Flotte gin glas

Det at finde det helt rette ginglas tager tid og afhænger af den smagsoplevelse du eftersøger. Er du ginentusiast med interesse i at nyde din gin rent, så skal du måske mere bevæge dig over i retning af vores smageglas, som virkelig intensivere smagen i den spiritus du drikker. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 51%
  Whitley Krystal Glas Merch6 by NORDIC color Sort
  Whitley Krystal Glas
  Tilbudspris 49,00 kr. Normalpris 99,00 kr.
 2. Skagerrak Nordic Gin Glas Skagerrakglas by Skagerrak color Sort
  Skagerrak Nordic Gin Glas
  119,00 kr.
 3. Gordons's ginglas GG glas by GORDONS color Sort
  Gordons's ginglas
  17,00 kr.
 4. Gin Tumbler glas - Urban bar UB820 by Urban Bar color Sort
  Gin Tumbler glas - Urban bar
  35,00 kr.
 5. Hayworth Gin Glas 580ml 22226DS by BARLIFE color Sort
  Hayworth Gin Glas 580ml
 6. 34%
  Mixology spansk gin & tonic-glas klar 80 cl 12464-01 by Luigi Borm color Sort
  Mixology spansk gin & tonic-glas klar 80 cl
  Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 119,00 kr.
 7. Tanqueray Copa Gin Glas, 60cl (6 glas) 800814 by LETRIBUTE color Sort
  Tanqueray Copa Gin Glas, 60cl (6 glas)
  269,00 kr.
 8. Ginglas 65 cl. 4 stk. 2017115 by HAAHR & CO color Sort
  Ginglas 65 cl. 4 stk.
  86,00 kr.
 9. Libbey 1924 gin&tonicglas 62 cl 19314062 by LIBBEY color Sort
  Libbey 1924 gin&tonicglas 62 cl
  52,00 kr.
 10. Vinglas, 47 cl Chef&Sommelier Cabernet Unik 20190121 by ARCOROC color Sort
  Vinglas, 47 cl Chef&Sommelier Cabernet Unik
  59,00 kr.
 11. Artland Neon Gin Balloon glas 2stk. 26845DS by BARLIFE color Sort
  Artland Neon Gin Balloon glas 2stk.
  249,00 kr.
 12. Bornholm Distillery Gin tumbler glas 392300 by BORNHOLMER color Sort
  Bornholm Distillery Gin tumbler glas
  68,00 kr.
 13. Nachtmann Gin&Tonic glass - 640ml 8909BS by Nachtmann color Sort
  Nachtmann Gin&Tonic glass - 640ml
  75,00 kr.
 14. Silent Pool "Copa" Gin Glas 801349 by SILENTPOOL color Sort
  Silent Pool "Copa" Gin Glas
  116,00 kr.
 15. Le Tribute "Tumbler" Gin Glas, 40cl (4 stk/ks) 801555 by LETRIBUTE color Sort
  Le Tribute "Tumbler" Gin Glas, 40cl (4 stk/ks)
  519,00 kr.
 16. Gin Glas 2pk Final Touch LFG2222 by Final Touc color Sort
  Gin Glas 2pk Final Touch
  199,00 kr.
Stigende orden
Side

Der er nærmest kun én ting, som er bedre end en perfekt tilberedt Gin og Tonic: En Gin og Tonic serveret i et rigtigt gin og tonic glas.

Og der findes efterhånden mange forskellige variationer af glas til gin og tonic, så det kan måske komme til at tage en smule tid at finde frem til det helt rigtige glas. Glassene strækker sig fra det traditionelle ballonglas til deciderede tumblerglas.

HVORFOR DRIKKE AF GIN OG TONIC GLAS?

Hvis du sidder og undrer dig over, om det overhovedet gør en forskel, om du drikker din gin og tonic af de specialdesignede glas, eller om du ikke bare kan drikke den, af det glas som du nu lige engang har til rådighed, så er svaret: Du kan sagtens drikke gin og tonic af almindelige glas, highball glas, vinglas eller det glas, som du nu engang har lyst til at drikke af, men ligesom det gør sig gældende for vin og vinglas, at det gør smagsoplevelsen bedre, gør det sig altså også gældende for gin og tonic glassene.

Ved den rette iltning kan en gin og tonic virkelig få lov at udvikle sig, og du har muligheden for at smage en helt ny side af den populære drink.

En anden feature som er ganske praktisk ved et traditionelt gin og tonic glas, er at det er med stilk. Holder du ved stilken, når du drikker, undgår du dermed at varme din drink op med hånden. Din gin og tonic holder sig dermed køligere i længere tid.


MERE END ET GLAS

Et godt gin glas er ikke bare et glas. For at finde det rette glas, skal du vide lidt om hvilken type gin du drikker, og hvilke smagsnuancer som glasset eventuelt hjælper med at fremhæve.

Vi gennemgår lige hurtigt de helt basale forskelle på 2 typer glas gin and tonic typisk serveres i.


HVAD ER FORSKELLEN PÅ DE FORSKELLIGE TYPER?

Et højt glas med smal overflade, f.eks. et highball glas, er perfekt hvis du har med drinks at gøre, hvor der enten er sodavand eller andre væsker med brus i, da den mindre overflade holder på kulsyren i længere tid. Tidligere blev de fleste gin og tonics serveret i et high ball glas med masser af is for at bevare både brus og kølighed.

Den anden type glas du kan vælge, er et ballonglas, der har sin oprindelse i Spanien. Ballon glas er den nye form for Gin & Tonic glas, og er udviklet helt specielt til at pirre sanserne. Ginnen får lov at udfolde sig helt unikt i ballon glasset, og ofte er det oplagt at tilsætte andre ingredienser som citron, agurk, enebær eller timian og lade de forskellige farver ændre helheds- og smagsoplevelsen af drinken.

Fordi glasset har en større overflade end normalt, vil du også opleve at duftindtrykkene forandrer sig og gør det til en helt unik oplevelse at nyde en G&T. Du kan med andre ord også sige at ved at drikke ginnen i et ballonglas får alle sanserne frit spil.


DE BEDSTE GLAS TIL GIN OG TONIC

Der findes mange rigtig gode glas til gin og tonic. Her hos BarLife kan du finde gin glas fra Malfy eller glas fra Gin Mare, som begge er to utroligt delikate brands.

Du er sikkert allerede bekendt med ginnen fra Tanqueray som ligeså har produceret gin glas, hvor stilken bærer deres ikoniske grønne farve. Et flot ballonglas som er ideelt til en drink som gin og tonic.

Og det er svært at snakke glas uden også lige at nævne vores italienske ven, Luigi Bormioli. De laver glas til alle lejligheder, så derfor har Luigi Bormioli naturligvis også gin glas.

Kan du ikke stå for æstetik, så vil du med garanti også falde pladask for det smukke spanske gin og tonic glas fra Luigi Bormioli. Dette gin og tonic glas kan rumme 80 cl, så der er virkelig god plads at boltre sig på. Glasset har en ganske særlig charme over sig og vil pynte både dit bord og dine gæster.

Kendetegnende for glasset fra Luigi Bormioli er deres specialudviklede krystalinglasmateriale, som sikrer dig et ekstra stærkt og smidigt glas, der kan modstå mere end de fleste andre glas.

Krystalglasset har et utroligt flot mønster og med tanke på, at du kan lave en gin og tonic på 80 cl, og stadig argumentere for, at du kun har fået en enkelt gin og tonic, så gør dette gin glas sin berettigelse i alle hjem.


Ginnens alsidighed

Gin er en utrolig populær type spiritus, da den giver anledning til at lave et hav af forskellige fantastiske drinks. Mest indlysende er en gin og tonic selvfølgelig, men denne klassiker findes også et utal af afskygninger. Alt afhængigt af, hvilken gin og tonic du vælger at anvende til drinken, så vil du opnå forskellige smagsoplevelser.

Valget af gin kan spænde fra de klassiske enebær noter, men der findes også adskillige spændende og smagfulde varianter blandt andet med blomsteragtige- eller frugtige noter eksempelvis lime, hyldeblomst, grapefrugt, lavendel og rabarber.

Men udover den klassiske gin og tonic, så spiller gin også en rolle i talrige drinks. Der er altså mange gode anvendelsesmuligheder, hvis du erhverver dig nogle fine ginglas. Du behøver altså ikke bekymre dig om, om du får glassene brugt.


DRINKS MED GIN

Som beskrevet, så findes der adskillige skønne drinks og cocktails, hvori gin indgår. Få inspiration til, hvilke gin drinks du kan lave i vores drinksunivers. Blandt de mere populære gindrinks finder du blandt andet Gin Hass, der er en simple drink, som har en friskhed fra lemon sodavanden samt en sødme fra mangosiruppen. Det er altså en drink, der vil falde i manges smag.

Andre forfriskende gindrinks er den velkendte Gin Fizz, Tom Collins, Gimlet samt den sommerlige Bramble. Som du nok kan fornemme, så er listen over, hvad du kan fylde i dine ginglas lang, så beslutningen kan tilmed være lidt svær af træffe blandt de mange bud. Det er altså bare at kaste sig ud i at finde sine absolutte favoritter deriblandt.


DEN GODE GIN OG TONIC

Med al den snak om gin og tonic, synes vi det er på sin plads at dele en super god opskrift med dig. Egentlig er det en ret så simpel drink og kombineret med den fantastiske smag, kunne det godt være årsagen til dens popularitet.


ALT DU SKAL BRUGE ER:

 • 4 cl af din yndlingsgin
 • 10 cl af din yndlingstonic
 • 1-2 skiver citron
 • Is


SÅDAN GØR DU:

Fyld isterninger i dit gin & tonic glas og tilsæt herefter din yndlingsgin.
Herefter fylder du din yndlingstonic i glasset.
Som prikken over i’et pynter du med citronskiven og serverer herefter den lækre drink for dine gæster eller dig selv.


Når gin og ginglas går op i en højere enhed

Nogle af de mest anerkendte ginproducenter står ydermere bag et ginglas. Herunder er en række eksempler herpå Malfys ginglas, Gordon’s ginglas, Tanqueray ginglas, Bornholm ginglas, Whitley Neill ginglas samt Le Tribute ginglas.

Glassene er typisk prydet med virksomhedens logo, der er præget i glassenes overflade, hvorfor man ikke er i tvivl om, hvilken gin, der bør serveres i det pågældende glas.

Glassene er fremstillet med den pågældende type gin for øje, hvorfor de er det perfekte valg når der skal laves drinks med eksempel Malfy ginglas til Malfy gin. Dermed er både smagsoplevelse og præsentation i højsædet, hvis både gin og ginglas matcher.

Hvis det skal være gennemført ned til mindste detalje, så står nogle ginproducenter endvidere også bag en tonic, der er specielt fremstillet med henblik på, at den skal fremhæve og komplimentere ginnens smagsnoter, så de forskellige botanicals opleves bedst muligt.

Et eksempel herpå er Le Tribute, hvis produktportefølje både byder på gin, tonicvand samt ginglas lavet med samme formål nemlig at nyde en smagfuld Le Tribute gin og tonic serveret i et smukt stilrent glas.Hvis du virkelig ønsker at imponere dine gæster, så kan du med fordel forkæle dem lidt ekstra ved at kredse om detaljerne, hvilket kan være alt fra at vælge smukke glas til servering, råvarer af høj kvalitet eller pynte dine gincocktails med garniture.


GIN OG TONIC GAVEÆSKER

Her hos BarLife har du også mulighed for at købe den perfekte gin gave med vores flotte gaveæsker, som indeholder alt du skal bruge til den perfekte gin og tonic. Bl.a. indeholder gaveæsken 1 flaske Naud Gin fra Frankrig, og forskellige flasker eksklusive tonicvand.

Desuden får du også 4 stk. utroligt flotte gin og tonic glas fra Lyngby Glas, som er de perfekte glas til en gin & tonic. Lyngby Glas er specialister i gin glas, og generelt til at lave kvalitetsglas, som passer til diverse slags spiritus, drinks og cocktails.

Så gaveæsken samler virkelig det bedste fra alle verdener, når det handler om at kunne lave en velsmagende gin og tonic. Vi har et stort udvalg af forskellige gaveæsker, som du kan lade dig inspirere af, til næste gang du vil give en fantastisk gave, til en du holder af.


Her hos BarLife kan du altid finde forskellige gin glas på tilbud, og du er altid velkommen til at søge inspiration blandt de mange gin glas i vores udvalg.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna