Hvidvinsglas

Flotte hvidvinsglas til alle lejligheder

Hvis du har brug for nye hvidvinsglas, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et stort udvalg af kvalitetsglas, der passer til enhver lejlighed. Om du skal finde glas til en restaurant, cafe eller private hjem, så vi med garanti dem skal du bruge. Vi forhandler kendte mærker, men har også en række spændende nye mærker i vores sortiment. Find inspiration til dine nye hvidvinsglas og læs mere om dem her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 40%
  SALE
  Hvidvinsglas 48cl - Dolce Vina 6stk. N6668
  Hvidvinsglas 48cl - Dolce Vina 6stk.
  Tilbudspris 149,00 kr Normalpris 249,00 kr
 2. CABERNET TULIPE 35 CL (6stk) 5000704
  CABERNET TULIPE 35 CL (6stk)
  199,00 kr
 3. Hvidvinsglas 35cl WINE EMOTIONS (6stk) L7588
  Hvidvinsglas 35cl WINE EMOTIONS (6stk)
  299,00 kr
 4. Hvidvinsglas 47cl WINE EMOTIONS (6stk) L7587
  Hvidvinsglas 47cl WINE EMOTIONS (6stk)
  299,00 kr
 5. Vinea hvidvinsglas Orvieto 2stk. 35 cl 11832-01
  Vinea hvidvinsglas Orvieto 2stk. 35 cl
  149,00 kr
 6. Hvidvinsglas 420 ml - Stölzle Exquisit (6stk) 2041
  Hvidvinsglas 420 ml - Stölzle Exquisit (6stk)
  329,00 kr
 7. Grand cepages hvidvinsglas 35cl (6stk) G0935
  Grand cepages hvidvinsglas 35cl (6stk)
  299,00 kr
Stigende orden
Side

Hvidvinsglas i høj kvalitet

Kvalitet og design er to af de primære faktorer, når der skal vælges nye glas. Vi har valgt vores sortiment efter netop disse. Derfor kan du med ro i maven vælge det design, du synes bedst om. Kvaliteten er i top på alle vores serier. Udformningen på glassene varierer meget, og det betyder, at du helt sikkert kan finde et som passer til din borddækning. Der findes de klassiske glas, som går til enhver lejlighed. De kan bruges til hverdag i hjemmet, men kan også sagtens bruges på en restaurant. I den anden ende af skalen, er der de mere vovede designs, som dog bliver mere og mere populære. Macaron vinglas er i den kategori sammen med nogle af glassene fra Leonardo Spiritii. Fra disse mærker er det muligt at vælge glas med forskellige stilke eller med næsten vandret bund.Hvilket hvidvinsglas er bedst?


Det er svært at sige, hvilket glas der er det bedste hvidvinsglas. Kvaliteten på glasset er en vigtig faktor. Vælger man et billigt glas, vil det hurtigere blive anløben, og det vil kunne holde kortere tid, før det går i stykker. Meget billige glas kan revne blot ved at ståle med dem. Til brug i en restaurant er det især vigtigt, med hvidvinsglas af høj kvalitet. Det giver et eksklusivt udtryk, og man er sikker på, at glassene kan holde til at blive brugt meget. Ud over kvaliteten, skal man også vurdere hvordan glasset er at drikke af. Nogle hælder til, at åbningen er stor, mens andre hellere vil have, at åbningen er lille. Det er en smagssag, og derfor er der ikke noget rigtigt eller forkert ved det. Størrelsen på et glas til hvidvin er ligeledes op til en individuel vurdering. Har man store rødvinsglas, vil mange vælge et glas til hvidvin, som også er en smule stort.

Spiegelau hvidvinsglas

Spiegelau er kendt for en meget høj kvalitet inden for glas. Det samme gælder for deres serier af Spiegelau hvidvinsglas. Spiegelau hvidvinsglas fås i forskellige størrelser, hvor de fleste har et klassisk udtryk. Ligesom med de fleste af mærkerne i vores sortiment, er det muligt at vælge vinglas i serier. Alle Spiegelau hvidvinsglas hører til en serie, men de kan sagtens vælges for sig. I flere årtier er Spiegelau blevet brugt rundt om i hele verden. Det er både med de finere serier til restauranter, men også de flotte serier til hverdagsbrug. Flere af dem kan tåle at blive vasket i opvaskemaskinen, og det har høj værdi i det daglige.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna