Luigi Bormioli

Kunne du godt tænke dig at eje glas i absolut verdensklasse, så er Luigi Bormioli det helt rigtige sted at starte. Den italienske glasproducent er førende i Italien og blandt de allerstørste på verdensplan, hvilket kan tilskrives flere faktorer.

Først og fremmest er Luigi Bormioli båret af stolte traditioner, og firmaet har været drevet af Bormioli- familien gennem 25 generationer.

For det andet har Bormioli formået at bevare deres innovative måde at fremstille glas på, hvilket gør deres glas til noget ganske særligt, som også kommer til udtryk i glassenes kvalitet.

For det tredje sætter Bormioli en stor ære i at kunne tilbyde glas til enhver lejlighed. Uanset hvilken type glas du søger, så vil du kunne finde det hos Luigi Bormioli og det er en værdi, som for dem virkelig har båret frugt. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Mixology spansk gin & tonic-glas klar 80 cl 12464-01 by Luigi Borm color Sort
  Mixology spansk gin & tonic-glas klar 80 cl
  89,00 kr.
 2. 9%
  Bormioli America '20s drikkeglas 40 cl 20434143 by BF15 color Sort
  Bormioli America '20s drikkeglas 40 cl
  Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 32,00 kr.
 3. 21%
  Mixology Textures ølglas/longdrinkglas klar 48 cl 12420-01 by BF10 color Sort
  Mixology Textures ølglas/longdrinkglas klar 48 cl
  Tilbudspris 49,00 kr. Normalpris 62,00 kr.
 4. Bormioli America '20s drikkeglas 30 cl, rosa 20434231 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli America '20s drikkeglas 30 cl, rosa
  47,00 kr.
 5. Bormioli America '20s drikkeglas 30 cl 20434233 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli America '20s drikkeglas 30 cl
  119,00 kr.
 6. Bormioli America '20s drikkeglas 40 cl, rosa 20434141 by BORMIOLI color Sort
  Bormioli America '20s drikkeglas 40 cl, rosa
  47,00 kr.
 7. Mixology cognacglas klar - 46,5 cl 12724-01 by Luigi Borm color Sort
  Mixology cognacglas klar - 46,5 cl
  79,00 kr.
 8. Mixology romglas/whiskyglas klar - 23 cl 12723-01 by Luigi Borm color Sort
  Mixology romglas/whiskyglas klar - 23 cl
  79,00 kr.
 9. Drikkeglas 38cl 4 stk luigi bormioli - Diamante 12769-LB by Luigi Borm color Sort
  Drikkeglas 38cl 4 stk luigi bormioli - Diamante
  269,00 kr.
 10. 22%
  Mixology Charme vandglas/whiskyglas klar 38 cl H10 12328-01 by BF20 color Sort
  Mixology Charme vandglas/whiskyglas klar 38 cl H10
  Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 89,00 kr.
 11. Elixir whiskysæt 5 dele klar 12469-01 by Luigi Borm color Sort
  Elixir whiskysæt 5 dele klar
  489,00 kr.
 12. Vinglas 38cl 4 stk luigi bormioli - Diamante 12758-LB by Luigi Borm color Sort
  Vinglas 38cl 4 stk luigi bormioli - Diamante
  439,00 kr.
 13. Mixology vandglas/whiskyglas klar - 50 cl 12648-01 by Luigi Borm color Sort
  Mixology vandglas/whiskyglas klar - 50 cl
  99,00 kr.
 14. Mixology cocktailglas 4 stk. klar - 22,5 cl 12460-02 by Luigi Borm color Sort
  Mixology cocktailglas 4 stk. klar - 22,5 cl
  449,00 kr.
Stigende orden
Side

HISTORIEN BAG LUIGI BORMIOLI

Som nævnt har familien været dedikeret til glaspusteri i 25 generationer og har sine tidlige rødder i det Nordfranske.

Men i det 16. århundrede flyttede familien fra Frankrig og slog sig ned i Altare i det nordlige Italien.

Da University of Glass som lå i Altare blev afskaffet i 1825, fortsatte han sin forretning i Fidenza og i 1854 købte hans børn en glasfabrik i Parma, som stadig den dag i dag producerer de fantastiske Luigi glas.

I 1903 flyttede en del af virksomheden til San Leonardo, hvor fabrikken beskæftigede 100 medarbejdere og man begyndte at producere glasbeholdere til parfumer, medicin og husholdningsartikler.

I begyndelsen lå fokus på primært at fremstille vinglas, men som forretningen er skredet frem, har de udviklet sig til at dække mange forskellige markeder med deres ekspertise indenfor glaspusteri og i 1952 specialiserede de sig inden for glasbeholdere til den kosmetiske verden, hvor de bl.a. har lavet flasker til Channels parfumer.

Op gennem 60’erne begyndte Bormioli koncernen at investere i kemisk innovation som en ny strategisk retning for virksomheden, hvilket i begyndelsen ledte til en serie af farvefulde glas, som aldrig før var set lignende.

I slutningen af 60’erne oplevede virksomheden at efterspørgslen steg i sådan grad, at de var nødt til at gentænke hvordan de kunne øge kapaciteten af deres produktion, samtidig med at de skulle bevare traditionen og bevare den integritet de gennem 25 generationer havde opbygget.

I 1973 blev de første italienske krystalglas lancerede og skabte et helt nyt glasmarked og i 2006 opfandt Luigi Bormioli en ny type af krystalglas, hvis kvalitet er af en anden verden. Den er gennemgående for de Bormioli glas der findes på markedet i dag og måske sidder du nu og tænker:

Hvad er så det helt særlige ved glas fra Luigi Bormioli?


HVAD ER DET SÆRLIGE VED LUIGI BORMIOLI GLAS?

Der er flere elementer som gør Luigi Bormioli glas ganske særlige.

Først og fremmest gør det specialfremavlede krystalglasmateriale at glassene er ekstra stærke, og du kan i princippet banke et glas mod din bordplade, uden det vil gå i stykker, fordi laboratoriet tilknyttet til virksomheden har forstærket glasset med titanium med hjælp fra nanoteknologi.

Krystalglasmaterielet øger faktisk også glassenes fleksibilitet, glans og klarhed.

For det andet giver Luigi Bormioli 25 års glaspest garanti. Hvis du følger deres anvisninger, som lyder:

 • Fjerne alle etiketter inden du bruger glassene første gang.
 • Vasker du dine glas op i hånden, er det vigtigt at du bruger ikke-slibende opvaskemiddel, og at glassene tørres straks bagefter.
 • Glassene kan sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen, dog skal de altid placeres øverst i maskinen med skålen vendt på hovedet. Her er det også vigtigt at glassene tørres straks efter vask.

Følger du disse anvisninger, er du altså garanteret 25 år uden glaspest på glas fra Luigi Bormioli.

For det tredje er Luigi Bormioli kendt for at være den første til at fremstillet vinglas ud i ét. Det betyder altså, at skålen og stilken er blæst ud i et, hvilket reducerer risikoen for at glasset brister. Derfor er netop Luigi Bormioli vinglas et udtryk for ekstrem høj kvalitet, skabt på innovation og højteknologiske principper.

Vi er helt vilde med den innovative højteknologiske tilgang, som Bormioli tilfører deres måde at producere glas på, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde et stort sortiment af glas fra Luigi Bormioli. Søger du f.eks. de helt perfekte krystalglas til rødvin, så bør du næsten slå smut forbi Bormioli og deres store vinglas.


Italiensk tradition for godt håndværk

Luigi Bormiolis enestående håndværk er som beskrevet af Italiensk afstamning. Deres glas er på alle måder, hvad man kan kategorisere som værende Italiensk håndværk når det er bedst.

Italien har generelt tradition for at fremstille kompromisløst håndværk i særklassen. Hvoraf Luigi Bormiolis glas blot er et eksempel herpå. Det imponerende italienske håndværk afspejles i alt fra arkitektur, kunst, terrakotta krukker, vin og selvfølgelig glas. Derudover må vi selvfølgelig ikke glemme den skønne italienske madkultur, hvor listen over velsmagende madvarer er uendelig lang.

Det unikke italienske håndværk strækker sig utrolig mange år tilbage, og håndværket formår stadig at være populært og imponerende i dag. Den beundringsværdige forhistorie anses endvidere som værende et kvalitetsstempel uden lige.

Interessen for det italienske håndværk skyldes blandt andet deres omhyggelighed hvad angår design, produktion og materialer. Hvortil flere store succesfulde virksomheder med Italiensk oprindelse er familieforetagender, hvor traditioner og erfaringer videreføres gennem generationerne. Hvilket ligeledes er tilfældet når vi taler Luigi Bormioli. Sortimentet er spækket med smukke glas, der er indbegrebet af ægte italiensk kvalitet.

Luigi Bormiolis dybe passion for glashåndværket skinner virkelig igennem, hvilket tydeligt ses i deres glas, der er af højeste kvalitet. Virksomhedens historie strækker sig som beskrevet gennem 25 generationer, og det imponerende familieforetagende har beskæftiget sig med glaskunsten siden 1600-tallet.


VINGLAS FRA LUIGI BORMIOLI

Det hele startede med vinglas og du finder virkelig nogle af de bedste vinglas på markedet hos det italienske glasfirma. De italienske vinglas fås i mange forskellige serier, hvoraf nogle af de mest populære serier er Luigi Bormioli Atelier, Luigi Bormioli Aero og Luigi Bormioli Palace. Serierne indeholder bl.a. Luigi Bormioli rødvinsglas, Luigi Bormioli hvidvinsglas og til at fuldende borddekorationen finder du naturligvis også Luigi Bormioli vandglas.

Her hos BarLife har vi et bredt udvalg af vinglas fra Luigi Bormioli, hvor du både kan finde stilrene klassikere, som byder på ekstrem klarhed og en helt utrolig elegance. Men du finder også de ubegribeligt smukke dekorerede glas, hvor der er skabt nogle vidunderlige mønstre i skålen under selve glaspustningsprocessen.


CHAMPAGNEGLAS FRA LUIGI BORMIOLI

Trænger dine gamle champagneglas til at blive skiftet ud, så synes vi helt klart at du bør overveje at kigge mod det italienske glasdynasti. For ligesom med deres vinglas, ja, så får du altså hos Luigi Bormioli champagneglas, der er lidt udover det sædvanlige.

Du er altså sikret kvalitet af højeste karakter, hvis du vælger at skifte dine gamle champagneglas ud med krystalchampagneglassene fra italienske Bormioli.


ØLGLAS FRA LUIGI BORMIOLI

Luigi Bormioli designer ølglas til alle øltyper og så endda på smukkeste vis. Trænger du til at forkæle dig selv lidt ekstra og vil du skyde din kollektion af Luigi Bormioli ølglas godt i gang, vil vi anbefale dig et Birrateque ølglassæt,som indeholder 3x2 forskellige typer ølglas. I sættet får du et all-round testglas, som kan bruges til alle slags øl. All-round glasset er med stilk og har form som en tulipanblomst, hvilket både tillader skummets udfoldelse ved overfladen, samtidig med aromaerne samles i glasset og er med til at sikre dig en rigtig god øl oplevelse. Sættet indeholder også et hvedølsglas samt et glas forbeholdt til Ale/IPA.

De italienske ølglas er uden tvivl oplevelsen hver, og du vil med garanti forbedre hele oplevelsen, når du drikker øl fra de smukke glas.


Cocktailglas fra Luigi Bormioli

Det imponerende udvalg af forskellige glas består endvidere af utallige cocktailglas. Deres cocktailglas er lavet med et særlig formål nemlig at sikre sig, at dine drinks og cocktails tager sig ud på bedst muligt vis. Blandt deres smukke glas finder du eksempelvis deres Mixology Spritzglas, som er helt ideelt til den populære Aperol Spritz drink. Mixology serien består endvidere af longdrink glas, der er det oplagte valg til servering af Long Island Ice Tea, Filur samt andre longdrinks.
Hvis du ligesom os er helt vild med Cosmopolitan og Martini, så bør du have Martini glas i samlingen, og Luigi Bormiolis udgave er uden tvivl en anbefaling værdig. Martini glasset er et klassisk og elegant glas, men Luigi Bormioli tager glasset til nye højder. Glasset er nemlig prydet med et imponerende mønster på glassets yderside.
Er du derimod mere til en Gin og Tonic, så finder du selvfølgelig også glas fra Luigi Bormioli, der er lavet til formålet. Glasset har en stor smuk glasskål og en lang elegant stilk, der afsluttes med en lille fod. Glassets størrelse gør, at der er plads til rigelige mængder, så du absolut ikke behøver at være nærig med gin, tonic, garnish eller isterninger.


LUIGI BORMIOLI DIAMANTE

En af de nyere glaskollektioner som Luigi Bormioli har lanceret, er den smukke Diamante serie. I alt består den af 6 forskellige glas, og det er hovedsageligt stilkede glas, som er i fokus. Det betyder også, at hvis du gerne vil have nogle flotte vinglas, hvor der er en designmæssig rød tråd, så vil Diamante kollektionen være et godt sted at gå hen.

Ligesom du allerede er bekendt med, har Luigi Bormioli skabt deres eget krystalinglasmateriale, og det får du naturligvis også glæden af at opleve her.

Kollektionen består af et lowball glas, som du kan bruge til vand, sodavand eller til servering af stærkere spiritus ”on the rocks”. Desuden kan du også få et highball glas, som er perfekt til servering af soft drinks, men som også sagtens kan bruges som vandglas.

Diamantes hovedattraktion er naturligvis deres to vinglas. Begge må betegnes i kategorien som værende universelle glas, og kan dermed både bruges til rødvin og hvidvin. Det store vinglas har dog en rummelighed på 52 cl, mens det mindre vinglas har en rummelighed på 38 cl.

Kan du godt lide lækre gindrinks, så vil du helt klart synes godt om det specialdesignede ginglas, som du også kan finde i Diamante-serien. Sidst men ikke mindst følger naturligvis også et smukt champagneglas, som blot fuldender de gode glastakter hos Luigi Bormioli.

Alt i alt kan vi i hvert fald varmt anbefale dig glasserien fra Luigi Bormioli, og hvis du er interesseret i andre kollektioner fra andre brands, så kan du finde mere inspiration her.


ET GLAS TIL ENHVER LEJLIGHED

Det er allerede blevet nævnt tidligere, men Luigi Bormioli har virkelig et glas til enhver lejlighed. Dette indebærer alt fra portvinsglas, dessertvinglas, grappa glas og romglas.

Og vi dvæler lige lidt ekstra ved sidstnævnte, for til romglas hører der sig naturligvis også en rom karaffel. Har du også svært ved at stå for vintagestilen, så må du ikke undlade dig selv at anskaffe en klassisk italiensk karaffel, som vil lede dine tanker tilbage på 20’ernes storslåede cocktailparties, hvor farverige kjoler og pompøse fjerboaer forførte datidens gentlemen.

Med både rom karaffel og Luigi Bormioli romglas er du helgarderet livsnyder, og du er altid klar til at byde dine gæster på en smukt skænket glas rom.


Hos BarLife finder du både romglas på tilbud, lige såvel som du altid finder forskellige Luigi Bormioli glas på tilbud. Og med et bredt sortiment som tilbyder glas til enhver lejlighed, sammenkoblet med den ganske unikke kvalitet, som du får i glas fra Luigi Bormioli, er der vist ingen tvivl om, at den italienske glasproducent fortjener en plads i vitrineskabet.

Rigtig god fornøjelse.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna