Polycarbonat kander

Brug det utroligt slidstærke polycarbonat næste gang du bruger en kande. Materialet kan holde til lidt af hvert og sparer dig mange penge i ødelagte glas efter en våd aften. Se udvalget nedenfor eller læs mere her

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Stigende orden
 1. 42%
  SALE
  Pitcher 1 L 500103
  Pitcher 1 L
  Tilbudspris 29,00 kr Normalpris 50,00 kr
 2. Stacking Scandia kande 1,5L (Cocktail Pitcher) - Urban bar UB7093
  Stacking Scandia kande 1,5L (Cocktail Pitcher) - Urban bar
  99,00 kr
 3. Karaffel 1L - Polycarbonat 500101
  Karaffel 1L - Polycarbonat
  70,00 kr
 4. Kande 1,5L - Polycarbonat 500100
  Kande 1,5L - Polycarbonat
  119,00 kr
 5. Urbano Kande plast - Urban bar UB870
  Urbano Kande plast - Urban bar
  89,00 kr
 6. Polycarbonat Stablingskande 2.2ltr 18005ds
  Polycarbonat Stablingskande 2.2ltr
  139,00 kr
 7. Polycarbonatkande 2,5LTR 7574ds
  Polycarbonatkande 2,5LTR
  148,00 kr
 8. Kande 1,5 liter - Premium REF.1501
  Kande 1,5 liter - Premium
  199,00 kr
Stigende orden

HVAD ER POLYCARBONAT? 

Polycarbonat er en hård type plast, der kan håndtere både ekstremt varme og kolde drikke. Derudover kan glas i dette materiale holde til lidt af hvert og er nærmest umulige at slå i stykker ved tab. Derfor er de oplagte til barer og andre steder, hvor gæsterne, eller en selv, ofte taber et glas eller to.  

POLYCARBONAT GLAS KAN FÅS I MANGE FORMER OG TYPER

Et oplagt glas, som man kan købe til sin bar, og som man kan være sikker på holder er et polycarbonat glas til vin og øl. Så derfor kan man starte ud med at få købt nogle polycarbonat glas, som netop er beregnet til øl og vin som man bare kan smide rundt med. Således er det kun den læskende væske, som går til spilde hvis der skulle ske et uheld – og det kan jo naturligvis også være en skam i sig selv.

Et andet oplagt glas, at købe i polycarbonat er et cocktailglas, som også bliver serveret meget i en almindelig bar. Det kan være, at man ønsker at nyde en lækker strawberry daquiri. Måske er man mere til en vodka/juice, eller det kan være, at man er typen, der elsker at sidde over en mojito og kigge venner og veninder dybt i øjnene. Uanset hvilken form for lækker cocktail man er til, så kan man finde et passende glas her på siden Barlife, som har glas til enhver lejlighed og til enhver form for drik, som man kan forestille sig.

DE SMÅ DRINKS KAN OGSÅ SERVERES I POLYCARBONAT GLAS

Det er ikke kun de drikke, som man normalt nyder i en større mængde, som man kan servere i polycarbonat glas. Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at man kan købe dem i dette samme materiale, som holder godt. For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre, som du drikker shots med vil blive meget overraskede over, at disse shotglas vejer så lidt hvis altså de er lavet af polycarbonat. For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas. Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned fordi, at de er vant til at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af dette shot. Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det. De seks shotglas er i forskellige farver og man køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem og så er de tilmed festlige.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna