Glass4ever

glass4ever er en danskejet virksomhed, som udvikler innovative glasløsninger, der først og fremmest skal give dine gæster en fuldendt oplevelse sammen med det der skal drikkes og nydes. Glasløsninger er måske det lidt forkerte ord at bruge i sammenhængen, da ”glassene” ikke er produceret eller fremstillet i materialet glas, men i polycarbonat. Det er så også den eneste forskel – så lad det bare blive ved det, og så kalde det glas, da funktionen jo er den samme – nemlig at blive fyldt op med skønne drikke.
Materialet
Materialet er polycarbonat, altså en meget kraftig, robust og holdbar plasttype, som er næsten lige så klar som materialet glas, og derfor egner sig vældig godt som erstatning til de noget tungere glas. Polycarbonat er ikke bare lettere end glas, det er så stærkt at det er brudsikkert. Man kan tabe det, uden at der sker skade på glas, fint trægulv eller på personer. Sikkerheden omkring brugen af disse glas er i top, og det er bare en af mange grunde til at vælge denne type.
glass4ever garanterer en meget lang holdbarhed og levealder på glassene, og de er næsten ikke til at slide op. Derfor er de ideelle til storkøkkener, og store fester eller arrangementer. Også restauranter og barer kan med fordel anvende disse typer af glas, dog skal man være opmærksom på at de ikke kan gå i opvaskemaskine, da de ikke tåler det meget varme vand.
Produkter og målgrupper
Produktudvalget hos glass4ever er enormt og rummer bland andet ølkrus, ølglas, drinkglas i flere varianter, vinglas, shotglas, whiskyglas, cocktailglas, champagneglas, karaffel, kande og Martiniglas. Alle er i flotte designs og kan sagtens tages for at være rigtige glas, når man ser billeder af dem. Det er klart at rigtig mange med fordel vil kunne gøre brug af denne type glas, for eksempel natklubber, restauranter, cafeer, hospitaler, ældreinstitutioner, børneinstitutioner, skoler, fængsler, hoteller, krydstogtskibe, sommerhuse, sejlsport, campingpladser, kursteder, spa, svømmehaller, entertainment parks, stadions, og sikkert mange flere. Det at glassene ikke kan gå i stykker ved uheld, er bare et stort plus for konceptet.
 
Faldende orden
Side
 1. Stemless 40cl - Poly
  Stemless 40cl - Poly
  49,00 kr
  Quickview
 2. Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
  Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
  49,00 kr Fra 45,00 kr
  Quickview
 3. Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
  Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
  45,00 kr Fra 41,00 kr
  Quickview
 4. Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat
  Jasper high ball 42,5cl - Polycarbonat
  45,00 kr Fra 39,00 kr
  Quickview
 5. Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  39,00 kr
  Quickview
 6. Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio
  Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio
  1.399,00 kr
  Quickview
 7. PREMIUM GLAS 35 CL - Polycarbonat
  PREMIUM GLAS 35 CL - Polycarbonat
  49,00 kr
  Quickview
 8. Gatsby Polycarbonate kande
  Gatsby Polycarbonate kande
  311,25 kr
  Quickview
 9. Flaskekøler med håndtag, fleksibel polypropylen - sort
  Flaskekøler med håndtag, fleksibel polypropylen - sort
  79,00 kr
  Quickview
 10. Champagne Luce - Polycarbonat
  Champagne Luce - Polycarbonat
  49,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side
Copyright © 2019 Barlife Aps