Handelsbetingelser

Indlæser...

GENERELLE OPLYSNINGER

Barlife ApS

Bøgildsmindevej 11

9400 Nørresundby

CVR nr.: 36550740F

Telefon: (+ 45) 70 70 76 16

Email: [email protected]

PRISER
Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.
Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.
Forbehold
I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage.

BETALING
Barlife ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Klarna, Aynday, Bankoverførsel.
Vi tager ikke kortgebyrer.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller 

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder. 

LEVERING
Barlife ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 16 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Dine varer sendes med GLS eller Danske fragtmænd. OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-2 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Barlife ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. omfang hvis reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Særligt for B2B
Der gives 6 måneders reklamationsret ved B2B salg.

Ved levering er Køber forpligtet til straks at kontrollere det leverede, og skal uden ugrundet ophold efter modtagelsen skriftligt reklamere over for os i tilfælde af konstaterede fejl eller mangler, med behørig billeddokumentation herfor og med beskrivelse af hvilke konstaterede fejl og mangler, der er tale om samt anføre, hvilke beføjelser som Køber mener sig berettiget til.

Såfremt Køber i anledning af synlige fejl eller mangler, som er, eller burde være opdaget ved leveringen, undlader at reklamere som angivet ovenfor, fortabes adgangen til at gøre fejlen eller manglen gældende.

Såfremt der påvises, mangler ved det leverede, er vi berettiget og forpligtet til efter eget valg at foretage omlevering, eller såfremt det er muligt at afhjælpe manglen.

I tilfælde af synlige fejl og mangler ved det leverede, som er opstået i forbindelse med transporten, er Køber forpligtet til at underrette den pågældende transportør og tillige sikre sig, at chaufføren på fragtsedlen noterer og kvitterer for de konstaterede fejl og mangler.


Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til: Barlife ApS, Bøgildsmindevej 11, 9400 Nørresundby. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

FORTRYDELSESRET

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop når du handler som forbruger. Perioden regnes fra den dag;

• Hvor du modtager ordren.

• Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

• Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

• Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
partier/dele.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected], benytte vores returneringsportal eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

• Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

• Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

• Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering og ikke kan skilles ad igen.

• Varer, hvor plomberingen er brudt.


Returning

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Følg linket for at starte returneringen - https://barlife.lagersystem.dk/customerportal/rma


Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

ALKOHOL
Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år. Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt e-mail). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk


Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores email adresse: [email protected]

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos TKJ Trading Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.wexo.dk er WEXO AS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Vi anbefalder man bruger vores retursystem istedet - det finder du her https://barlife.lagersystem.dk/customerportal/rma

Til:
www.barlife.dk
Bøgildsmindevej 11
9400 Nørresundby
[email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08-06-2022

 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna