Polycarbonat glas

Polycarbonat glas

Her på Barlife kan vi bryste os af at være den førende forhandler i landet når det kommer til polycarbonat glas og det er vi stolte af.

Når det kommer til barudstyr så er der noget, som er meget vigtigt at tage højde for og det er, at man af og til er nødt til at købe glas i holdbart materiale. Her på siden kan man for eksempel købe polycarbonat glas, som er lige præcist yderst holdbart og kan tåle lidt af hvert.Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Stemless 40cl - Poly
  Stemless 40cl - Poly
  49,00 kr
  Quickview
 2. Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl
  Vinsmagnings glas - Polycarbonat 20,5cl
  35,00 kr
  Quickview
 3. Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
  Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
  49,00 kr
  Quickview
 4. Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
  Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
  45,00 kr
  Quickview
 5. Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat
  Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat
  45,00 kr
  Quickview
 6. Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  39,00 kr
  Quickview
 7. Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat
  Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat
  17,00 kr
  Quickview
 8. Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml
  Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml
  39,00 kr
  Quickview
 9. Champagneglas vintage - Poly 4stk.
  Champagneglas vintage - Poly 4stk.
  349,00 kr
  Quickview
 10. Reagensglas 2 cl. 1200 stk. - Polycarbonat
  Reagensglas 2 cl. 1200 stk. - Polycarbonat
  1.999,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Polycarbonat glas kan fås i mange former og typer

Et oplagt glas, som man kan købe til sin bar, og som man kan være sikker på holder er et polycarbonat glas til øl. I en bar bliver der altid drukket mange øl og derfor er det klart, at der statistisk set også af den grund bliver smidt flere af disse ølglas på gulvet end mange andre glas. Så derfor kan man starte ud med at få købt nogle polycarbonat glas, som netop er beregnet til øl og som man bare kan smide rundt med. Således er det kun den gyldne væske, som går til spilde hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv. Vælg eventuelt et polycarbonat glas, som har en form som et rigtig ølkrus, hvilket man kan få her på siden. Køb ølkruset Poly, som har et rumfang på 50 cl og som har flotte cirkler, som skaber en sjov effekt og som gør, at øllen ser godt ud når man hælder det i.

Et andet oplagt glas, at købe i polycarbonat er et cocktailglas, som også bliver serveret meget i en almindelig bar. Det kan være, at man ønsker at nyde en lækker strawberry daquiri. Måske er man mere til en vodka/juice, eller det kan være, at man er typen, der elsker at sidde over en mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene. Uanset hvilken form for lækker cocktail man er til, så kan man finde et passende glas her på siden Barlife, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drik, som man kan forestille sig.

De små drinks kan også serveres i polycarbonat glas

Det er ikke kun de drikke, som man normalt nyder i en større mængde, som man kan servere i polycarbonat glas. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at man kan købe dem i dette samme materiale, som holder godt. For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre, som du drikker shots med vil blive meget overraskede over, at disse shotglas vejer så lidt hvis altså de er lavet af polycarbonat. For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas. Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned fordi, at de er vant til at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot. Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige.
Copyright © 2019 Barlife Aps