Eclat/Longchamp

Eclat/Longchamp

Luk øjnene og forestil dig, at du er med i en gammel film. Et cocktailparty hvor kvinderne har pels og lange cigaretrør, og mændene har fine jakkesæt og cigarer. Glassene som de drikker af, vil formentligt ligne de glas, som du kan få fra Longchamp. De har nemlig en hel del produkter, som sagtens kunne ligne noget fra en gammel film i 1920’erne.  


Her hos BarLife kan du finde et stort udvalg af de meget majestætiske krystalglas, så hvis du ønsker at sætte et helt særligt præg på din borddækning, så kan du roligt Læs mere her .

Indlæser...
Stigende orden
 1. LONGCHAMP COGNAC 32 CL (6stk) L9755 by Eclat color Sort
  LONGCHAMP COGNAC 32 CL (6stk)
  379,00 kr.
 2. Longchamp vandkande 1,5L L9760 by Eclat color Sort
  Longchamp vandkande 1,5L
  86,00 kr.
 3. Longchamp bitterglas - 6cl. (6stk) L9754 by Eclat color Sort
  Longchamp bitterglas - 6cl. (6stk)
  209,00 kr.
 4. 26%
  Rødvinsglas krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk) L9743 by Eclat color Sort
  Rødvinsglas krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk)
  Tilbudspris 266,00 kr. Normalpris 359,00 kr.
 5. Krystal Vase 27cm LADY DIAMOND L9752 by Eclat color Sort
  Krystal Vase 27cm LADY DIAMOND
  140,00 kr.
 6. Longchamp shotglas - 4,5 cl. (6stk) L9756 by Eclat color Sort
  Longchamp shotglas - 4,5 cl. (6stk)
  239,00 kr.
 7. Vandglas Krystal 36cl LADY DIAMOND (6stk) L9746 by Eclat color Sort
  Vandglas Krystal 36cl LADY DIAMOND (6stk)
  289,00 kr.
 8. Hvidvinsglas krystal 19cl LADY DIAMOND (6stk) L9744 by Eclat color Hvid
  Hvidvinsglas krystal 19cl LADY DIAMOND (6stk)
  309,00 kr.
 9. Champagne Flute 15cl LADY DIAMOND (6stk) L9742 by Eclat color Sort
  Champagne Flute 15cl LADY DIAMOND (6stk)
  349,00 kr.
 10. Krystalbowl 36cm LADY DIAMOND L9792 by Eclat color Sort
  Krystalbowl 36cm LADY DIAMOND
  131,00 kr.
Stigende orden

Det unikke krystalmønster

De er smukke med deres krystalmønster, som er kendt fra de klassiske krystalglas, som så mange kan lide at nyde vin af.

Med tiden er Longchamp blevet et brand, der netop er kendt for at lave denne type glas, som dernæst er noget, som rigtig mange andre er begyndt at lave. Det firkantede krystalmønster er et mønster, som du ser på rigtig mange glas for tiden, og det var netop Longchamp, som var et af de brands, der fik denne mode til at blive rigtig udbredt.

De forskellige glastyper

Et af de typer glas, som du kan få fra Longchamp, er champagneglas. Dette glas adskiller sig fra det klassiske champagneglas da det er formet anderledes. Hvor det klassiske champagneglas går ud i midten og ind for både neden og oven, så er Longchamp champagneglasset lidt anderledes. For dette glas går nemlig ud i både toppen og bunden.

Det gør, at det ser væsentligt mere anderledes ud end det klassiske champagneglas, men noget som det har til fælles med det klassiske er, at det er langt og tyndt og har en lille og kort fod. På foden er der en fin detalje af nogle kugler, som får foden til at se endnu pænere ud.

I champagneglassets runde bund er der krystalmønster, som får glasset til at ligne de rene diamanter, og som helt sikkert vil gøre, at champagnen ryger endnu lettere ned end normalt da, det simpelthen bare er så appetitvækkende.

Longchamp laver også forskellige vinglas, og du kan både finde glas, der passer til rødvin og til hvidvin. Rødvinsglassene er selvfølgelig lidt større end hvidvinsglassene, ellers ligner de meget hinanden til forveksling. Krystalmønsteret er, ligesom det gælder på champagneglasset, forneden af selve det runde af glasset og også på stilken af hvidvins- og rødvinsglassene er der fine detaljer, som gør, at det også får et unikt udtryk.

Også cognacglas er noget, som Longchamp laver, og her er der tale om et glas med væsentligt anderledes dimensioner end både champagneglassene og vinglassene.

Det gælder nemlig for cognacglasset, at det er meget rundt og væsentligt bredere end vinglassene. Cognacglasset fra Longchamp har dog det til fælles med de øvrige glas, at der er det smukke krystalmønster på, som gør, at de ser meget unikke ud.

Cognacglassene fra Longchamp kommer i en pakke, der består af seks stk. Så du kan have fem gæster på besøg og nyde cognac med. I glasset kan du have 32 cl cognac, hvilket svarer til et almindeligt glas af denne type. Men du skænker naturligvis ikke mere end 4-8 cl ad gangen.

Til enhver cocktail bør man naturligvis have en isspand således, at drinks forbliver kolde. Longchamp har også lavet en isspand, som har krystalmønster på sig, og heri kan du opbevare rigtig meget is, som du kan bruge til drinks.

Den har et håndtag således, at du kan transportere den fra et sted til et andet uden at få kolde hænder. Denne isspand vil pynte meget på bordet, da den er så dekorativ i sig selv. Og med isterningerne inden i vil det næsten komme til at ligne, at du har en helt spand fyldt med diamanter.

Skal du lave cocktails skal du naturligvis også have de rette glas, hvilket også er noget ud kan finde fra Longchamp. Du kan nemlig finde klassiske vandglas, som er meget velegnede til longdrinks, som er noget de fleste kan lide. Der findes utallige longdrinks så uanset hvem dine gæster er, skal du nok kunne få lavet en god drink.

Findes der også klare krystalglas?

Svaret af ja. Når det handler om krystalglas, så behøver de ikke være udsmykket med de majestætiske mønstre. Du kan også sagtens købe krystalglas, som er fuldstændige klare. Faktisk vil mange vinentusiaster anbefale dig at købe dine vinglas i krystalinmateriale netop pga. klarheden. Du kan altså bedre se vinens smukke farver gennem glasset, og samtidig tilfører glassets ru overflade en proces, som får vinen til at fremvise alle sine bedste duftaromaer samt smagsnoter.

Et krystalglas, herunder i særdeleshed vinglas, er ofte mere robuste, når det kommer sig til slag. De er altså knap så skrøbelige, som almindelige glas kan være. Det skylder dels det mere hårdføre materiale og dels den højere fleksibilitet, som mange krystalglas også har.

Hvis nu vi skulle komme med et kvalificeret bud på et brand, som er eksperter i at fremstille nogle af de bedste krystalglas på markedet, så er det italienske Luigi Bormioli. De har i den grad formået at skabe sig et stærkt repertoire og i intet mindre end 25 generationer, er virksomheden drevet af Bormioli-familien.

Innovation har været et af virksomhedens helt store omdrejningspunkter, og de har formået at være pionerer flere gange, i forhold til hvordan glaspusteri kan nytænkes. Med eget laboratorie har Luigi Bormioli fremstillet deres helt eget krystalinmateriale, som er designet specielt efter deres maskiner og måden at fremstille glas på.

Du kan med fordel notere dig, at Luigi Bormioli var blandt de første til at blæse både stilken og skålen på et vinglas ud i ét. Så vinglassene herfra har mindre risiko for at briste, hvis uheldet skulle være ude.

Generelt efterlever de den mission, at de vil fremstille glas til enhver lejlighed, hvilket også forklarer deres bredeproduktudvalg, som spænder over vinglas, ølglas, romglas, grappaglas og mange flere.

Hvad end om du er tilhænger af de mere retrolignende krystalglas, som Longchamp er garante for at fremstille, eller om du er mere til de rene linjer og klare glas, så kan du være sikker på at finde dem i vores udvalg.

Uanset hvad du skulle stå og mangle af glas til baren, så kan du altid søge inspiration her hos BarLife.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna