Glass4ever

Glass4ever

Kender du til polycarbonat glas? Ellers så kommer du i hvert fald til det nu, fordi her hos glass4ever er de nemlig specialister i at producere flotte og praktiske plastikglas.


Men i modsætning til det traditionelle engangsglas, som du både kender fra koncerter, festivaler, havefester og sportsbegivenheder, så kan du sagtens genbruge polycarbonat glas. Rent faktisk kan du komme dem i opvaskemaskinen, som var det helt almindelige glas.


Her hos BarLife har vi et stort udvalg af produkter fra glass4ever, så er du nysgerrig, kan du læse mere om virksomheden samt hvilke fordele de genanvendelige plastglas eller fører med sig lige her.

Indlæser...
Filtrer

Hvem er glass4ever?

glass4ever er en danskejet virksomhed, som udvikler innovative glasløsninger, der først og fremmest skal give dine gæster en fuldendt oplevelse sammen med det, der skal drikkes og nydes.


Glasløsninger er måske det lidt forkerte ord at bruge i sammenhængen, da ”glassene” ikke er produceret eller fremstillet i materialet glas, men i polycarbonat. Det er så også den eneste forskel – så lad det bare blive ved det, og så kalde det glas, da funktionen jo er den samme – nemlig at blive fyldt op med skønne drikke.


Høj kvalitet og bæredygtighed er to af de helt grundlæggende værdier hos den danske virksomhed. Den høje kvalitet kommer til udtryk i det stærke materiale, som glassene bliver fremstillet af. Det vi flere gange har nævnt som polycarbonat.


Plastikken kan med andre ord ikke gå i stykker, hvilket sparer dig for bekymringen om ituslåede glas og skarpe glasskår, hvis nu uheldet skulle være ude.


Produktion af både plastik og glas foregår i Danmark under meget restriktive forhold, for at kunne garantere slutbrugeren den højeste kvalitet, når de bruger plasticglas fra glass4ever.


Desuden er hele den interne produktionsstruktur baseret genbrug og genanvendelse. Efter flere års brug af produkterne sørger glass4ever for, at glassene ikke blot ender i en tilfældig affaldscontainer. De kommer i stedet for rundt og indsamler de brugte glas, som så indgår i produktionen og fremstillingen af nye.


100% genbrug af glas – ingen spild – miljøvenlige glas.

Materialet polycarbonat

Materialet er polycarbonat, altså en meget kraftig, robust og holdbar plasttype, som er næsten lige så klar som materialet glas, og derfor egner sig vældig godt som erstatning til de noget tungere almindelige glas.


Polycarbonat er ikke bare lettere end glas, det er så stærkt at det er brudsikkert. Du kan tabe det, uden at der sker skade på glas, fint trægulv eller på personer. Sikkerheden omkring brugen af disse glas er i top, og det er bare en af mange grunde til at vælge denne type plastik glas.


glass4ever garanterer en meget lang holdbarhed og levealder på glassene, og de er næsten ikke til at slide op.


Derfor er de ideelle til storkøkkener, og store fester eller arrangementer. Også restauranter og barer kan med fordel anvende disse typer af glas.

Produkter og målgrupper

Produktudvalget hos glass4ever er enormt og rummer blandt andet ølkrus, ølglas, drinkglas i plasik og i flere varianter, plastik  vinglasshotsglas, whiskyglas, cocktailglas, champagneglas, karaffel, kande og Martiniglas.


Alle er i flotte designs og kan sagtens tages for at være rigtige glas, når du ser billeder af dem. Det er klart at rigtig mange med fordel vil kunne gøre brug af denne type glas.


Heriblandt gælder det især for natklubber, restauranter, cafeer, hospitaler, ældreinstitutioner, børneinstitutioner, skoler, fængsler, hoteller, krydstogtskibe, sommerhuse, sejlsport, campingpladser, kursteder, spa, svømmehaller, forlystelsesparker, stadions, og sikkert mange flere.


Det at glassene ikke kan gå i stykker ved uheld, er bare et stort plus for konceptet, og som du kan se de mange eksempler ovenover har til fældes, så er det, at der ofte er mange mennesker forsamlet netop disse steder.


Ved at reducere risikoen for at nogen kommer til skade, øges sikkerheden for den enkelte deltager, hvilket skaber en meget bedre stemning, hvor fokus kan være rettet mod det, som situationen nu engang handler om.


En produktserie som er meget populær hos glass4ever er Granity, som består af en række forskellige plastic produkter og glas. Du kan tjekke den og mange flere produkter ud her på siden.

Hvad kan vi ellers byde ellers byde på?

Vi har samlet et kæmpe udvalg af forskellige glas i vores store online glas shop. Det betyder at du kan finde meget mere end blot polycarbonat drikkeglas her hos os.


Her kan du i sandhed gå på opdagelse og udforske den store verden af krystalglas, vinglas og en lang række af diverse smageglas.


Når det drejer sig om brands, så har vi virkelig gjort os umage med at håndplukke de allerbedste på markedet, indenfor hvert deres specialområde. Det betyder med andre ord, at du kan finde glas til stort set hvilken anledning, som du kan tænke på, samtidig med at du kan vælge mellem mange forskellige designs.


Den store diversitet gør derfor, at du nærmest altid kan finde lige netop de glas, som du er på udkig efter.


For lige at nævne nogle af de mest populære brands, som du kan nyde godt af hos os, så dækker det bl.a. over Hobstar Glas fra producenten Libbey.


Du kan også tage med på italiensk visit hos Luigi Bormioli eller til vores tyske venner fra Spiegelau. Som sagt, så dækker udvalget over en bred skare af store såvel som små glas fabrikanter. Du har dermed en masse spændende valgmuligheder, når det drejer sig om at udvælge de helt perfekte glas for dig.

Polycarbonat til en god pris

En sidste men ikke mindst utrolig god grund til, hvorfor du bør overveje at købe plastic glas hos glass4ever, er den skarpe pris.


Det er ofte en billigere løsning, end hvis du sammenligner med almindelige glas, hvilket jo sikkert heller ikke er fuldstændig uvæsentligt i forhold til dit valg.


Produkterne fra glass4ever har en pris, som nærmest alle kan være med på, hvilket gør dem enormt attraktive.


Desuden finder du jævnligt gode tilbud på plastikglas her på siden, så du altid har muligheden for at gøre den gode handel.


Hvis ikke du var helt sikker på, hvor vidt du skulle gå i retning af polycarbonat for du stødte på glass4ever, så har du i hvert fald fået serveret en masse gode argumenter for, hvorfor netop denne type glas kunne være særligt fordelagtig for dig.


Du er altid velkommen til at søge inspiration i vores store univers af glas og udstyr til baren.


Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna