APS

På denne side finder du alt fra det kendte mærke APS, der er eksperter i alt til køkkenet og restauranten.

Du finder også helt unikke ting til baren som specielle krus og vinkølere. Uanset hvad du mangler, har APS noget til dine behov. Se vores store udvalg eller læs mere her.

Indlæser...
Filtrer

GODT UDSTYR TIL GASTRONOMISKE OPLEVELSER

APS er et underbrand under det kendte Bent Brandt, der om nogen må siges at have styr på udstyr til køkkenet. Alle produkter på denne side er designet specielt til at skabe unikke oplevelser, der bringer dig og dine gæster glæde. 

En ting som i sandhed gør sig kendetegnende for APS er deres brede produktkatalog. Med en ganske særlig vifte af alle slags interiørprodukter, som både barer og restauranter efterspørger, har virksomheden formået at plante nogle solide rødder i et ellers hårdt konkurrencepræget marked. Dog er det ikke deciderede køkkenmaskiner og tilsvarende elektroniske artikler, som du finder i udvalget. I stedet er det en masse dekorativt interiør, som både har til formål at pynte og give et godt visuelt indtryk, samtidig med at produkterne naturligvis tjener et praktisk formål.

For at uddybe dette en smule, så kan du tage et nærmere kig på deres forskellige kobberkrus eller askebægere, for bare at tage udgangspunkt i nogle af deres produkter. I stedet for blot at sælge nogle neutrale og diskrete askebægere, så lægger de stor vægt på at skabe unikke produkter, som skiller sig ud. Tag nu dette dåseaskebæger som eksempel.

En glimrende understregning af et produkt som er praktisk. Når du får gæster i baren eller på restauranten, som er rygetrængende, så skal der være askebægere, så skodderne ikke ligger smidt overalt. Og ved at have et askebæger som ovenikøbet er flot at se på, så giver det et bedre helhedsindtryk af baren eller restauranten.

Vi nævnte også kort deres evne til at skabe dekorative krus. Bl.a. er kruset blevet en fast del af en stolt Moscow Mule tradition, og jo mere dekorativ designet på kruset er desto bedre. Det har APS i sandhed forstået, hvilket betyder, at du her kan købe et ananaskrus i guld. Et glimrende eksempel på deres store kreativitet og anderledes måde at tænke på.

Ananaskruset her byder op til din egen kreative udfoldelse, da du virkelig har muligheden for at servere lækre drinks på en yderst underholdende måde.  

 

UNIKKE RAMMER TIL BAREN

Med APS's unikke sortiment er du sikret produkter i absolut kvalitet til gode priser. Udover at designe produkter til køkkenet finder du også helt essentielle ting til en professionel- eller amatørbar.

Du finder bl.a. metal sugerør i stål, krus i guld og helt specielle vinkølere. Ellers finder du også et stort udvalg af shakere og askebægere - alt det du skal bruge for at have en komplet bar.

Faktisk ligger den store passion også netop i dette spektre, og en af grundende til APS’s udvidelse skyldes en ung blond kvinde ved navn Maartje. Hun rejste i sine unge 20’ere verden rundt for at besøge forskellige barer. Hun sugede en masse indtryk til sig, som lagrede sig dybt i hendes bevidsthed og blev til den spirende inspiration, der senere skulle udvikle sig til APS. Eller i hvert fald til den hollandske afdeling, for under hendes verdensrejse ville skæbnen, at Maartje stødte på ejeren af APS Hamborg.

Og før hun havde set sig om, stod hun med ansvaret for at levere interiør til barer og restauranter i henholdsvis Holland og Belgien.

For at understrege APS’s popularitet bliver vi lige nødt til at namedroppe. Men vi har altså at gøre med kunder som Bacardi og Bols, som den dag i dag benytter sig af APS Glass & Bar Supply.

Ifølge Maartje så skyldes succesen bl.a., at hele det hollandske team formår at udøve en sublim kundeservice. Samtidig er hele organisationen en sammensætning af innovative hjerner, som hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet dikterer. De formår endda at være foran til tider, hvilket blot kommer dem til gode.

Det er altså en solid cocktail af loyale kunder, en stærk kundeservice, innovation og passion, som er hele DNA’et i APS’s forretningsmodel. Nogle barer og restauranter har været kunder hos APS i mere end 12 år, hvilket blot er et bekræftende eksempel på deres evner indenfor servicebranchen.  

 

Disse brands forhandler vi også

Her hos BarLife er vi mindst lige så passionerede i forhold til at kunne levere interiør til barer og restauranter, som APS er. Både når det kommer til produkter, men også til de brands vi forhandler, har vi håndplukket udvalget nøje, så du er sikret en tårnhøj kvalitet.

Lad os for god ordens skyld lige komme omkring nogle af de brands, som du kan finde her hos os, så du bedre har et overblik over, hvad du rent faktisk kan forvente.

Bl.a. byder vi på italienske lækkerier fra Alessi, som gennem 100 år har forfinet barudstyr til luksuriøse og stilede genstande. Hvis vi skal give dig et konkret eksempel, så vil vi fremhæve denne cocktail shaker, som er en liga for sig. Tag med på en tidsrejse tilbage til 1920’ernes amerikanske cocktailbarer. Sådan føles det i hvert fald, når du kigger på denne skønhed.

Alessi befinder sig i den eksklusive ende af prisskalaen og deres udstyr koster lidt mere. Til gengæld får du også bare meget mere for pengene, hvad angår kvalitet, design og funktionalitet.

Hvis vi nu lige skal fjerne vores beundrende blikke fra de altid charmerende italienere, så kan du med fordel flytte det mod Beaumont. Også her har de en brændende passion for at skabe samt levere barudstyr til verden, men vi er samtidig også i et prisleje, hvor de fleste kan være med.

Den mangfoldige approach lever Beaumont godt på, og hvis du er nyopstartet bartender eller godt kunne tænke dig en barudstyrsportefølje af forskellige redskaber, så er Beaumont et fornuftigt sted at starte.

 

Nu er du i hvert fald blevet lidt klogere på, hvor du skal kigge hen, når du vil til at opgradere dit barudstyr og interiør. Hos APS Glass & Bar Supply finder du et kæmpe udvalg af diverse produkter, så du kan altid begynde der.

Rigtig god fornøjelse!

 

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna