Urban Bar

Urban Bar

Det engelske Urban Bar har igennem 35 år produceret skræddersyede løsninger til kunder, som har efterspurgt specifikke løsninger indenfor glas og barudstyr. 95 procent af deres produkter er fremstillet i samarbejde med deres kunder, og det betyder at kunderne får lige den løsning som passer helt nøjagtigt til deres behov. Har man en ide indenfor deres område – for eksempel et produkt til bar segmentet, så kan de være partner i forhold til design, udvikling og produktion. Urban Bar har stor viden om branchen, drinks og kundernes behov, og derfor rammer de for det meste et helt unikt og gennemtænkt produkt.Læs mere her 
Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar UB4053
  AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar
  849,00 kr
 2. Calabrese Mixing glas - Urban bar UB124
  Calabrese Mixing glas - Urban bar
  199,00 kr
 3. Vandglas - Bacci - Krystalglas - Urban bar UB3233
  Vandglas - Bacci - Krystalglas - Urban bar
  59,00 kr
 4. Tiki Mønster Boston Top 63cl - Urban bar UB3535
  Tiki Mønster Boston Top 63cl - Urban bar
  159,00 kr
 5. Fadlagringstønde 10 liter - Urban bar UB3828
  Fadlagringstønde 10 liter - Urban bar
  1.299,00 kr
 6. Boston Shaker Bund Ginza Rose Guld - Urban bar UB3946RG
  Boston Shaker Bund Ginza Rose Guld - Urban bar
  219,00 kr
 7. Boston Shaker Bund Ginza guld - Urban bar UB3947G
  Boston Shaker Bund Ginza guld - Urban bar
  189,00 kr
 8. Florence Flask 15cl - Urban bar UB4035
  Florence Flask 15cl - Urban bar
  179,00 kr
 9. Florence Flask (1L) - Urban bar UB4037
  Florence Flask (1L) - Urban bar
  249,00 kr
 10. Baron Yukiwa Guld / Poleret Stål - Urban bar UB4061
  Baron Yukiwa Guld / Poleret Stål - Urban bar
  649,00 kr
Faldende orden
Side

Stil og design

 

Urban Bars design og stil er meget enkel og moderne i udtrykket. Rent og elegant eller råt og robust er ofte kundernes foretrukne træk, og det matcher perfekt til designerne som er tilknyttet Urban. Det er tydeligt, at designerne har sat sig ind i forbrugerens sted, når de går til tegnebrættet. For eksempel laver de en strainer, som ikke bare er smuk og handy i udformning, men den gør også sit arbejde perfekt, og det er typisk for Urbans produkter – stilsikre og meget anvendelige i praksis. Deres graverede glas er også et typisk udtryk, som giver en oplevelse og stemning af højtidelig elegance, hvor for eksempel champagnen ville gøre sig godt.
 
Produkter og udvalg
Urban producerer glas og barudstyr. Glassene er til vin, champagne, cocktails, drinks, shots, øl, og også til mixere i flere varianter. Barudstyret er for eksempel mixere, shakers, strainers, mål, citruspresser og mange flere. Alverdens bartendere kender godt produkterne fra Urban Bar, og når først de har prøvet dem en gang, så bliver branded deres favorit. Urban har udvalget og dækker de fleste behov som findes i en professionel bar.
Barejeren og bartenderne vil have smarte og handy løsninger, som sparer dem for tid og besvær, samtidig med at deres udstyr eller værktøj skal være robust og holdbart. Det kræver høj kvalitet, og det leverer Urban Bar.
 
 
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna