Hamilton Beach

Hamilton Beach Brands, Inc. er en amerikansk producent som laver de bedste blender og drinksmixer i verden til både det professionelle og private marked. De leverer til hele verden, men deres største markeder er USA, Canada og Mexico

I de senere år er de trådt ind på det europæiske marked, og i særdeleshed har Hamilton Beach fundet indtog i Danmark, hvor forhandlere har fået øjnene op de mange kvalitetsprodukter.

Her hos BarLife er det primært deres blendere, kandeskyller og deres drinkmixer, som folk er vilde med.

Vores udvalg indeholder nogle af de bedste produkter, som Hamilton Beach fremstiller, og du er dermed sikret høje kvalitetsmæssige standarder, når du handler dette brand.

Du må gerne være kræsen, når du handler el-artikler, med hos Hamilton Beach får du alle behov tilfredsstillet, hvilket gør udvalget her på siden perfekt til de høje standarder. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Hamilton Beach Blender Tango m/kande 1,4L HBH450 by Hamilton B color Sort
  Hamilton Beach Blender Tango m/kande 1,4L
  6.129,00 kr.
 2. Blenderben, komplet t/Hamilton Beach stavblender HMIA200B by Hamilton B color Sort
  Blenderben, komplet t/Hamilton Beach stavblender
  1.389,00 kr.
 3. Blender Hamilton Beach FURY m/kande 1,8L HBH550-CE by Hamilton B color Sort
  Blender Hamilton Beach FURY m/kande 1,8L
  9.589,00 kr.
 4. Drinkmixer Triple Hamilton Beach m/3 stålbægre HMD400-CE by Hamilton B color Sort
  Drinkmixer Triple Hamilton Beach m/3 stålbægre
  17.099,00 kr.
 5. Hamilton Beach Blender Tempest 3 HK m/kande 1,8L HBH650 by Hamilton B color Sort
  Hamilton Beach Blender Tempest 3 HK m/kande 1,8L
  9.340,00 kr.
 6. Blender Hamilton Beach QUANTUM m/støjskærm 2L HBH950-CE by Hamilton B color Sort
  Blender Hamilton Beach QUANTUM m/støjskærm 2L
  18.889,00 kr.
 7. Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio HB1919 by Hamilton B color Sort
  Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio
  1.199,00 kr.
 8. Juicer manuel, Hamilton Beach 30-932 by Hamilton B color Sort
  Juicer manuel, Hamilton Beach
  3.739,00 kr.
 9. Hamilton Beach Stavblender 30-HMI200CE by Hamilton B color Sort
  Hamilton Beach Stavblender
  2.689,00 kr.
 10. Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 4L stålkande HBF1100S-CE by Hamilton B color Sort
  Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 4L stålkande
  26.119,00 kr.
 11. Jarpad t/Hamilton Beach ECLIPSE 1,4/2,0L JP750 by Hamilton B color Sort
  Jarpad t/Hamilton Beach ECLIPSE 1,4/2,0L
  299,00 kr.
 12. Blender Hamilton Beach ECLIPSE m/støjskærm 1,4L HBH750-CE by Hamilton B color Sort
  Blender Hamilton Beach ECLIPSE m/støjskærm 1,4L
  16.989,00 kr.
 13. Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L. kande HBF600-CE by Hamilton B color Sort
  Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L. kande
  11.279,00 kr.
 14. Drinkmixer Hamilton Beach m/1 stålbæger 0,95L HMD200-CE by Clatronic color Sort
  Drinkmixer Hamilton Beach m/1 stålbæger 0,95L
  6.369,00 kr.
 15. Blender Hamilton Beach ECLIPSE m/støjskærm 2L HBH755-CE by Hamilton B color Sort
  Blender Hamilton Beach ECLIPSE m/støjskærm 2L
  16.419,00 kr.
 16. Blender Hamilton Beach SUMMIT m/støjskærm 1,8L HBH850-CE by Hamilton B color Sort
  Blender Hamilton Beach SUMMIT m/støjskærm 1,8L
  19.529,00 kr.
 17. Hamilton Beach Rio Blender 1,25L HBB250R by Hamilton B color Sort
  Hamilton Beach Rio Blender 1,25L
  2.599,00 kr.
 18. Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L stålkand HBF600S-CE by Hamilton B color Sort
  Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L stålkand
  12.479,00 kr.
 19. Rustfrit stål malt kop til Hamilton Beach 460 by Hamilton B color Sort
  Rustfrit stål malt kop til Hamilton Beach
  339,00 kr.
Stigende orden
Side

Historien om Hamilton Beach

Det hele begyndte i 1904, da Chester Beach og L. H. Hamilton på den samme fabrik, som udviklede elektriske redskaber til køkkenet.

Førhen havde elektriske køkkenværktøjer kun været anvendt til kommercielt brug, men Chester Beach udviklede en letvægts universalmotor, som var tilegnet hårde hvidevarer i det private hjem. Denne opfindelse var innoverende for hele den udvikling, der efterfølgende skete i forhold til at fremstille elektriske køkkenmaskiner til hjemmet.

I 1910 blev Hamilton Beach Manufacturing Company stiftet, hvor produktionen af de universalmotordrevne hårde hvidevarer begyndte. Herunder også den ikoniske drinkmixer, som sammen med en række andre produkter manifesterede sig ind i brugernes bevidsthed.

I 1990 fusionerede Hamilton Beach sammen med en anden gigant, Proctor Silex, og skabte den største fabrikant af elektriske maskiner til køkkenet i hele USA.

Væksten har siden steget stødt, og gør det stadig den dag i dag, hvor virksomheden har hundredvis af ansatte på globalt plan.

Siden 1995 har Hamilton Beach udvidet deres forretning til markeder over hele verden, hvor de i dag sælger produkter i lande som Brasilien, Indien, Kina osv.

En af årsagerne til hvorfor Hamilton Beach kan begå sig på så mange forskellige markeder, hvor kulturforskellene spænder bredt, er fordi de indsætter researchgrupper, som undersøger nøje hvordan befolkningen i et pågældende land bruger produkter i deres hjem.

På den måde indsamler Hamilton Beach hele tiden en masse brugbare data, som de efterfølgende kan implementere i produktudviklingen, så de er tilpasset de specifikke behov, der nu engang måtte være hos bestemte befolkningsgrupper.

Og netop denne tætte kontakt med forbrugerne er elementært i hele forretningsmodellen for Hamilton Beach, der ser det som kilden til innovation. De engagerer sig i tæt dialog med deres kunder på daglig basis med både callcenter, sociale medier, opskrifter på deres inspirationsblog, samt videredeling af en masse relevante informationer.

Visionen er helt klar: De vil fortsætte med at gøre hverdagen nemmere, mere kreativ og farverig for deres forbrugere, ved hjælp af innovative elektriske køkkenredskaber.

 

Blenderne fra Hamilton Beach

En specifik produkttype som Hamilton Beach virkelig udmærker sig ved, er deres blendere. Med en blender fra Hamilton Beach får du virkelig værdi for pengene. De producerer både en slags blender til industri og en anden type blender til privat brug.

Det amerikanske brand har vundet flere priser for deres produkter, hvilket gør deres blender til en af de bedste i verden.

Foruden at være formidabel til fødevarer, så er deres blender og blandt de bedste til isterninger, så skal du have knust is, kan du også sagtens bruge blenderen til dette formål.

Her hos BarLife finder du hele tiden tilbud på minimum en blender, så du kan roligt holde øje med sortimentet hvis du ikke vil gå glip af en god handel.

Leder du efter en god professional blender fra Hamilton Beach, kan vi varmt anbefale dig denne model, som har en kapacitet på op mod 4 liter. Med en god kraftig motor kan denne blender nemt klare større mængder af forskellige råvarer, som nu engang skal blendes sammen.

 

Riskoger, slowcooker og foodprocessor    

Som sagt bevæger Hamilton Beach sig bredt i deres produktkatalog, og i tråd med visionen handler det om at gøre hverdagen nemmere for kunderne.

Derfor finder du hos Hamilton Beach både riskoger, slowcooker og food processor.

Det smarte med en god rice cooker fra Hamilton Beach er, at du er sikret perfekte ris hver gang. Drop bekymringen om overkogte eller underkogte ris. Med en god riskoger kommer du langt.

Et andet meget praktisk værktøj i køkkenet er en slow cooker. Denne er virkelig blevet moderne, da kødets og grøntsagernes saft og kraft bevares under tilberedning. Hele ideen med dette koncept er, som navnet antyder at tilberede maden langsomt.

Med en slow cooker fra Hamilton Beach holdes gryden på en konstant temperatur, og du har muligheden for at lave en masse spændende opskrifter, som passer til slowcooking princippet.

   

Kaffemaskiner og juicere

Skal du have en rigtig god kaffemaskine, så vil Hamilton Beach 49980-sc kaffemaskine være lige sagen. Her får du en rigtig god kaffemaskine, til en rigtig fornuftig pris.

Og nu vi er i drikkevareuniverset, som hører sig til en god morgen, kan vi også varmt anbefale dig en Hamilton Beach Juicer.

En god juicer giver dig friskpresset juice, som indeholder en masse vitaminer og mineraler, der giver dig den bedste start på dagen.

 

Sandwichjernet

Et af de produkter som den tætte relation til kunderne har medført, er sandwichjernet. Officielt går dette værktøj under navnet, en Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker og den giver mulighed for at lave paninis og andre lækre sandwiches derhjemme.

Sandwichmakeren har også taget kegler hos forbrugerne, og det er produkter som disse, der forstærker Hamilton Beach´s position på markedet.

 

Er du på udkig efter køkkenmaskiner og hårde hvidevare til køkkenet, så er Hamilton Beach en af favoritterne, hvis du vil garanteres for høj kvalitet.

Funktionalitet og design er også i førersædet blandt deres produkter, så du får virkelig ”value for money” hos den amerikanske virksomhed.

Ønsker du at se tilsvarende produkter fra et andet brand, så forhandler vi også det tyske brand Gastroback, som også producere elartikler til køkkenet.  

Vi har løbende tilbud på diverse køkkenartikler, så du kan roligt holde øje med sortimentet og sikre dig selv en fornuftig handel.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna