smukke mundblæste glas, der er papirtynde samtidig med, at den høje kvalitet gør, at de endda tåler maskinopvask.


Praktisk og funktionelt

Vinglas i polycarbonat står i kontrast til ovenstående eksklusive hvidvinsglas. Ved polycarbonat kan fokusområderne betegnes som praktisk og funktionelt.

Glas i polycarbonat ligner klassiske vinglas, men er produceret i et slidstærkt og holdbart materiale, hvilket gør dem utrolig praktiske og hårdføre. Du behøver derfor ikke bekymre dig unødigt om risikoen for, at et vinglas smadrer.

Glassene vejer tilmed mindre end almindelige glas. Der er altså mange gode grunde til, at glas i polycarbonat er perfekte, hvis du skal pakke en snackkurv for at afholde picnic i det fri, men er ydermere også ideelle i eksempelvis campingvogn eller sommerhus.


SPIEGELAU HVIDVINSGLAS

Spiegelau er kendt for en meget høj kvalitet inden for glas. Det samme gælder for deres serier af Spiegelau hvidvinsglas. Spiegelau vinglas fås i forskellige størrelser, hvor de fleste har et klassisk udtryk. Ligesom med de fleste af mærkerne i vores sortiment, er det muligt at vælge vinglas i serier. Alle Spiegelau hvidvinsglas hører til en serie, men de kan sagtens vælges for sig.

I flere årtier er Spiegelau blevet brugt rundt om i hele verden. Det er både med de finere serier til restauranter, men også de flotte serier til hverdagsbrug. Flere af dem kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen, og det har høj værdi i det daglige.


Forskellen på rødvinsglas og hvidvinsglas

Traditionelt set er den store forskel på rødvins- og hvidvinsglasset størrelsen. Rødvin har som udgangspunkt behov for en større overflade for at kunne åbne sig op og udnytte sit fulde potentiale, mens hvidvinens noter gerne skal holdes end anelse mere kompakt, hvis du ønsker at få det fulde udbytte ud af vinen.

Indenfor rødvinens verden findes der meget groft sagt to typer glas: Bordeauxglasset og Bourgogneglasset. Et Bourgogneglas kendetegnes ved dets meget runde facon som i den grad giver en bred overflade, hvor vinen kan iltes. En drue som Pinot Noir er rigtig god til netop et bourgogne glas, hvoraf at druer som Syrah gør sig utrolig godt i et bordeauxglas.

Dog vil en del vinyndige personer mene, at du også sagtens kan nyde hvidvin i de lidt større rødvinsglas, hvor hvidvinen kan udvikle karaktertræk, som ikke er muligt i hvidvinsglasset. Vores anbefaling vil helt klart lyde på, at du skal prøve dig frem. Lav en smagstest for dig selv, og se om du kan dufte og smage forskellen på den samme flaske vin, når du drikker den af forskellige typer glas. På den måde finder du samtidig ud af, hvad som fungerer for lige præcis dig.


Lad dine hvidvinsglas blive en del af helheden

Når vi siger, at du bør lade dine hvidvinsglas blive en del af helheden, så er det fordi, at vi ofte oplever en tendens til, at vinglas og glas i det hele taget bliver købt sådan lidt hulter til bulter. At have en samling af alle mulige forskellige glas fra forskellige brands har uden tvivl sin charme. Den mere uformelle tilgang til sine glas, er med til at give en dejlig afslappet atmosfære. Dog kan det have en negativ virkning, hvis nogle af vinglassene ikke er i den rette kvalitet.

Derfor kan vi varmt anbefale dig at købe glas fra den samme serie. På den måde sikrer du dig både en æstetisk rød tråd, samtidig med at kvaliteten er høj.

Rødvinsglas er for mange den øverste prioritet, men vi synes bestemt, du skal have hvidvinsglassene som en lige så stor prioritet. Har du f.eks. inviteret gæster på en lækker middag, hvor du også har gjort dig tanker om udvælgelsen af vinmenuen, så kan helhedsindtrykket falde, hvis ikke hvidvinsglassene lever op til hvidvinens kvalitet.

Hvis nu vi skulle komme med et bud på den perfekte glasserie, så er det Stem Zero’s kollektion, der går under navnet ”Delicate”. Deri kan du bl.a. finde dette smukke hvidvinsglas, som er en fryd for øjet samt for den hvidvin, du skænker heri.


Vin og champagne hos BarLife

Vi har et stort udvalg af både vin og champagne her hos BarLife, så uanset hvilken anledning du har behov for at skulle indkøbe en god rødvin eller en flaske gyldne bobler, så kan du med garanti finde dem her hos os.

Vi har løbende tilbud på champagne i sortimentet, så du kan købe rigtig god kvalitet til billige penge.

Du finder det store udvalg lige her.


Drinks med hvidvin

Dine hvidvinsglas er selvfølgelig det oplagte valg til servering af hvidvin, hvor Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Pinot Grigio blot er et udpluk af de forskellige skønne muligheder, der er at vælge imellem, når du skal nyde et godt glas hvidvin.

Men ikke nok med, at dine hvidvinsglas kan præsentere og servere hvidvin med bravur, så er de lige så fantastiske til at servere lækre og læskende hvidvinsdrinks.

Du kender formentlig til sangria, der jo er en vidunderlig drink lavet på rødvin og derudover kender du med garanti gløgg, der ligeledes er en rødvinsdrik, men der findes altså også skønne bud på drinks med hvidvin, som du er nødt til at prøve.

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med drinks med hvidvin, så vil vi nedenfor give dig inspiration til et par bud eksempelvis en velkomstdrink med hvidvin, der er en ideel til at byde dine gæster velkommen til en festlig aften.

For at skabe en frisk og nem sommerlig drink kan du eksempelvis kombinere din kolde hvidvin med saft eksempelvis en jordbærrabarber variant. For at toppe herligheden, vil en limebåd og en kvist frisk mynte være den perfekte drinksgarniture. Fremgangsmåden til denne drink vil lyde på, at du skal prøve dig frem. Smag dig frem for at finde et passende blandingsforhold mellem hvidvin, saft og limejuice.

Hvidvinsvelkomstdrinken følger ovenstående princip, og dermed også samme fremgangsmåde, men kan i stedet for bestå af hvidvin og hyldeblomstkoncentrat. For at toppe drinken vil en citron- og agurkesnirkler passe godt til drinkens smagsnuancer.


Vores store glasunivers

Foruden vores store sortiment af vinglas, så finder du her hos BarLife en masse flotte champagne glas, ølglas, romglas og meget mere. Ligesom med vinglassene forhandler vi også de andre glasgenrer i forskellig kvalitet og pris. Du har dermed altid muligheden for at finde både dyre og billige champagneglas eller ølglas.

Desuden kan du også finde et stort udvalg af krystal vinglas, som er en hel kategori for sig. Krystalvinglas kan opdeles i to overordnede kategorier. Mønstrede krystalglas og klare krystal vinglas. De mønstrede glas er majestætiske og pompøse i en helt anden grad end nogen andre glas. Disse glas er til dig, som godt kan lide at vise dig en smule frem, og skabe identiske oplevelser, hvor det visuelle gerne skal fremtones.

De klare krystalvinglas er noget mere afdæmpede og elegante på en helt anden måde. Flere vineksperter giver udtryk for, at skal du have det absolut meste ud af din vin, så bør du altid skænke den op i et krystalglas, da den ru overflade frembringer den bedste næse og de bedste smagsnoter frem i vinen.


Her hos BarLife kan du altid finde billige vinglas i høj kvalitet, og på grund af vores mangfoldige udvalg, kan du med stor sandsynlighed finde glasset, som matcher lige netop dine personlige præferencer. Vi har løbende vinglas på tilbud, så du kan med fordel holde dig opdateret på vores produkter. På den måde går du aldrig glip af en god handel.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna