Vandglas

Brugervenligheden og kvaliteten er afgørende, når du skal vælge de rigtige vandglas, da glassene er nogle af dem, som bruges mest i løbet af dagen.

Når du går på opdagelse i vores sortiment, finder du kun glas af god kvalitet. Du kan derfor roligt vælge de glas, som passer perfekt til din borddækning. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 8%
  Vandglas 46 cl Linka 96183101 by StemZero color Sort
  Vandglas 46 cl Linka
  Tilbudspris 23,00 kr. Normalpris 25,00 kr.
 2. Jerte Tumbler 36cl V4624 by Genware color Sort
  Jerte Tumbler 36cl
  29,00 kr.
 3. 28%
  Vandglas 38 cl Linka 96183001 by StemZero color Sort
  Vandglas 38 cl Linka
  Tilbudspris 18,00 kr. Normalpris 25,00 kr.
 4. Odin Rocks Tumbler 33cl ODN430 by Genware color Sort
  Odin Rocks Tumbler 33cl
  49,00 kr.
 5. Drikkeglas Diamond 30,5 cl blå 96607181 by BORMIOLI color Sort
  Drikkeglas Diamond 30,5 cl blå
  33,00 kr.
 6. Odin Hiball Tumbler 35.6cl ODN440 by Genware color Sort
  Odin Hiball Tumbler 35.6cl
  39,00 kr.
 7. Brit Rocks Tumbler 32.5cl BRT430 by Genware color Sort
  Brit Rocks Tumbler 32.5cl
  19,00 kr.
 8. Barrel Tumbler 50cl 92610 by Genware color Sort
  Barrel Tumbler 50cl
  19,00 kr.
 9. Ada Hiball Tumbler 30cl ADA389 by Genware color Sort
  Ada Hiball Tumbler 30cl
  19,00 kr.
 10. Vandglas 43 cl Murano blå 96145101 by StemZero color Sort
  Vandglas 43 cl Murano blå
  42,00 kr.
 11. Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk) L7555 by Eclat color Sort
  Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk)
  189,00 kr.
 12. Tumbler af 35cl blå (6stk) ARCOROC J8490 by ARCOROC color Blå
  Tumbler af 35cl blå (6stk) ARCOROC
  159,00 kr.
 13. 40%
  Primary vandglas 27 cl. 5001144 by BF20 color Sort
  Primary vandglas 27 cl.
  Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 48,00 kr.
 14. 26%
  Mixology Textures vandglas/whiskyglas klar 38 cl H 12346-01 by BF20 color Sort
  Mixology Textures vandglas/whiskyglas klar 38 cl H
  Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 107,00 kr.
 15. Drikkeglas Diamond 47 cl blå 96606981 by BORMIOLI color Sort
  Drikkeglas Diamond 47 cl blå
  39,00 kr.
 16. Tokyo Hiball Tumbler 39.5cl TOK352 by Genware color Sort
  Tokyo Hiball Tumbler 39.5cl
  25,00 kr.
 17. Longdrink-glas Jules, Nachtmann - 375ml 7318BS by Nachtmann color Sort
  Longdrink-glas Jules, Nachtmann - 375ml
  49,00 kr.
 18. Arcoroc drikkeglas, stabelbart, blå, 22 cl 20394524 by ARCOROC color Sort
  Arcoroc drikkeglas, stabelbart, blå, 22 cl
  59,00 kr.
 19. Arcoroc drikkeglas, stabelbart, grøn, 22 cl 20394522 by ARCOROC color Sort
  Arcoroc drikkeglas, stabelbart, grøn, 22 cl
  48,00 kr.
 20. 43%
  Højt glas sæt/2 Regency Gold Ravenhead® 36 cl - Ø 7x14,5cm KR41406 by RAVENHEAD color Sort
  Højt glas sæt/2 Regency Gold Ravenhead® 36 cl - Ø 7x14,5cm
  Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 139,00 kr.
Stigende orden
Side

Vandglas kan virkelig bruges i mange forskellige situationer. Uanset om du driver en restaurant, eller du skal bruge glas privat, har vi helt sikkert nogle, som passer til dit behov.

Hvilket vandglas skal jeg vælge?

Man kan næsten ikke få for mange vandglas. Det kan tilmed være svært at begrænse sig blandt de mange fine glas. Nogle vælger at købe glas, der er alsidige i deres design, så de både kan bruges i dagligdagen, men eksempelvis også kan sættes på bordet når der kommer gæster.

Modsat foretrækker andre at have flere valgmuligheder, hvorfor de vælger at købe forskellige typer glas, hvilket både kan være i form af udtryk, mønster, størrelse og farve.
Der er nogle vandglas, der er oplagte i dagligdagen. Her er der typisk fokus på, at de skal være praktiske, have en god størrelse, være fremstillet i en holdbar kvalitet og eventuelt, at glassene skal være stabelbare, så de er nemme at opbevare. Derudover findes der glas, som er æstetiske og opsigtvækkende i deres design, hvilket gør dem anvendelige til særlige lejligheder og festlige begivenheder.

Dit valg af glas kan være med til at skabe den helt rigtige udtryk til et veldækket bord. Glassene er nemlig en vigtig detalje i borddækningen. Vælger du forskellige farvede glas skaber det en farvestrålende festlig stemning. Modsat kan et krystalglas give en elegant og klassisk stil.

Gå på udkig i vores store sortiment af glas, hvor du finder noget til enhver smag. Hvad end du er på udkig efter glas, der er dekorative, stilrene eller simple i designet, så finder du det her hos BarLife. Vi har endvidere et stort udvalg af vinglas, cocktailglas, smageglas og meget andet som du med fordel kan se nærmere på, hvis du eksempelvis ønsker, at dine glas skal matche.

FARVEDE DRIKKEGLAS

Hvis du synes at almindelige klare drikkeglas er for kedelige, så har du altid muligheden for at vælge farvede glas. Ved at vælge farvede vandglas, kan du tilføre lidt ekstra liv til din borddækning.

Vi har glas, som er helt gennemfarvet i én farve, men også vandglas, som har et strejf af farve. Skal du holde påskefrokost, eller serveres der påskemenuer i din restaurant, så er blå glas et godt valg. Det er en måde at bringe en bestemt stemning ind i borddækningen på.

Skal du bruge vandglas i sommerhuset, har vi et stort udvalg med sommerblomster eller frugter og bær, som bidrager til den sommerlige stemning. Er du mest til drikkeglas med klart glas, har vi mere end 40 forskellige glas at vælge imellem. Her er der forskel på form og størrelser.

STØRRELSE OG FORM PÅ VANDGLAS

Hvilken størrelse og form dine nye vandglas skal have, er en smagssag. Der findes et stort udvalg af glas, og vi har samlet over 70 skellige slags i vores sortiment.

Det klassiske vandglas kan rumme mellem 25-33 centiliter, og det er også indenfor denne volumen, at langt de fleste af vores glas befinder sig. Formen på glassene varierer rigtig meget. Det skyldes, at det er forskelligt, hvilket glas man synes, at man drikker bedst af.

Nogle vælger et glas, der har form som et vinglas, mens andre hellere vil have vandglas med en konisk form. Det er vigtigt, at du føler, at dit glas er godt at drikke af, da det normalt er det glas, der bruges allermest. Det er muligt at finde vandglas, der kan rumme omkring 50 cl. De har den fordel, at de bedre kan bruges som drinksglas ved festlige lejligheder.

SPECIELLE VANDGLAS

Vil du skille dig ud fra mængden, eller skal dine gæster i restauranten mødes med et eksklusivt udtryk, så har vi mange specielle vandglas. Vandglassene fra Aska har netop det udtryk. Der findes fem forskellige modeller, som varierer lidt i designet. Fælles for dem er dog, at bunden er tyk, hvorefter glasset bliver tyndt op ad siderne. Bunden giver glassene en rigtig god tyngde og balance.

Er du mere til rillede glas, har Luigi Bormioli et stort udvalg af vandglas. De rillede vandglas fra Luigi Bormioli fås i flere forskellige størrelser, og det er også muligt at vælge dem i fire forskellige farver.

Vælger du et højt og smalt vandglas, kan det også bruges som drinks glas. Husk at nogle af glassene hører til serier af vinglas. Du kan derved få både vinglas og vandglas, der matcher hinanden.

VANDGLAS TIL VINEN

Som sagt hører vandglas til en hel serie af glas, hvor der både er glas til vin, glas til vand og nogle gange også glas til snaps eller en anden form for spiritus.

Skal vi smække en lynhurtigt bud på et brand, som fremstiller glas i en utrolig høj kvalitet, vil vores første tanke være Spiegelau. Med rødvinglas og vandglas fra Spiegelau er du kvalitetssikret til op over begge ører, og du får dig nogle enormt udtryksfulde glas, som i den grad vil passe til en flot borddækning.

Ellers skal du kigge nærmere på vinglas fra Zalto, som også er i en liga for sig og anbefalet af mange vinkendere. Glassene fra Zalto vil få langt de fleste vine til at vise sig fra deres absolut bedste side, både hvad angår næsen og smagsnuancerne.

En anden og lidt utraditionel måde at fremstille vinglas på, er ved at designe dem uden stilk. Og et vinglas uden stilk er faktisk et rigtig godt bud på et vandglas samtidig med. Den mere uformelle stil tillader nemlig, at du kan bruge glasset til andet end vin, hvilket i flere situationer kan være meget praktisk.

Du finder hele vores sortiment af vinglas lige her, som omfavner alt fra billige vinglas til glas, som ligger i den højere ende af prisskalaen. Kendetegnet for alle vores vinglas er dog, at de har en rigtig høj kvalitet, så uanset hvilket glas du forelsker dig i, vil det give dig glæde mange år frem.

Et godt glas til din vin, kan virkelig gøre forskellen og forvandle mange i forvejen gode vine, til fuldstændig fremragende vinoplevelser. Og blot fordi et vinglas er af billig kvalitet, er det ikke nødvendigvis et dårligt glas, men du vil kunne mærke forskel, hvis du giver dig selv lov til at investere i et rigtig godt vinglas.

VANDGLAS SOM WHISKYGLAS

Kan du godt lide det klassiske lowball glas i krystal, så har du i realiteten et rigtig godt vandglas, som mange også ville servere whisky eller rom i. Så du kan da med stor fordel slå to fluer med et smæk, og så bruge denne type glas som whiskyglas også.

Et godt eksempel kunne være dette glas fra Nachtmann, som jo udtrykker alt det et flot krystalglas skal. Uanset om du anvender det som whiskyglas, eller du bruger det, når du skal drikke vand, så er dette tumblerglas bare noget ganske særligt.

Generelt producerer Nachtmann whiskyglas, som netop er kendetegnet med deres meget pompøse krystalglas mønster, og de har et meget robust udtryk, hvilket tiltaler utroligt mange.

FIND DINE GLAS HOS BARLIFE

Vi har et stort udvalg af glas til enhver anledning, hvilket gør os til en stor online glas shop. Blandt sortimentet finder du alt fra billige ølglas og billige champagneglas til eksklusive krystal vinglas, og vi har med garanti noget, som vil passe til din smag.

Hos os finder du billige glas i høj kvalitet, hvilket kommer dig til både glæde og gavn. Vi har et bredt udvalg, så du finder helt sikkert et glas, som passer til din smag.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna