Engangsglas

Hos Barlife har vi et stort udvalg af festlige engangsglas, der er perfekte til at danne rammerne for en god fest.

 Vi søger hele tiden at udvide sortimentet af glas til engangsbrug, så vi er sikre på, at der er glas for enhver smag.

Udover de meget populære Red Cups har vi også de populære Blue Cups og de meget populære Jäger bomb shotglas i forskellige farver.

Gå på opdagelse i vores farverige sortiment og lad dig inspirere til den næste fest, du skal holde. Læs mere ↓

Indlæser...
Stigende orden
 1. Snapseglas Plast (50x3cl) 99250 by 6002 color Sort
  Snapseglas Plast (50x3cl)
  27,00 kr
 2. Red cups 50 stk. 6882 by 5742 color Sort
  Red cups 50 stk.
  79,00 kr
 3. Blå party cups 50 stk. 7326 by 5742 color Blå
  Blå party cups 50 stk.
  133,00 kr
 4. Bionedbrydelige ølglas 285ml 70stk. 5125DS by 5742 color Sort
  Bionedbrydelige ølglas 285ml 70stk.
  159,00 kr
 5. Bionedbrydelige kaffecup 230ml 25stk. 17426DS by 5742 color Sort
  Bionedbrydelige kaffecup 230ml 25stk.
  69,00 kr
 6. Bionedbrydelige ølglas 568ml 60stk. 5126DS by 5742 color Sort
  Bionedbrydelige ølglas 568ml 60stk.
  179,00 kr
 7. Snapseglas Plast (25x5cl) 99534 by 6002 color Sort
  Snapseglas Plast (25x5cl)
  28,00 kr
 8. Bionedbrydelige kaffecup 340ml 25stk. 17427DS by 5742 color Sort
  Bionedbrydelige kaffecup 340ml 25stk.
  79,00 kr
 9. Champagneglas - Plastik 6 stk. 129 by 5742 color Sort
  Champagneglas - Plastik 6 stk.
  45,00 kr
Stigende orden

FORDELE VED ENGANGSGLAS

Den åbenlyse fordel ved engangskrus er selvfølgelig, at du slipper for at tage en stor opvask med mange glas dagen efter en fest. Desuden er plastikglas de ideelle glas til diverse lege og spil, som virkelig kan kickstarte festen.

Af populære festspil hvor plastik krus indgår som et centralt element, er der bl.a. Fireball, Flip the cup og naturligvis Beerpong. Derudover er engangsglas også oplagte til forskellige havespil.

Så ved altid at have en god mængde engangs krus på lager, er du altid forberedt til nogle gode aktiviteter, som i den grad er med til at fyre op under festen.

 Vi har også små papkrus til kaffe, som er ideelle til espresso eller smagsprøver af enten mad og drikke. Hvad enten det skal være engangsglas til øl, sodavand, drinks, shots, champagne, kaffe eller noget helt andet, har vi de perfekte plastglas hertil.

Skal du holde en større fest, kan det være både uoverskueligt og lettere risikabelt, hvis du skal ud at have fat på 50 til 100 almindelige glas. De fylder mere og er mere besværlige at have med at gøre.

Skulle der blive væltet et glas på jorden, så står du med balladen og skal lynhurtigt få fjernet glasskår, så ingen gæster kommer galt afsted.

Her er plastik kopper en del mere festvenlige til den store havefest, da de ikke går i stykker og ovenikøbet er lette at rydde op. Du kan i princippet blot hænge nogle affaldssække op og så bede gæsterne om at smide de brugte glas heri. Dermed reducere du tid på opvask og får mere tid til festen og gæsten.  

Husk at vi hos Barlife kører med PRISGARANTI, hvilket betyder at du altid får de bedste priser hos os.

 

Mere miljøvenligt end du tror

I forhold til de mange fordele som findes ved at anvende plastikkopper til festen, så er der dog en overskyggende ulempe. Det er ikke særligt miljøvenligt, hvilket vi hos BarLife naturligvis er yderst opmærksomme på.

Vi ønsker ikke at opfordre til miljøsvineri og derfor finder du et stort udvalg af kompostbare samt bionedbrydelige glas.

F.eks. kan du købe en rack af disse Green Spirit PLA Kompostbare Glas, som er perfekte til festivalen, havefesten eller konfirmationen. Glassene er CE-mærket og i stedet for den sædvanlige plastikfremstilling, er disse glas fremstillet i PLA-materiale, som stammer fra majsstivelse.

Dette gør glassene fuldt ud kompostbare, og i løbet af en periode på 6 måneder vil de nedbrydes på op til 90%.

Så til trods for du køber engangsglas, så behøver det ikke udelukkende at være en dårlig miljømæssig investering.

 

Vinglas & Champagneglas

Står du i situationen, at du skal holde en fødselsdag hvor der både er øl og vin, så skal du foruden ølglas selvfølgelig også have fat i en masse vinglas. Men som vi har nævnt tidligere, kan anskaffelsen og hele arbejdet med glassene være temmelig besværligt.

Derfor finder du hos os et udvalg af plastik vinglas, hvor der både er engangs vinglas samt vinglas i polycarbonat, som du kan bruge flere gange, og som ovenikøbet tåler at komme i opvaskemaskinen.

Det smarte ved netop polycarbonat materialet er den hårdhed, som kendetegner det. Med andre ord kan denne type plastglas ikke gå i stykker. Så skulle en gæst mod forventning tabe et glas eller på anden vis vælte det på jorden, så er det blot glassets indhold der vil gå tabt.

Du slipper for glasskår og oprydning, hvilket om noget er en befrielse som vært.

Vælger du også at servere champagne for gæsterne, så kan vi naturligvis anbefale dig at købe plastik champagneglas, som har de samme egenskaber, vi lige har forklaret om vinglassene.

Ønsker du ikke at genbruge glassene efter festen, så finder du her nogle engangs champagneglas, der er perfekte til en velkomstskål for så efterfølgende hurtigt at kunne blive ryddet af vejen, uden du skal til at stå med en kæmpe opvask dagen efter.

Så når du skal holde en stor fest, hvor gæsterne kan få både øl og vin, så har vi alt det rette udstyr til at du kan holde den perfekte fest.   

 

Plastikkrus til Beerpong

Den amerikanske collegetradition Beerpong har vi i den grad fået adopteret til vores fester herhjemme i Danmark, og den spilles af såvel unge som gamle. Beerpong kræver i princippet ikke ret meget andet end tomme glas, øl og en bordtennisbold.

Dog bliver det en anelse sjovere, hvis der lige er gjort det mere ud af detaljen. Som f.eks. at line up med Red Cups overfor Blue Cups, hvilket hurtigt vil få stemningen i top hos de deltagende gæster.

Nu har vi godt nok sagt, at det principielt ikke kræver det helt store, for at få en omgang Beerpong op at køre, men vi vil dog gerne lige komme med en mere officiel opskrift på, hvordan et spil bør spilles.

Her er hvad du skal bruge:

 • Blue Cups & Red Cups
 • Bordtennisbolde
 • Et Beerpong bord efter officielle mål

Sådan spiller du:

 • Først inddeles hold af to personer, så der spilles to mod to.
 • Herefter stilles kopperne i en trekantsformation.
  Bruger I 10 kopper er det altså 4x3x2x1, og bruger I seks kopper, er det 3x2x1.
 • Nu fylder I øl i kopperne. Hvis I spiller med 10 kopper, bruges der tre øl pr. hold, og spiller I med seks kopper, anvendes der to øl pr. hold.
 • Afgør hvilket hold der starter.
 • Det begyndende hold kaster nu to bolde (en bold pr. mand)
 • Når boldene er kastet, skal indholdet af de ramte kopper drikkes af modstanderholdet.
 • Herefter går turen over til det andet hold.
 • Spillet slutter når et hold har ramt alle modstanderens kopper.

 

Engangsglas til julefrokosten

Hvis du står i en situation, hvor du skal holde en julefrokost eller et andet større festligt arrangement, så er engangsglas en rigtig god løsning. Måske det er i anledning af den årlige firmafest, hvor der deltager mange fra arbejdspladsen. I stedet for at skulle stå med oprydningen af en masse glas efter festen er slut, så er det nemt lige at tage en affaldssæk og smide de brugte glas heri.

Hvis vi holder fast i scenariet med den årlige julefrokost, så hører snaps sig til sammen med den obligatoriske sildemad. Her er engangs snapseglas fuldstændig ideelle, da de er nemme at dele ud af, og du skal ikke bekymre dig yderlige om smadrede glas. Oftest kan du købe en hel rack med disse engangsglas, og til en større fest som kun afholdes én gang om året, er det også en billigere løsning, end hvis du skulle ud at anskaffe 100 rigtige snapseglas.

Gør det så nemt for dig selv som muligt og dæk op med engangsglas, der kan bruges til øl og vand. På den måde kan du selv slappe af og nyde festen, uden hele tiden at have bekymringen i baghovedet om der nu skulle gå nogle glas i stykker. Derfor anbefaler vi at anskaffe engangsglas til den store julefrokost eller bare generelt til et større festligt arrangement.    

 

De rette papkrus og engangsglas er vigtige, når du skal holde en god fest. Og her hos BarLife finder du et stort udvalg af både pap krus, plastglas og glas i polycarbonat, så du altid kan købe den type, som matcher dit behov.

Du er altid velkommen til at søge inspiration i vores farverige udvalg, hvor der altid er forskellige tilbud på udvalgte produkter.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna