Spiegelau

Når vi snakker om glas i højeste kvalitet, så er det næsten umuligt at styre uden om tyske Spiegelau, som med sine 500 års tilstedeværelse i den grad har været med til at påvirke glasindustrien. Med populære glasserier som Authentis og Capri gør Spiegelau sig ualmindeligt positivt bemærket, hvilket efterhånden kan ses i mange hjem, hvor Spiegelau pryder vitrineskabene samt borddækningen. Her hos BarLife finder du et stort udvalg af glas fra Speigelau, som alle har det samme ædle formål at servicere dig både praktisk og æstetisk. Især når det gælder champagne og vin, er Spiegelau virkelig i deres es, med smukke glas og tilbehør hertil. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. Perfect Serve Collection Spiegelau - 368ml 4955-6E by SPIEGELAU color Sort
  Perfect Serve Collection Spiegelau - 368ml
  49,00 kr.
 2. Cognacglas - Spiegelau Soiree 20702045 by SPIEGELAU color Sort
  Cognacglas - Spiegelau Soiree
  69,00 kr.
 3. Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml 4964 by SPIEGELAU color Sort
  Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml
  289,00 kr.
 4. Spiegelau karaffel 75 cl 5043 by SPIEGELAU color Sort
  Spiegelau karaffel 75 cl
  709,00 kr.
 5. 6%
  Mixer glas PSC Spiegelau - 637ml 4963 by SPIEGELAU color Sort
  Mixer glas PSC Spiegelau - 637ml
  Tilbudspris 309,00 kr. Normalpris 329,00 kr.
 6. Vinglas Spiegelau Soiree 36cl (6stk) 20700136 by SPIEGELAU color Sort
  Vinglas Spiegelau Soiree 36cl (6stk)
  419,00 kr.
 7. Vinglas - 62 cl Spiegelau Vino Grande (6stk) 20710162 by SPIEGELAU color Sort
  Vinglas - 62 cl Spiegelau Vino Grande (6stk)
  619,00 kr.
 8. Hvidvinsglas - 28,5 cl Spiegelau Soiree (6stk) 20700128 by SPIEGELAU color Hvid
  Hvidvinsglas - 28,5 cl Spiegelau Soiree (6stk)
  419,00 kr.
 9. Vinglas Spiegelau 51,5cl Bordeaux Soiree (6stk) 20700151 by SPIEGELAU color Sort
  Vinglas Spiegelau 51,5cl Bordeaux Soiree (6stk)
  419,00 kr.
 10. Spiegelau Willsb. Anniversary Whisky 365ml 7635G by SPIEGELAU color Sort
  Spiegelau Willsb. Anniversary Whisky 365ml
  99,00 kr.
 11. Vinglas - 34 cl. Spiegelau Vino Grande (6 stk.) 20710334 by SPIEGELAU color Sort
  Vinglas - 34 cl. Spiegelau Vino Grande (6 stk.)
  499,00 kr.
 12. Grappaglas Spiegelau Vino Grande (6stk.) 20712012 by SPIEGELAU color Sort
  Grappaglas Spiegelau Vino Grande (6stk.)
  619,00 kr.
Stigende orden

Spiegelaus historie

Spiegelau kan spores helt tilbage til 1521, hvor et testamente nævner fabrikken som en glasproducerende virksomhed eller værksted. Spiegelau ligger i Tyskland tæt på grænselandet til Tjekkoslovakiet.

Allerede dengang var glasset et fremstormende materiale, som blev brugt til primært flasker og opbevaring. Senere lavede de glas og spejle til alle Europas kongehuse, og i dag er de en af de førende leverandører af særligt holdbart glas.

Udvikling og innovation er i fokus hos Spiegelau med forbrugeren i centrum. Derfor er det vigtigt for Spiegelau at deres glas er enkle, holdbare og nemme at rengøre. Du kan altså sætte dem i opvaskemaskinen uden at bekymre dig om de vil blive slået i stykker.

Teknologi og maskinproduktion sørger for at de kan masseproducere glas i meget høj kvalitet, og med et præcist klassisk look. Det er det kunderne og brugerne vil have, og det kan Spiegelau levere.

I dag fremstiller Spiegelau alle typer glas du kan forestille dig med alt fra termoglas, champagneglas, vinglas til romglas og karaffel.

De har altså en bred skare af produkter, som alle har den samme høje kvalitet samt det smukke design.


Materialet glas

Glas er meget forskelligt produceret og fremstillet. De ældste fremstillinger var jo håndlavede eller pustede glas, og den kemiske sammensætning var noget anderledes end i dag.

Det skyldes, at man i dag ved meget mere, og at man i laboratorier hele tiden eksperimenterer med opskrifter eller formler, der skal gøre glasset endnu mere holdbart.

Også glassets gennemsigtighed eller renhed afspejles i opskriften, og alle glasværker har deres helt egen specielle sammensætning, som gør at lige deres glas, bliver som det gør.

Hos Spiegelau er det styrken og renheden, som er i centrum. De vil lave de stærkeste glas som tåler hårdfør behandling.


Spiegelau glasserier

I Spiegelaus store sortiment bestående af adskillige varianter findes der tilmed diverse serier. Glasserierne har hver sine kendetegn og særpræg, som blandt andet kommer til udtryk i glassenes design.

Hvis du ønsker et veldækket bord, så kan du med fordel udvælge en glasserie, da du dermed sikre, at glassenes æstetik matcher, så det hele går op i en højere enhed. Ved at gøre dette skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine vinglas, romglas og vandglas passer til hinanden, for det har Spiegelau nemlig sørget for, at de gør, hvis du vælger en enkelt serie.

Modsat kan du dog også sagtens kombinere forskellige serier, da størstedelen af deres sortiment komplimenterer hinandens udseende. Kombinationen af forskellige glasserie vil skabe et smukt spil i borddækningen.

Vi forhandler eksempelvis deres Definition serie, som er ultralette, glansfulde og klassiske glas i højeste kvalitet. Glassene er skabt med smagsoplevelsen i fokus samtidig med, at der ikke er gået på kompromis med funktionalitet, holdbarhed og æstetik.

Definition serien er simpel i udtrykket, hvorimod eksempelvis Perfect Serve Collectionen består af de smukkeste krystalglas, der er udviklet til cocktailentusiaster. Glassene er prydet med smukke dekorative linjer, der er slebet ind i overfladen. Seriens design er både moderne og elegant. Perfect Serve glassene vil præsentere enhver cocktail med stil.


Design og former

Leder du efter det klassiske udvalg, så er Spiegelau et godt bud på løsningen. Vinglas champagneglas, sjusglas grappaglas og cognacglas med de klassiske former og rene runde kroppe, samt sjusglas, drinksglas og karaffel i vintage stil og mønstret skæringer i flotte linjer, er stilen som Spiegelau udtrykker.

Det er som taget ud af designhåndbogen for det klassiske, stilfulde, elegante og meget højtidelige look, hvor alle finder tryghed og ro.

Der er noget engelsk klassicisme over den tyske producent, men i den gode betydning. Det virker som om at det rige engelske kongedømme for mange år siden har haft en finger med i spillet, da glassene og karaflen med slibninger skulle produceres.


Spiegelaus vinunivers

Når du vil skænke dig et godt glas vin, så er det ikke nok, at vinen er god. For god vin som serveres i dårlige glas, vil desværre ikke opnå sit fulde potentiale.

Dette scenarie er for Spiegelau dybt smerteligt, og derfor gør de alt for at sikre dig den bedste vinoplevelse.

Lad os tage deres Soiree serie som eksempel. Denne glasserie indeholder både rødvinsglas, hvidvinsglas samt cognacglas fra Spiegelau.

Glassene er rummelige og kan dermed udvikle vinens aromaer. Der er god plads til at slynge vinen rundt i glasset, og der en god overflade hvor vinen virkelig kan blive iltet. Foruden de praktiske egenskaber, så er glassene utroligt smukke at kigge på, hvilket også er en utrolig vigtig parameter i den samlede vinoplevelse.En anden populær serie fra Spiegelau er Vino Grande, som foruden det ikoniske ballonglas også rummer både grappaglas, champagneglas og almindelige vinglas.

Hvis du ønsker en helt bestemt type vinglas såsom bourgogne eller bordeaux, så fremstiller Spiegelau bl.a. smukke bourgogneglas, som er kendetegnet ved deres meget brede skål. Heri vil nærmest alle vine komme til sin ret, og du vil opnå en god vinoplevelse hver gang.


Vintilbehør

I bedste Spiegelau Style har de naturligvis også fremstillet vintilbehør, som ikke kun er glas. Bl.a. kan du finde en smuk vinkaraffel og decanter herfra, som både ilter din vin samt præsenterer den på en flot måde.

Er du til lidt anderledes interiør, så kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på deres vinglas uden fod og stilk, som er lidt mindre højtidelige end almindelige vinglas.

Spiegelau formår altså at skabe den hele oplevelse med både smukke vinglas samt nødvendigt tilbehør.


Øvrige glas fra Spiegelau

Nu har vi præsenteret dig primært for deres store vinekspertise, men Spiegelau er meget mere end det.

De producerer også ølglas, der meget lig med vinglassene bærer præg af elegance og stil. F.eks. dette Barrel Aged Ølglas fra Spiegelau, som jo bare indbyder til fordybelse i god øl.

Desuden har de også ekspertise i de lidt stærkere sager, hvorfor du både finder whiskyglas og rom glas fra tyske Spiegelau.

Naturligvis fremstiller de også portvinsglas, som afslutter det gode middagsselskab. Portvin er i løbet af de senere år blomstret op på ny, hvorfor der også er kommet en øget interesse af gode glas til portvin. Dette har Spiegelau naturligvis også et bud på, og du kan derfor nyde en lækker dessert med dertilhørende kvalitetsportvin, som du kan servere i flotte Spiegelau portvinsglas.Når det kommer til longdrinks og cocktails i det hele taget, så har Spiegelau ikke bevæget sig så meget ind på netop dette territorie. Dog har de lavet deres version af det karakteristiske gin og tonic glas, samtidig med du også kan finde et flot longdrinkglas, som er ideelt til diverse cocktails.


Her hos BarLife finder du ofte champagneglas og vinglas fra Spiegelau på tilbud, så du kan roligt holde øje med vores udvalg. Herunder gælder naturligvis også både hvidvinsglas og rødvinsglas fra Spiegelau, som du også kan finde på tilbud hos os.

Er du interesseret i krystal vinglas og krystalglas i det hele taget, så kan vi varmt anbefale dig at tage et kig ind på vores italienske venner Luigi Bormioli.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna