Polycarbonat glas

Her hos BarLife kan vi bryste os af at være den førende forhandler i landet, når det kommer til polycarbonat glas, hvilket vi er utroligt stolte over. Når det kommer til barudstyr, så er der noget, som er meget vigtigt at tage højde for. Nemlig at du af og til skal overveje at købe glas i holdbart materiale. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Bomb Shot - let poly 100302 by GLASS4EVER color Sort
  Bomb Shot - let poly
 2. 50%
  Jager bombs - Poly 100308 by GLASS4EVER color Sort
  Jager bombs - Poly
  Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 24,00 kr.
 3. Shotglas 2 cl - poly 100205 by GLASS4EVER color Klar
  Shotglas 2 cl - poly
  8,00 kr.
  Udsolgt
 4. Øl glas 30 cl TL30-T by Rbdrinks color Sort
  Øl glas 30 cl
  30,00 kr.
 5. Vinglas 40 cl - Polycarbonat 300106 by GLASS4EVER color Sort
  Vinglas 40 cl - Polycarbonat
  49,00 kr.
 6. Stabel glas 30 cl STD30 by Rbdrinks color Sort
  Stabel glas 30 cl
  30,00 kr.
 7. 27%
  Karaffel 1L - Polycarbonat 500101 by GLASS4EVER color Sort
  Karaffel 1L - Polycarbonat
  Tilbudspris 72,00 kr. Normalpris 99,00 kr. Pris ned til 49,00 kr.
 8. Vin glas 16 cl VN20-T by Rbdrinks color Sort
  Vin glas 16 cl
 9. 11%
  Retro glas 40 cl GR40-T by Rbdrinks color Sort
  Retro glas 40 cl
  Tilbudspris 25,00 kr. Normalpris 28,00 kr.
 10. Ølglas 42,5 cl - Poly 999907 by GLASS4EVER color Sort
  Ølglas 42,5 cl - Poly
 11. Longdrink glas 30 cl FAN33-T by Rbdrinks color Sort
  Longdrink glas 30 cl
 12. Vin glas sort 25 cl VN25-N by Rbdrinks color Sort
  Vin glas sort 25 cl
 13. Granity 0,8l - Poly 200113 by GLASS4EVER color Sort
  Granity 0,8l - Poly
 14. Øl glas 25 cl BR25-T by Rbdrinks color Sort
  Øl glas 25 cl
  35,00 kr.
Stigende orden
Side

Her på siden kan du for eksempel købe plastik glas, som er yderst holdbare og kan tåle lidt af hvert.

Polycarbonat går ikke i stykker, hvis det tabes på jorden, og dermed undgår du ituslåede glas, hvis uheldet skulle være ude.

Desuden kan du bare komme dine polycarbonat glas i opvaskeren, så du slipper for besværet med at skulle vaske dem op i hånden.

Nedenfor ser du vores store udvalg af plastglas.

POLYCARBONAT GLAS KAN FÅS I MANGE FORMER OG TYPER

Et oplagt glas som du kan købe til baren, og som du kan være sikker på holder, er et polycarbonat glas til øl. I en bar bliver der altid drukket mange øl, og derfor er det klart, at der statistisk set også af den grund bliver smidt flere ølglas på gulvet end mange andre glas.

Så derfor kan du med fordel begynde at få købt nogle polycarbonat plastikglas, som netop er beregnet til øl, og som du bare kan smide rundt med. Således er det kun den gyldne væske, som går til spilde, hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv.

Fordelen er også at du får nogle billige ølglas, ved at købe dem i polycarbonat. Vælg eventuelt et polycarbonat glas som har en form som et rigtig øl krus, hvilket du kan få her på siden. Køb ølkrus i plastik, som har et rumfang på 50 cl, og som har flotte cirkler, som skaber en sjov effekt, og som gør, at øllen ser godt ud, når du hælder det i.

Et andet oplagt glas at købe i polycarbonat er et cocktailglas. Drinks og cocktails bliver langet over disken i massevis, og derfor er det smart med glas, som ikke går i stykker ved at blive tabt på gulvet.

Det kan være, at du ønsker at nyde en lækker strawberry daquiri. Måske er du mere til en vodka/juice, eller det kan være, at du er typen, der elsker at sidde over en Mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene.

Uanset hvilken form for lækker cocktail du er til, så kan du finde et passende cocktailglas her på siden BarLife, hvor vi har en stor glas shop, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drik, som du kan forestille dig.

DE SMÅ DRINKS KAN OGSÅ SERVERES I POLYCARBONAT GLAS

Det er ikke kun de drikke, som du normalt nyder i en større mængde, som du kan servere i polycarbonat plastikkrus. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at du kan købe dem i dette samme materiale af hård plast, som holder godt.

For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre som du drikker shots med, vil blive meget overraskede over at disse plastik shotglas vejer så lidt, hvis altså de er lavet af polycarbonat.

For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas, samtidig med at polycarbonat glas er billige. For mange vil det gælde, at de tager et shot op, og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned, fordi de er vant til, at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot.

Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks.

Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige. Desuden finder du også de eftertragtede jægerbombs glas i blandt dette sortiment. Så du kan roligt finde flasken med Jägermeister frem, samt et par dåser Red Bull, for nu skal der gang i festen.

Køb vinglas og champagneglas til festen

Når du står overfor at skulle holde en større fest, hvor du både vil servere vin og champagne til dine, så kan det være en fordel at købe en masse glas, som er lette at håndtere.

Vi har både engangs champagneglas & vinglas, som du ikke behøver at gøre noget ved, når festen er slut, udover at smide dem i en affaldssæk. Du slipper for en større opvask og skulle en af gæsterne være så uheldige at vælte et glas på jorden, vil det ikke gå i stykker. Ingen glasskår og ingen ekstra arbejde til dig.

Er du ikke til engangsglas, så har vi også både plastik champagneglas & vinglas i polycarbonat materialet, som har mange af de samme fordele, vi både har nævnt for ølglas og cocktailglas.

Udover at undgå ituslåede glas, så kan du både få billige vinglas & champagneglas på denne måde, samtidig med at de sagtens kan tåle at komme i opvaskeren. Så dagen efter festen skal du ikke til at vaske hundredvis af glas op i hånden.

Med disse glas i polycarbonat kan du med andre ord transformere tid på oprydning til mere tid sammen med dine gæster.

Engangsglas til fest og festival

Når det kommer til engangs plastik krus, så har vi de helt ideelle slags. For når du står og skal afholde den helt store havefest, eller er på vej til festival, så kan almindelige glas være temmelig upraktiske, ja ovenikøbet ulovlige at medbringe.

Problemet med engangs glas er den negative påvirkning, som de har på miljøet. Derfor har vi nøje udvalgt nogle miljøvenlige glas, som er fremstillet af kompostbare materialer, og som vil nedbryde sig selv efter en vis periode.

Så når du skal vælge de rette glas til festen, kan du roligt kigge i retning af de plastkrus, som du finder her hos os.

Skal du servere kaffe eller andre varme drikke til en større forsamling, finder du også et udvalg af plastikkopper og papkrus her hos BarLife. Du er dermed altid godt garderet, når du handler hos os.

Du finder alle slags glas i forskellige priser her hos os, hvilket betyder at uanset hvad du er på udkig efter, kan du få lige her. Vi har altid tilbud på alt fra drikkeglas til romglas, så du kan altid gøre en god handel.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna