Krystal karafler

Krystal karaffel til servering

Vi har et stort udvalg af karafler i krystalglas. Hvis du skal bruge en karaffel til at servere vin, whiskey eller vand i, så finder du flot udvalg her på siden. Vi har karafler fra nogle af de bedste mærker i verden, som alle producerer produkter i den højeste kvalitet. Kvaliteten skal du derfor ikke bekymre dig om, så du kan blot vælge den variant, som passer dig bedst. Klik her og læs mere om karafler.

Faldende orden
Side
 1. Zalto Axium karaffel, 145 cl
  Zalto Axium karaffel, 145 cl
  649,00 kr
  Quickview
 2. RCR Enigma Kande 1.2L
  RCR Enigma Kande 1.2L
  299,00 kr
  Quickview
 3. Spritflaske m/ tavle 3,2L
  Spritflaske m/ tavle 3,2L
  399,00 kr
  Quickview
 4. RCR Timeless Decanter Rund
  RCR Timeless Decanter Rund
  319,00 kr
  Quickview
 5. RCR Timeless Kande 1.2L
  RCR Timeless Kande 1.2L
  255,00 kr
  Quickview
 6. RCR Oasis Decanter Kvadratisk 85 cl
  RCR Oasis Decanter Kvadratisk 85 cl
  329,00 kr
  Quickview
 7. RCR Oasis Kande 1.2 Liter
  RCR Oasis Kande 1.2 Liter
  279,00 kr
  Quickview
 8. Final Touch Karaffel sæt
  Final Touch Karaffel sæt
  469,00 kr
  Quickview
 9. Rom flaske - 70 cl
  Rom flaske - 70 cl
  149,00 kr
  Quickview
 10. RCR Timeless Decanter Kvadartisk
  RCR Timeless Decanter Kvadartisk
  319,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Vælg den rette karaffel

Vores udvalg af karafler i krystalglas er stort, og de varierer meget i deres udseende. Der produceres forskellige slags karafler. Der er to primære årsager til det. En af hovedårsagerne er, at modellerne anvendes til forskellige formål. Der er modeller med eller uden låg. Modellerne uden låg bruges normalt til at servere vand, juice eller eksempelvis vin. I modeller uden låg vil indholdet, ikke kunne holde sig lige så længe, som hvis der var låg på. En krystal karaffel uden låg er altså til servering og ikke opbevaring. Det er også muligt at vælge en model med låg. Dem har vi flere af i vores sortiment. Der findes almindelige modeller, som har klart glas. I vores sortiment finder du også varianter, med farvet eller mønstret glas. Mønstret i glasset giver et flot spil, når der hældes farvet væske i karaflen. 

 

Krystal karaffel til vin

Vinkarafler har to vigtige funktioner. Mange gange serveres vinen i sin flaske, men den kan også serveres i en karaffel. Det er en flot og elegant måde at servere på, og samtidigt kommer vises vinens flotte farve også bedre i en karaffel. En krystal karaffel er mere klar i glasset, og derfor anbefales det, at vælge en model i krystalglas. Der findes klassiske varianter med forskellige mønstre i glasset, som giver et “gammelt” eksklusivt udtryk. Krystal karafler præsenterer vin flot, men de har også en helt anden vigtig funktion. Vine forandrer sig når de åbnes. Det sker fordi vinen får ilt, og det er især godt til unge vine, som måske skulle have ligget lidt længere inden åbning. Har du åbnet en vin kold, så kan man hurtigt få temperaturen til at stige, ved slynge vinen rundt i karaflen. 

Copyright © 2019 Barlife Aps