Spiegelau

Spiegelau Glas

Spiegelau kendes tilbage fra 1521, hvor et testamente nævner fabrikken som en glas producerende virksomhed eller værksted. Det er placeret i Tyskland tæt ved grænsen til Tjekkoslovakiet. Allerede dengang var glasset et fremstormende materiale, som blev brugt til primært flasker og opbevaring. Læs mere her 
Faldende orden
Side
 1. -7%
  Spiegelau Noblesse karaffel inkl. 2 glas
  Spiegelau Noblesse karaffel inkl. 2 glas
  Tilbudspris 649,00 kr Normalpris 699,00 kr
  Quickview
 2. Spiegelau karaffel 75 cl
  Spiegelau karaffel 75 cl
  589,00 kr
  Quickview
 3. Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml
  Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml
  239,00 kr
  Quickview
 4. Mixer glas PSC Spiegelau - 637ml
  Mixer glas PSC Spiegelau - 637ml
  239,00 kr
  Quickview
 5. Longdrink glas PSC Spiegelau - 350 ml
  Longdrink glas PSC Spiegelau - 350 ml
  45,00 kr Fra 39,00 kr
  Quickview
 6. Barrel Aged ølglas - Spiegelau 510ml (6stk)
  Barrel Aged ølglas - Spiegelau 510ml (6stk)
  449,00 kr
  Quickview
 7. Stout Ølglas - Spiegelau 600ml
  Stout Ølglas - Spiegelau 600ml
  449,00 kr
  Quickview
 8. Witbier Ølglas - Spiegelau 750ml
  Witbier Ølglas - Spiegelau 750ml
  449,00 kr
  Quickview
 9. IPA Ølglas - Spiegelau 540ml
  IPA Ølglas - Spiegelau 540ml
  449,00 kr
  Quickview
 10. Cocktail Starter Set inkl. tilbehør - Spiegelau
  Cocktail Starter Set inkl. tilbehør - Spiegelau
  999,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side
Senere lavede de glas og spejle til alle Europas kongehuse, og i dag er de en af de førende leverandører af særligt holdbart glas.
Udvikling og innovation er i fokus på denne virksomhed, hvor brugeren er i centrum. Deres glas skal være enkle, holdbare og nemme at rengøre. Derfor er alle deres glas velegnede til opvaskemaskine, og tåler stød, uden at gå itu.
Teknologi og maskinproduktion sørger for at de kan masseproducere glas i meget høj kvalitet, og med et præcist klassisk look. Det er det kunderne og brugerne vil have, og det kan Spiegelau levere.
Materialet glas
Glas er meget forskelligt produceret eller fremstillet. De ældste fremstillinger var jo håndlavede eller pustede glas, og den kemiske sammensætning var noget anderledes end i dag. Det skyldes, at man i dag ved meget mere, og at man i laboratorier hele tiden eksperimenterer med opskrifter eller formler, der skal gøre glasset endnu mere holdbart. Også glassets gennemsigtighed eller renhed afspejles i opskriften, og alle glasværker har deres helt egen specielle sammensætning, som gør at lige deres gals bliver som det gør.
Hos Spiegelau er det styrken og renheden som er i centrum. De vil lave de stærkeste glas som tåler hårdfør behandling. Taber man et glas går det helt sikkert itu, men de forsøger hver dag at forbedre glassets egenskaber.
Design og former
Leder man efter det klassiske udvalg, så er Spiegelau et godt bud på løsningen. Vinglas, champagneglas, sjusglas, grappaglas og cognacglas med de klassiske former og rene runde kroppe, samt sjusglas, drinksglas og karaffel i vintage stil og mønstret skæringer i flotte linjer, er stilen. Det er som taget ud af designhåndbogen for det klassiske, stilfulde, elegante og meget højtidelige look, hvor alle finder tryghed og ro.
Det er noget engelsk klassicisme over den tyske producent, men i den gode betydning. Det virker som om at det rige engelske kongedømme for mange år siden har haft en finger med i spillet, da glassene og karaflen med slibninger skulle produceres. Virkelig flotte og nærmest royale i udtrykket.
 
Copyright © 2019 Barlife Aps