Krystal vandglas

Vandglas bruges normalt mange gange. Ergonomien og kvalitet er derfor afgørende for vandglas, da de oftest er udsat for en hel del slid. 

Med krystal vandglas er du helt sikker på, at du har nogle glas, som kan holde til det hele. Det er muligt at få disse glas i mange forskellige varianter, og kigger du i vores sortiment, finder du med sikkerhed et, som passer til netop dig. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. 60%
  Longchamp vandglas - 36 cl. (6stk) 4000-0048 by BF40 color Sort
  Longchamp vandglas - 36 cl. (6stk)
  Tilbudspris 99,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
 2. Longchamp vandglas - 28 cl. (6stk) L7554 by Eclat color Sort
  Longchamp vandglas - 28 cl. (6stk)
  289,00 kr.
 3. Vandglas Palais, Nachtmann - 265ml 6671BS by Nachtmann color Sort
  Vandglas Palais, Nachtmann - 265ml
  79,00 kr.
 4. Whiskyglas DOF Big Top 32 cl. 98606202 by nude color Sort
  Whiskyglas DOF Big Top 32 cl.
  72,00 kr.
 5. Vandglas - Bacci - Krystalglas - Urban bar UB3233 by Urban Bar color Sort
  Vandglas - Bacci - Krystalglas - Urban bar
  33,00 kr.
 6. Longchamp vandglas - 23 cl. (6stk) L9758 by Eclat color Sort
  Longchamp vandglas - 23 cl. (6stk)
  249,00 kr.
 7. Vandglas Krystal 36cl LADY DIAMOND (6stk) L9746 by Eclat color Sort
  Vandglas Krystal 36cl LADY DIAMOND (6stk)
  289,00 kr.
 8. RCR Alkemist Tumbler 34,6 cl (6stk) Glas0589 by RCR Glas color Sort
  RCR Alkemist Tumbler 34,6 cl (6stk)
  209,00 kr.
 9. High Ball Glas Shade, Nude - 325ml (4 stk.) 7062BS by nude color Sort
  High Ball Glas Shade, Nude - 325ml (4 stk.)
  499,00 kr.
 10. RCR Ego Highball 49 cl (6stk) Glas0460 by RCR Glas color Sort
  RCR Ego Highball 49 cl (6stk)
  139,00 kr.
  Udsolgt
 11. Stanford Vintage Tumbler 37cl STA370 by Genware color Sort
  Stanford Vintage Tumbler 37cl
  99,00 kr.
 12. Longdrink-glas Shu Fa, Nachtmann - 360 ml 7718 by Nachtmann color Sort
  Longdrink-glas Shu Fa, Nachtmann - 360 ml
  60,00 kr.
 13. 27%
  Vandglas Krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk) L9747 by Eclat color Sort
  Vandglas Krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk)
  Tilbudspris 234,00 kr. Normalpris 319,00 kr.
 14. Drikkeglas 30 cl Mosgrøn 2 stk 90100501 by Iittala color Sort
  Drikkeglas 30 cl Mosgrøn 2 stk
  189,00 kr.
Stigende orden

STØRRELSE PÅ KRYSTAL VANDGLAS

Der findes et stort udvalg af krystalglas, som er beregnet til drikkeglas, og vi har over 20 forskellige varianter på hylderne. Et “normalt” vandglas indeholder typisk 25-33 centiliter. De fleste krystal vandglas i vores sortiment, ligger i dette leje, hvor det største er på 39 centiliter, og det mindste er på 23 centiliter.

Udseendet og formen på glassene kan variere meget, men de fleste har dog vægge, der er rimelig rette. Oftest er et vandglas enten helt lige eller med en konisk form. Når du skal vælge et glas, er formen og tykkelsen afgørende. Glasset skal bruges meget, og derfor skal det ligge godt i hånden, og være godt at drikke af. Derudover er kvaliteten afgørende.

Krystal glas er generelt mere solide end almindelige glas, så de kan anbefales til det daglige brug. De kan fås med eller uden graveringer. Det er alt efter, hvad de ellers skal passe til ved borddækningen.

SPECIELLE KRYSTAL VANDGLAS

Er du interesseret i at give dine gæster en anden oplevelse, end de får ved almindelige vandglas, så har vi de krystal vandglas, du skal bruge. Med vandglas i krystal giver du dine gæster et flot og eksklusivt udtryk. Vi har flere forskellige varianter med mønstre, som giver et anderledes udtryk, og viser en helt anden stil end almindelige glas.

Det smarte ved at investere i krystal vandglas er, at disse også passer perfekt som whiskyglas. Du kan også sagtens servere forskellige drinks i dette glas, da der opstår et helt særligt farvespil, når mønstrene fra glasset bliver vækket til live. Dette gælder også, hvis du vil bruge dem til cocktails i en festlig anledning, så du har altså både vandglas, whiskyglas og drinksglas i én.

Når det kommer til servering af cocktails vil især highball-glasset passe godt hertil, da et cocktailglas gerne skal have en vis størrelse. Et cocktailglas skal gerne opfylde specifikke krav, for at den serverede cocktail kan nydes med alle sanserne, og det går f.eks. ikke at servere cocktail i et fadølsglas. Du kan se vores store udvalg af cocktailglas lige her.

Glas fra Nachtmann

På toppen af isbjerget finder du Nachtmann, som i den grad forstår sig på at fremstille krystalglas i den helt traditionelle form. Hvis du er en smule betaget af flotte glasmønstre og et majestætisk udtryk, som var glassene designet til middelalderens overklasse på slottet, så spilder du i hvert fald ikke tiden ved at kigge forbi Nachtmann.

I vores sortiment af glas fra Nachtmann finder du både smukke vinglas, pompøse glas til cocktail og i det hele taget et bredt udvalg af drikke glas.

Siden 1834, hvor glaspusteren Michael Nachtmann stiftede det tyske glaspusteri, har Nachtmann beriget verden med sine eksklusive glas. Virksomheden har oplevet to verdenskrige, og de blev også delvist destrueret under 2. verdenskrig.

Men Nachtmann har formået at genfinde fodfæstet, og siden 1995 har de øget deres produktion af krystalglas, og de har deres egen unikke fremstillingsmetoder.

Så du må endelig ikke gå glip af de flotte krystalglas fra Nachtmann, som bærer præg af en både innovativ og traditionsrig fremstillingsproces, som garanterer dig glas i allerhøjeste kvalitet, hvad end du er på udkig efter drikkeglas eller krystal vinglas.

Er du til helt unikke dekorative glas til borddækningen, så bør du også tag et nærmere kig på de glas som produceres af Libbey. De er ganske ekstraordinære og skiller sig ud på en vildt inspirerende måde. Du finder vores store udvalg lige her.

Glas fra Speigelau

Og fra en tysk glasspecialist bevæger vi os over til en anden. De tyske glaspustere forstår sig virkelig på design og kvalitet, hvilket leder os til Spiegelau. I omtrent 500 år har Spiegelau fremstillet glas, som i begyndelsen var specialiseret til spejle i de royale retssale rundt om i Europa. Siden 1926 har virksomheden gået under det navn, som vi kender det den dag i dag.

Hos Spiegelau finder du både de helt traditionelle krystalglas, som er både robuste og graverede, men de fremstiller også en bred skare af helt klare glas, som har et helt andet stilistisk udtryk.

Du kan ofte finde samlede glasserier, som indeholder både Spiegelau rødvinsglas, ølglas og vandglas. På den måde sikrer du dig, at et særligt snit går igen ved alle dine glas, når du skal dække et smukt bord.

Har du en lille træng til at leve det gode kvalitetsbevidste liv, så hjælper Spiegelau dig godt på vej, med både glas og decantere til vin, glas til cognac og med fantastiske grappa glas til den lille digestif efter et velsmagende måltid. Derfor kan du med ro i sindet gå på opdagelse i det tyske glaspusteri og lade dig inspirere til dine næste glas til barskabet.

Find dine glas hos BarLife

Hos os finder du alt hvad hjertet kan begære indenfor udstyr og drikkevarer til baren. Derfor er det også nærtliggende at vi har en stor online glas shop, hvor du kan finde glas til hvilken som helst lejlighed.

Vi har altid glas på tilbud herunder vinglas, ølglas, romglas osv., så du har altså altid mulighed for at finde billige glas i høj kvalitet. Det er langt fra alle, som har ressourcerne til at smide en bondegård efter en masse dyre glas, så derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde både billige vinglas og ølglas – ja glas i det hele taget, som henvender sig til forskellige præferencer.

Derfor kan du altid finde glas, som matcher dine specifikke præferencer, når du bevæger dig rundt i vores glassortiment.

Følg dig velkommen til at søge inspiration og gå på opdagelse i vores udvalg.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna