Shotglas

Til langt de fleste fester, vil der blive sat shots på bordet, og her er det en stor fordel at have nogle fede shotglas. Hvad enten det er plastik glas eller shotsglas lavet i glasmateriale, så sker der bare noget magisk, når en bakke fyldt med shots bliver sat på bordet. Uanset om det er til privatfesten, på diskoteket eller til en våd aften med vennerne, så er det vigtigt at finde shot glas frem, så du altid kan servere shots til gæsterne. Læs mere her

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Stigende orden
Side
 1. 21%
  SALE
  Shotglas frosted hvid 100102
  Shotglas frosted hvid
  Tilbudspris 5,95 kr Normalpris 7,50 kr Pris ned til 4,55 kr
 2. 34%
  SALE
  Shotglas frosted farvede 100104
  Shotglas frosted farvede
  Tilbudspris 4,94 kr Normalpris 7,50 kr
 3. Shotglas 2 cl - poly 100205
  Shotglas 2 cl - poly
 4. Shotglas 6,5 cl. 5000721
  Shotglas 6,5 cl.
 5. 43%
  SALE
  6stk Dublino Shotsglas 3,4cl 5000778
  6stk Dublino Shotsglas 3,4cl
  Tilbudspris 45,00 kr Normalpris 79,00 kr
 6. Shot glas 4 cl SHT5-T
  Shot glas 4 cl
  15,00 kr
 7. Hot shotglas 6 cl 100203
  Hot shotglas 6 cl
  15,00 kr
 8. Shotglas farvede glas 100202
  Shotglas farvede glas
 9. 61%
  SALE
  Shotglas 7,2cl - Libbey 20084307
  Shotglas 7,2cl - Libbey
  Tilbudspris 19,00 kr Normalpris 49,00 kr
 10. Shotglas med hank - 5,5 cl 5000723
  Shotglas med hank - 5,5 cl
 11. Neon Polystyren shotglas 50ml 6862DS
  Neon Polystyren shotglas 50ml
  5,95 kr
 12. Neon Polystyren shotglas 35ml 6861DS
  Neon Polystyren shotglas 35ml
  4,95 kr
 13. Shot glas 2 cl SHT3-T
  Shot glas 2 cl
  12,00 kr
 14. 6stk Dublino Shotsglas 5,7cl 5000779
  6stk Dublino Shotsglas 5,7cl
  54,00 kr
 15. 38%
  SALE
  Shotglas 5cl - Arcoroc Broadway 20351005
  Shotglas 5cl - Arcoroc Broadway
  Tilbudspris 15,00 kr Normalpris 24,00 kr
 16. Shot Tall 6 cl 100214
  Shot Tall 6 cl
  19,00 kr
 17. Shotglas klar glas 100201
  Shotglas klar glas
 18. Shotglas frosted sort 100103
  Shotglas frosted sort
 19. Granity shotglas 100204
  Granity shotglas
  15,00 kr
 20. Longchamp shotglas - 4,5 cl. (6stk) 5001216
  Longchamp shotglas - 4,5 cl. (6stk)
  129,00 kr
Stigende orden
Side

Find det rigtige glas

Det er ikke kun mange forskellige shots, som du kan få i dag. For i forbindelse med, at efterspørgslen på den stærke drik er blevet endnu større, så er der også kommet en kæmpe efterspørgsel på shots glas. Og dette behov tager vi naturligvis seriøst, hvilket vi har gjort ved at skabe et kæmpe udvalg af forskellige glas.

Hos BarLife kan du få det helt simple og klassiske glas Dublino, som er kendetegnet ved at have en tyk bund. Dette shotglas kan du både få i størrelse på 3,4cl og 5,7cl, så der er både til typen, der vil have meget shots og til typen, der vil have lidt mindre. I dag er det meget moderne med forskellige glas der ligner syltetøjsglas, og dette ses især blandt cocktailglas. Det er dog også et slags glas, som du kan finde, når du skal servere shots. For du kan få et helt lille glas, som er formet helt som et lille marmeladeglas. Dette slags glas hedder Kliner og udover, at det ser brandgodt ud, så er det også smart fordi, at det er et shotglas med låg, så uanset hvor beruset du er, vil du ikke spilde nogle af dine shot, før de gyldne dråber har ramt dine læber.

Vi har også et stort udvalg af shotglas i plastik, hvilket ofte medfører nogle lidt mere finurlige former og farver på glassene. F.eks. får du i disse billige og farvede plastik shotglas rigtig meget shotglas for pengene.   

 

Til jægerbomberne skal der også shotglas til!

En rigtig shotsdrikker vil vide, at et shot som især er populært, er det kendte Jägerbomb shot, som mange nyder i fulde drag. Indholdet af dette shot er noget så simpelt som Jägermeister og Red Bull. Det unikke ved dette shot er måden, hvorpå du drikker shottet. For det gør du ved at hælde Red Bull i et Jägerbomb glas, og så hælder du efterfølgende, meget hurtigt, et Jägermeister shot i glasset og drikker ud.

Tidligere har mange gjort dette af et almindeligt vandglas, men hos Barlife har vi set, hvor mange der elsker dette shot, hvorfor vi vil give noget ekstra til alle Jägerbomb elskere. Derfor forhandler vi glas, som er specielt beregnede til netop den bredt elskede Jägerbomb. Dette shotglas forhandler vi alle mulige forskellige størrelser og prisklasser. Vi har både glasset, som ligger i den lidt billigere ende fordi, at det er lavet af tyndt plastik og vi har det lidt dyrere, som er lavet af glas, og derfor mere holdbart. Vores mest populære bomb shotglas er lavet i polycarbonat, og du får dermed et Jägermeister shotglas som nærmest er sikret mod at gå i stykker. Generelt er shotglas i hård plast temmelig modstandsdygtige, for hvad end de må blive udsat for, så det kan godt betale sig at kigge i retning af plastic shotglas.

Foruden det famøse Jägerbomb shot findes der også en lang række lækkerbiskener, hvad angår de hurtige sjusser. Til slikmunden kan vi varmt anbefale kinderæg shot, som består af Licor 43, kakaomælk og fløde. Det er vitterligt som at drikke et flydende kinderæg, hvoraf navnet naturligvis er opstået.

Et andet enormt populært shot er Galliano Hotshot. Faktisk har vi nogle helt særlige Galliano shotglas, det såkaldte hot shotglas, som altså både tåler kulde og varme.    

Apropos kulde og varme, så bør du virkelig tjekke vores isterningeform ud, sådan du kan lave dine egne is shotglas. Du finder isterningeformen lige her.

 

Køb et glas til en tur i labaratoriet

Hvis man ønsker at tage en tur i laboratoriet med nogle shots, kan man købe glas, som er formet som et reagensglas, og som endda har en holder, præcis ligesom var det reagensglas. Man kan især her gøre brug af de mere farvede shots, da det vil skabe en rigtig sjov effekt og se meget laboratorieagtigt ud. For at gøre hele scenariet endnu mere autentisk, kan du servere reagensglassene i en shotglas holder, som en laborant ville opbevare sine forsøg.   

 

Har du styr på glassene?

Når man endeligt har købt de dyrebare dråber, er man naturligvis interesseret i at tabe så lidt som overhovedet muligt, når de først er hældt op med skænk og mål. Man kan sikre sig, at så få dråber som muligt bliver spildt, hvis man sørger for at placere sine shots i en shotbakke. Hos Barlife har vi nemlig specielle bakker, som er lavet specifikt til shots.

Man placerer slet og ret alle sine shotglas på bakken og så kan man ellers i hel sikkerhed gå ned til sine venner ved bordet på baren. Dermed behøver man ikke tænke på, at det bord man sidder ved, er meget langt væk og at man skal gå igennem og forbi en masse dansende og glade og berusede mennesker. Bakkerne fås både i træ og plastik. Man kan også bruge almindelige serveringsbakker til formålet, men på sådanne bakker, vil man dog føle, at ens shotglas glider mere rundt og derfor ikke står helt lige så sikkert.

 

Snapseglas

Shotglas behøver ikke nødvendigvis være uden stilk og især snapsekendere kan godt lide, at få serveret deres snaps i glas med stilk. Det forstår vi udmærket godt, og det giver da også et helt andet udtryk, når et shot eller en snaps serveres i flotte høje krystal shotglas. Og selvom det godt kunne lyde til at være nogle lidt dyre snapseglas, så kan du sagtens finde billige snapseglas med det eksklusive krystaludseende. Hos os finder du både flotte bitterglas og grappaglas, så det er bare at gå på opdagelse i snapseglassets vidunderlige verden her hos BarLife.    

 

Shotglas i plastik

I stedet for blot at købe de helt billige engangs shotglas, så synes vi virkelig du bør overveje et køb af holdbare shotglas i plast. For denne kategori indeholder nemlig utrolig mange finurlige og sjove shotglas, som virkelig vil bidrage til festens gode stemning. Du får både shotglas som er farvet i alle mulige farver, som f.eks. disse Tiki Shotglas.

 

Du kan altid finde gode tilbud på shotglas her hos BarLife, og vi har med stor sandsynlighed nogle fede shotglas, som passer til din smag.  

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna