Whitley Neill

Hos gindestilleriet Whitley Neill har de kastet alt op i luften, der kan betegnes som traditionel gin. De må om nogen siges at mestre evnen, at kunne kigge på et nuværende velfungerende produkt med kritiske øjne.

Og ikke nok med det, så formår de endda også at komme med deres bud på, hvordan Premium Gin også kan smage.

Med et eksperimenterende sind og innovative destilleringsmetoder har Whitley Neill formået at skabe gin, som på kort tid har fået en enormt positiv review og anerkendelse samt vundet flere priser.

Så er du interesseret i håndlavet kvalitets gin fra en Engelsk ginekvilibrist, har du fundet vejen til den helt rette side.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin FL 70 51301 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin FL 70
  269,00 kr.
 2. Whitley Neill Gooseberry Gin, Limited Edt. FL 70 51320 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Gooseberry Gin, Limited Edt. FL 70
  229,00 kr.
 3. Whitley Neill Pink Grapefruit Gin FL 70 51439 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Pink Grapefruit Gin FL 70
  219,00 kr.
 4. Whitley Neill Lemongrass & Ginger Gin FL 70 51440 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Lemongrass & Ginger Gin FL 70
  279,00 kr.
 5. Whitley Neill Quince Gin FL 70 51184 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Quince Gin FL 70
  229,00 kr.
 6. Whitley Neill Aloe & Cucumber Gin FL 70 51438 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Aloe & Cucumber Gin FL 70
  229,00 kr.
 7. Whitley Neill Connoisseurs Cut Gin 70cl 20140070 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Connoisseurs Cut Gin 70cl
  239,00 kr.
 8. Whitley Neill Handcrafted Dry Gin FL 70 51155 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Handcrafted Dry Gin FL 70
  229,00 kr.
 9. Whitley Neill Blood Orange Gin FL 70 51344 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Blood Orange Gin FL 70
  249,00 kr.
 10. Whitley Neill Blackberry Gin FL 70 51512 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Blackberry Gin FL 70
  199,00 kr.
 11. Whitley Neill Watermelon & Kiwi Gin FL 70 51597 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Watermelon & Kiwi Gin FL 70
  209,00 kr.
 12. Whitley Neill Parma Violet Gin FL 70 51453 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Parma Violet Gin FL 70
  229,00 kr.
 13. Whitley Neill Raspberry Gin FL 70 51343 by WHITLEYNEI color Sort
  Whitley Neill Raspberry Gin FL 70
  229,00 kr.
Stigende orden

HISTORIEN OM 8 GENERATIONERS GINKÆRLIGHED

Whitley Neill blev stiftet i 2004 og de lancerede deres London Dry Gin i 2005. Manden bag destilleriet hedder Johnny Neill, og han nedstammer fra en familie, som har stolte gintraditioner. I intet mindre end 8 generationer har Neill familien været dedikerede til gindestillering, hvilket betyder at den stadig unge virksomhed, bygger på traditioner helt tilbage fra år 1762.

Allerede i en meget ung alder fandt Johnny Neill en stor fascination ved den mystiske spiritus, da han gik på opdagelse i bedstemorens hus. Under bedstemoderens kyndige ginvinger, begyndte Neill at forstå den komplicerede destilleringsproces, samt hvordan han kunne påvirke smagen ved at tilsætte forskellige ekstrakter.

Johnny Neills store mission var i begyndelsen at skabe en gin, som kunne indkapsle den store passion hans familie havde båret gennem generationer, men samtidig gøre den meget mere eksotisk og mysteriefyldt.

Bl.a. ved tilsætningen af frugter fra baobabtræet, hvilket ikke var set før i ginverdenen, formåede Johnny at skabe en helt ny form for gin. Og Baobabtræets betydning for tilblivelsen af ginnen, har medført at virksomhedens logo er motivet af selvsamme træ.


DESTILLERINGSPROCESSEN

Intet er overladt til tilfældighederne, når Johnny Neill går i gang med undfangelsen af de fantastiske gins. Whitley Neill Gin er lavet på 100% kornspiritus, som forud for selve destilleringsprocessen er blevet gennemsyret med botaniske stoffer.

Destilleringen sker i en smuk antik kobbergryde, som er mere end 100 år gammel og går under navnet Constance.

Kun det reneste vand og de bedste botanicals bliver nøje udvalgt, så den høje kvalitet vedligeholdes i ginnen.

Whitley Neill har mottoet: ”Udformet af livets træ” hvilket er med til at beskrive egenskaberne for de botaniske tilsætninger, som er med til at forme ginnen.

De kombinerer en blanding af innovative flavours og botinicals med nogle af de mere traditionelle, hvilket skaber et resultat, som ikke er set før.


ET UDVALG AF WHITLEY NEILL GIN

Med al den snak om destilleringsprocessen, innovation og historie, er det på tide at tage tyren ved hornene rent faktisk fremvise nogle af de fantastiske gins fra Whitley Neill. Og noget du virkelig bliver beriget med som et gennemgående tema, er eksotisk garnish som Whitley Neill skaber deres gin ud fra.

Den typiske pris for en gin fra Whitley Neill bevæger sig mellem 200 kroner og 400 kroner, hvilket bestemt er til at overkomme for en kvalitets premium gin.

Nedenfor vil vi beskrive nogle af forskellige flasker, som du finder i vores udvalg.


WHITLEY NEILL QUINCE GIN

Vi skal et smut gennem Persien, hvor familien Neill rejste i 1900-tallet. Denne Quince Gin er altså en fortælling om familiens eventyrlystne sind og en hyldest til de persiske rigdomme.

Fremtrædende i denne gin er frugtsaften fra den ældgamle kvædefrugt, som i samspil med de andre botanicals former en dejlig sød og rund gin.

Ifølge destilleriet selv bør du nyde denne gin i en drink med appelsinjuice og rødvin, hvor du også tilsætter æble- samt appelsinstykker. Naturligvis serveret i et flot gin glas, for lige at sætte prikken over i’et.


WHITLEY NEILL BLOOD ORANGE GIN

Denne gin er som navnet antyder lavet på blodappelsin, hvilket er en anelse atypisk. En meget intens sødme vil nok ramme dine smagsløg som det første, hvorefter blodappelsinens andre smagskvaliteter overtager og skaber en meget mere balanceret eftersmag.

En lækker, eksotisk og sødere ginoplevelse, som er perfekt til en lækker gindrink.


WHITLEY NEILL RHUBARB & GINGER GIN

Næste flaske i rækken er denne farverige sag, som er lavet på rabarber og ingefær. Faktisk følger denne gin nogle meget traditionelle principper i forhold til destilleringsprocessen, men skiller sig så gevaldigt ud ved valget af botanicals.

Men rabarberen og ingefæren komplimenterer hinanden utrolig godt og skaber i samspil en meget kompleks smag.

I stedet for den traditionelle tonic vand bør du blande denne gin med Ginger Beer, for at få en helt ny smagsoplevelse.


WHITLEY NEILL HANDCRAFTED DRY GIN

Her får du hele essensen af, hvad Whitley Neill Gin egentlig handler om. Det er denne Handcrafted Dry Gin, som er grundstenen i virksomheden, og som har skabt logoets identitet.

Den er lavet på flere afrikanske botanicals, hvor især frugter fra baobabtræet er en primær note i denne gin.

Du bliver her præsenteret for en utrolig smagsrig affære, hvor både de traditionelle enebærnoter er fremtrædende og de mere krydrede afrikanske noter kommer til deres ret

Eftersmagen er lang og rund, hvilket giver anledning til en dejlig fordybelse


WHITLEY NEILL PARMA VIOLET GIN

Vi runder ballet af med en meget farverig gin I ordets egentlige forstand. Der er simpelthen tale om en violet gin, som kan give noget ekstra glød til din drink.

Her får du en mere traditionel ginfornemmelse, hvor især enebær er gennemsyrende, men den afsluttes naturligvis af med et mere eksotisk touch, hvor blomstrede botanicals overtager eftersmagen og gør denne en anelse parfumeret.

Du kan sagtens drikke denne gin neat i et glas med isterninger, eller du kan lave en lækker gincocktail.

Men du får dig en farverig oplevelse både i udseende og smag, så glæd dig.


Spændende og smagfuld Gin & Tonic

For at tage den klassiske Gin & Tonic cocktail til nye højder, er Whitley Neill gin oplagt at bruge. I Whitley Neills gin sortiment findes et bredt udvalg af spændende smagsvarianter. De er fyldt med dejlig smag, og vil falde i manges smag.

Deres gins er helt fantastiske til at tilføre ekstra smag til dine cocktails eksempelvis den velkendte, men simple smagskombination Gin & Tonic. På trods af, at en Gin & Tonic, er en drink, der både er nem at lave samt ikke kræver alverdens ingredienser, så er den et hit. Simpelt kan nemlig sagtens være lækkert især hvis man vælger at prioritere kvalitets ingredienser, som er fyldt med smag eksempelvis ved at vælge en Whitley Neill Gin når der skal mikses gin cocktails

Ved at bruge Whitley Neills gin kan du vælge en gin med din yndlingssmag, hvad end det er hindbær, grapefrugt, blodappelsin, rabarber og ingefær, citrongræs eller noget helt andet. Som du nok kan fornemme, så findes der nærmest med garanti en variant, der vil falde i din smag.

Hvis ikke du er til gin, der eksempelvis er tilført frugtige eller friske smagsnoter, så finder du selvfølgelig også en god klassisk dry gin med smag af enebær og krydderier.


EN LÆKKER GIN COCKTAIL MED WHITLEY NEILL PINK GRAPEFRUIT GIN

Hvis der er noget som Whitley Neill Gin kan bruges til, så er det lækre Gin Cocktails. I og med at den engelske gin med de sydafrikanske inspirationer byder på mange variationer af botanicals, så har du virkelig en bred vifte af spændende og eksotiske muligheder.


Derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej med lidt inspiration til en lækker drink, som du kan lave med Whitley Neill Pink Grapefruit Gin. En såkaldt Grapefruit Gin Spritz og alt hvad du skal bruge er:

 • 4 cl Whitley Neill Pink Grapefruit Gin
 • 6 cl friskpresset grapesaft
 • 10 cl mousserende vin
 • 4 cl Tonic
 • En skive frisk limefrugtIsterninger


Sådan skal du gøre:

 1. Først finder du naturligvis dit yndlingscocktailglas fem og fylder godt med isterninger heri.
 2. Herefter tilsætter du først gin, grapesaft, tonicvand og topper afslutningsvist op med mousserende vin.
 3. Inden du serverer drinken, pynter du med en friskskåret skive limefrugt og et farverigt sugerør.

Gin Spritz er altid en utrolig lækker og sommerlig cocktail, som hurtigt vil blive en af dine favoritter. Whitley Neill er et godt ginbrand at gå til, da du kan eksperimentere med de forskellige nuancer, som de tilbyder. Dermed bliver det aldrig kedeligt eller ensformigt, da du altid kan prøve dig med en ny variant Whitley Neill Gin.


Her hos BarLife har vi mange forskellige brands indenfor ginbranchen, og en af de mærker, som vi herhjemme er særligt glade for, er Bombay Sapphire Gin, som du ofte finder på tilbud i vores shop. Du kan dermed få den ikoniske Bombay Sapphire Gin til en favorabel pris.

Er du på jagt efter en gin, som i den grad udfordrer alt, hvad du troede du vidste omkring denne traditionsrige spiritus, så er Whitley Neill et fantastisk sted at starte, når din horisont skal udvides.

Du finder det store eksotiske udvalg her på siden, og dermed er du tæt på at være fuldstændig klar til at forkæle dine gæster med lækre gindrinks.


Rigtig god fornøjelse!
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna