Glasrimmere

En glasrimmer er uden tvivl et uundværligt værktøj i en bar, der skal lave flotte cocktails, eller hvis der skal imponeres i hjemmebaren. Den giver dine drinks lidt ekstra og kan være en god og hurtig hjælper i baren. En glasrimmer er et redskab til at lave flotte salt- og sukkerkanter på dine glas. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
 1. Glasrimmer - 3 delt BTBL3597 by Beaumont color Sort
  Glasrimmer - 3 delt
  129,00 kr.
 2. stål Cocktail Rimmer sæt Final Touch FTA7060 by Final Touc color Sort
  stål Cocktail Rimmer sæt Final Touch
  209,00 kr.
  Udsolgt
Stigende orden

Sukker- og saltkanter kan bruges til et hav af forskellige lækre drinks og cocktails. Det giver lige det sidste til en flot servering, og kan tilføre helt ekstraordinære smagsoplevelser.  

Sådan bruger du en glasrimmer

Hvis du skal pynte dine drinks eller cocktails med lækre sukkerkanter, er det ideelt at have en glasrimmer i baren. Der findes flere forskellige modeller, med forskellige antal kamre til garnish. Det kan være sukker, salt eller eksempelvis tørret pulveriseret bær. Til at få garnishen til at sidde fast på glasset, kan man fylde væske i kammeret med svampen. Det kan frugtsaft eller anden væske. Det er vigtigt, at der er en smule sukker i væsken, da det gør, at væsken klistre en smule. For at få den bedste kant på dine glas, skal der bruges et tørt glas. Derefter dyppes det let på svampen og direkte i sin garnish. Det er vigtigt, at der ikke kommer for meget væske på kanten. Det kan gøre at ens garnish løber.

Minimalt vedligehold og pladsbrug

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, at hvad man bruge til sine kanter på drinks. Når ikke du skal bruge din glasrimmer, er den så smart opbygget, at den let kan foldes helt sammen. Derved fylder den næsten ikke noget i et skab. Inden den foldes sammen, kan den let rengøres med en tur i opvaskemaskinen. Da de fleste glasrimmere er lavet af plastik, holder de længe, og kræver ikke specielt vedligehold. 

Glas kan være med til at skabe den helt rigtige stemning omkring dine drinks. Bliv inspireret af vores store udvalg i kvalitetsglas her

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna