Brands

De bedste brands inden for forskellige kategorier

Når man skal købe ting til baren, restauranten eller køkkenet er det klart, at man altid er interesseret i de produkter, som har den højeste kvalitet. Læs mere her 

 

TOP BRANDS

Indlæser...

I mange tilfælde er der brands, som er kendt for at lave gode produkter inden for et bestemt område af produkter, og det kan derfor i mange tilfælde betale sig at købe disse produkter af netop disse forhandlere.

Her på siden går vi meget op i at kunne tilbyde vores kunder de rette brands inden for forskellige produkter og det er noget, som er tydeligt når du kigger igennem vores produktkatalog. 

Blandt andet har vi mange glas, som er af mærket Spiegelau. Her er der tale om et brand, som er kendt i hele verden for at lave glas. Det betyder, at de har mange år på bagen når det kommer til at lave glas, hvorfor de ved hvad de laver. Uanset om det er vinglas, champagneglas, grappaglas eller mixerglas så kan du finde glas her på siden som er produceret af Spiegelau og du kan sagtens se dette mærke som et slags kvalitetsstempel på disse glas. Du kan både finde de helt klassiske glas, som ser ud som størstedelen af glas, men Spiegelau har dog også lavet nogle glas, som skiller sig lidt ud fra mængden og passer godt ind i den mode, der er for øjeblikket når det kommer til glas. De har nemlig udviklet glas i longdrink typen, som er krystalmønster, hvilket gør dem lækre og luksuriøse at kigge på.

 

I hele verden er brandet ‘Andrew James’ kendt som et mærke, der er lig med høj kvalitet, lang levetid og gennemtestede produkter. Her på siden kan vi stolt tilbyde et meget bredt udvalg af produkter fra netop Andrew James. Ofte er disse produkter i den dyrere ende i forhold til mange andre produkter, men det er alle pengene værd da det holder godt og er lækkert at bruge gang efter gang. Du kan for eksempel finde en rigtig god håndmixer fra Andrew James, som skiller sig ud med den store og kraftfulde maskine samtidig med, at håndtaget er ergonomisk og rart at holde om. Også hvis du skal lave vafler vil du opleve, at det kan gøres endnu bedre og hurtigere med et vaffeljern fra Andrew James, som både kan findes i firkantet udgave til belgiske vafler og i rund udgave til mere klassiske vafler. Også en original frugtkurv kan du finde fra Andrew James, som får det til at ligne at frugterne svæver i luften indeni et metalgitter.

Et andet mærke, som vi forhandler her på siden er Kilner, som også er blevet meget kendt, hvilket især skyldes deres karakteristiske sugerør samt drinksdispenser. De laver produkter på en måde, som får tingene til at ligne vintageting, som netop passer ind i moden netop nu. De mange drinksdispensere kan både fås i forskellige farver, forskellige former og med forskellige skrift udenpå. Så skal du holde stor havefest eller ønsker du blot at lave nogle lækre drinks til nogle gæster, så kan du kaste dig over Kilner, som er et af de mærker du helt sikkert vil lægge mærke til.

Det er ikke kun Spiegelau, som vi har af brands her på siden, der er kendt for at lave smukke glas. også mærket Arcoroc er noget, som vi forhandler og de skiller sig meget ud fra mængden. Især Arcoroc vinglassene er helt særlige da de har en form, som er lidt kantet i det og som skiller sig ud fra den mere typiske, runde form. Dette brand laver også glas i krystalstil, som er meget moderne for tiden og som kan ses på alle de fineste barer rundt omkring i byerne i landet.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna