Blandingsspiritus

Blandingsspiritus i alle afskygninger

Der findes utroligt mange forskellige blandingsspiritusser på markedet. Vi har sørget for, at have mange af dem samlet i vores sortiment. De forskellige spiritusser er kendetegnet ved, at de kan drikkes alene, men også i høj grad bruges i cocktails. Nogle af de mest kendte produkter er eksempelvis absinth, pastis og andre likører. Blandingsspiritus kan være med til at twiste dine cocktails, så de får et nyt udtryk, der kan overraske dine gæster. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer

Prøv en lækker pastis

Er man på ferie i Frankrig, kan man være sikker på, at der findes en pastis på alle menukort. På få år, omkring 1915-1920, vandt pastis meget frem i Frankrig og siden da, er den blevet opfattet som en slags nationaldrik. Næst efter vin selvfølgelig. Den bruges primært til to formål. Enten som en aperitif eller digestif. Som aperitif bruges den før mad, og har den effekt på kroppen, at den hjælper en smule på sulten. Efter en middag vil mange ofte have en mæthedsfornemmelse. Hvis man drikker den som digestif, renser den munden og giver en frisk fornemmelse i kroppen. Smagen inkluderer altid anis, men der findes flere varianter, som afrundes med andre krydderier eller frugter. Pastis vinder mere og mere frem, men er stadig ikke brugt så mange steder i Skandinavien. Prøv at server en for dine gæster - de vil elske det!

Hårdtslående absinth eller blød likør

Over hele verden er absinth kendt for sit høje alkoholindhold. Selvom den ofte er stærk, findes der flere varianter, som ligger i den lave ende af skalaen med omkring 45%. I de milde varianter, opleves en blødere og mere raffineret smag. Disse kan nydes rent eller blandes med vand og sukker. De mere hårdtslående varianter kan have en alkoholprocent på op imod 70%. Så stærke drikke er svære at nyde rene, og langt de fleste bruger dem i cocktails og drinks. Andre blandingsspiritusser er noget mere milde og kan lettere bruges i drinks. I vores udvalg har vi eksempelvis Cointreau, Aperol og Galliano. Aperol bruges i den kendte drink, Aperol Spritz. Cointreau forbinder mange med ældre mennesker, der drikker det rent. Cointreau kan nydes rent, men det bruges i rigtigt mange cocktails grundet sine noter af appelsin. Samtidigt er alkoholprocenten på cirka 40%, så den er ikke for stærk.

Ingen bar uden bitter

I alle barer og hjemmebarer skal der være et stort udvalg af bitter. Det er overset af mange til den private hjemmebar, og det er en fejl. Bitter kan være med til at twiste cocktails og give unikke smagsoplevelser. Fordelen ved bitter er, at de kan holde sig i rigtigt lang tid, efter de er åbnet. Flaskerne fås i små størrelser, så man kan have et stort udvalg, uden at det fylder eller koster for meget. Det kræver lidt eksperimenteren i baren for at lære at bruge bitter i cocktails, men det kan gemme på gode overraskelser til dig og dine gæster.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna