Bardisken

Alt til baren

Hos Barlife har vi alt udstyr til baren. Vi har et af Danmarks største udvalg i udstyr, og det finder du i netop denne kategori. Vi har alt i drypbakker, dispensere, flaskeholdere og lignende. Om du søger udstyr til den professionelle bar, eller til at opgradere hjemmebaren, så kan vi være behjælpelige. Gå på opdagelse i vores sortiment og bliv inspireret, så din bar indeholder alle de nødvendige redskaber. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Juice dispenser
  Juice dispenser
  1.750,00 kr
  Quickview
 2. Ølbrikker
  Ølbrikker
  149,00 kr
  Quickview
 3. Dobbelt glastønde drinkdispenser med stand - 10L
  Dobbelt glastønde drinkdispenser med stand - 10L
  650,00 kr
  Quickview
 4. Slimline drinkdispenser - råhvid 11.4 L.
  Slimline drinkdispenser - råhvid 11.4 L.
  770,00 kr
  Quickview
 5. Strongbow Wetstop Barløber
  Strongbow Wetstop Barløber
  365,00 kr
  Quickview
 6. TableCraft drypbakke i sort gummi - 16,5 cm
  TableCraft drypbakke i sort gummi - 16,5 cm
  169,00 kr
  Quickview
 7. TableCraft drypbakke - sort gummi 15 cm.
  TableCraft drypbakke - sort gummi 15 cm.
  169,00 kr
  Quickview
 8. Barmåtte 8x58- Deluxe Sort Gummi Med stål ramme
  Barmåtte 8x58- Deluxe Sort Gummi Med stål ramme
  169,00 kr
  Quickview
 9. Nantucket Drinks Dispenser Med Træfod - 8.5ltr
  Nantucket Drinks Dispenser Med Træfod - 8.5ltr
  1.085,00 kr
  Quickview
 10. Vin dekanter med tørrestand
  Vin dekanter med tørrestand
  249,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Hold orden med barmåtter

I en bar er det vigtigt, at der altid er ryddeligt og orden i tingene. Det gælder både bag og foran baren. Når tingene står på faste pladser, uden at der flyder med skærebrætter, knive og garnish, sikres en hurtig servering. Barmåtter sørger for, at der er ryddeligt på baren. Ved at benytte dem, er der mindre sandsynlighed for, at bardisken flyder i rester fra diverse drinks. Måtterne er bygget således, at de opsamler væske, hvis en gæst kommer til at skvulpe med en drink. Når der bruges barmåtter, vil dine gæster helt underbevidst sætte sine cocktails på dem. Det giver en mere ryddelig bar, hvor der er plads til flere cocktails. Måtterne er nemme at rengøre. På aftenen kan de blot skylles med varmt vand, og er de blevet godt fedtet, skal de have en tur i opvaskemaskinen.

 

Drinksdispensere og flaskeholdere

Driver du en professionel bar eller restaurant, så er gode flaskeholdere og spritdispensere en nødvendighed. Begge er med til at holde orden i baren, og sikre at drinks og cocktails laves korrekt. Vi har et bredt udvalg af flaskeholdere, der kan holde flasker helt op til flasker på 4,5 liter. Nogle af de mest populære modeller, er de vægmonterede udgaver. De er lette at montere, og kan have helt op til 6 forskellige spiritusflasker. Nogle af dem er med spritdispenser, mens der skal købes spritdispenser til andre. Vi har heldigvis et stort udvalg af spritdispensere i vores sortiment, så det er let at finde dem, der passer bedst til dit formål. Skal du lave en stor mængde punch, så er dispensere med hane, lige netop det du søger. Vi har modeller der varierer fra 2 og helt op til 17,5 liter. 

 

Opbevaring til baren

Glas er en af de ting, der fylder rigtigt meget i en bar. Vi har flere forskellige produkter, som sikrer optimal udnyttelse af pladsen i din bar. Vi har eksempelvis glasophæng, så du nemt kan hænge stilkede glas op. Husk at måle bunden på dine glas, inden du vælger et glasophæng. I sortimentet findes ligeledes mange forskellige frugtdispensere og bøtter, så du kan holde styr på garnish til drinks og cocktails. Ved at lægge alt drinkstilbehør i bøtter og dispensere, kan du nemt rydde op efter festen, og der er samtidigt ryddeligt, mens festen står på.

Copyright © 2019 Barlife Aps