Vinkøleskabe

Her hos BarLife kan du finde alt fra det lille vinkøleskab med plads til 8 flasker, op til et Caso vinkøleskab med plads til 192 flasker.

Vi forhandler primært mærket Caso, som udmærker sig ved at lave vinkøleskabe i højeste kvalitet. Så er du på udkig efter et vinkøleskab hjem til eller til din restaurant, er du kommet til den helt rette side. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Display køleskab - SD 802 BSLE - Scandomestic 2631002BSLE10000 by NON BRAND color Sort
  Display køleskab - SD 802 BSLE - Scandomestic
  15.639,00 kr.
 2. 29%
  Display køleskab - SD 881 BHE- Scandomestic 26310081BHE10000 by NON BRAND color Sort
  Display køleskab - SD 881 BHE- Scandomestic
  Tilbudspris 13.239,00 kr. Normalpris 18.769,00 kr.
Stigende orden

Går du op i vin, så skal du være sikker på, at dine vine opbevares under optimale forhold. Hvis ikke din vin opbevares ordentligt, kan det betyde, at de ikke modnes korrekt. Det er muligt at vælge skabe i forskellige størrelser, som er ideelle til opbevaring af vin, men du kan også vælge at installere et vinkøleskab.


Ved opbevaring af vin i et vinkøleskab, gør du en god investering, hvis du virkelig vil have det fulde smagsmæssige udbytte ud af vinen, da den her bliver opbevaret under den helt rette temperatur.

KORREKT TEMPERATUR ER VIGTIG

Temperatur er en af de mest afgørende faktorer for, at din vin modnes korrekt.

Det kan være svært at sørge for, at et helt rum har en konstant temperatur, hvorfor vinkøleskabet er den bedste og letteste vej til at opnå en perfekt temperatur.

Du kan selv regulere den temperatur, som du ønsker i dit vinkøleskab, så vinen opholder sig under de bedst tænkelige forhold.

Nogle vælger at have ét stort skab, hvori de opbevarer deres vinsamling, men der kan være store forskelle på rødvin og hvidvin, når det omhandler de ideelle temperaturforhold.

I stedet for at opbevare alle dine flasker i samme vinkøleskab, er det ofte smartere med 2 eller flere mindre skabe. På den måde forbeholder du dig imod, at ikke alt vin skal opbevares under de samme temperaturer.

Ved at have flere skabe kan du inddele dine vinflasker efter hvilke forhold de modnes bedst under. Ofte vil det give god mening at opbevare hvidvin på én måde, rødvin på en anden og mousserende vin på en tredje.

På den måde sikrer du dine flasker de bedste modningsomstændigheder, hvilket belønner sig med det fulde smagsmæssige potentiale.


VINKØLESKAB 2 ZONER

Det er optimalt at have flere vinkøleskabe, hvis man er en rigtig kender. Det øger sandsynligheden for, at ens vin bliver opbevaret under perfekte forhold. Desværre fylder disse skabe ofte en del, hvilket leder os til den alternative løsning, som er et vinkøleskab med 2 zoner.

Med et vinkøleskab der har 2 kølezoner, har du muligheden for at opbevare vine, som egner sig til modning ved to forskellige temperaturer.

Det kan også deles ind, så man har gode vine til lagring i den ene del, og “almindelige” vine der ikke skal lagres i den anden del af vinkøleskabet.

For år tilbage var kvaliteten på vinkøleskab ikke den bedste, da der især var problemer med kuldeinddelingen.

Men der er sket meget på denne front siden, og i dag forholder det sig helt anderledes. Vi er især glade for brandet Caso, da de har specialiseret sig inden for bl.a. vinkøleskabe.

De er produceret af kvalitetsmaterialer, som har høje standarder og vigtigst af alt, så holder de en konstant temperatur. Så vil du være sikker på noget af den bedste kvalitet indenfor køleskabe til dine vinflasker, kan du roligt se i retning af Caso.


Vinkøleskab med flere zoner

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du netop skal anskaffe dig et vinkøleskab med 2 zoner. I modsætning til stærk spiritus som rom, whisky, cognac og lignende, så modner vin stadigvæk efter, den er kommet på flaske. Og for at give de bedste modningsforhold kræver det, at temperaturen hvor vinen opbevares er konstant. Opbevarer du din vin i stuen, vil stuetemperaturen variere i løbet af dagen, som temperaturene udenfor også ændrer sig. Denne temperaturændring vil også have en indflydelse på modningsprocessen for vinen. Bliver den udsat for en temperatur, der er for høj, kan det påvirke vinen negativt, lige såvel som det kan have en negativ indflydelse, hvis vinen udsættes for temperaturer der er for kold.

Men et vinkøleskab med 2 zoner kommer du udenom denne problemstilling, da vinkøleskabet selv sørger for at holde den konstante temperatur.

Med et vinkøleskab med 2 zoner har du muligheden for at opbevare to forskellige vintyper i samme køleskab. Det kunne f.eks. være hvidvin og mousserende vin, som kræver hver deres opbevaringstemperatur. I stedet for at anskaffe flere vinkøleskabe, kan du fordelagtigt nøjes med et enkelt.

Foruden de gode forudsætninger for en optimal modningsproces, så vil vinen også have den ideelle serveringstemperatur, når du ønsker at åbne flasken og servere den for dine gæster.

Hvis du er blandt de vinentusiaster, der absolut ikke ønsker at gå på kompromis med vintilbehør og udstyr til vin, så vil et vinkøleskab med tre zoner være et hit.

Du kan blandt andet rette blikket mod Winemex 145 triple zone, der giver dig mulighed for at opbevarer vin i tre forskellige kølezoner. Der er med andre ord både plads til opbevaring af rødvin, hvidvin og bobler.

Udover at førnævnte variant har tre imponerende zoner, hvor der tilmed er plads til 145 flasker vin, så er det desuden et særdeles smukt skab, der er fremstillet i sortlakeret stål, hylder i bøgetræ samt LED-lys i top og sider.

Andre fordele ved Winemex variant, er at det desuden også er lydsvagt samt at der er indsat et kulfilter, der holder vinkøleskabet lugtfrit.

Der er generelt en lang række fordele ved at vælge et vinkøleskab med flere zoner, men vigtigst af alt er, at det skal passe til dine interesser og behov.

Det er nemlig ikke altid, at et vinkøleskab med flere zoner er vejen frem. Hvis din store passion udelukkende er en bestemt type vin eksempelvis hvidvin, så kunne det formentlig være aktuelt med et vinkøleskab bestående af en enkelt zone. Dermed har du perfekt tempereret hvidvin. 


UNDGÅ SOLLYS OG RYSTELSER I DIT VINKØLESKAB

For at opbevare dine vine helt korrekt, så er temperatur nok den vigtigste faktor. Herefter følger sollys og rystelser.

Vælger du et køleskab med almindeligt glas, skal du sørge for, at det står i et mørkt rum. Alternativt kan du vælge et vinkøleskab med UV-glas. Det fjerner mange af UV-strålerne fra sollys, men det anbefales stadig, at vælge et nogenlunde mørkt sted.

Rystelser kan også være med til ødelægge en perfekt modning, hvorfor du også bør forholde dig til materielaet, som hylderne er lavet af. F.eks. har vinkøleskabene fra Caso og flere af de andre mærker hylder i træ.

Og det er altså ikke kun pga. æstetikken. Hvis der skulle forekomme rystelser, så er træ knap så påvirkeligt som f.eks. stål.

Men bor du et sted, hvor der dagligt kører tog eller anden tung trafik forbi, så kan det være en ide at stille dit køleskab på gummiklodser, for at sikre dig bedst muligt mod unødvendige skader på vinen.


Hvilket vinkøleskab skal jeg vælge?

Det store spørgsmål er naturligvis, hvilket vinkøleskab som er det bedste til dine behov. Har du ikke så stor en samling af flasker, som skal ligge og lagre kunne et mini vinkøleskab måske dække dit behov.

Dette køleskab er også ideelt, hvis du har nogle vine, som skal drikkes snart, og derfor skal have den helt perfekte servringstemperatur, inden du åbner dem. Der er ikke plads til mere end seks flasker, så har du et stort lager, kan du potentielt komme ud for kapacitetsvanskeligheder.

I den helt anden ende af skalaen finder du et køleskab som SV 133. Her får du et vinkøleskab med plads til i alt 132 flasker, og med intet mindre end tre kølezoner.

Her kan du opbevare mange af dine vinflasker på en gang, og du kan endda have dem samlet i samme køleskab, selvom de skal lagres ved forskellige temperaturer.

Har du ikke et særligt stort vinlager, vil en løsning som denne være unødvendig, og derfor handler det om, først og fremmest at finde ud af, hvilke behov du potentielt får brug for, når du skal finde det bedste vinkøleskab til dig.


Vinkøleskab til indbygning

Kan du ikke lige overskue tanken om at have et stort skrummel af et køleskab stående og tage en masse plads, så kan du også få dit vinkøleskab integreret i køkkenet eller et andet rum, hvor det giver mening for dig.

Det smarte ved at få dit vinkøleskab indbygget, er at det ikke står og fylder. Det er blot en skabslåge, som du skal åbne i væggen, og så har du direkte adgang til perfekt tempereret vin. Her hos BarLife vil vi anbefale dig dette indbygnings vinkøleskab med plads til 18 flasker.

Gør installering af dit vinkøleskab til en god designmæssig oplevelse, som ikke skal lede til frustrationer og pladsmangel. Men løsningen fra Winesafe er du allerede et godt skridt på vej. Du kan evt. vælge at placere dine vinglas tæt på det indbyggede vinkøleskab, så du har dine rødvinsglas og hvidvinsglas i nærheden.


Vi har jævnligt et vinkøleskab på tilbud her på siden, så du kan med fordele holde dig opdateret på sortimentet, så du altid er sikret de skarpeste priser.

Du er altid velkommen til at søge inspiration blandt vores store produktudvalg, hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer indenfor udstyr til baren.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna