Blandingsspiritus

Blandingsspiritus i alle afskygninger


Der findes utroligt mange forskellige blandingsspiritusser på markedet. Vi har sørget for, at have mange af dem samlet i vores sortiment. De forskellige spiritusser er kendetegnet ved, at de kan drikkes alene, men også i høj grad bruges i cocktails. Nogle af de mest kendte produkter er eksempelvis absinth, pastis og andre likører. Blandingsspiritus kan være med til at twiste dine cocktails, så de får et nyt udtryk, der kan overraske dine gæster. Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
  1. La Madre Vermouth FL 75 40068
    La Madre Vermouth FL 75
    169,00 kr
  2. Richland Georgia Rum FL 75 54249
    Richland Georgia Rum FL 75
    749,00 kr
  3. Georgia Moon "Corn Whiskey" FL 75 58076
    Georgia Moon "Corn Whiskey" FL 75
    229,00 kr
  4. Georgia Moon "Peach" FL 75 58077
    Georgia Moon "Peach" FL 75
    229,00 kr
  5. Underberg Bitter (12x2cl.) FL 2 62042
    Underberg Bitter (12x2cl.) FL 2
    169,00 kr
  6. A.H. Riise Westindian Bitter FL 50 62221
    A.H. Riise Westindian Bitter FL 50
    239,00 kr
  7. Bols Liqueur Apricot Brandy FL 70 63326
    Bols Liqueur Apricot Brandy FL 70
    169,00 kr
  8. Vedrenne Liqueur Creme de Cassis FL 50 63328
    Vedrenne Liqueur Creme de Cassis FL 50
    159,00 kr
  9. Grand Marnier Cordon Rouge (Rød)* FL 100 63334
    Grand Marnier Cordon Rouge (Rød)* FL 100
    369,00 kr
  10. Merrys Original Irish Cream Liqueur FL 70 63338
    Merrys Original Irish Cream Liqueur FL 70
    137,00 kr
Faldende orden
Side

Prøv en lækker pastis

Er man på ferie i Frankrig, kan man være sikker på, at der findes en pastis på alle menukort. På få år, omkring 1915-1920, vandt pastis meget frem i Frankrig og siden da, er den blevet opfattet som en slags nationaldrik. Næst efter vin selvfølgelig. Den bruges primært til to formål. Enten som en aperitif eller digestif. Som aperitif bruges den før mad, og har den effekt på kroppen, at den hjælper en smule på sulten. Efter en middag vil mange ofte have en mæthedsfornemmelse. Hvis man drikker den som digestif, renser den munden og giver en frisk fornemmelse i kroppen. Smagen inkluderer altid anis, men der findes flere varianter, som afrundes med andre krydderier eller frugter. Pastis vinder mere og mere frem, men er stadig ikke brugt så mange steder i Skandinavien. Prøv at server en for dine gæster - de vil elske det!

 

Hårdtslående absinth eller blød likør

Over hele verden er absinth kendt for sit høje alkoholindhold. Selvom den ofte er stærk, findes der flere varianter, som ligger i den lave ende af skalaen med omkring 45%. I de milde varianter, opleves en blødere og mere raffineret smag. Disse kan nydes rent eller blandes med vand og sukker. De mere hårdtslående varianter kan have en alkoholprocent på op imod 70%. Så stærke drikke er svære at nyde rene, og langt de fleste bruger dem i cocktails og drinks. Andre blandingsspiritusser er noget mere milde og kan lettere bruges i drinks. I vores udvalg har vi eksempelvis Cointreau, Aperol og Galliano. Aperol bruges i den kendte drink, Aperol Spritz. Cointreau forbinder mange med ældre mennesker, der drikker det rent. Cointreau kan nydes rent, men det bruges i rigtigt mange cocktails grundet sine noter af appelsin. Samtidigt er alkoholprocenten på cirka 40%, så den er ikke for stærk.

 

Ingen bar uden bitter

I alle barer og hjemmebarer skal der være et stort udvalg af bitter. Det er overset af mange til den private hjemmebar, og det er en fejl. Bitter kan være med til at twiste cocktails og give unikke smagsoplevelser. Fordelen ved bitter er, at de kan holde sig i rigtigt lang tid, efter de er åbnet. Flaskerne fås i små størrelser, så man kan have et stort udvalg, uden at det fylder eller koster for meget. Det kræver lidt eksperimenteren i baren for at lære at bruge bitter i cocktails, men det kan gemme på gode overraskelser til dig og dine gæster.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna