Isterningmaskiner

Du kan altid være sikker på, at der skal bruges is i din bar.

Hvad enten det er hjemmebaren eller den kommercielle bar, så er is en nødvendighed. Og det er altid vildt irriterende, når det eneste du manglede at skrive på huskesedlen var; husk at lave isterninger – for med under en time til gæsterne kommer, er det for sent. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. 10%
  Isterningmaskine - Emerio 1,8L 35-IM128458 by Profi Cook color Sort
  Isterningmaskine - Emerio 1,8L
  Tilbudspris 1.139,00 kr. Normalpris 1.259,00 kr.
 2. Hoshizaki IM-30CWNE isterningsmaskIne 32kg IM-30CWNE by Hoshizaki color Sort
  Hoshizaki IM-30CWNE isterningsmaskIne 32kg
  21.149,00 kr.
 3. Hoshizaki IM-21CNE isterningsmaskIne 22kg IM-21CNE by Hoshizaki color Sort
  Hoshizaki IM-21CNE isterningsmaskIne 22kg
  18.679,00 kr.
 4. Isterningsmaskine Manitowoc Sotto 25 kg UG50 1220002 by Manitowoc color Sort
  Isterningsmaskine Manitowoc Sotto 25 kg UG50
  21.039,00 kr.
 5. Wessamat - Blue Line W19L IsterningsmaskIne 22kg 323 by Wessamat color Sort
  Wessamat - Blue Line W19L IsterningsmaskIne 22kg
  15.509,00 kr.
 6. Wessamat - Blue Line W49L IsterningsmaskIne 46kg 2351 by Wessamat color Sort
  Wessamat - Blue Line W49L IsterningsmaskIne 46kg
  26.469,00 kr.
 7. Isterningsmaskine Manitowoc Sotto 10kg UG30 1220001 by Manitowoc color Sort
  Isterningsmaskine Manitowoc Sotto 10kg UG30
  18.049,00 kr.
 8. Hoshizaki IM-21CNE isterningsmaskIne 28kg IM-30CNE by Hoshizaki color Sort
  Hoshizaki IM-21CNE isterningsmaskIne 28kg
  18.999,00 kr.
 9. Isterningsmaskine Manitowoc Sotto 44 kg UG80 1220003 by Manitowoc color Sort
  Isterningsmaskine Manitowoc Sotto 44 kg UG80
  27.639,00 kr.
 10. Wessamat - Blue Line W29L IsterningsmaskIne 32kg 2060 by Wessamat color Sort
  Wessamat - Blue Line W29L IsterningsmaskIne 32kg
  23.839,00 kr.
Stigende orden

Isterningmaskine fordele

Ved at investere i en isterningmaskine sparer du dig selv for besværet i forhold til at skulle huske isterningerne. Hos BarLife forhandler vi både isterningmaskiner til privat brug og til kommercielt brug og vi har helt sikkert en isterningmaskine til salg, som matcher dine specifikke behov. Vi har valgt kun at forhandle isterningmaskiner i højeste kvalitet, da en billig isterningmaskine hurtigt får problemer med kølingen. Nedenfor kan du se vores store udvalg af isterningmaskiner til både privat og kommercielt brug.


Hvad er en isterningmaskine?

Som navnet ganske sigende antyder, så er en isterningmaskine en maskine som producere isterninger. Der findes mange forskellige størrelser, som matcher forskellige behov alt efter om maskinen skal bruges i private sammenhænge eller i forbindelse med erhvervsbrug.

Langt de fleste isterningmaskiner kan som minimum producere to forskellige størrelser isterninger og de dyreste kan lave flere forskellige størrelser.

Allerede efter ca. 10 minutter kan du forvente at have den første pulje isterninger klar, når du fylder maskinen med vand, og generelt så leverer den isterninger i mindre puljer ad gangen.

Alt efter om det er professionel isterningmaskine eller en maskine til hjemmebrug, som du er ude efter, så angiver de forskellige producenter de specifikke kapacitetsinformationer, som er gældende for den enkelte maskine, så du selv kan vurdere hvilken type, der passer til dit behov.

Måske kender du allerede princippet fra det amerikanske køleskab, som er et køleskab med indbygget isterningmaskine. Her har du også altid isterninger lige ved hånden, dog er kapaciteten i en sådan konstellation mere begrænset, hvis du nu skal bruge mange isterninger hurtigt.

På samme vis gælder det, at en fryser med indbygget isterningmaskine også kan være en rigtig god løsning, hvis dit behov for isterninger ikke er så stort.


Nogle af de bedste isterningmaskiner

Som med så mange andre produktkategorier, bliver der årligt lavet diverse tests, for at finde ud af hvilke produkter der kan rangeres højst når prisen holdes op med kvaliteten. For at kunne finde frem til den bedste isterningmaskine, har man naturligvis også foretaget en række tests og fundet frem til modeller som en Hoshizaki isterningmaskine, en Profi Cook isterningmaskine eller en Caso Icemaster.

Ved test af isterningemaskine bliver maskinens kapacitet, størrelse, design og brugervenlighed holdt op mod hinanden, så de maskiner der overordnet set tager højde for mange forskellige forhold, bliver også betragtet som værende de bedste.


Forskellige typer isterninger

Med en isterningmaskine, vil du typisk have mulighed for at indstille og vælge mellem forskellige størrelser isterninger. Hertil vil der oftest være to valgmuligheder i form af enten større isterninger eller mindre isterninger, der nærmest minder om knust is.

I den forbindelse kan der opstå en tvivl omkring, hvornår man bør vælge det ene og hvornår man bør vælge det andet? Det er selvfølgelig en smagssag, men der er alligevel en række tips og uskrevne regler, der måske kan hjælpe dig lidt på vej.

Udover at mængden af isterninger er afgørende for, hvor længe din drink holder sig kold, så har størrelsen på isterningerne ligeledes en betydning. Knust is og generelt mindre isterninger, vil naturligvis smelte hurtigere end de store isterninger gør.

Når vi taler om at servere kølige drinks, så lyder tippet herfra endvidere, at det er vigtigt at have rigelige mængder is til rådighed, og her gør en isterningmaskine virkelig gavn.

Der skal formentlig bruges is i cocktailshakeren, der skal isterninger i drinken og måske skal cocktailglasset afkøles ved at fylde det med is inden servering. Ud fra førnævnte kan du sandsynligvis fornemme, at gode afkølede drinks kræver lidt mere end blot et par isterninger.

Der er udvalgte drinks, der nærmest uden undtagelse serveres med en bestemt type isterning i. Hertil er en Mojito et oplagt eksempel, da drinken hænger unægtelig sammen med knust is. Modsat vil store isterninger eksempelvis være at foretrække i en Old Fashioned.


ISTERNINGMASKINE TIL HJEMMEBRUG

Skal du holde fest, eller er du den heldige ejer af en hjemmebar, så er det nødvendigt med is. Vi kender alle situationen, hvor man er løbet tør for is midt på aftenen. Det sker typisk fordi man ikke har nok frysekapacitet, eller fordi man har undervurderet mængden af is, som skal bruges. Med en god isterningmaskine står du aldrig i den situation igen.

Vi forhandler flere isterningmaskiner, som er beregnet til hjemmebrug. Man kan vælge mellem størrelser, som kan producere mellem 12kg og 15kg kilo is på 24 timer.

En lille isterningmaskine til hjemmebrug, har normalt en kapacitet på 3-4 kilo færdigproduceret is. Den mængde is rækker til rigtig mange cocktails. En normal pose is, som man køber i et supermarked, er på 2 kilo.

Har man brug for mere end 3-4 kilo is, kan man blot lægge det færdigproduceret is i poser, og lægge dem i sin fryser. Læg aldrig isterninger direkte ind i en fryser, det er ikke hygiejnisk korrekt.

Hvis du i stedet for kunne tænke dig isterninger i forskellige forme, så kan du tjekke vores udvalg af isterningebakker lige her à

Hvis du ikke er interesseret i, at din isterningmaskine skal fylde for meget ud i rummet, så kan du sagtens finde en indbygnings isterningmaskine, som kan placeres eller bygges ind i et skab mm. Dette kan også være en fordel i forbindelse med reducering af støj fra maskinen, som ikke kan undgås.

Desuden kan du også flere steder leje en isterningmaskine, hvis ikke du har behov for at have en fast installeret hele tiden, men du i forbindelse med en enkeltstående begivenhed, skal bruge mange isterninger.


ISTERNINGMASKINE TIL KOMMERCIELT BRUG

Driver du en bar, en restaurant eller på anden vis skal bruge en isterningmaskine til industri, er det vigtigt, at du altid har is.

Hos Barlife er vi vant til at levere store isterningmaskiner til kommercielt brug. Det er muligt at vælge modeller med en produktionskapacitet fra 21kg til 46kg på 24 timer.

Den store model fra Wessamat kan altså næsten producere 2 kilo is i timen, og har samtidigt en opbevaringskapacitet på hele 15 kilo.

Vi forhandler maskiner i top-kvalitet, så du er sikret lang levetid og kontinuerlig produktion af is. Matcher ingen af de modeller, vi har på siden, dine ønsker, så kan du altid kontakte Barlife.

Vi rådgiver gerne omkring vores isterningmaskiner. Vi kan også hjælpe med at fremskaffe lige netop den maskine, som matcher dine behov.


Skal du investere i en isterningmaskine?

Inden du selv kaster dig hovedkulds ud i købet af en isterningmaskine, så er der nogle gode overvejelser, som du bør gøre dig.

Vi kunne selvfølgelig sagtens påstå, at alle ubetinget har brug for en isterningmaskine. Virkeligheden er dog, at dette ikke nødvendigvis er sandt. Derfor kan du med fordel tænke over, om du overhovedet har pladsen til at huse en sådan maskine. Måske lyder det en anelse banalt, men ikke desto mindre er det en vigtig overvejelse. Med plads mener vi selvfølgelig fysisk men også støjmæssigt. Bor du f.eks. i en etværelses lejlighed, så er det næsten utænkeligt, at du skulle anskaffe dig en sådan maskine.

Og havde du nu pladsen til en isterningmaskine, så er det nok en rigtig god idé at gennemgå dit behov. Drikker du meget vand med is i din dagligdag, så kunne det sagtens være en god investering. Ellers skal du hele tiden sørge for at fylde isterningposer ind i din fryser, hvilket kan være lidt mere besværligt.

Er du typen som holder flere større fester i løbet af året, så kan det også være en god idé med en isterningmaskine. Du slipper dermed for bekymringen om at løbe tør for is, og dine gæster kan holde deres drinks kølige hele natten lang.


Isterningsmaskine eller isterningbakke?

Hvis du overvejer at købe en isterningmaskine, kan det være, at du sidder og undrer dig over, hvorvidt man kan lave isterninger med andet end vand? Som udgangspunkt er det korte svar nej.

Det anbefales generelt ikke, at der tilføjes andre væsker end vand til vandtanken. Det betyder dog ikke, at du ikke kan lave isterninger med smag eller farve, men du bør i stedet for bruge en isterningeform til formålet. Eksempelvis en isterningbakke, da du nemt kan rengøre denne bagefter.

Isterningmaskinen er helt fantastisk og hurtig til at lave mange isterninger, men hvis du ønsker at eksperimentere med kaffeisterninger til din is-kaffe eller isterninger med smag af frugt og bær til dine cocktails, så bør det ikke gøres i isterningmaskinen, men derimod i en isterningpose eller isterningbakke.

Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at lave isterninger med imponerende faconer, så er isterningbakken også at foretrække, da der findes et utal af former blandt andet kugleformede isterninger eller isterninger formet som diamanter.

Vi kan dog ikke komme udenom, at isterningmaskinen er langt mere effektiv end en isterningbakke. Isterningmaskinen kan producere større mængder, så hvis du er vild med iskolde drikkevarer, er isterningmaskinen værd at se nærmere på.


HUSK HYGIEJNEN MED DIN ISTERNINGMASKINE

En isterningmaskine kan være en bakteriebombe, hvis ikke den bliver brugt korrekt og rengøres jævnligt. Når du har en isterningmaskine, hvad enten det er privat eller kommercielt, så sørg for, at du kun bruger én istang eller isske til at tage is med.

Brug aldrig glas eller bare hænder til at tage is med. Når din isterningmaskine til hjemmebrug ikke skal benyttes, skal den rengøres inden den stilles væk.

Når den stilles væk, er det en god ide, at lade låget stå lidt på klem. På den måde vil fugten forsvinde, og det bliver svære for bakterier at overleve.

Hvis du er i tvivl om, hvordan man renser en isterningemaskine, så skal du ikke fortvivle. Ved rengøring af din isterningmaskine skal du blot skille diverse beholdere fra hinanden og vaske dem med sæbevand. Vask de forskellige komponenter grundigt efter at du har brugt din isterningmaskine, så der ikke efterlades nogle plamager, hvor bakterierne får mulighed for at overleve.


Her hos BarLife har du altid muligheden for at finde en isterningmaskine på tilbud, så er du interesseret i at gøre en god handel, så hold øje med vores udvalg og nyheder her på siden.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna