Brands

Indlæser...
Filtrer

Køb specialisternes produkter

I mange tilfælde er der brands, som specialiserer sig i at fremstille en bestemt type produkter, hvilket gør at kvaliteten på disse, er ekstra god.

Her på siden går vi meget op i at kunne tilbyde vores kunder de rette brands inden for forskellige produkter, og det er tydeligt at se, når du kigger igennem vores produktkatalog.

Vi har samlet et stort sortiment af udstyr til baren og køkkenet, som befinder sig i mange forskellige prisklasser. Dog har alle vores produkter det fælles udgangspunkt, at de er fremstillet af kvalitetsbevidste samt anerkendte brands.

Dermed får du altid en god kvalitet, når du handler her hos BarLife.

Glas i verdensklasse

Vi er helt tossede med glas her hos BarLife, og det gælder med alt fra vandglas til grappaglas. Ikke nok med at vi forhandler glas til nærmest hver en type drik der findes, så forhandler vi også et meget kompetent udvalg af diverse brands.

Nedenfor vil vi fremhæve nogle af de glasmærker, som du får fornøjelse af her hos os, samt hvad der kendetegner dem hver især.

Spiegelau

Blandt andet har vi mange glas, som er af mærket Spiegelau. Her er der tale om et brand, som er kendt i hele verden for at lave glas. Det betyder, at de har mange år på bagen når det kommer til at glaspusteri, hvorfor de ved hvad de laver.

Uanset om det er vinglas, champagneglas, grappaglas eller mixerglas så kan du finde glas her på siden, som er produceret af Spiegelau, og du kan sagtens se dette mærke som et slags kvalitetsstempel.

Du kan både finde de helt klassiske glas, men Spiegelau har dog også lavet nogle glas, som skiller sig lidt ud fra mængden og passer godt ind i den glasmode, der er for øjeblikket.

De har nemlig udviklet glas i longdrink typen, hvilket gør dem lækre og luksuriøse at kigge på.

Arcoroc

Det er ikke kun Spiegelau, der er kendt for at lave smukke glas. Også mærket Arcoroc er noget, som vi forhandler, og de skiller sig meget ud fra mængden.

Især Arcoroc vinglassene er helt særlige, da de har en form, som er lidt kantet i det, og som skiller sig ud fra den mere typiske runde form. Dette brand laver også glas i krystalstil, som er meget moderne for tiden, og som kan ses på alle de fineste barer rundt omkring i landet.

Nachtmann

Er du helt vild med majestætiske krystalglas, så er du også vild med Nachtmann glas. Den tyske glasfabrikant er nemlig eksperter i at fremstille de smukkeste krystalglas med de mest fantastiske graveringer og mønstre.

Deres udtryk er mere kompakt og råt, og der er fuldt tryk på de dekorative knapper. Til en ekstravagant bordopdækning hører der ekstravagante glas, og disse finder du hos Nachtmann.

Libbey

Vi skal et lille smut til USA, hvor du støder på Libbey glas. Her kan du få lidt af hvert indenfor glasgenren, men de er især kendetegnet for deres meget kreative tilgang til glasdesign. For mange af de glas du finder hos Libbey, er det ikke blot traditionelle glas men nærmest en glasdekoration du køber.

De har et spændende sortiment, og er helt klart et besøg værd.

Luigi Bormioli

Et glasmærke vi her på siden rigtig godt kan lide, er italienske Luigi Bormioli. Gennem 25 generationer har det italienske glaspusteri innoveret hele branchen med ny teknologi, som åbner op for helt nye muligheder.

Glassene fra Luigi Bormioli er fremstillet i et særligt krystalglasmateriale, som er skabt i deres eget laboratorie, og dermed er du sikret en udsøgt kvalitet, hvis du vælger at anskaffe glas fra den italienske fabrikant.

Det luksuriøse køkkenudstyr

I hele verden er brandet ‘Andrew James’ kendt som et mærke, der er lig med høj kvalitet, lang levetid og gennemtestede produkter.

Her på siden kan vi stolt tilbyde et meget bredt udvalg af produkter fra netop Andrew James. Ofte er disse produkter i den dyrere ende i forhold til mange andre produkter, men det er alle pengene værd, da det holder godt og er lækkert at bruge gang på gang.

Du kan for eksempel finde en rigtig god håndmixer fra Andrew James, som skiller sig ud med den store og kraftfulde maskine, samtidig med at håndtaget er ergonomisk og rart at holde om.

Også hvis du skal lave vafler vil du opleve, at det kan gøres endnu bedre og hurtigere med et vaffeljern fra Andrew James, som både kan findes i firkantet udgave til belgiske vafler og i rund udgave til mere klassiske vafler.

Laguiole

Når det kommer sig til knive og steakbestik, så producerer franske Laguiole nogle af de smukkeste håndskårede knive på markedet.

De nægter simpelthen at gå på kompromis, hvilket i den grad kommer dig til gode. Find et udsøgt udvalg af de lækreste proptrækkere, vinåbnere, champagnesabler og naturligvis knive hos Laguiole.

Gastroback

Hos Gastroback har man fundet en sin niche indenfor kvalitetsmaskiner til køkkenet. Det gælder produkter som en isknuser, mælkeskummer og diverse blendere. Men serveret med en helt særlig charme og stil.

Dermed får du ikke blot praktiske værktøjer men også udstyr til køkkenet, som har et flot design.

Hamilton Beach

Leder du efter en blenderspecialist, så skal du bare spørge efter Hamilton Beach. Her får du et solidt udvalg af både blendere og drinksmixere, som du kan anvende i køkkenet eller i baren.

I de senere år har deres produkter vundet mere markedsandel i Danmark, men den amerikanske producent er endnu størst i USA og Canada.

Det bedste barudstyr

Når det kommer til karakteristiske drinksdispensere, kan vi varmt anbefale dig mærket Kilner.

De laver produkter på en måde, som får tingene til at ligne vintageting, som netop passer ind i moden lige nu.

De mange drinksdispensere kan både fås i forskellige farver, forskellige former og med forskellige skrift udenpå.

Så skal du holde stor havefest eller ønsker du blot at lave nogle lækre drinks til nogle gæster, så kan du kaste dig over Kilner, som er et af de mærker du helt sikkert vil lægge mærke til.

Alessi

Kan du lide ’Creme de la creme’ så skal du gå efter barudstyret fra Alessi. Måske et af de dyreste brands vi forhandler her på siden, når det kommer til barudstyr, men du får virkelig også værdi for pengene.

Et tidløst design og en umådelig god kvalitet, er nogle af de mærkater, som kan kobles op på Alessi.

Legnoart

Indenfor vinens verden er udstyret også utroligt vigtigt, og på den front har Legnoart formået at tage os alle pænt i hånden med deres flotte vinophæng og oplukkere.

Udtrykket er elegant, simpelt og utroligt smukt, samtidig med at produkterne er skabt af kvalitetsmaterialer.

De klæder vinentusiasten på til at kunne åbne vinflasker med stil, eller til at kunne opbevare flere flasker på en stilfuld måde.

Premium Gin når det er bedst

Afslutningsvis vil vi lige runde et helt særligt gindestilleri ved navn Whitley Neill. Mange gode drinks er bygget op om kvalitets gin, og her er Whitley Neill bestemt ingen undtagelse.

Med et hav af forskellige smagsvarianter og eksperimenterende metoder at destillere gin på, er denne ginproducent et rigtig godt bud, hvis du søger en ny spændende gin til dit barskab.

Husk at du altid finder de bedste brands her hos BarLife.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna