Champagneglas

Find de perfekte champagneglas

Til festlige lejligheder, som aperitif eller til skaldyr er champagne det rette valg. Når der skal drikke champagne, er det nødvendigt at have de helt rette glas. Vi har samlet et stort udvalg af champagneglas fra øverste hylde. Du finder de bedste mærker i den højeste kvalitet, og et stort udvalg af forskellige designs. For at finde det perfekte glas, kan du kigge vores sortiment igennem og læse mere om udvalget her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Serveringsbakke til champagneglas 16812
  Serveringsbakke til champagneglas
  499,00 kr
 2. MACARON FASCINATION Champagneglas 30cl (6stk) N6386
  MACARON FASCINATION Champagneglas 30cl (6stk)
  349,00 kr
 3. Champagne Coupe Glas Astor - 230ml (4 stk.) 7088BS
  Champagne Coupe Glas Astor - 230ml (4 stk.)
  319,00 kr
 4. Oenologue champagneglas 260ml 5001181
  Oenologue champagneglas 260ml
  55,00 kr
 5. Champagneglas - Zenz (6stk) 20512217
  Champagneglas - Zenz (6stk)
  249,00 kr
 6. Bronze Champagne skåle 230 ml - Glossy 6stk. 20978-40124
  Bronze Champagne skåle 230 ml - Glossy 6stk.
  799,00 kr
 7. Sammenflettet Heart Lovers 'Champagneglas 21664-41204
  Sammenflettet Heart Lovers 'Champagneglas
  1.100,00 kr
 8. 46%
  SALE
  Anton Studio champagneglas 17144
  Anton Studio champagneglas
  Tilbudspris 149,00 kr Normalpris 275,00 kr
Faldende orden
Side

Champagneglas i flotte designs

Ofte handler det om at have et eksklusivt udtryk og design på sine champagneglas. Det hænger sammen med champagnens eksklusive renomé. Glas til champagne fås primært i tre forskellige designs. Der findes selvfølgelig rigtigt mange andre varianter, men de har deres udspring i disse tre designs. Det er flute, tulip og coupe. Flute glasset er helt ret i sin glasvæg. Det går fra smalt i bunden til lidt bredere i toppen. Der er inden krumning på glasset. Tulip formen er med en lille krumning på glasset. Åbningen er knapt så stor, og det gør faktisk, at glasset holder bedre på kulsyren i champagnen. Den sidste form er coupe. Coupe er den mest festlige variant, og den går helt tilbage til 40’erne og 50’erne. Den har stor åbning en og flad skål. Derfor kaldes disse glas også for champagne skåle. De kan ligeledes bruges til martini eller margarita.

 

Champagneglas fra de bedste producenter

Champagneglas skal have et eksklusivt udtryk, men lige så vigtig er det, at kvaliteten på selve glasset er i top. Står man med et billigt i den ene hånd og et dyrt i den anden, kan alle mærke forskel på kvaliteten. Af den grund har vi fokuseret på, at alle vores glas i sortimentet, skal have en høj kvalitet. Vi har selvfølgelig også plastik champagnefest, men de skal primært bruges én gang. De egner sig perfekt til et havearrangement, hvor der blot skal nydes et enkelt glas eller to. Spiegelau, RCR og Luigi Bormioli er alle mærker, som er kendt for at lave glas i høj kvalitet. Designet af glassene, du finder her på siden, varierer, og som det er beskrevet ovenfor, er det mest af alt et smagsspørgsmål. Kun rigtige kendere, vil kunne smage og dufte forskel på champagne drukket fra de forskellige glas.

 

Klassiske Spiegelau champagneglas

Det er alment kendt, at Spiegelau laver glas i rigtig høj kvalitet. Det gælder lige fra vinglas til karafler i glas. Spiegelau champagneglas er ingen undtagelse. De tilbyder flere forskellige serier, som primært har deres udspring i tulip og flute designet. De har et klassisk snit, og med Spiegelau champagneglas, er du sikker på at have glas i mange år. Udover glassene fra Spiegelau er Luigi Bormioli ligeledes kendt for holdbarhed og flotte design. Serierne fra Luigi Bormioli er en anelse mere vovet i udtrykket, og de laver champagne skåle, men der findes også mere klassiske serier. Incanto glasset er et tydeligt bevis for blandingen mellem det klassiske, og et mere vovet udtryk. Glasset er en mellemting mellem flute og tulip, og har et flot twist i bunden af glasset. Søger du helt andet design er champagne skåle måske noget for dig.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna