Legnoart

Legnoart har skabt deres helt eget univers med udgangspunkt i den italienske mad- og vinkultur. Med lækre produkter i træ såsom, proptrækkere, skærebræt og osteknive, bidrager Legnoart til en stemningsfyldt indretning, hvor funktionalitet, design og kvalitet er i højsædet.

Legnoart foretrækker minimalistisk design og tager hensyn til detaljer i hvert eneste produkt. De bruger udvalgte kvalitetsmaterialer til fremstillingen, som skaber det unikke udtryk for hvert enkelte produkt.

Med andre ord får du hos Legnoart italiensk håndværk i særklasse, som vil pryde enhver borddækning i både private såvel som professionelle sammenhænge. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
 1. 16%
  MEMORABILE Vin Sæt m/ 7 dele i træ-æske LEGS5 by BF15 color Sort
  MEMORABILE Vin Sæt m/ 7 dele i træ-æske
  Tilbudspris 259,00 kr. Normalpris 309,00 kr.
 2. 22%
  MEMORABILE Vin Sæt m/ 4 dele i træ-æske LEGS3 by BF10 color Sort
  MEMORABILE Vin Sæt m/ 4 dele i træ-æske
  Tilbudspris 179,00 kr. Normalpris 229,00 kr.
 3. 29%
  Legnoart Skærebræt Bøgetræ 40x25x3,8cm LEBBML by BF20 color Sort
  Legnoart Skærebræt Bøgetræ 40x25x3,8cm
  Tilbudspris 269,00 kr. Normalpris 379,00 kr.
 4. Legnoart DEGUSTIBUS Vinsmagningssæt med to glas LEWGS1 by Legnoart color Sort
  Legnoart DEGUSTIBUS Vinsmagningssæt med to glas
  1.179,00 kr.
 5. 37%
  Legnoart LANGHE Dekanteringskaraffel med korkholder 2,5 L LEDV10 by BF10 color Sort
  Legnoart LANGHE Dekanteringskaraffel med korkholder 2,5 L
  Tilbudspris 389,00 kr. Normalpris 619,00 kr.
Stigende orden

Historien om Legnoart

Siden 1946 har Legnoart beriget verden med deres smukke produkter, som er udviklet med udgangspunkt i den italienske vin- og madkultur.

Virksomheden er beliggende i det nordlige Italien, nærmere bestemt ved kysten af Lake Orta, som ikke er mange kilometers kørsel fra den schweiziske grænse.

Som de selv beskriver deres udvikling, har det været en rejse, som både involverer håndværkere, designere, snedkere, kokke og vinproducenter. Disse mange forskellige professioner har sammenlagt givet Legnoart værdifulde synspunkter for, hvordan de ideelle rammer kan skabes, for at nyde og udvikle på mad- og vinkultur med udgangspunkt i de italienske rødder.

 

En del af kulturen

Noget som virkelig kendetegner Legnoart, er deres måde at dyrke de lokale traditioner, som knytter sig til det norditalienske område ved foden af alperne.

De er med til at viderebringe en rig kulturarv, ved at skabe produkter der tillader fordybelse af de oste og vine, som fremstilles i området.

Vi befinder os i et område, hvor ro og ”god tid” er nøglebegreber i den selvforståelse, som indbyggerne har af dem selv, og som også afspejler de processer, som deres vinproduktion samt osteproduktion gennemgår.

En god ost eller en god flaske vin tager tid om at modne. Nogle gange tager det måneder andre gange år, men hver gang der bliver skåret en skive ost eller optrukket en flaske vin, så deltager Legnoart i ceremonien med deres veludviklede produkter.

På den måde bakker Legnoart op om en rig kultur, og de understøtter flere hundrede års lange traditioner.

 

Design og håndværk

For Legnoart betyder designet og kvaliteten alt. De beskriver selv vigtigheden af designet som deres forpligtigelse i forhold til at opnå det perfekte udtryk for hvert enkelte produkt. De har nemlig den målsætning, at deres produkter skal nydes gennem flere generationer, og dermed blive et familiemæssigt arvestykke som tjener familier igennem mange år.

Til at fuldføre denne ambitiøse målsætning kræver det, at udvælgelsen af råmaterialer sker meget selektivt, så det kun er de bedste materialer, der bliver peget ud.

Men ikke kun selve udvælgelsen af materialer er værd at skrive om, for selve processen der sker, fra et stykke træ udvælges til det er omdannet til en flot Legnoart proptrækker, er også ganske karismatisk.

Håndværkerne arbejder nemlig på hvert enkelt produkt, som var det fuldstændig unikt, og de har fuldstændig bevægelsesfrihed, hvad angår arbejdsmetoden hvorpå de tilgår materialet og det enkelte produkt.

Hver eneste detalje er håndlavet, hvilket tilfører hvert enkelte produkt karakter og skaber den her unikke atmosfære, som Legnoart ønsker at udøve gennem deres vision.

Gennem hele produktionsprocessen har Legnoart fuld kontrol over produkternes skæbner, hvilket betyder at de kan stå inde for en altid høj kvalitet.

 

Respekt for miljøet og de naturlige omgivelser

En vigtig værdisætning for Legnoart er, at de ikke søger profit for enhver pris. Deres forretningsmodel er baseret på respekten for de naturlige omgivelser, som udvælgelsen af deres materialer er baseret på. Træbehandlingen af deres produkter sker således med organiske olier eller ved termisk specialbehandling, som både gør træet mere hårdfør samt beskytter mod parasitter.

I forhold til produkternes finish, så efterlades deres strukturer synlige, og som de er med åbne porrer, hvilket tillader træet at leve videre, og videregive historien om dets oprindelse.

 

Proptrækkere og vinsæt

Nu vi har talt så meget om selve fremstillingen og materialeudvælgelsen, er det vel på sin plads, at vi taler lidt om selve produkterne. Her hos BarLife sælger vi et bredt produktudvalg fra den norditalienske virksomhed, og vi vil gerne starte med at fremhæve noget af det eksklusive vinudstyr, som Legnoart står bag.

Vil du gerne have en god grundpakke, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på dette Legnoart vinsæt med 7 dele, som giver dig alt nødvendigt værktøj til at skabe en rigtig god vinoplevelse. Alternativt kan du også få sættet med 4 dele, som bl.a. indeholder en proptrækker og en hældetud. Begge vinsæt består af materiale i rustfrit stål, og de bliver leveret i en smuk trækasse, som du sagtens kan have stående fremme.

Har du ikke brug for et helt proptrækker sæt men blot en enkeltstående proptrækker, så vil vi anbefale dig at gå efter en Legnoart Ghemme proptrækker, som er skabt til sommelieren. Vi forhandler den i flere forskellige varianter, så du har rig mulighed for at finde lige netop den nuance, som du synes bedst om.

Desuden har de fremstillet dette smukke vinsmagningssæt, bestående af to smukke vinglas og en holder dertil.

 

Vinholdere

Også når det kommer til opbevaring af vinflasker, har Legnoart produceret flere slags vinholdere. Især er de kendte for denne Legnoart Enoteca Vinholder, som er en væghængt vinholder, der kan rumme op mod 10 flasker.  

Vi forhandler både denne i lyst træ og i mørkt træ, så du har flere valgmuligheder i forhold til hvad der passer din smag bedst.

 

Knive og skærebræt

En stor del af Legnoarts fokus går på at fremstille flotte knive, hvor der både er tale om steakknive samt osteknive. Til de forskellige knivsæt kan du passende tilkøbe et smukt Grand Gourmand Cutting Board, så du kører den italienske stil fuldt ud.

Er du til de helt luksuriøse knivsæt, så vil du finde stor glæde i Legnoart Angus, som er et premium sæt.

Vil du gerne forsøde tilværelsen med det helt store ostebord, så kan du gøre oplevelsen fuldendt med et smukt ostesæt. Og når det kommer til osteknivsæt, formår Legnoart også at skabe nogle af de mest autentiske produkter.

En ostekniv er ikke bare en ostekniv, hvilket du tydeligt kan fornemme ved bl.a. dette osteknive sæt, som består af tre forskellige osteknive.

Forkæl dine gæster med god vin og ost, og fuldend oplevelsen med udstyret fra Legnoart.

 

Her til sidst vil vi slå et slag for franske Laguiole, som fremstiller tilsvarende produkter som Legnoart. Men er du mere til den franske kultur, så er udvalget fra Laguiole lige noget for dig.

Rigtig god fornøjelse!  

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna