Flotte gin glas

Der er nærmest kun én ting, som er bedre end en perfekt tilberedt Gin og Tonic: En Gin og Tonic serveret i et rigtigt gin og tonic glas.

Og der findes efterhånden mange forskellige variationer af glas til gin og tonic, så det kan måske komme til at tage en smule tid at finde frem til det helt rigtige glas. Glassene strækker sig fra det traditionelle ballonglas til deciderede tumblerglas.

Det at finde det helt rette ginglas tager tid og afhænger af den smagsoplevelse du eftersøger. Er du ginentusiast med interesse i at nyde din gin rent, så skal du måske mere bevæge dig over i retning af vores smageglas, som virkelig intensivere smagen i den spiritus du drikker.

Er du til gengæld fuldstændig tosset med gin og tonic – og hvem prøver vi egentlig at narre, for selvfølgelig er du det, så finder du her på siden, et stort og bredt udvalg af forskellige glas, som hver især evner at fremhæve det bedste i din gin, og gøre enhver gin og tonic til en oplevelse. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 34%
  SALE
  Mixology spansk gin & tonic-glas klar 80 cl 12464-01
  Mixology spansk gin & tonic-glas klar 80 cl
  Tilbudspris 59,00 kr Normalpris 89,00 kr
 2. 20%
  SALE
  Tanqueray ginglas 5000291023875
  Tanqueray ginglas
  Tilbudspris 39,00 kr Normalpris 49,00 kr
 3. Malfy "Copa" Gin Glas 99342
  Malfy "Copa" Gin Glas
  49,00 kr
 4. 35%
  SALE
  Timeless Vintage Gin Glas 550ml Glas0071
  Timeless Vintage Gin Glas 550ml
  Tilbudspris 45,00 kr Normalpris 69,00 kr Pris ned til 39,00 kr
 5. 41%
  SALE
  Bloom ginglas 5010296009385
  Bloom ginglas
  Tilbudspris 29,00 kr Normalpris 49,00 kr
 6. Whitley Neil Blue ginglas 5011166056751
  Whitley Neil Blue ginglas
  49,00 kr
 7. Gin&tonic copaglas 70 cl - Poly 300107
  Gin&tonic copaglas 70 cl - Poly
  59,00 kr
 8. Gin Mixer glas - Urban bar UB818
  Gin Mixer glas - Urban bar
  69,00 kr
Stigende orden
Side

Hvorfor drikke af gin og tonic glas?

Hvis du sidder og undrer dig over, om det overhovedet gør en forskel, om du drikker din gin og tonic af de specialdesignede glas, eller om du ikke bare kan drikke den, af det glas som du nu lige engang har til rådighed, så er svaret: Du kan sagtens drikke gin og tonic af almindelige glas, highball glas, vinglas eller det glas, som du nu engang har lyst til at drikke af, men ligesom det gør sig gældende for vin og vinglas, at det gør smagsoplevelsen bedre, gør det sig altså også gældende for gin og tonic glassene.

Ved den rette iltning kan en gin og tonic virkelig få lov at udvikle sig, og du har muligheden for at smage en helt ny side af den populære drink.

En anden feature som er ganske praktisk ved et traditionelt gin og tonic glas, er at det er med stilk. Holder du ved stilken, når du drikker, undgår du dermed at varme din drink op med hånden. Din gin og tonic holder sig dermed køligere i længere tid.   

 

MERE END ET GLAS

Et godt gin glas er ikke bare et glas. For at finde det rette glas, skal du vide lidt om hvilken type gin du drikker, og hvilke smagsnuancer som glasset eventuelt hjælper med at fremhæve.

Vi gennemgår lige hurtigt de helt basale forskelle på 2 typer glas gin and tonic typisk serveres i.

 

HVAD ER FORSKELLEN PÅ DE FORSKELLIGE TYPER? 

Et højt glas med smal overflade, f.eks. et highball glas, er perfekt hvis du har med drinks at gøre, hvor der enten er sodavand eller andre væsker med brus i, da den mindre overflade holder på kulsyren i længere tid. Tidligere blev de fleste gin og tonics serveret i et high ball glas med masser af is for at bevare både brus og kølighed. 

Den anden type glas du kan vælge, er et ballonglas, der har sin oprindelse i Spanien. Ballon glas er den nye form for Gin & Tonic glas, og er udviklet helt specielt til at pirre sanserne. Ginnen får lov at udfolde sig helt unikt i ballon glasset, og ofte er det oplagt at tilsætte andre ingredienser som citron, agurk, enebær eller timian og lade de forskellige farver ændre helheds- og smagsoplevelsen af drinken. Fordi glasset har en større overflade end normalt, vil du også opleve at duftindtrykkene forandrer sig og gør det til en helt unik oplevelse at nyde en G&T. Du kan med andre ord også sige at ved at drikke ginnen i et ballonglas får alle sanserne frit spil.

 

Gin og tonic gaveæsker

Her hos BarLife har du også mulighed for at købe den perfekte gin gave med vores flotte gaveæsker, som indeholder alt du skal bruge til den perfekte gin og tonic.

Bl.a. indeholder gaveæsken 1 flaske Naud Gin fra Frankrig, og forskellige flasker eksklusive tonicvand. Desuden får du også 4 stk. utroligt flotte gin og tonic glas fra Lyngby Glas, som er de perfekte glas til en gin & tonic. Lyngby Glas er specialister i gin glas, og generelt til at lave kvalitetsglas, som passer til diverse slags spiritus, drinks og cocktails.

Så gaveæsken samler virkelig det bedste fra alle verdener, når det handler om at kunne lave en velsmagende gin og tonic.

Vi har et stort udvalg af forskellige gaveæsker, som du kan lade dig inspirere af, til næste gang du vil give en fantastisk gave, til en du holder af.  

De bedste glas til gin og tonic

Der findes mange rigtig gode glas til gin og tonic. Her hos BarLife kan du finde gin glas fra Malfy eller glas fra Gin Mare, som begge er to utroligt delikate brands.

Du er sikkert allerede bekendt med ginnen fra Tanqueray som ligeså har produceret gin glas, hvor stilken bærer deres ikoniske grønne farve. Et flot ballonglas som er ideelt til en drink som gin og tonic.   

Og det er svært at snakke glas uden også lige at nævne vores italienske ven, Luigi Bormioli. De laver glas til alle lejligheder, så derfor har Luigi Bormioli naturligvis også gin glas.

Kan du ikke stå for æstetik, så vil du med garanti også falde pladask for det smukke spanske gin og tonic glas fra Luigi Bormioli. Dette gin og tonic glas kan rumme 80 cl, så der er virkelig god plads at boltre sig på. Glasset har en ganske særlig charme over sig og vil pynte både dit bord og dine gæster.

Kendetegnende for glasset fra Luigi Bormioli er deres specialudviklede krystalinglasmateriale, som sikrer dig et ekstra stærkt og smidigt glas, der kan modstå mere end de fleste andre glas. Krystalglasset har et utroligt flot mønster og med tanke på, at du kan lave en gin og tonic på 80 cl, og stadig argumentere for, at du kun har fået en enkelt gin og tonic, så gør dette gin glas sin berettigelse i alle hjem.

 

Den gode gin og tonic

Med al den snak om gin og tonic, synes vi det er på sin plads at dele en super god opskrift med dig. Egentlig er det en ret så simpel drink og kombineret med den fantastiske smag, kunne det godt være årsagen til dens popularitet.

Alt du skal bruge er:

 • 4 cl af din yndlingsgin
 • 10 cl af din yndlingstonic
 • 1-2 skiver citron
 • Is

Sådan gør du:

 • Fyld isterninger i dit gin & tonic glas og tilsæt herefter din yndlingsgin.
 • Herefter fylder du din yndlingstonic i glasset.
 • Som prikken over i’et pynter du med citronskiven og serverer herefter den lækre drink for dine gæster eller dig selv.

 

Her hos BarLife kan du altid finde forskellige gin glas på tilbud, og du er altid velkommen til at søge inspiration blandt de mange gin glas i vores udvalg.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna