Polycarbonat kander

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige kander, som du kan bruge, når du skal holde fest eller blot have en hyggelig aften med vennerne.

Leder du efter en robust og billig plastkande, så er du kommet til den helt rigtige side. Se udvalget nedenfor eller læs mere her.

Indlæser...
Stigende orden
 1. Pitcher 1 L 500103 by GLASS4EVER color Sort
  Pitcher 1 L
  29,00 kr.
 2. 31%
  Polycarbonatkande 2,5LTR 7574ds by BF20 color Sort
  Polycarbonatkande 2,5LTR
  Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 129,00 kr.
 3. Kande 1,6L med 4 glas 4007535 by Rbdrinks color Sort
  Kande 1,6L med 4 glas
  159,00 kr.
 4. Kande 1,9 liter - Premium REF.1501 by Rbdrinks color Sort
  Kande 1,9 liter - Premium
  149,00 kr.
Stigende orden

Brug det utroligt slidstærke polycarbonat materiale næste gang at du skal servere øl, juice eller vand for dine gæster. En plastik kande kan holde til lidt af hvert, samtidig med du spares for både penge samt ødelagte kander efter en våd aften.

HVAD ER POLYCARBONAT?

Polycarbonat bliver også kaldet for lexan og er en hård plasttype, som både kan håndtere ekstrem varme og ekstrem kulde. Mere præcist ligger de temperaturmæssige variationer på mellem -40 grader til +135 grader, hvilket indenfor barverdenen betyder, at du kan anvende kander eller glas i polycarbonat til både meget kolde drinks og meget varme drikke.

Polycarbonat er et hyppigt anvendt materiale, og ikke kun når det gælder kander eller glas. På grund af det utroligt hårdføre og slagfaste materiale, bruges polycarbonat også i forbindelse med afskærmning af maskiner, til altaner eller som vinduer i både, blot for at belyse nogle af funktionsmulighederne.

Foruden at kunne klare store temperaturmæssige forskelle, så er polycarbonat også tæt på umuligt at slå i stykker. Dette er enormt oplagt i baren, hvor der sent ud på aftenen kan være mange mennesker, som heller ikke er helt ædru.

Så ved at have kander og glas, som ikke går i stykker hvis de tabes på gulvet, sikrer du dig selv for unødvendige uheld og en masse ekstra oprydning.

POLYCARBONAT kander KAN FÅS I MANGE FORMER OG TYPER

Et oplagt glas til baren er et robust polycarbonat glas. Vi forhandler mange forskellige slags her hos BarLife, så hvad end du skal bruge ølglas, cocktailglas eller shotglas, så har vi lige, hvad du står og mangler.

Som vi allerede har været inde på, er der mange gode fordele i at overveje plastglas og kander frem for almindeligt glasmateriale.

Og ligesom med plastglas findes der mange forskellige typer af plastikkander. Her kan du både få en plastik kande med og uden låg, hvilket kan være situationsbestemt, hvilken type der er mest praktisk.

Med en kande til vand med tilhørende låg, er du sikret en kande, som du kan bruge til alle slags drikke. Anvend den som saftevandskade, vandkaraffel med låg, ølkande eller noget helt fjerde.

I vores sortiment af plastikkander vil du opdage, at der er flere forskellige størrelser, som afhængigt deraf kan rumme forskellige mængder væsker. Har du behov for en lille vandkande eller ølkande, så kan en størrelse på 1 liter være fyldestgørende.

Vi har også kander, som kan indeholde op til 2,5 liter. Så uanset hvor store kander til vand, øl eller drinks som du kigger efter, så finder du dem lige her.

Undgå glasskår, uheld og en masse ekstra arbejde ved at investere i en plastik vandkande, som dine gæster let kan hælde fra og have en god aften.

DE SMÅ DRINKS KAN OGSÅ SERVERES I POLYCARBONAT GLAS

Det er ikke kun de drikke, som man normalt nyder i en større mængde, som man kan servere i polycarbonat glas.

Det gælder nemlig også for de helt små shotglas, at man kan købe dem i dette samme materiale, som holder godt. For det meste vil det være sådan, at gæster eller andre, som du drikker shots med, vil blive meget overraskede over at disse shotglas vejer så lidt, hvis altså de er lavet af polycarbonat.

For det vejer væsentligt mindre end almindeligt glas. Og for mange vil det gælde, at de tager et shot op, og så vil de måske tage det meget hurtigt op og hurtigt få det ned, fordi de er vant til, at der er mere bund i sådan et glas, når de normalt nyder den tunge og lakridsagtige smag af shot.

Her på siden kan du endda få mange polycarbonat shotglas på én gang. Du kan få en pakke med seks små shotglas i ’frosted’ farver, som betyder, at de er lidt matte i det.

De seks shotglas er i forskellige farver, og du køber dem i en bakke med alle seks. Så ikke nok med, at de er holdbare, så er der også mange af dem, og så er de tilmed festlige.

Køb dine glaskander hos BarLife

Nu da vi har fortalt så meget om de forskellige muligheder, som du har i udvalget af plastikkander, så vil vi tillade os at skifte vognbane. Vi bliver dog i samme kørselsretning, men vi skifter lige polycarbonat materialet ud med almindeligt glas.

For her hos BarLife finder du et også et stort udvalg af glas karafler, herunder både glaskander til vand eller helt specifikt vinkarafler.

Går du bare en lille smule op i vin, kender du garanteret også til den gavnlige effekt, som dekantering kan have for langt de fleste vine. Vi har mange vindekantere, som du kan bruge til netop denne disciplin. Brug evt. også din dekanter som vin karaffel, når du efterfølgende skal skænke vinen til dine gæster. Nogle vindekantere kan sagtens bruges til dette formål, mens du med andre bør hælde vinen tilbage i flasken eller over i en decideret vinkaraffel.

Men det er ikke kun til servering af vin, at du kan bruge en karaffel, for der findes også et hav af vandkarafler, som dekorerer en flot borddækning. Men en glaskande til vand formår du at gøre en ekstra dyd ud af et ellers meget almindeligt gøremål – nemlig at skænke vand.

Du kan sætte kanden i køleskabet et stykke tid inden den skal på bordet, og dermed har du køleskabskøligt vand på bordet.

Det smarte med en glas kande er derudover, at du både kan få den med og uden låg. Her finder du en enormt smuk glaskande med låg, som sikrer dig fra at spilde kandens indhold, eller at beskytte indholdet mod udefrakommende objekter.

En vand karaffel med låg, vil også sagtens kunne anvendes til din whisky eller rom, så du har altså mange muligheder for at bruge den til lige netop det, du ønsker.

Hermed har du fået en masse gode grunde og ideer til, hvorfor du bør overveje at investere i kander af polycarbonat. Du er mere end velkommen til at søge inspiration i vores sortiment.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna