Vinkølere

Her hos BarLife finder du et stort udvalg af tilbehør til vin, og er du interesseret i at se nærmere på vores vinkøleskabe, er du velkommen til at klikke her.

Nedenfor finder du vores brede sortiment af vinkølere og søger du yderligere information kan du læse mere her.

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. LAGUIOLE Vinkøler stick 40268876 by Laguiole color Sort
  LAGUIOLE Vinkøler stick
  199,00 kr.
 2. Vinkøler Kobber BTBL3527 by Beaumont color Kobber
  Vinkøler Kobber
  199,00 kr.
 3. Vinkøler - Rustfrit stål BTBL3533 by Beaumont color Sølv
  Vinkøler - Rustfrit stål
  149,00 kr.
 4. 25%
  Champagne-køler M. Holder Til Bord A12405690 by BF20 color Sort
  Champagne-køler M. Holder Til Bord
  Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 119,00 kr.
 5. Køler klar 8 liter VA27-T by Rbdrinks color Sort
  Køler klar 8 liter
  149,00 kr.
 6. 18%
  Fleksibel Vinkøler ARTICO Vacuvin® 15x21,x4cm V38864606 by VACUVIN color Sort
  Fleksibel Vinkøler ARTICO Vacuvin® 15x21,x4cm
  Tilbudspris 259,00 kr. Normalpris 315,00 kr.
 7. Vinkøler Rustfri Stål 9862 by BARLIFE color Sølv
  Vinkøler Rustfri Stål
  109,00 kr.
 8. Vinkøler Luksus 1942 by PRIME BAR color Sølv
  Vinkøler Luksus
  359,00 kr.
 9. Oval zinkbalje til drikkevarer 50x35cm DR8200080 by Koop color Sort
  Oval zinkbalje til drikkevarer 50x35cm
  149,00 kr.
 10. Vinology Chillbag Bubbles BCB/B by Vinology color Sort
  Vinology Chillbag Bubbles
  54,00 kr.
 11. LAGUIOLE Vinkøler med træunderlag 40268930 by Laguiole color Sølv
  LAGUIOLE Vinkøler med træunderlag
  609,00 kr.
 12. WINE COOLER DOUBLE WALL ST58820 by Steel-Function color Sort
  WINE COOLER DOUBLE WALL
  149,00 kr.
 13. 20%
  Premium guldfarvet dobbeltvægget vinkøler 2,0 L BKCL0024-GP by BF30 color Guld
  Premium guldfarvet dobbeltvægget vinkøler 2,0 L
  Tilbudspris 159,00 kr. Normalpris 199,00 kr.
 14. Vinkøler ø12cm - Rust effekt 003RT by Genware color Sort
  Vinkøler ø12cm - Rust effekt
  309,00 kr.
 15. 28%
  Gennemsigtig Vinkøler 3L 6197TT01 by BF20 color Sort
  Gennemsigtig Vinkøler 3L
  Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 124,00 kr.
 16. 56%
  Blå metal vinkøler med håndtag, 5 liter 6312AC00 by BF25 color Sort
  Blå metal vinkøler med håndtag, 5 liter
  Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 179,00 kr.
 17. Vacuvin Vinkøler Aktiv Sølv V3880360 by VACUVIN color Sort
  Vacuvin Vinkøler Aktiv Sølv
  119,00 kr.
 18. Vinsæt/5 Elegant Plus Vacuvin® V3890660 by VACUVIN color Sort
  Vinsæt/5 Elegant Plus Vacuvin®
  499,00 kr.
 19. Caso WineCase One Rund Sort FL Ø9cm CS615 by CASO color Sort
  Caso WineCase One Rund Sort FL Ø9cm
  1.019,00 kr.
Stigende orden
Side

Skal du nyde et glas mousserende vin, eller byde dine gæster på et glas hvidvin, er det alfa og omega at den serveres afkølet og forbliver afkølet.

Til at tjene dette ædle formål er vinkøleren blevet opfundet, og med din vinkøler er du garanteret, at din hvidvin eller mousserende vin forbliver afkølet.

Et vinkøleskab er ideelt, til når du skal opbevare vine i en helt bestemt temperatur. Sådan sikrer du at dine hvidvine altid er perfekt tempererede inden servering. Men når du skal nyde et glas hvidvin ude på terrassen i de varmeste måneder, sikrer vinkøleren nemlig, at temperaturen på flaskens indhold ikke stiger, som nemt er tilfældet med mørkere glasflasker.

Her hos BarLife elsker vi vine og alt det tilbehør som findes til dertil. Og hvis du holder af vin bare halvt så meget, som vi gør, så er der i hvert fald to typer vin tilbehør, du bare skal have styr på.

En vin køler og et vinkøleskab.

Det er svært at komme uden om franske Laguiole, når den franske livsnyder skal findes frem, og er du som os betaget af de franske toner, kan du starte med at se nærmere på denne vinkøler fra Laguiole med træunderlag.

Sådan bruger du din vinkøler rigtigt

I princippet er der ikke synderlig stor forskel på, om du bruger din champagnekøler eller om du bruger din vinkøler. De tjener begge samme formål og er underlagt de samme kriterier, for at have den bedst mulige virkning på den vin eller den champagne, som placeres heri. Det er ikke fordi, der ligger en avanceret raketvidenskabelig teori bag anvendelsen af en vinkøler spand, men der er dog visse forholdsregler, som er vigtige at overholde, hvis du gerne vil opnå et fornuftigt resultat ved brugen af din vinkøler.

Når du bruger en champagnebowle, er det vigtigt, at flasken er kold på forhånd, da det vil tage lang tid at nedkøle en flaske i stuetemperatur kun ved hjælp af en champagne køler. Det samme gør sig gældende for når du skal bruge din vinkøler. Lad derfor vinen stå på køl frem til den skal åbnes, evt. i dit lækre vin køleskab, så indholdet er perfekt afkølet. Til gengæld er vinkøleren det perfekte valg, når du ønsker at bevare den kølige temperatur, efter vinflasken er blevet åbnet.

Der kan være stor forskel på kølere, og det er derfor vigtigt at du tænker over, hvad dit behov er. Skal din vinkøler kunne rumme mere end en enkelt flaske vin, eller skal den blot kunne rumme en enkelt flaske. Du gør også klogt i at overveje, om din vinkøler er tiltænkt til at skulle stå på bordet, eller om den skal have en fod/stander, som gør det muligt at stille vinkøleren ved siden af bordet. Har du i tankerne at anvende din vinkøler udendørs kan det være praktisk med en vinkøler på fod, så du kan stille den, hvor det passer dig.

Vi anbefaler helt klart at vælge en køler med dobbeltvæg, hvis du tiltænker at benytte den udendørs, fordi en sådan type vinkøler holder bedre på kulden, grundet den termoeffekt som opbygningen sikrer. På den måde går der længere tid før isen smelter, og du holder din vin afkølet hele aftenen.

Vinkøler til festen

Her hos Barlife har vi et stort udvalg af forskellige vinkølere, som kan indeholde alt fra 1 flaske vin op til flere flasker vin. Skal du holde fest for et større selskab, så kan vi varmt anbefale dig vores Deluxe Vinkøler, som kan indeholde op til 6 flasker vin. Den er enormt stilfuld og lavet i rustfrit stål og så kan du også bruge den som champagnekøler. Den er yderst stilfuld, og så er den i den grad praktisk. Toppen er aftagelig og hullerne til flaskerne er allerede inkorporeret i designet. Der er en god skål med masser af plads til is, således vinflaskerne forbliver afkølede hele aftenen.

Hvis du virkelig skal holde en stor fest, hvor der kommer til at blive drukket mange vinflasker, så kan det på det varmeste anbefales, at du anskaffer dig et vinskab. Med et vinkøleskab har du mulighed for at opbevare mange flasker vin i en perfekt temperatur. Dermed er du sikret at kunne hive nye flasker frem, når de fremsatte flasker er blevet tømt. Du kan få vinkøleskabe i alle afskygninger. Har du blot brug for at have et færre antal flasker på køl, kan sagtens nøjes med et lille vinkøleskab og vil du ikke ofre for mange penge, kan du sagtens finde billige vinkøleskabe her hos os.

Måske har du set andre, som har et vinkøleskab til indbygning i væggen, hvor der bliver sparret en del plads, ved at implementere skabet som en naturlig del af væggen i baren eller der, hvor du nu vil placere vinkøleskabet.

Så hvad enten om du vil anskaffe en vinkøler eller et vinkøleskab, så er det en super investering, hvis du skal have mange gæster.

Vinkøler til bordet

På en lun sommerdag kan en vinflaskes temperatur hurtigt stige. Især hvis den er placeret midt i solens stråler. For at undgå en hurtig temperaturstigning, kan du vælge at benytte en hvidvinskøler. Vinkølere kan fås i mange forskellige varianter. En af de mest populære versioner, er vinkøleren med stander, hvor selve spanden er monteret på en høj fod. Den er populær fordi den ikke tager plads på bordet. Den kan stille ved siden af, og har en højde der gør, at du nemt kan tage flasken derfra. En anden god udgave, er en vinkøler til bord. Med en vinkøler til bordet, kan du holde dine vinflasker kolde, og stille dem direkte på bordet. Det kræver dog, at du har en smule mere bordplads.

Vintage vinkøler

Er du fan af vintagelooket, så har vi lige vinkøleren der matcher din smag. Med en vintage inspireret vinkøler, blander du stilen fra de gamle vinkølere med et nymoderne touch. Vintagestilen + vinkøler går hånd i hånd og skaber et utroligt lækkert udtryk til serveringen af vin.

Kunne du godt tænke dig at din vinkøler har et touch af retro over sig, finder du hos os vinkølere i både kobber, sølv og guld. Det klassiske udseende og de karismatiske farver antyder noterne tilbage til en gammel fransk vinkøler, hvilket fremhæver charme, selvtillid og ekstravagance.

Er du til det klare look, hvor vinkølerens materiale er transparent, har vi også et udvalg af vinkølere i klar plastik. Ønsker du at bruge din køler til andet end vin f.eks. andre typer spiritus til at blande drinks med, er denne type køler klart at foretrække og er særdeles populær rundt omkring på barerne.

Vi forhandler også et udvalg af vinkølere i stål, som bærer et tidsløst design. Med en vinkøler i rustfrit stål er du godt garderet og går aldrig fuldstændig galt i byen, hvad angår design og kvalitet.

Hvad er termoeffekt?

Som tidligere nævnt er det muligt at finde vinkølere med termoeffekt, hvilket betyder at den er dobbeltvægget. Og netop denne konstruktion giver termoeffekten, som i dette tilfælde holder varmen på porten, og bevarer kulden inde i køleren. Termoeffekt fungerer begge veje og det ses ofte i forbindelse med at holde varme drikke varme. Termokander, termokrus og lignende, er skabt efter samme princip, og er kendt for at kunne holde kaffen varm hele dagen.

På en varm sommerdag er termokøleren fuldstændig uundværlig, hvis du gerne vil holde en flaske hvidvin, mousserende vin eller flaske champagne afkølet.

Vinkøleskabe

Som skrevet indledningsvist forhandler vi her hos BarLife et bredt udvalg af vinkøleskabe. Vi har mange forskellige varianter og du finder både vinkøleskab med 1 kølezone, 2 kølezoner og op til 3 kølezoner. Med et mini vinkøleskab fra mærket Caso er du særdeles godt dækket ind, og du får et rigtig lækkert og samtidig billigt vinkøleskab for billige penge. Desuden har vi ofte Caso vinkøleskab på tilbud, så du har her muligheden for at gøre en god handel.

En lækker feature ved vinkøleskabet er at du har mulighed for at indbygge det i væggen. På samme måde, som det gør sig gældende for barkøleskabet, så vil et indbygnings vinkøleskab ikke tage ekstra rumplads i baren, hvilket ofte kan være fordelagtigt.

Et vin skab kan indeholde mange vinflasker, og vi forhandler vinkøleskabe med en kapacitet på op mod 165 flasker. Så uanset om du er på jagt efter et stort eller lille vinkøleskab, så finder du med stor sandsynlighed, det du har brug for her hos BarLife.

Champagnekølere

Foruden vores udvalg af vinkølere, har vi også et stort sortiment af champagnekølere, som på lige fod med vinkøleren, vil holde din champagne afkølet på en varm sommerdag.

En champagnekøler kan fås både med og uden fod, alt efter hvilket behov du har, og den er superpraktisk. Champagne nydes nu engang bare bedst når den er afkølet, og i stedet for at rende frem og tilbage til køleskabet, kan du med din champagnekøler, læne dig tilbage og nyde din champagne, uden at skulle få sved på panden.

En champagnekøler gør sig godt på et bord, hvor den dekorativt løfter udtrykket og fremviser champagnen på en flot måde. Du finder vores store udvalg af champagnekølere lige her.

Kølere til enhver anledning

I det store udvalg af forskellige kølere, så er der helt sikkert noget til enhver smag, men derudover også til enhver anledning. Hvis der inviteres til festlige anledninger, hvor der er kredset lidt ekstra for detaljen, så er det optimalt at finde en køler, der passer til de ekstravagante omgivelser. Der findes kølere med et mere eksklusivt udtryk. Heriblandt kølere i blankpoleret rustfrit stål eventuelt prydet med smukke mønstre eller finurlige detaljer.

Hvis du er mere til et rustikt udtryk, så er Huntsmans Trævinkøler med stor sandsynlighed noget for dig. Den unikke vinkøler er lavet i træ og dekoreret med skinnende rensdyrhoveder som håndtag. I den modsatte ende af spektret er det praktiske valg i form af en vinkøler pose med hank, der er nem at have med eksempelvis på picnic i det fri, og fylder tilmed ikke meget når den ikke er i brug. En anden mere festlig udgave er den oppustelige øl køler, der som udseendet indikerer, kan afkøle din øl.

Alt efter arrangementets størrelse, så findes der som tidligere beskrevet kølere i forskellige størrelser. Der findes kølere, der kan holde en enkelt flaske kølig, hvorimod andre kan afkøle flere flasker samtidig. Derudover findes både vin- og champagne kølere i forskellige materialer, så der er mulighed for, at din køler komplimenterer den øvrige borddækning.

Temperatur på vin og champagne

Det er selvfølgelig op til individuelle præferencer, hvilken temperatur man ønsker at nyde sin vin eller champagne ved. Det ses ofte, at man ønsker at nyde dem kølige, hvorfor det er oplagt at anskaffe sig en køler til formålet. Der er dog nogle anbefalinger i forhold til optimal temperatur på drikkevarerne således, at de forskellige smags- og duftnuancer fremkommer bedst muligt. Ved brug af en vinkøler kan man måske være nervøs for, om væskerne altså serveres for koldt. Dog er det vigtigt at huske, at når vinen serveres, så er det typisk ved stuetemperatur eller måske på en højlys sommerdag. Vinen slynges måske endda rundt i glasset, og netop det samt omgivelserne påvirker altså vinens temperatur. Dermed hjælper kølerne med at holde dine flasker kolde, så de er klar til servering. En tommelfingerregel lyder, at champagne og hvidvin har en optimal temperatur på omkring 7-9 °C, rosé har en optimal temperatur på ca. 11-14 °C og rødvine en optimal temperatur på 16-18 °C.

Hvis du ønsker at forkæle dig selv og dine gæster, så er vinkøleren ikke et dårligt valg. Den er flot at se på, tilføjer en ekstra dimension af ekstravagance til en ellers i forvejen temmelig ekstravagant drik, og så tjener den det ædle formål at holde din vin afkølet.

Lad dig endelig inspirere af vores udvalg, for at finde den køler der matcher dine behov.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna