Shotglas

Glas til shots i mange størrelser

Ingen fest, uden shots. Uanset om det er til privatfesten, på diskoteket eller til en våd aften med vennerne så er det vigtigt at finde shotglas frem så man kan servere shots til gæsterne. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Kilner shotglas med låg 55ml (4 stk)
  Kilner shotglas med låg 55ml (4 stk)
  99,00 kr
  Quickview
 2. Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat
  Shotglas klar 3cl. - Polycarbonat
  17,00 kr
  Quickview
 3. Clips til shotglas
  Clips til shotglas
  2,50 kr
  Quickview
 4. Bomb shotglas rød - 50 stk.
  Bomb shotglas rød - 50 stk.
  160,00 kr
  Quickview
 5. Shotglas med hank - 5,5 cl
  Shotglas med hank - 5,5 cl
  15,00 kr
  Quickview
 6. Shotglas 2 cl - poly
  Shotglas 2 cl - poly
  8,50 kr
  Quickview
 7. Shotglas 5cl - Arcoroc Broadway
  Shotglas 5cl - Arcoroc Broadway
  24,00 kr
  Quickview
 8. Hængende Plastik shotglas 6cl
  Hængende Plastik shotglas 6cl
  9,00 kr
  Quickview
 9. Arcoroc shotglas - 7 cl
  Arcoroc shotglas - 7 cl
  15,00 kr
  Quickview
 10. BEER PONG GAME 12 SHOTGLAS 60 ML + 2 BOLDE
  BEER PONG GAME 12 SHOTGLAS 60 ML + 2 BOLDE
  Tilbudspris 25,00 kr Normalpris 49,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Find det rigtige glas

Det er ikke kun mange forskellige shots man kan få i dag, for i forbindelse med, at efterspørgslen på den stærke drik er blevet endnu større, så er der også kommet en kæmpe efterspørgsel på shotglas. Og dette behov tager vi naturligvis seriøst, hvilket vi har gjort ved at skabe et kæmpe udvalg af forskellige glas.

Hos Barlife kan du få det helt simple og klassiske glas Dublino, som er kendetegnet ved at have en tyk bund. Dette shotglas kan du både få i størrelsen 3,4cl og 5,7cl så der er både til typen, der vil have meget shots og til typen, der vil have lidt mindre. I dag er det meget moderne med forskellige glas der ligner syltetøjsglas, og dette ses især blandt cocktailglas. Det er dog også et slags glas, som man kan finde når man skal servere shots. For man kan få et helt lille glas, som er formet helt som et lille marmeladeglas. Dette slags glas hedder Kliner og udover, at det ser brandgodt ud så er det også smart fordi, at det har et låg, så uanset hvor beruset man er vil man ikke spilde noget af ens shot før de gyldne dråber har ramt ens læber.

Til jægerbomberne skal der også shotglas til!

En rigtig shots-drikker vil vide, at et shot, som især er populært er det kendte Jägerbomb shot, som mange nyder i fulde drag. Indholdet af dette shot er noget så simpelt som Jägermeister og Red Bull. Det unikke ved dette shot er måden, hvorpå man drikker shottet. For det gør man ved at hælde Red Bull i et glas og så hælder man efterfølgende, meget hurtigt, et Jägermeister shot i.

Tidligere har mange gjort dette af et almindeligt vandglas, men hos Barlife har vi set, hvor mange der elsker dette shot, hvorfor vi vil give noget ekstra til disse brugere. Derfor forhandler vi glas, som er specielt beregnede til netop den bredt elskede Jägerbomb. Dette shotglas forhandler vi alle mulige forskellige størrelser og prisklasser. Vi har både det glasset, som ligger i den lidt billigere ende fordi, at det er lavet af tyndt plastik og vi har det lidt dyrere, som er lavet af glas, og derfor mere holdbart.

Køb glas til en tur i laboratoriet

Hvis man ønsker at tage en tur i laboratoriet med nogle shots kan man købe glas, som er formet som et reagensglas, og som endda har en holder, præcis ligesom var det reagensglas. Man kan især her gøre brug af de mere farvede shots, da det vil skabe en rigtig sjov effekt og se meget laboratorieagtigt ud.

Hav styr på glassene

Når man endeligt har købt de dyrebare dråber er man naturligvis interesseret i at tabe så lidt som overhovedet muligt når de først er hældt op med skænk og mål. Man kan sikre sig, at så få dråber som muligt bliver spildt hvis man sørger for at placere sine shots i en shotbakke. Hos Barlife har vi nemlig specielle bakker, som er lavet specifikt til shots.

Man placerer slet og ret alle sine shotglas på bakken og så kan man ellers i hel sikkerhed gå ned til sine venner ved bordet på baren. Dermed behøver man ikke tænke på, at det bord man sidder ved er meget langt væk og at man skal gå igennem og forbi en masse dansende og glade og berusede mennesker. Bakkerne fås både i træ og plastik. Man kan også bruge almindelige serveringsbakker til formålet, men på sådanne bakker vil man dog føle, at ens shotglas glider mere rundt og derfor ikke står helt lige så sikkert.

Copyright © 2019 Barlife Aps