Glas

Glas til baren, restauranten eller hjemmet

Det er altid en befrielse at have udstyret i orden. Også når du befærder indenfor barverdenens magiske univers. Mange går direkte i flæsket på diverse spirituosa, når de vil give barskabet en indvendig opgradering. Men hvis ikke du har styr på fundamentet for, hvordan du får de allerbedste sider frem i de uendelige mængder drikkeoplevelser, som findes derude, så falmer fornøjelsen og glæden i at nyde lækker drikkelse. Derfor skal du bare have styr på dine glas, uanset om du er professionel bartender eller blot en barentusiast. Hvad enten det er vandglas, vinglas eller krystalglas til champagnen, så er og bliver glas en essentiel del af enhver bartenders udstyr. Her hos BarLife har vi glas til alle slags formål, så er det drinksglas, drikkeglas eller noget helt tredje som grappa glas, som du er på udkig efter, finder du det med stor garanti her hos os. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer

Få drinkens personlighed frem ved hjælp af det rigtige glas

Hos BarLife lever vi i overbevisningen om, at alle typer drikkelse fortjener respekt. Og den største respekt du kan give din drink, er at drikke den af det glas, som er forbeholdt netop til den drik du drikker. Med andre ord synes vi, du bør drikke whisky af whiskyglas, drinks af drinks glas, rom af rom glas og ja, du har sikkert forstået pointen.

Ved at anvende det glas, som er designet til den specifikke drik du drikker, fremhæver du drikkens personlighed og gode kvaliteter. Glasset er netop designet til at grave drikkens dybde frem og samtidig hjælpe de gode aromaer op til overfladen.

Lige som det gør sig gældende for rødvinsglas, at formen, åbningen og størrelsen på glasset, er med til at definere karaktertrækkene på den rødvin du drikker, sådan skal du også tænke om alle de andre specifikke glastyper. De er med til at definere den drik, som du drikker og derfor bør du altid overveje at drikke af den rigtige glastype.

Vi opdaterer løbende kollektionen af glas, hvor der jævnligt kommer nye til, så hvis du altid skal være up to date med vores nyeste glas, kan du finde nyheder omkring glas her.


Bliv endnu klogere på cocktailglas

Der findes en bred vifte af forskellige cocktailglas, og endnu flere forskellige slags drinks og cocktails. Derfor kan det også være en smule besværligt når man skal finde ud af, hvilke glas man bruger til hvilke drinks.

Det er næsten almen viden, at vin serveres i vinglas, da de er lavet specifik til formålet, så vinens smags- og duftaromaer tager sig bedst muligt ud, og du derved får den bedste smagsoplevelse. Valget af cocktailglas kan dog virke en anelse mere kompleks end vinglas, hvor vinglas eksempelvis opdeles klart i form af, at rødvin serveres i rødvinsglas og hvidvin i hvidvinsglas.

Blandt udvalget af cocktailglas støder du blandt andet på glas, hvor glassets navn i høj grad afslører, hvilken drink det er lavet til. Et par eksempler herpå er Martini glas, Margarita glas, Moscow Mule krus og Gin & Tonic glas.

Udover de ovenstående mere indlysende varianter, så er der dog også nogle glas, der er ideelle til et hav af forskellige typer drinks.

Der er nogle drinks, hvor traditionerne næsten afgør, hvilke drinks der bør serveres deri. I den forbindelse er Piña Colada et fantastisk eksempel herpå. Den skønne kokos og ananas drink tager sig smukt ud i et Hurricane glas, hvorfor glasset nærmest kan betegnes som et Pina Colada glas.


Glas i mange forskellige afskygninger

Du kan finde glas i alle forme, farver og prisklasser. Her hos BarLife finder du alt fra farvede vandglas, billige drikke glas til pompøse ballonglas. Leder du efter det perfekte gin glas eller nogle festlige champagne glas, så har vi et stort udvalg.

Desuden er det ikke blot drikkeglas i farver, som du finder hos os. Hvis du elsker veldekorerede og smukke glasmønstre, bør du næsten tage et nærmere kig på vores champagneskåle af krystal. Eller vil du opgradere din whiskyoplevelse, har du så overvejet at anskaffe dig en whisky karaffel i krystal?

Eller også bør du nyde en lækker cubansk rom i et tulipanglas. Romglas i tulipan er nemlig yderst velegnede til den gode rom.

Som bartender er det næsten lige så naturligt at lave en cocktail, som det er at trække vejret. Og som en del af jobbet hører det sig til at kreere alverdens skønne cocktails. Læs om de forskellige cocktail glas her.

Skal du lave en long drink har du brug for et long ball glas. En sådan drink er kendetegnet ved at skulle have meget is og en forholdsvis lille mængde alkohol i forhold til mixeren. En Bloody Mary eller en Screwdriver er eksempler på long drinks, hvor drinksglas i krystal vil være særligt ideelle at bruge.


Krystalglas

Nu da vi allerede har introduceret dig til vores udvalg af forskellige typer krystal glas, er det på sin plads lige at give dette emne en anelse mere opmærksomhed.

Vi er nemlig KÆMPE store fan af lige netop disse, og vi vil meget gerne dele med dig hvorfor.

For det første fås krystalglas i et hav af forskellige varianter, og hvis du tænker at krystalglas udelukkende er klare glas, med de her karakteristiske mønstre, så glæder vi os til at kunne udvide din horisont. Med udgangspunkt i Libbey-serien demonstreres det nemlig at krystalglas har mange nuancer. Libbey glas af krystal findes nemlig både i sølv, kobber, hvid og sort. Med Libbey glas kan du dermed skabe en yderst eksklusiv drinkoplevelse, som til enhver tid vil danne fundamentet for god stemning.

For det andet gør blyindholdet i glasmaterialet at kvaliteten og glassenes robusthed er ekstrem høj. Derfor kan anskaffelsen af krystalglas ses som en god investering.

Her hos BarLife finder du krystal vinglas. Både krystalglas til rødvin og til hvidvin. Hvis du skal være rigtig fræk, sørger du også lige for at have krystal vandglas, til når du serverer vinen. Så passer tingene sammen som hånd i handske.

Er du mere til de gyldne bobler, finder du et bredt udvalg af krystal champagneglas her hos BarLife. Champagneglas i krystal forsøder blot den ekstravagante fornøjelse det er at drikke afkølet champagne, så du må ikke snyde dig selv for denne eksklusive oplevelse.

Holder du af whisky og er du endnu ikke ejer af whisky krystalglas, så kan det næsten kun gå for langsomt, med at få anskaffet dig krystal whiskyglas. Og til dine whiskyglas af krystal fuldfører du naturligvis sættet med en whisky karaffel i krystal.

Leder du efter et samlet whiskysæt, kan du med ro i sindet kigge nærmere på mærket Nachtmann. Vi tilbyder dig et samlet sæt i netop dette mærke, hvor der indgår 4 Nachtmann whiskyglas som hver især har et unikt mønster, samt en Nachtmann karaffel som på smukkeste vis, repræsenterer den whisky du hælder i den.


Glas til baren

Når du har en bar, hvad enten om det er privatbar hjemme i huset, eller om det er en kommerciel bar, så er der bare nogle glastyper, der skal være der.

Lad os begynde med et af de mest anvendte glas i enhver bar nemlig ølglasset. Det er en god idé i hvert fald have nogle pintglas. Disse er gode til servering af lyse såvel som mørke øl, og så skaber de bare en rigtig god barstemning. Hvis nu du selv går meget op i øl, vil du nok have specifikke glas til de specifikke øltyper, men med et pintglas og et pilsnerglas kommer du langt. Du kan læse mere om de forskellige typer ølglas lige her.

Du skal naturligvis også have et udvalg af cocktailglas, når du vil servere farvestrålende og forfriskende drinks til dine gæster. Her er klassikere som Martiniglasset eller Margaritaglasset altid sikre vindere, og du kan servere langt de fleste cocktails heri.

Sidst med ikke mindst er det vigtigt at du kan servere shots på den helt rigtige måde. Derfor skal din bar naturligvis også indeholde nogle fede shotglas. Her er der virkelig mange at vælge imellem, så det handler meget om dine egne præferencer i forhold til udseendet. Men det er altid en god idé med nogle forskellige varianter. Dermed er du altid sikret at have de rette glas, som passer til de drikkevarer som dine gæster efterspørger.


Kunsten at vælge det rigtige ølglas

Oftest er det først hen på aftenen, at dine gæster vil begynde at udfordre din cocktailevner. Tidligt på aftenen er det kutymen at øllene bliver knappet op. Men hvordan serveres de bedst? Når kødet på grillen er færdigstegt og I skal til at sætte jer til bords, kan du så godt sætte de billige ølglas på bordet? Selvfølgelig kan du det. Men ligesom med alle mulige andre ting i livet, så følger pris og kvalitet gerne hinanden, så ønsker du at udvide din ølglassamling, med nogle utroligt stilfulde ølglas, så finder du hos BarLife et stort og varieret udvalg af ølglas og ølkrus.


Forskellige vinglas

Vinglas fås i forskellige former og størrelser. Formen på et vin glas er primært karakteriseret ved dens bredde midt på glasset, hvorefter glasset bliver smallere op mod åbningen. På samme måde, som kvaliteten på højtalere er afgørende for hele musikoplevelsen, vil hele din vinoplevelse også blive defineret af kvaliteten på det vinglas du bruger. Billige vinglas i dårlig kvalitet kan altså godt forringe en rigtig god vin, men et vinglas i høj kvalitet, vil altid gøre en hvilken som helst vin bedre. Så gør dig nogle overvejelser inden du parrer billig og vinglas med hinanden, for det kan faktisk være en rigtig god investering at anskaffe kvalitets vinglas.

Et brand som vi her på siden er utroligt glade for er Zalto. Det østrigske glasdynasti er især kendt for mundblæst glas og med Zalto vinglas har du altså et vinglas i verdensklasse.

Er du på jagt efter et godt hvidvinsglas, så kan du med et Luigi Bormioli hvidvinsglas altid nyde et afkølet glas hvidvin på terrassen på den mest stilfulde maner. Desuden finder du ofte Luigi Bormioli glas på tilbud her hos BarLife, så du har altid god grund til at spejde efter dette vidunderlige brand.

Foruden at være en ambitiøs glas shop, ønsker vi hos BarLife at kunne tilbyde alt det udstyr, som overhovedet gør sig gældende indenfor barverdenen. Med et enormt stort udvalg indenfor alle barens elementer, kan du altid opgradere dit udstyr hos os, hvad end du lige står og mangler til dit barskab.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna