Ølbrikker

Beskyt baren med glas- og ølbrikker

Her på siden finder du ølbrikker, eller glasbrikker som de også bliver kaldt, til din bar. Til fælles har de den funktion, at de beskytter din bar, eller i hvert fald bordene i din bar, mod det kondensvand som naturligt skabes, ved servering af øl eller andre kolde drikke. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Bordskånersæt til glas - 6 stk i holder A12405230 by Koop color Sort
  Bordskånersæt til glas - 6 stk i holder
  49,00 kr.
 2. Glasbrikker med holder VETRO ZACK® 820384 by ZACK color Sort
  Glasbrikker med holder VETRO ZACK®
  319,00 kr.
 3. 28%
  Porterhouse Fish Eye IPA 101112 by BF20 color Sort
  Porterhouse Fish Eye IPA
  Tilbudspris 49,00 kr. Normalpris 68,00 kr.
 4. Vin Glasbrik HOME Ø10cm x 5mm 6-PACK 146700 by SCANDINAVIAN HOME color Sort
  Vin Glasbrik HOME Ø10cm x 5mm 6-PACK
  79,00 kr.
 5. Glasbrik, brun, ø10 cm (1 stk.) uden beholder 59665002 by NON BRAND color Brun
  Glasbrik, brun, ø10 cm (1 stk.) uden beholder
  119,00 kr.
 6. 17%
  Marmor ølbrik 6 stk. - sort ST70010 by Steel-Function color Sort
  Marmor ølbrik 6 stk. - sort
  Tilbudspris 289,00 kr. Normalpris 349,00 kr.
 7. Glasbrik, cognac, ø10 cm (1 stk.) uden beholder 59665003 by NON BRAND color Sort
  Glasbrik, cognac, ø10 cm (1 stk.) uden beholder
  119,00 kr.
 8. Glasbrikker med holder REGIO ZACK® 820374 by ZACK color Sort
  Glasbrikker med holder REGIO ZACK®
  489,00 kr.
Stigende orden

En ny-skænket fadøl der stilles direkte på en overflade, uden at der er en ølbrik imellem, kan gøre skade på bordet og sætte nogle grimme afmærkninger, som du ikke kan fjerne igen.


Især bordplader, som er lavet af træ, er ekstremt udsatte for denne problematik, da træflader virkelig suger væde og fugt ned i træet. Derfor skal du enten sørge for at tørre konstant efter med en klud, eller blot altid at have et stort lager af øl brikker, som du kan servere øllen sammen med.

DET SIDSTE FINISH

En ting folk ofte glemmer, når de planlægger at åbne en ny bar, hvad enten det er derhjemme eller professionelt, er brikker til glas eller såkaldte øl brikker, som vi kalder dem her hos BarLife. Foruden den praktiske funktion som vi allerede har været lidt inde på, så giver øl brikker også bare den helt rigtige barstemning. Og der findes jo et hav af forskellige muligheder.

Hvis du er fan af det unikke aftryk, så kan du jo finde et sted, hvor navnet eller logoet på din bar, kan blive trykt på ølbrikkerne. Så er gæsterne i hvert fald ikke i tvivl om, hvilken bar de er kommet til, og det vil også kunne øge brandværdien på din bar.

Men hvis ikke du behøver at skille dig så meget ud, kan du jo altid finde forskellige øl logoer eller i det hele taget nogle sjove motiver, så dine gæster kan få lidt underholdning, samtidig med de får serveret kølige øl og drinks.

De helt eksklusive barer vælger i nogle tilfælde at bruge marmor brikker til øl, da det symboliserer en helt særlig klasse. Men det kan også blive for højrøvet og næsten fjerne den hyggelige og afslappede atmosfære. Det må du, som barejer vurderer, hvilken stil og eksklusivitet et udtryk din bar skal have.

Under alle omstændigheder så giver ølbrikkerne det sidste finish til baren, og selvom mange nystartede ikke tænker over, at glasbrikker er vigtige, så er det helt sikkert en ting, som gæsterne vil bemærke.

FLOTTE GLASBRIKKER I LÆDER

Som noget nyt på hjemmesiden tilbyder vi, udover de traditionelle mærkatølbrikker, også flotte glasbrikker i farverne cognac, natur og brun. Disse pynter især i hjemmet sammen med et flot glas og et træbord. Men de kan også hæve standarden i din bar eller på din restaurant, hvor der gerne skal signaleres et lidt mere eksklusivt look til gæsterne. Størrelsesmæssigt har denne type af øl brikker en diameter på 10 cm, hvilket betyder at meget store glas, som f.eks. et ølkrus også kan passe herpå. Du skal egentlig bare tørre dem over med en klud en gang imellem, så de er meget nemme at rengøre.

Hvis nu vi befinder os i den røgtunge bodegaatmosfære, så ville vi nok ikke anbefale disse lækre læder coasters, da udtrykket på en traditionel bodega ikke nødvendigvis skriger eksklusivitet men i højere grad billige øl. Derfor vil vi anbefale dig at vælge en lidt billigere løsning, hvor vi bl.a. kan tilbyde 25 ølbrikker for 49 kroner. På den måde vil der også være en mere tydelig rød tråd, hvis nu du sælger billigt øl, at dine ølbrikker ikke decideret er lavet af marmor.

Hvilket interiør skal du ellers have til baren?

Selvfølgelig kan du altid tiltrække nogle kunder ved at sælge til de billigste øl priser. Men du kan også sørge for at dekorere din bar, så der er den helt rette hyggelige atmosfære, hvor gæsterne bare kan slappe af og have det sjovt.

Du kan hænge alle mulige udsmykninger på væggene, og alt efter hvilket tema din bar har, så har du en god mulighed for at gøre dette tema autentisk, ved at vælge udsmykning der har relation til dit tema. Det kan være du ønsker en bar, hvor temaet er oktoberfest. I så fald skal du servere øllet i store ølkrus og måske selv være iklædt lederhosen, når du betjener gæsterne.

Et andet populært tema er den irske eller engelske pub, hvor du ikke bestiller fadøl med pints. Her vil der blive spillet engelsk folkemusik, og snakken vil gå for fulde gardiner i de hyggelige pubinspirerede rammer.

Det kan jo også være, at du ganske enkelt vil køre et øl-tema, hvor du hænger forskellige øl plakater op rundt omkring, og hvor de forskellige øl bliver serveret i ølglas med logo, som svarer til det ølmærke, du drikker. Hvis det er stilen, du ønsker at lægge, så skal du have en god variation i dine ølglas, så de matcher de forskellige øltyper.

Hvad skal du ellers have i din bar?

Her hos BarLife har vi også forskellige muligheder i forhold til barindretning, både i forhold til møbler, barskilte, glasophæng osv. Også når det kommer til belysning, har vi nogle spændende muligheder, som du kan benytte dig af. Både i form af lamper som er til at hænge i loftet, men også i forhold til elektriske lys, som du kan placere på bordene rundt om i baren.

Desuden er det også altid en god investering at anskaffe et barkøleskab, hvor du kan opbevare øl, sodavand og andre typer drikkevarer. Vi har mange forskellige modeller, som både kan passe under bardisken, eller som du kan indbygge i væggen.

Et andet utrolig vigtigt element som passer rigtig godt til bodegastilen, og som også passer perfekt sammen med ølbrikkerne, er nogle fede askebægere. Undgå at dine gæster blot skodder deres cigaretter i et glas eller på jorden.

Under alle omstændigheder har du nu fået en god fornemmelse for, hvorfor du skal købe nogle ølbrikker til din bar. Undgå grimme pletter og kondensringe på dine borde, og brug samtidig ølbrikken som en fed udsmykning.

Du har mange gode muligheder for at finde den helt rigtige variant, som passer til netop din bar, her hos BarLife, og vi forsøger hele tiden at udvide sortimentet, så du kan få endnu flere valgmuligheder.

Vi håber, at du er klar til at gøre din bar lidt federe med nogle stilede øl brikker.
Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna