Bardisken

Alt til baren

Hos Barlife har vi alt udstyr til baren. Vi har et af Danmarks største udvalg i udstyr, og det finder du i netop denne kategori. Vi har alt i drypbakker, dispensere, flaskeholdere og lignende. Om du søger udstyr til den professionelle bar, eller til at opgradere hjemmebaren, så kan vi være behjælpelige. Gå på opdagelse i vores sortiment og bliv inspireret, så din bar indeholder alle de nødvendige redskaber. Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Strongbow Wetstop Barløber 16425
  Strongbow Wetstop Barløber
  365,00 kr
 2. Holder til Speedracks (sæt af 2) 3498
  Holder til Speedracks (sæt af 2)
  149,00 kr
 3. San Jamar - The Dome - Garniture bakker 2,9 L 4966
  San Jamar - The Dome - Garniture bakker 2,9 L
  1.999,00 kr
 4. San Jamar - The Dome - Garniture bakker 8,6 ltr BS4968
  San Jamar - The Dome - Garniture bakker 8,6 ltr
  2.999,00 kr
 5. San Jamar - The Dome - Garniture bakker 4,8 ltr 4967
  San Jamar - The Dome - Garniture bakker 4,8 ltr
  2.999,00 kr
 6. 3 Part Bar Organizer Chrome BTBL3474
  3 Part Bar Organizer Chrome
  159,00 kr
 7. Gulvmåtte - Gummi Interlocking BTBL3683
  Gulvmåtte - Gummi Interlocking
  399,00 kr
 8. Glasbærer - Grøn BTBL3910G
  Glasbærer - Grøn
  199,00 kr
 9. Flaskeholder Vægmonteret 3 1,5 liter BTBL3211A
  Flaskeholder Vægmonteret 3 1,5 liter
  299,00 kr
 10. Roterende flaskeholder til 4 70cl / 1 liter BTBL3230
  Roterende flaskeholder til 4 70cl / 1 liter
  649,00 kr
Faldende orden
Side

Hold orden med barmåtter

I en bar er det vigtigt, at der altid er ryddeligt og orden i tingene. Det gælder både bag og foran baren. Når tingene står på faste pladser, uden at der flyder med skærebrætter, knive og garnish, sikres en hurtig servering. Barmåtter sørger for, at der er ryddeligt på baren. Ved at benytte dem, er der mindre sandsynlighed for, at bardisken flyder i rester fra diverse drinks. Måtterne er bygget således, at de opsamler væske, hvis en gæst kommer til at skvulpe med en drink. Når der bruges barmåtter, vil dine gæster helt underbevidst sætte sine cocktails på dem. Det giver en mere ryddelig bar, hvor der er plads til flere cocktails. Måtterne er nemme at rengøre. På aftenen kan de blot skylles med varmt vand, og er de blevet godt fedtet, skal de have en tur i opvaskemaskinen.

 

Drinksdispensere og flaskeholdere

Driver du en professionel bar eller restaurant, så er gode flaskeholdere og spritdispensere en nødvendighed. Begge er med til at holde orden i baren, og sikre at drinks og cocktails laves korrekt. Vi har et bredt udvalg af flaskeholdere, der kan holde flasker helt op til flasker på 4,5 liter. Nogle af de mest populære modeller, er de vægmonterede udgaver. De er lette at montere, og kan have helt op til 6 forskellige spiritusflasker. Nogle af dem er med spritdispenser, mens der skal købes spritdispenser til andre. Vi har heldigvis et stort udvalg af spritdispensere i vores sortiment, så det er let at finde dem, der passer bedst til dit formål. Skal du lave en stor mængde punch, så er dispensere med hane, lige netop det du søger. Vi har modeller der varierer fra 2 og helt op til 17,5 liter. 

 

Opbevaring til baren

Glas er en af de ting, der fylder rigtigt meget i en bar. Vi har flere forskellige produkter, som sikrer optimal udnyttelse af pladsen i din bar. Vi har eksempelvis glasophæng, så du nemt kan hænge stilkede glas op. Husk at måle bunden på dine glas, inden du vælger et glasophæng. I sortimentet findes ligeledes mange forskellige frugtdispensere og bøtter, så du kan holde styr på garnish til drinks og cocktails. Ved at lægge alt drinkstilbehør i bøtter og dispensere, kan du nemt rydde op efter festen, og der er samtidigt ryddeligt, mens festen står på.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna