Champagneglas

I vores udvalg finder du både eksklusive krystal champagneglas og billige engangs plastik champagneglas, så sortimentet her på siden spænder bredt.

Du finder de bedste mærker i den højeste kvalitet, og et stort udvalg af forskellige designs. For at finde det perfekte glas, kan du kigge vores sortiment igennem og læse mere om udvalget her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Champagneglas Amber 20 cl. 96201801 by Pasabahce color Sort
  Champagneglas Amber 20 cl.
  19,00 kr.
 2. Timeless Champagneskål 27 cl 96174201 by Pasabahce color Sort
  Timeless Champagneskål 27 cl
  39,00 kr.
 3. Champagne cup Elysia - 260ml 96179001 by Pasabahce color Sort
  Champagne cup Elysia - 260ml
  49,00 kr.
 4. Champagneskål 24,5 cl- Libbey 20082224 by LIBBEY color Sort
  Champagneskål 24,5 cl- Libbey
  42,00 kr.
 5. Timeless Champagneglas 17 cl 96197001 by Pasabahce color Sort
  Timeless Champagneglas 17 cl
  39,00 kr.
 6. Champagne glas Definition, Spiegelau - 250ml - 6stk 8498G by SPIEGELAU color Sort
  Champagne glas Definition, Spiegelau - 250ml - 6stk
  1.119,00 kr.
 7. Champagneglas - Bacci - Urban bar UB3234 by Urban Bar color Sort
  Champagneglas - Bacci - Urban bar
  49,00 kr.
 8. RCR Opera Champagne Coupe 24 cl 6stk. Glas0269 by RCR Glas color Sort
  RCR Opera Champagne Coupe 24 cl 6stk.
  239,00 kr.
 9. Champagneglas - Arcoroc (6stk) 5000696 by ARCOROC color Sort
  Champagneglas - Arcoroc (6stk)
  309,00 kr.
 10. Mykonos Champagne Coupe 24 cl. V4402 by Genware color Sort
  Mykonos Champagne Coupe 24 cl.
  39,00 kr.
 11. Misket Champagne Coupe 23,5 cl. MIS550 by Genware color Sort
  Misket Champagne Coupe 23,5 cl.
  29,00 kr.
 12. Libbey Perception champagneskål Coupe 25 cl 19114025 by LIBBEY color Sort
  Libbey Perception champagneskål Coupe 25 cl
  169,00 kr.
 13. Champagneglas 130 ml - Sæt med 4 stk 178000580 by Koop color Sort
  Champagneglas 130 ml - Sæt med 4 stk
  19,00 kr.
 14. 23%
  Champagneglas Moya Sæt 2 LSA 170ml LMV17 by LSA INTERNATIONAL color Sort
  Champagneglas Moya Sæt 2 LSA 170ml
  Tilbudspris 369,00 kr. Normalpris 479,00 kr.
 15. 34%
  MACARON Champagneglas Flute 30cl (6stk) L9348 by BF15 color Sort
  MACARON Champagneglas Flute 30cl (6stk)
  Tilbudspris 389,00 kr. Normalpris 589,00 kr.
 16. Gosset Champagneglas Premium 28,5 cl - 6 stk. 289OS by Champagne Gosset color Sort
  Gosset Champagneglas Premium 28,5 cl - 6 stk.
  629,00 kr.
 17. Zalto champagneglas (2 stk.), 22 cl 20822222 by Zalto color Sort
  Zalto champagneglas (2 stk.), 22 cl
  749,00 kr.
 18. Champagne glas Tattoo, RCR - 268ml (6stk) Glas0597 by RCR Glas color Sort
  Champagne glas Tattoo, RCR - 268ml (6stk)
  249,00 kr.
Stigende orden
Side

Champagne er lig med fest

Champagne hører sig til ved mange festlige lejligheder og der er vel stort set altid noget at fejre, så dermed er der ofte en anledning til at nyde de famøse gyldne bobler. Når der nu en gang imellem skal drikkes champagne, er det nødvendigt at have de helt rette champagneglas. Vi har samlet et stort udvalg af champagneglas fra øverste hylde, så du har muligheden for at finde de glas, som passer lige præcis til din champagnestil.


CHAMPAGNEGLAS I FLOTTE DESIGNS

Champagneglas skal gerne udtrykke en eksklusivitet, som matcher champagnens eksklusive renommé. Derfor er de fleste glas til champagne utroligt flotte at kigge på, med deres elegante facon og stilfulde karaktertræk, er champagneglasset med til at løfte den samlede champagneoplevelse op til et højere niveau.

Normalvis inddeles champagneglas i 3 overordnede forskellige typer designs. Naturligvis findes der et hav af diverse varianter, men for den bredde overskuelighed, vil vi her beskæftige os med de 3 primære champagneglastyper.

Det første er ”flüte champagneglasset”, som er både højt og slankt. Denne type glas anses af mange champagneentusiaster som det ideelle champagneglas, da det både fremhæver koncentrationen af champagnens bobler, aromaer og smagsnuancer.

Det andet glas er et ”tulip champagneglas” som har fået opkaldt sin form efter tulipanblomsten. Tulipanformen er populær både indenfor ølglas, whiskyglas, romglas og generelt i genren af smageglas, hvor formålet er ren og skær nydelse.
Tulipanformen giver glasset en bred skål og indsnævres så igen ved glassets åbning, hvilket er med til at indkapsle boblerne og de forskellige nuancer i champagnen.

Det sidste champagneglas er coupe glasset. Coupe champagneglasset er nok det glas, som de fleste vil betragte, som værende det mest festlige.

Glasset har sin oprindelse fra 40’erne og er kendetegnet ved den brede åbning samt flade skål. Derfor kaldes denne type champagneglas også for champagne skål og kan også sagtens anvendes til Martini eller Margarita.

Det flade champagneglas skulle efter sigende være formet efter Marie Antoinettes bryst og alene myter som disse, gør coupeglasset til noget ganske særligt.


CHAMPAGNEGLAS FRA DE BEDSTE PRODUCENTER

Champagneglas skal have et eksklusivt udtryk, men lige så vigtig er det, at kvaliteten på selve glasset er i top. Står du med et billigt champagneglas i plast i den ene hånd og et dyrt i den anden, er det ikke svært at mørke forskellen på kvaliteten mellem de to.

Af den grund har vi fokuseret på, at alle champagneglas i vores sortimentet, skal have en høj kvalitet. Vi har selvfølgelig også engangschampagneglas i plastik, men de skal primært bruges ved enkeltstående begivenheder og egner sig dermed perfekt til f.eks. et havearrangement.

Blandt nogle af de allerbedste mærker i vores sortiment finder du blandt andet champagneglas fra Spiegelau. Lige netop dette champagneglas kan indeholde 17,8 cl og glasset er utrolig elegant at se på med dets slanke facon og tidsløse form. Er du på jagt efter et stilsikkert champagneglas, så er Spiegelau bestemt et godt bud på dette.

Er du mere til de antikke og gamle champagneglas af udseende, så kan du roligt kigge efter både champagneglas fra Nachtmann og RCR, som begge har fremstillet nogle utroligt flotte krystal champagneglas i et nærmest majestætisk udtryk. Med glas som disse sætter du et meget eksklusivt præg på den samlede borddækning, og dine gæster vil i den grad nyde godt af de nydelige champagneglas.

Og når vi er ved glas i højeste kvalitet, kommer vi ikke udenom italienske Luigi Bormioli. Den famøse glasproducent har igennem mange år forkælet omverdenen med deres smukke krystalglas, og når det gælder champagneglas fra Luigi Bormioli er det bestemt heller ingen undtagelse. Går du efter det italienske stilikon indenfor glas, står du stærkt i forhold til at have smukke glas, som holder i mange år og dermed er Luigi Bormioli altid et sikkert valg.

Vi forhandler også Zalto champagneglas som i den grad befinder sig i den dyrere ende af prisskalaen. Og med god grund, for disse smukke champagneglas er mundblæste og dermed ganske unikke i deres form samt fremstilling.

Som du både kan se og læse dig frem til, er glassene i vores sortiment utroligt varieret, når det gælder designet. På den måde kan vi tilbyde champagneglas som appellerer til forskellig smag og dermed er der også stor sandsynlighed for, at du finder lige det glas, som du leder i vores udvalg.


KLASSISKE SPIEGELAU CHAMPAGNEGLAS

Det er alment kendt, at Spiegelau laver glas i rigtig høj kvalitet. Det gælder lige fra vinglas til karafler og Spiegelau champagneglas er ingen undtagelse. De tilbyder flere forskellige serier, som primært har deres udspring i tulip og flute designet. De har et klassisk snit, og med Spiegelau champagneglas, er du sikker på at have glas i mange år.

Udover glassene fra Spiegelau er Luigi Bormioli ligeledes kendt for holdbarhed og flotte design. Serierne fra Luigi Bormioli er en anelse mere vovede i deres udtryk, og de laver både champagneskåle samt de mere klassiske champagneglas serier.

Incanto glasset er et tydeligt bevis for fusionen mellem det klassiske og det mere vovede udtryk. Glasset er en mellemting mellem flute og tulip, og har et flot twist i bunden af glasset. Søger du helt andet design er champagne skåle måske noget for dig.


DE RETTE CHAMPAGNEGLAS GØR OPLEVELSEN BEDRE

Når du skal give dig selv og dine gæster de bedste rammer for den ultimative champagneoplevelse, så er det ikke nok blot at åbne champagneflasken på en meget imponerende facon. Desuden er det heller ikke nok at temperaturen på champagnen er fuldstændig perfekt. Ganske vidst er disse elementer yderst vigtige i det samlede helhedsindtryk, men du kan tabe det hele på gulvet, hvis ikke du har nogle gode og flotte champagneglas at skænke i.

Det er champagneglassene, som er med til at pakke de absolut vigtigste sanselige indtryk ind, som er forbundet med det at drikke champagne, og derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilket champagneglas du vælger.

Overordnet set skelnes der typisk mellem tre forskellige glasgenre, som er Fluteglasset, Tulipanglasset og Coupeglasset.

Heraf er det sidstnævnte coupeglas en stadig mere og mere uddød race, i hvert fald når det kommer sig til at drikke de dyrere champagner. Selvom denne type glas var ekstremt populært i 1950’erne, så er det mere velegnet som cocktailglas.

Det klart mest traditionelle af de tre champagneglas er fluteglasset, som er både højt og smalt. Med fare for at skyde helt ved siden af, så vil vi skyde på, at du sikkert har et par stykker af denne type glas hjemme i skabet som findes frem til de mere festlige lejligheder.

Og det er et ganske udmærket champagneglas, men vil du med op og lege der hvor eksperterne befinder sig, så skal du ud at anskaffe et tulipanglas. Her får champagnen de perfekte forhold til at frigive alle de gode duftaromaer samt smagsnoter, så du får den absolut bedste helhedschampagneoplevelse.


ALTERNATIVE CHAMPAGNEGLAS

Vi har allerede skrevet en hel del om, hvorfor du skal vælge den ene type champagneglas frem for det andet. Og hvis ikke du var klar over det, inden du klikkede dig vej ind til denne side, så har du i hvert fald nu fundet ud af, at et champagneglas ikke blot er et champagneglas.

Det er tæt på at være en raketvidenskab, hvilket også bekræftes, når franske forskere laver hele studier om champagne, og for hvordan du kan få den absolut bedste smagsoplevelse med champagne.

Men der findes også nogle alternative former for champagneglas, som i bestemte situationer kan være det perfekte valg. Her tænker vi især på champagneglas, der rent faktisk ikke er lavet af glasmateriale.

Lad os nu sige at du gerne vi invitere din kæreste med på en picnic i skoven, og du virkelig har flottet dig med chokoladeovertrukne jordbær samt en flaske champagne. Her kunne det være fedt med et champagneglas, der har den traditionelle flute-form, men som ikke ville være lige så skrøbeligt som et almindeligt glas.

Netop i sådan en situation bør du kigge på vores champagneglas i polycarbonat, der er en hård plasttype, som er usandsynligt brudsikkert. Du kan dermed nyde en vidunderlig picnic med din skønne kæreste uden at skulle bekymre dig, om du nu også får champagneglassene hele med hjem igen.


Drinks med champagne

Champagne er en helt fantastisk drik, der ofte serveres til festlige lejligheder samt til at byde gæsterne velkommen med et smukt champagneglas fyldt med en boblende væske.

Udover at champagne smager helt fortrinligt for sig selv, så kan du faktisk også lave utallige velsmagende drinks med champagne. Herunder selvfølgelig også velkomstdrinks, hvor du kan få inspiration til, hvilke simple, men indbydende drinks du kan byde dine gæster på.


French 75

En French 75 cocktail, er en klassiker, der blandt andet består af gin og champagne.


Du skal bruge følgende:

 • 3 cl gin
 • 2 cl citronsaft
 • 1,5 cl sukkersirup
 • 8 cl champagne
 • Isterninger
 • Cocktailshaker
 • Evt. citron til pynt


Fremgangsmåden lyder:

 1. Fyld gin, citronsaft, sukkersirup og isterninger i din cocktailshaker og ryst den godt
 2. Si væsken over i et champagneglas
 3. Tilføj champagne og pynt eventuelt med en skive citron


Mojito-champagne

Mojito er en utrolig populær drink, og når denne skønne cocktail indgår i samspil med champagne, så kan den absolut kun blive et hit.


For at lave en Mojito-champagne skal du bruge:

 • 2 cl hvid rom
 • 1½ tsk rørsukker
 • 1 cl limesaft
 • En kvist friske mynteblade
 • Knust is
 • 10 cl champagne
 • Morter
 • Evt. lime til pynt


Sådan skal du gøre:

 1. Fyld rørsukker, rom, limesaft og mynteblade i dit champagneglas og mos det sammen med din morter
 2. Tilføj knust is i glasset og top med champagne
 3. Afslut eventuelt med at pynte med et par limebåde
 4. Server og nyd!


Mimosa drink

Mimosa er en herlig blanding af skøn champagne og læskende appelsinjuice. Server den smukke orange boblende cocktail i et fint champagneglas. Denne sprudlende herlighed er perfekt at servere til brunch, hvor den er en festlig tilføjelse til morgenbordet. Brunch og bobler er hvad vi vil kategorisere som den perfekte kombination.

Drinken er simpel at lave, og der kræves endvidere ikke et utal af ingredienser, så der er ikke andet end gode grunde til, at du skal byde dine brunchgæster på en Mimosa. Hvis du ikke har champagne, kan du alternativt bruge Cava, Prosecco eller en tør mousserende vin til formålet.

Derudover bliver resultatet bedst, hvis du vælger friskpresset juice til blandingen. Mimosa laves oftest med appelsinjuice, men du kan også sagtens afprøve varianter med andre citrusfrugter eksempelvis grapefrugt eller klementin. Husk at sætte både juice og champagne på køl, da Mimosaen nydes bedst afkølet.


Du skal bruge følgende for at lave en Mimosa:

 • 6 cl Friskpresset appelsinjuice
 • 3 cl Champagne
 • Evt. En skive appelsin til pynt


Du skal gøre følgende:

 1. Tilføj friskpresset appelsinjuice til dit champagneglas
 2. Hæld dernæst champagne i glasset
 3. Så er den forfriskende drink klar til servering


Brug dit champagneglas til mere end at servere champagne

Helt indlysende, så skal der jo selvfølgelig serveres champagne i et champagneglas. Der findes dog mange andre måder til, hvordan du kan få glæde af de smukke glas.

For at give lidt inspiration, så er coupeglasset ideelt til servering af nødder og andre snacks, hvor du med fordel kan placere en lille teske i glasset, så dine gæster nemt og praktisk kan nyde det du har serveret. På tapasbordet er champagneglasset ydermere perfekt til anretning af oliven, dadler i baconsvøb og meget andet. Hertil kan du også servere dips og cremer eksempelvis humus og pesto i glassene.

Derudover er dine champagneglas også en af de smukkeste måder at servere desserter på. Her kan du servere alt fra bær trifli, isdesserter, panna cotta, chokolademousse, æblekage og meget andet.


Champagnedesserter

Du kan med fordel vælge at kombinere champagne med ovenstående desserter, så det kort fortalt bliver champagnedesserter serveret i champagneglas. En kombination vi er helt vilde med.

Blot for at give lidt inspiration, så kan det være en champagne panna cotta eller en champagne sorbet. På trods af, at champagne unægteligt hænger sammen med nytårsaften, så lyder anbefalingen herfra, at der altid er en anledning til at nyde et glas champagne eller at forkæle dig selv og dine gæster med en skøn champagnedessert.


Her hos BarLife finder du tit og ofte champagneglas på tilbud. Det gælder både tilbud på engangs champagneglas i plastik, men også på deciderede glas, som ikke blot skal smides ud, efter de er blevet brugt en enkelt gang. På den måde har du altid muligheden for at gøre en god handel, når du handler hos os.

Når du skal finde dit næste champagneglas, er du mere end velkommen til at gå på opdagelse blandt vores mange forskellige stilarter. Vi kan næsten garantere, at uanset hvilken type glas du er på udkig efter, så har vi det i vores brede sortiment, som i den grad omfavner mange forskellige variabler, du kan overveje, når du skal købe det perfekte champagneglas for dig.

 • Rigtig god fornøjelse!

 • Google ratings 4.8
  Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
  Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna