Vandglas

Stort udvalg af vandglas

Vandglas skal bruges i alle situationer. Om du driver en restaurant, eller du skal bruge glas privat, har vi helt sikkert nogle, som passer til dit behov. Brugervenligheden og kvaliteten er afgørende, når du skal vælge vandglas. Det er nogle af de glas, der bliver brugt mest, og derfor skal de nemt kunne gøres rene og holde til at blive brugt. Når du går på opdagelse i vores sortiment, finder du kun glas af god kvalitet. Du kan derfor roligt vælge det, som passer perfekt til din borddækning. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk)
  Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk)
  299,00 kr
  Quickview
 2. Longchamp vandglas - 23 cl. (6stk)
  Longchamp vandglas - 23 cl. (6stk)
  259,00 kr
  Quickview
 3. Primary vandglas 27 cl.
  Primary vandglas 27 cl.
  25,00 kr
  Quickview
 4. Primary vandglas 35 cl.
  Primary vandglas 35 cl.
  25,00 kr
  Quickview
 5. Vandglas - Bacci - Krystalglas - Urban bar
  Vandglas - Bacci - Krystalglas - Urban bar
  59,00 kr
  Quickview
 6. Vandglas Palais, Nachtmann - 265ml
  Vandglas Palais, Nachtmann - 265ml
  69,00 kr
  Quickview
 7. Vandglas Stem Zero, Nude - 450ml (2 stk.)
  Vandglas Stem Zero, Nude - 450ml (2 stk.)
  249,00 kr
  Quickview
 8. Vandglas Krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk)
  Vandglas Krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk)
  249,00 kr
  Quickview
 9. Vandglas Krystal 28cl LADY DIAMOND (6stk)
  Vandglas Krystal 28cl LADY DIAMOND (6stk)
  249,00 kr
  Quickview
 10. Incanto vandglas/whiskyglas klar 34,5 cl - Luigi Bormioli
  Incanto vandglas/whiskyglas klar 34,5 cl - Luigi Bormioli
  79,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Farvede drikkeglas

Hvis du synes at almindelige drikkeglas med klart glas, er for kedelige, er det muligt at vælge farvede drikkeglas. Ved at vælge farvede drikkeglas, kan du tilføre lidt ekstra liv til din borddækning. Vi har glas, som er helt gennemfarvet i én farve, men også vandglas, som har et strejf af farve. Skal du holde påskefrokost, eller serveres der påskemenuer i din restaurant, så er blå glas et godt valg. Det er en måde at bringe en bestemt stemning ind i borddækningen. Skal du bruge vandglas til et sommerhuset, har vi et stort udvalg med sommerblomster eller frugter og bær. Det bidrager til den sommerlige stemning. Er du mest til drikkeglas med klart glas, har vi mere end 40 forskellige glas at vælge imellem. Her er der forskel på form og størrelser.

 

Størrelse og form på vandglas

Hvilken størrelse og form dine nye vandglas skal have, er en smagssag. Der findes et stort udvalg af glas, og vi har samlet over 70 skellige slags i vores sortiment. Det klassiske vandglas kan rumme mellem 25-33 centiliter. Det er også indenfor denne volumen, at langt de fleste af vores glas ligger. Formen på glassene varierer rigtig meget. Det skyldes at det er forskelligt, hvilket glas man synes, at man drikker bedst af. Nogle vælger et glas, der har form som et vinglas, mens andre hellere vil have vandglas med en konisk form. Det er vigtigt, at man føler, at glasset er godt at drikke af, da det normalt er det glas, der bruges allermest. Størrelsen varierer normalt omkring 25 til 33cl. Det er muligt at finde vandglas, der kan rumme omkring 50 cl. De har den fordel, at de bedre kan bruges til drinks ved festlige lejligheder.

 

Specielle vandglas

Vil du skille dig ud fra mængden, eller skal dine gæster i restauranten mødes med et eksklusivt udtryk, så har vi mange specielle vandglas. Vandglassene fra Aska har netop det udtryk. Der findes fem forskellige modeller, som varierer lidt i designet. Fælles for dem er dog, at bunden er tyk, hvorefter glasset bliver tyndt op ad siderne. Bunden giver glassene en rigtig god tyngde og balance. Er du mere til rillede glas, har Luigi Bormioli et stort udvalg. Rillede glas fra Luigi Bormioli fås i flere forskellige størrelser, og det er også muligt at vælge dem i fire forskellige farver. Vælger du et højt og smalt vandglas, kan det også bruges til drinks. Husk at nogle af glassene hører til serier af vinglas. Du kan derved få både vinglas og vandglas der matcher hinanden.

Copyright © 2019 Barlife Aps