Flaskeholdere

Hold orden med en flaskeholder

I den store hjemmebar eller i den kommercielle bar, skal der være mange flasker. Her skal man kunne servere et bredt udvalg af cocktails til sine gæster. I baren er der meget andet udstyr, som der også skal være plads til, så det kan hurtigt komme til at rode. Med en flaskeholder, kan du få dine flasker ud af rodet. At holde orden i baren giver bedre resultater, når der skal serveres cocktails i højt tempo. Læs mere om vores flaskeholdere her  

Faldende orden
Side
 1. Holder til Speedracks (sæt af 2) 3498
  Holder til Speedracks (sæt af 2)
  149,00 kr
 2. Flaskeholder Vægmonteret 3 1,5 liter BTBL3211A
  Flaskeholder Vægmonteret 3 1,5 liter
  299,00 kr
 3. Roterende flaskeholder til 4 70cl / 1 liter BTBL3230
  Roterende flaskeholder til 4 70cl / 1 liter
  649,00 kr
 4. Roterende flaskeholder til 4 - Tung Bund 1,5 liter BTBL3231A
  Roterende flaskeholder til 4 - Tung Bund 1,5 liter
  849,00 kr
 5. Roterende flaskeholder til 4 Bordmonteret 70cl / 1 liter BTBL3236
  Roterende flaskeholder til 4 Bordmonteret 70cl / 1 liter
  899,00 kr
 6. Roterende flaskeholder til 6 - Vægmonteret 70cl / 1 liter BTBL3237W
  Roterende flaskeholder til 6 - Vægmonteret 70cl / 1 liter
  949,00 kr
 7. Vægmonteret flaskeholder til 6 1,5 liter BTBL3217B
  Vægmonteret flaskeholder til 6 1,5 liter
  399,00 kr
 8. Dobbelt flaskeholder 8131
  Dobbelt flaskeholder
  699,00 kr
 9. Flaske Opsats 6751
  Flaske Opsats
  179,00 kr
 10. Vægmonteret flaskeholder - 70cl / 1 liter BTBL3202
  Vægmonteret flaskeholder - 70cl / 1 liter
  69,00 kr
Faldende orden
Side

Vægmonteret flaskeholder

Hvis du skal finde en flaskeholder til din bar, så kan det være en god ide at vælge en udgave til vægmontering. Med en vægmonteret flaskeholder, får du dine flasker væk fra selve bardisken, så du frigiver en masse plads. Det giver bedre arbejdsrum og mindre sandsynlighed for at vælte diverse glas og barudstyr. Vægmonteret flaskeholdere fås i flere forskellige udgaver. En speedrail er en lang kasse som skrues fast på væggen. I en speedrail kan flasker stå side om side, og det er nemt at få et overblik over flaskerne. En anden populær vægmonteret udgave, er den hvor flaskerne vender på hovedet, og har monteret en dispenser. Det giver et godt overblik over flaskerne, og med de monterede dispensere går det hurtigt med at fylde drinks med alkohol. Denne type vægmonteret flaskeholder kan vælges i udgaver med plads til to og op til 11 flasker.

 

Flaskeholdere til andre flasker

Når du står med mange flasker, som der skal være styr på, så er der mange muligheder for at gøre det. Normalt bruges flaskeholdere til spiritusflasker, men der findes også holdere til mange andre typer flasker. Skal du holde havefest, vil det være smart med en holder til almindelige ølflasker. Holder du fest, hvor dine gæster selv skal kunne blande drinks, så er det smart med en flaskeholder, der kan stå på bordet. Det ser pænt ud, og det er med til at løfte festen til et højere niveau. Flaskeholdere til bordet har også monteret en dispenser, så det bliver let for dine gæster at dosere deres drinks. Denne type fås fra fire og til seks flasker, så der er mulighed for at stille mange flasker frem. Skal du lave et barbord, hvor dine gæster kan lave drinks, så husk en flot isspand og istang.

Dekorativ flaskeholder

Hvis ikke du skal bruge en flaskeholder i din bar, eller til spiritusflasker, så findes der udgaver, som er af mere dekorativ karakter. Eksempelvis en flaskeholder til dine vinflasker. Vi forhandler flere udgaver, som egner sig perfekt til vinflasker. Her sætter du selv flaskehalsen ind i holderen. Flaskerne hænger næsten frit ud i luften, og det er muligt at sætte op til 10 flasker ind i holderen på en gang. Skal der virkelig være fokus på dine flasker i baren eller hjemmebaren, så er det muligt at vælge et flaskedisplay med LED-lys. Det giver et flot dæmpet lys bag alle dine flasker. Udover det flotte lys, holder sådan et flaskedisplay også god orden i baren.

Copyright © 2019 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna