Ølglas

Find ølglas på BarLife til lige præcis din yndlingsøl, som du ønsker at nyde i ’pæne omgivelser’. Når det kommer til øl, er vi nogle kendere her i landet og der er mange, som nyder den gyldne drik fra tid til anden. Udover, at øl tit bliver drukket, så har mange også en yndlingsøl. Og hvis du har en øl, som du bare ikke kan få nok af, så har den naturligvis fortjent et ølglas udover det sædvanlige. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 18%
  La Trappe Ølglas "Stem Glass" - 25 cl. PB64921 by BF35 color Sort
  La Trappe Ølglas "Stem Glass" - 25 cl.
  Tilbudspris 9,00 kr. Normalpris 11,00 kr.
 2. 69%
  San Miguel Ølglas m/fod 25 cl. PB32916 by BF40 color Sort
  San Miguel Ølglas m/fod 25 cl.
  Tilbudspris 9,00 kr. Normalpris 29,00 kr.
 3. Ølglas willi 33 cl. 5000761 by ARCOROC color Sort
  Ølglas willi 33 cl.
 4. Ølglas Tumbler Estrella 33 cl 80033 by Estrella Damm color Sort
  Ølglas Tumbler Estrella 33 cl
  24,00 kr.
 5. Ølglas Estrella Barcelona 40 cl 101330 by Estrella Damm color Sort
  Ølglas Estrella Barcelona 40 cl
  32,00 kr.
  Udsolgt
 6. Ølglas Stone Brewing 47,3 cl 102031 by Brewdog color Sort
  Ølglas Stone Brewing 47,3 cl
  10,00 kr.
 7. Ølglas willi 40 cl. 5000759 by ARCOROC color Sort
  Ølglas willi 40 cl.
  17,00 kr.
 8. Beavertown Glas Skull Tumbler PB13911 color Sort
  Beavertown Glas Skull Tumbler
  34,00 kr.
 9. Ølglas Craft Master one 47 cl. 96300301 by Rastal color Sort
  Ølglas Craft Master one 47 cl.
  32,00 kr.
 10. Ølsmagningssæt - sæt a 4 - Gaveæske 2017114 by LISS color Sort
  Ølsmagningssæt - sæt a 4 - Gaveæske
  85,00 kr.
 11. Ølglas 37 cl. 4 stk. 2017109 by HAAHR & CO color Sort
  Ølglas 37 cl. 4 stk.
  49,00 kr.
 12. Ølglas Duvel 33 cl 101179 by Duvel color Sort
  Ølglas Duvel 33 cl
  19,00 kr.
  Udsolgt
 13. Ølglas Brewdog Teku 200X400 ml 100391 by Brewdog color Sort
  Ølglas Brewdog Teku 200X400 ml
  46,00 kr.
  Udsolgt
 14. Ølglas König Weiss 50 cl 80152 by König Ludwig color Sort
  Ølglas König Weiss 50 cl
  27,00 kr.
 15. Ølglas 0,5 L - Polycarbonat 200202 by GLASS4EVER color Sort
  Ølglas 0,5 L - Polycarbonat
  69,00 kr.
 16. Ølglas Brewdog Punk 40 cl 102556 by Brewdog color Sort
  Ølglas Brewdog Punk 40 cl
  59,00 kr.
  Udsolgt
 17. Bormioli Snifter ølglas på fod 53 cl. (6stk) 20801153 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli Snifter ølglas på fod 53 cl. (6stk)
  359,00 kr.
 18. Ølglas Brewdog Lost Hero 50 cl 102588 by Brewdog color Sort
  Ølglas Brewdog Lost Hero 50 cl
  38,00 kr.
  Udsolgt
Stigende orden
Side

GLAS DER PYNTER, OG SOM HAR ET FORMÅL

Hvis du ofte har gæster, kan du finde nærmest alt her hos BarLife til lige netop dette formål. Du kan finde diverse køkkenudstyr, du kan finde diverse skåle og glas, og især kan du finde ølglas, som lever op til lige præcis de krav, som du har til øl og de glas du vil drikke den af.

De fleste kan godt lide at nyde en øl derhjemme, hvilket både kan finde sted efter en travl arbejdsdag, til at starte eller slutte weekenden, eller til en helt almindelig middag i selskab med familien. Uanset hvordan du ønsker at nyde din øl, kan du finde det helt rigtige glas her hos BarLife, til lige præcis den øl, som du ønsker.


I RESTAURATIONSBRANCHEN FORVENTER MAN AT SE ØLGLAS

Det er de færreste steder i restaurationsbranchen, som ikke kan tilbyde et glas øl, hvilket skyldes at det ofte er det, som folk bestiller – uanset om der er tale om et etablissement, som kan beskrives som en bar, en restaurant eller et hotel. For øl skal der til, og derfor skal der selvfølgelig også ølglas til.

Uanset hvilken form for restauration du skal købe glas til, så finder du nogle af de mest anerkendte og ideelle ølglas her hos BarLife. Og det er en nødvendighed at få fat i nogle gode ølglas, da det er noget, som enhver kunde vil regne med at se i din bar, på din restaurant eller dit hotel.

For bestiller de en god Ale nr. 16 så går den ikke, at øllen bliver serveret i et ganske almindeligt drikkeglas – det kan gå an, hvis du er løbet tør for glas, men det vil dog ikke give den helt samme følelse for kunden.

Ølglas fra Erik Bagger og ølglas fra Holmegaard er nogle af de meget udbredte mærker, og de vil passe godt til enhver restauration.

Faktisk har Holmegaard lanceret "det danske ølglas", som er et flot ølglas på stilk, der passer perfekt til de fleste øltyper. Udover dette ideelle Holmegaard ølglas, har de også mange andre flotte serier som f.eks. Holmegaard Perfection ølglas eller Holmegaard Cabernet ølglas.


FÅ REPRÆSENTERET DIT YNDLINGSMÆRKE PÅ DE YNDLINGSGLAS DU KØBER

Hos BarLife er noget af det unikke, at vi har mange ølglas med eget logo, som repræsenterer et bestemt ølmærke. Her kan både nævnes Tuborg & Carlsberg ølglas, Hoegaarden og Guiness ølglas. Du kender med garanti også de pompøse ølglas fra Grimbergen, som virkelig har vundet plads i manges hjerter.

Du har sikkert før stødt på det flotte 50 cl Grimbergen ølglas på fod, når du har bestilt en lækker Grimbergen Ambre på en bar.

I kategorien af ølglas med logo og tryk, melder Leffe sig også på banen med deres ølglas. Et Leffe ølglas er specielt designet til nydelsen af den storslåede belgiske klosterøl.

Disse ølglas med navn skal ikke som sådan opfattes som reklame, men i langt højere grad som en slags anerkendelse af dit yndlingsølmærke.

For hvis du er helt vild med en Tuborg, men din mand mere er til Carlsberg, så kan I her på siden finde et glas til hver jeres smag, så begge jeres behov bliver opfyldt.

Og nu vi er ved Carlsberg, så producere de flere forskellige serier af øl. En af disse serier er kendt under navnet Jacobsen, som består af en stribe fortrinlige øl, med alt fra Pilsner til Porter. Er du fan f de danske bryggerier og ”det danske ølglas”, så skader det aldrig at kigge i retning af Bryghuset Jacobsen og Jacobsen ølglas, som passer til de forskellige øl.


FRYS DIT ØLGLAS NED OG FÅ DEN KOLD

Der er ikke noget som en kold øl, og hvis det skal være rigtig koldt, skal ølglas fryses ned. Her på siden finder du en lang række brudsikre glas, som kan fryses ned. På blot 5 minutter kan du fryse disse glas ned og når du tager dem ud af fryseren, er de nu helt hvide og frosne og meget indbydende. Dette vil både se yderst indbydende ud, samtidig med at det vil have den naturlige fordel, at det gør øllen ganske kold.


TAG ØLKRUSET I HÅNDEN OG SIG SKÅL

Her hos BarLife vil du opleve, at vi har et stort udvalg af de klassiske ølkrus,som du kender fra Oktoberfest. De her store ølglas med hank og med et stort rumfang således, at der kan være rigtig meget øl i dem.

Et af disse ølglas kunne være Erdinger, som satte deres logo på, da de især er kendt for at producere weissbier, som der drikkes litervis af, til den originale Oktoberfest i München. Et ølglas fra Erdinger kan indeholde op til en liter øl, hvilket svarer til omkring 3 almindelige øl. Det er altså store ølglas vi har med at gøre.

Så meget kan der bestemt ikke være i det almindelige drikkeglas, man er vant til. Hanken gør, at du ikke får kolde fingre, hvis nu at øllen er rigtig dejlig kold. At løfte en liter øl hurtigt og elegant kræver dog en vis styrke, så sørg for at have lidt bøffer på armene, som du kan vise frem når du løfter ølkruset op til munden og drikker!

Et andet ølkrus du kan finde på Barlife er det store ølkrus fra Libbey. Dette ølkrus har det klassiske ølkrusmønster og i dette ølkrus kan der ligeledes være en hel liter øl, så øl går du helt sikkert ikke ned på. Overvej også det rillede ølkrus, som har noget af det klassiske mønster, men som dog alligevel ser lidt anderledes ud, da mønstret er på hele glasset og ikke kun nederst, som man ellers ofte ser på det helt klassiske. I det rillede ølkrus kan der være en halv liter øl, så det er halvdelen af hvad der kan være i de helt store ølkrus. Ikke desto mindre vil du opleve, at du nok skal få slukket tørsten med dette ølkrus.


FORSKELLIGE TYPER AF ØLGLAS

Ligesom med så mange andre glaskategorier, så findes der også indenfor ølglas en masse forskellige typer. Nogle typer ølglas passer til de fleste øl kategorier og kendes som all-rounder typen, mens andre ølglas er specifikt til designet til en bestemt øl.

For at give dig et bedre overblik over typerne af ølglas, vil vi her komme med en kort beskrivelse af nogle af de mest gængse typer på markedet:


PILSNERGLASSET

Du kender helt sikkert pilsnerglasset, der med sin slanke kegleformede facon, fremmer skummet i øllen og forøger din nydelse af aromaerne. Selve præsentationen af øllet er utrolig flot i et pilsnerglas, hvor glassets og øllets klarhed tilsammen præsenterer øllet på flotteste vis. Pilsnerglasset er ideelt at bruge til lysere og let-drikkelige øl.


SNIFTERGLASSET

Som navnet antyder, er dette glas designet til at indfange skummet og aromaerne fra øllet i glasset. Dermed kan du rigtig stikke næsen ned i glasset og snifte dig til øllets karakter.
Formen på glasset er meget lig med et cognacglas med den brede midte og indsnævrede åbning.
Glasset er især egnet til at nyde en mørk ale eller en god kraftig Indian Pale Ale.

Snifterglasset er et glimrende eksempel på, hvordan inspirationen fra gamle ølglas, kan kombineres med innovation og moderne glasfremstilling, og derfor er snifterglasset bl.a. enormt populært i kredsene for ølentusiaster.


TULIPANGLASSET

Dette glas er en klassisk allrounder og er du på udkig efter blot at have en type ølglas, så vil tulipanglasset sagtens kunne indfri dette.
Navnet kommer sig af den storslåede form på glasset, som er præget af tulipanblomstens udtryk. Glasset er derfor bredest på midten men stadig relativt bredt i åbningen.

Du får altså lidt af begge verdener fra både pilsnerglasset, hvor der er plads til skummet, samtidig med at skummet og aromaerne bevares i glasset som ved snifterglasset.
Tulipanglasset er smukt at se på og præsenterer øllet på flotteste vis. Desuden vil du ofte se tulipanglasset have en stilk, som du også kender det fra vinglas. Dermed går det ind under den store kategori af ølglas på fod, som i den grad bliver større og større, og bidrager til at præsentere øl på stadig mere forunderlig vis.


ØLGLAS I ABSOLUT TOPKLASSE

Det kan være svært at fremhæve bestemte mærker, når det handler om at vælge nogle af de bedste ølglas på markedet. Men her hos BarLife er vi især glade for mærkerne Luigi Bormioli og Spiegelau.

Med ølglas fra Luigi Bormioli er du sikret glas i en rigtig høj kvalitet. Den italienske glasproducent er kendt for sin innovative tilgang til, hvordan glas kan fremstilles, og de har specialudviklet et ganske særligt krystalglasmateriale, som gør deres glas ganske unikke.

Spiegelau er også kendt for at skabe nogle smukke glas og Spiegelau ølglas er bestemt ingen undtagelse. Her hos BarLife finder du det ikoniske Barrel Aged ølglas, som viser den klasse og elegance, som Spiegelau repræsenterer med deres glas.

Vi må også lige slå smut forbi mærket Rosendahl og deres ølglas, når snakken går på kvalitetsprodukter. Rosendahl har også en stolt tradition for at producere nogle af markedets absolut fineste glas. Især deres popolære Rosendahl Grand Cru ølglas har vækket stor glæde hos mange, som elsker at nyde øl i velskabte ølglas.


DET PERFEKTE ØLGLASSÆT FRA LUIGI BORMIOLI

Hvis du synes, det er spændende at smage på forskellige øl, så bør du have forskellige typer af ølglas, der indkapsler den øltype du nu engang drikker. På den måde får du bare en bedre helhedsoplevelse. Men det kan være temmelig omfattende at skulle anskaffe ølglassene enkeltvis, for hvor skal du i grunden begynde?

Derfor vil vi nu fortælle dig om den smarte løsning, der hedder, at du skal anskaffe dig et samlet sæt af ølglas. Og det forholder sig sådan, at vores italienske venner hos Luigi Bormioli allerede er kommet os til undsætning, med deres yderst højteknologiske bidrag. Ølglasserien går under navnet Birrateque, og det er en helt ny måde at tænke ølglas på. I sættet får du i alt 2x3 glas, så du kan faktisk invitere en god ven på ølsmagning.

Du får altså 2 x Tester-glas, som er et såkaldt all-round glas med den her famøse stilk. Desuden kan sættet byde på 2 x Aleglas, som gør sig utrolig godt til IPA’er, Dark Ales og i det hele taget alle Aletyper. Som det sidste glas har du også 2 x Hvedeølglas, som er et perfekt ølglas til nydelse af hvedeøl.

Ved at vælge disse smukke ølglas fra Birrateque-serien er du altså godt dækket ind, uanset hvilken type af øl du har lyst til at smage på.


Sådan skænker du din øl korrekt

Når du har styr på øl og ølglas, er der en sidste ting, der skal være styr på. Nemlig, hvordan øllen skal skænkes. Øl skal nydes, den skal serveres med manér og den skal hældes op på den helt rigtige måde. I den forbindelse vil vi lige slå fast, at øvelse gør mester.

Dog er der nogle råd og anbefalinger, der kan hjælpe dig lidt på vej. Det er absolut ikke uden betydning, hvordan øllen skænkes i glasset. Hvortil den forkerte metode kan forringe oplevelsen, så du ikke opnår den rette mængde skum eller at kuldioxiden frigives alt for hurtigt, så du ender med en flad øl uden et dejligt skumlag.

Der findes forskellige måder at skænke øllen på alt efter, hvilken type øl, der er tale om. Hvis der er tale om flaskegærede øl, hvede øl, pilsner samt andre lyse øl lyder anbefalingen at holde glasset på skrå, hælde langs glassets side i en tynd stråle og afslutningsvist rette glasset op, så du opnår en fin skumkrone.

Den såkaldte tyske metode er en smule anderledes, hvor fremgangsmåden lyder at vende bunden i vejret på flasken, så ølglasset fyldes med øl og rigelige mængder ølskum. Metoden frigiver desuden kuldioxiden, så smagsnuancerne udvikles bedst muligt.


ØLGLAS PÅVIRKER ØLSKUMMET

Ølskummet – et meget vigtigt element for den fuldkomne øloplevelse. Og naturligvis er der visse kriterier, som er overladt fuldstændig til den øl, du gerne vil drikke. Nogle øltyper producerer mere skum end andre. Er øllen for kold når den serveres, så vil den ikke producerer nok skum, og er den for varm, vil den producere for meget. En god tommelfingerregel for at sætte de bedste forudsætninger op til det perfekte skum, er ved at skænke din øl i et smukt ølglas ved en temperatur på mellem 6-8 grader celsius.

Men en ting er øllets forudsætninger. En anden og mindst lige så vigtig del er ølglassets tilstand. Med andre ord skal du sørge for, at dit ølglas er fuldstændig rent. Er der rester af fedt i glasset, vil det have en direkte effekt på de kuldioxidbobler, som skaber skummet.

Jo mere fedtet dit glas er jo mindre skum, og det skum, der nu engang måtte blive produceret, forsvinder efter kort tid.

Derfor er det meget vigtigt, at du undgår at røre ved ølglassets inderside. Derudover skal du vaske dine ølglas op i varmt vand og sørge for at skylle opvaskemidlet væk umiddelbart efter. Hvis der sidder sæberester i glasset, har det nemlig samme uheldige effekt på skumdannelsen, som fedt har.


Skab den rette stemning i hjemmebaren

Udover at musik, møbler og belysning kan bidrage til at skabe den helt rigtige autentiske stemning i din hjemmebar, så spiller det rette udstyr også en afgørende rolle. Hertil kan vi ikke komme udenom, at et godt ølglas er en nødvendighed.

Derudover så hænger ølglas unægteligt sammen med ølbrikker. Udover at ølbrikken skåner bordets overflade mod uønskede glasringe, så hører det sig bare til på en bar.

En barmåtte tjener samme praktiske formål samtidig med, at de næsten virker som et dekorativt element i forhold til at skabe barstemningen. Det samme gør sig gældende for en klokke, som typisk er placeret på væggen. Traditionen lyder, at et ring på klokken er lig med, at man giver en omgang. Klokken er med andre ord en stemningsfyldt tradition.

Hvis du skal imponere dine gæster ekstra meget, så er en øl dispenser et oplagt bud. Det skaber en stemning samt giver følelsen af fadøl. Øl dispenserens køler hjælper desuden med at sikre, at der serveres perfekt afkølede øl. Hvis du derimod serverer dåse- eller flaske øl, så er en øl køler en oplagt måde at holde drikkevarerne kolde på.

Vi kan dog ikke komme udenom, at det vigtigste uden tvivl er selskabet. Hvis man er i godt selskab, så skal stemningen nok komme helt af sig selv.


Uanset om du er på udkig efter billige ølglas, ølglas på tilbud eller blot søger generel inspiration til, hvad markedet har at tilbyde, så er du altid velkommen til at gå på opdagelse her hos os. Vi kan i hvert fald tilbyde ølglas til enhver smag, så mon ikke at vi også har noget til dig når du skal foretage dit næste køb af ølglas.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna