Barværktøj

Lækkert udstyr til baren

Man skal have det rigtige barværktøj, for at kunne lave gode cocktails i baren. Hvis man vil tilbyde sine gæster cocktails fra øverste hylde, så er det nødvendigt, at have sit barværktøj i orden. I denne kategori finder du alt det udstyr, der skal til, for at du kan udstyre din bar fra A-Z. Du finder alt fra isspande, isskeer og til flair flasker. Find alle de redskaber du skal brug i baren og læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Plastic Muddler 25cm 17504
  Plastic Muddler 25cm
  179,00 kr
 2. AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar UB4053
  AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar
  849,00 kr
 3. Isspand Barrel 11L BTBLMCN103
  Isspand Barrel 11L
  599,00 kr
 4. Isspand Halv Barrel 7L BTBLMCN106
  Isspand Halv Barrel 7L
  549,00 kr
 5. Mixology Vintage Globe Isspand Guld IB/GLG
  Mixology Vintage Globe Isspand Guld
  409,00 kr
 6. Goldberg Isbowle 800950
  Goldberg Isbowle
  549,00 kr
 7. Isspand og kande 65/50cl- Urban bar SB2057
  Isspand og kande 65/50cl- Urban bar
  299,00 kr
 8. Boston Shaker Bund Ginza Rose Guld - Urban bar UB3946RG
  Boston Shaker Bund Ginza Rose Guld - Urban bar
  219,00 kr
Faldende orden
Side

Lav kolde drinks 

Drinks og cocktails skal være kolde. Derfor er det vigtigt at have isterninger i baren. For ikke at skulle gå for meget mellem baren og fryseren, er det en god ide, at investere i en isspand. En isspand kan have mange isterninger, og de kan holdes kolde længe. Når du kigger efter en isspand, kan du både vælge en med eller uden låg. For at have hygiejnen i top, er det vigtigt, at du benytter en istang. Med en istang skal du ikke bruge fingrene til at tage isterningerne. Når du bruger en istang, overfører du ikke bakterier fra hænderne og til dine gæsters drinks. Hvor stor din isspand skal være, er en vurderingssag. Det kommer an på, om den blot skal bruges til en lille privat fest, eller om den skal bruges i en rigtig bar. Har du ikke en fryser med stor kapacitet, er en isterningemaskine et godt valg.

 

Blær dig foran dine gæster med flair

Mange forbinder bartendere med flyvende glas og flasker, når der laves drinks. Det er med til at gøre baroplevelsen bedre og skabe et godt show. Hvis du ønsker at mestre denne teknik, er med at øve sig, for det kan være svært. En smart måde at øve sig på, er ved at bruge flair flasker. De kan ikke gå i stykker, men er meget realistiske. De kan fyldes med forskellige mængder vand, så de agerer ligesom halvt fyldte spiritusflasker. Dette kan eventuelt kombineres med brudsikre glas. Denne type glas hedder polycarbonat glas, og dem har vi selvfølgelig også i vores sortiment. Med dette udstyr er du klar til bar træning. Bar træning handler også end mere end at flair. Bar træning handler i høj grad også om, at kunne mestre de mest kendt drinks og cocktails.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna