Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Arcoroc - Brands
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Arcoroc

Arcoroc

Virksomheden er oprindeligt fransk og familieejet fra 1825, og har vokset sig stor og kæmpe. Det er verdens største leverandør af glas, køkken- og bordservice, som i dag leverer til catering, hoteller, restauranter og andre store virksomheder, som også servicerer større kæder eller varehuse. De har deres produkter i 160 lande verden over, og er kendt for både stil, design, holdbarhed og kvalitet.
Hos Barlife.dk har vi et udvalg af glas fra Arcoroc som dækker de flestes behov, og som er til det mere moderne publikum.
De vil lave glas til en hver lejlighed, og få arrangementer til at stråle og skinne med deres flotte glas, bordservice, skåle og serveringsfade.
Produkter
Arcoroc producerer tallerkener, skåle, fade, glas, vinglas, kander, beholdere, og mange flere. Udvalget er enormt, og det kan være svært at vælge. Men hvis man leder efter noget nyt og anderledes, så er det nok i netop deres sortiment man skal dvæle lidt. Det er ikke det klassiske look man dækker op med, hvis det er fra Arcoroc.
Så er man den moderne og modige type som elsker at eksperimentere lidt med opdækning af bordet i retning af det friske look, hvor former er det centrale. Deres glas, og vinglas serie er mindre klassisk og mere moderne, lineær og kantet. Udvalget er vinglas, vandglas, shotglas, sjusglas, ølglas, ølkrus, champagneglas, snapseglas med mere.
Moderne design og modige former
Det moderne design er ret typisk for Arcoroc. Vinglassene er høje og mere lineære og kantede end de klassiske runde høje traditionelle modeller. De er flotte, høje, elegante og har stadig en tulipan form, om end den ikke er så afrundet. Designet retter sig nok særligt mod det unge publikum, som begejstres over det stilrene og moderne look, som også passer bedre sammen med de nyere service typer – som for eksempel aflange tallerkener.
Og det handler i høj grad om at matche med helheden, og det gør Arcorocs designere rigtig meget ud af. De har fokus på helheden, og at glassene for eksempel også er en del af at nyde et godt glas vin. Glasset skal vise vinen og omvendt.

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Design og mod
Når du skal dække op til fest, har du sikkert mange ideer og forslag til former og farver, og ikke mindst hvilke glas du skal vælge til arrangementet. Med Arcorocs serie har du en fantastisk mulighed for både at matche en moderne opdækning med lidt ekstra spræl. Det er som regel ikke det klassiske bord som dækkes med deres glas.
Vil man køre linjen ud og vise ekstra mod, passer aflange tallerkener – både runde og kantede helt perfekt sammen med Arcorocs glasserie. De tre drikkeglas i sølv-, kobber- og guldfarve er meget populære, og understreger det modige valg.
Mange ser også stilen og designet som lidt frækt og udfordrende. Glassene mindre udfordrende end deres service linje, men sætter man det sammen, så giver et vildt flot og moderne udtryk, som helt sikkert vil blive husket af gæsterne.
Hvis man skulle nævne en mærkedag eller event, hvor det ville være helt naturligt at servere vin og drinks i glas fra Arcoroc, så ville det helt sikkert være Nytårsaften. Det nye og moderne, der byder det nye og ukendte år velkommen. Nytåret er også lig med højtidelighed, fest, farver, mod, kærlighed og venskaber – alt det som også designerne har tænkt, da de tegnede denne serie første gang.
Kvalitet for pengene
Selvfølgelig hænger pris og kvalitet sammen, og det er helt vildt, hvad Arcoroc formår at skabe for næsten ingen penge. Deres produkter er i så høj kvalitet og klasse, at det virker helt forkert at ders priser er i den lave ende af skalaen. Det hænger også sammen med deres volumen og produktionsstrategi, at de kan levere noget af det bedste i kvalitet til den pris.
Glasset der vil imponere
Glas lægger alle mærke til. Det ses og holdes, og gør indtryk. Det vil helt sikkert vække opmærksomhed med glas fra Arcoroc. Stilen og den elegante finish får de fleste til at tro, at de har med et meget dyrt og fint brand at gøre. Det må jo betyde, at mange falder for glassene, og at de værdsætter det de ser. Det sker også oftere og oftere at glassene fra Arcoroc bliver anbefalet fra ven til ven. Nogle bliver gule af misundelse, og vil bare have præcis den stil i deres hjem.