Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Tilbud & Diverse - Her finder du alle vores Tilbud
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Tilbud

Gør brug af diverse tilbud når du skal have nyt udstyr til baren ved at gå på opdagelse her på siden

Med tilbud kan du købe endnu mere til bare

Hvis du vælger at købe ting til din bar når de er på tilbud så kan du købe endnu flere ting da det er meget billigere på den måde. Her på siden finder du et hav af forskellige tilbud i alle forskellige varekategorier og du vil uden tvivl kunne finde noget, som du kan lide og som du får lyst til a købe. Blandt andet kan vi tilbyde forskellige former for glas, diverse barværktøj, og mange forskellige ting, som du både kan bruge i baren og i dit køkken.

 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Køb forskelligt service på tilbud I en bar kommer du ikke udenom at skulle have meget forskelligt service. Her gælder blandt andet, at det er vigtigt, at du har forskellige tallerkener til både snacks, servering og til pynt, hvis for eksempel du ønsker at have fyrfadslys stående fremme eller blomsterblade på en tallerken. Her på siden kan du ofte finde forskellige tallerkener på tilbud og når de endelig er det er det bare med at slå til således, at du kan få ting endnu billigere end andre har fået. Udover forskellige pæne tallerkener kan du også købe mange forskellige glas, i mange størrelser og former og med forskellige mønstre. Glas som både kan bruges til diverse cocktails, til varme drikke, til saftevand, almindeligt vand og til slik og godter. Også vinglas kan du ofte få på tilbud, og selvom de som udgangspunkt udelukkende er beregnet til vin så kan du også bruge dem til vand af forskellig slags. I nogle barer har man også brug for kopper, hvilket man blandt andet kan have brug for, hvis det er sent på aftenen og folk skal have en lille opkvikker inden de tager hjemad – og her menes der en med koffein og ikke med alkohol. Med mange forskellige kopper på tilbud skal du nok finde noget, der passer til lige netop din bar. Også til de varme drikke med alkohol kan det være smart at have kopper, for eksempel en kaffe med whisky. Alle disse kopper kan fås på tilbud her på siden og det er bare med at holde øje. .

Hold øje med tilbud her på siden

Det er vigtigt, at man holder løbende øje med hvad der kan findes her på siden af ting, som er på tilbud. For for de fleste produkters vedkommende så skyldes tilbuddet simpelthen, at varen er ved at gå ud af produktionen. Så hvis man ikke slår til når man ser produktet på tilbud her på siden så vil det måske være for sent at købe den næste gang man bevæger sig ind på siden. Alle de ting man finder, som er på tilbud er desuden karakteriserede ved, at de kun kan findes i et begrænset parti.

Gør en fest sjovere med ting på tilbud

Når du kigger på siden med tilbud vil du for det meste også kunne finde forskellige former for spil og underholdning, som kan gøre din fest endnu sjovere. Diverse brætspil og forskellige drukrelaterede lege kan du finde og de vil alle sammen være med til at gøre det sjovere at feste. Nogle af dem vil endda tilskynde til et endnu større alkoholindtag, hvilket du, hvis du agerer bartender kan nyde godt af. Så sørg for løbende at kigge på denne side, hvor du kan se forskellige