Flødeskumssprøjter

Skal du lave desserter eller måske en perfekt Irish Coffee, så er det letteste værktøj en flødeskumssprøjte. Der er ingen grund til at hive piskeris og en skål frem længere. Med en flødeskumssprøjte, går det meget hurtigere, og resultatet er perfekt hver gang. Det er også slut med at købe billigt flødeskum på dåse. Brug rigtig flødeskum, når du og dine gæster skal forkæles med desserter. Med forskellige mundstykker, er det muligt at lave flotte dekorationer. Tryk her og bliv klogere på flødeskumssprøjte
Indlæser...
Stigende orden
 1. Sifonflaske 1ltr ISI 1730 by ISI color Sort
  Sifonflaske 1ltr ISI
  669,00 kr.
 2. Sifonflaske 0.5ltr ISI 1630 by ISI color Sort
  Sifonflaske 0.5ltr ISI
  929,00 kr.
 3. 15%
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l) 55243210 by NON BRAND color Sort
  Destino Sifon - Rustfrit stål (1,0l)
  Tilbudspris 679,00 kr. Normalpris 799,00 kr.
 4. Destino flødesprøjte, 0,5 ltr. 55243205 by NON BRAND color Sort
  Destino flødesprøjte, 0,5 ltr.
  559,00 kr.
Stigende orden

Flødesifon laver flødeskum i en fart

For at få en den rigtige kvalitet på sit flødeskum, er der kun to muligheder. Enten er det igang med piskeris eller en stor håndmixer. Det tager tid, sviner og fylder meget i et køkken. Den anden og lettere metode er med en flødesifon. Det eneste det kræver for at lave perfekt flødeskum, er at hælde fløden over i beholderen og trykke på knappen. Det er nemt at dosere, og samtidigt kan man sætte sin flødeskumssprøjte ind i køleskabet. Her holder fløden sig god længe, da beholderen er helt lufttæt. Vær opmærksom på, at der kan sidde en meget lille rest i mundstykket. Det fjernes let med et hurtig tryk. Skal du bruge meget flødeskum på en gang, så sørg for at købe en stor flødeskumssprøjte. Alternativt kan du blot fylde en mindre op flere gange. Det er blot at skrue låget af, og hælde mere fløde i beholderen.

Ren flødeskum fra en flødeskumssprøjte

Det skal være nemt og hurtigt at lave en lækker flødeskum. Mange vælger at købe flødeskum på dåse. Det er et hurtigt alternativ til rigtig flødeskum, men kvaliteten er sjældent ret god. Ofte er flødeskum på dåse også tilsat forskellige e-numre og andre tilsætningsstoffer. Med en flødesifon kan du være sikker på, at dit flødeskum ikke indeholder andet end luft og fløde. Flødeskumssprøjter har den fordel, at de laver perfekt flødeskum hver gang. Der er altså ikke noget med, at man har pisket for lidt eller for meget. Hvis du ønsker, at dit flødeskum bliver piftet lidt op, så kan der tilføjes ekstrakter eller koncentrater. Måske skal du lave en dessert, hvor din flødeskum skal have lidt lakridssmag. Det gøres let ved at tilføje koncentrat til fløden i beholderen. Vær opmærksom på ikke at tilføje for meget andet væske end fløde. Det kan medføre, at flødeskummet hurtigt falder sammen, når det kommer ud af en flødesifon.

Hvilken flødeskumssprøjte passer til dig

Når du skal vælge en flødeskumssprøjte, er det vigtigt at vurdere sine behov. Skal den bruges i en bar eller i en restauration, kan det være nødvendigt med en stor udgave. De fås med en kapacitet op til 1L. Skal flødesifonen bruges privat, kan det være nok med en af de mindre modeller. Mange vælger at købe en udgave på 0,5L, da størrelsen gør den meget alsidig. Køber man en lille udgave, kan man betrygge sig med, at de er hurtige at fylde op igen. Det tager ikke mere end 30 sekunder, så er flødeskumssprøjten klar igen. Det er vigtigt at huske på, at en beholder på 1L fløde, giver markant mere flødeskum. En god tommelfingerregel er, at volumen fordobles.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna