Proptrækkere og oplukkere

Leder du efter den helt perfekte oplukker til din bar, så er du kommet til det rette sted. Hvad end det er en proptrækker eller en øloplukker, du er på udkig efter, så har vi her hos BarLife et bredt udvalg af forskellige oplukkere, som helt sikkert vil passe til din smag. En vinoplukker og en øl oplukker er noget af det vigtigste bar tilbehør der findes, så derfor er det et godt udgangspunkt at finde det helt rigtige udstyr til lige netop din bar. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Champagne Stopper BTBL3539 by 5713 color Sort
  Champagne Stopper
  35,00 kr
 2. LAGUIOLE Proptrækker i træ 40268778 by 5904 color Sort
  LAGUIOLE Proptrækker i træ
  199,00 kr
 3. Proptrækker - Pulltab BTBL3534 by 5713 color Sort
  Proptrækker - Pulltab
  87,00 kr
 4. 25%
  SALE
  LAGUIOLE Proptrækker luksus 40268011 by 5904 color Sort
  LAGUIOLE Proptrækker luksus
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 399,00 kr
 5. Vintage proptrækker V68405606 by 5749 color Sort
  Vintage proptrækker
  49,00 kr
 6. Laguiole Champagne stopper 40268575 by 5904 color Sort
  Laguiole Champagne stopper
  160,00 kr
 7. Speed åbner BTBL3536 by 5713 color Sort
  Speed åbner
  29,00 kr
 8. 20%
  SALE
  TJENER PROPTRÆKKER OLIVE - LAGUIOLE 40268475 by 5904 color Sort
  TJENER PROPTRÆKKER OLIVE - LAGUIOLE
  Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 249,00 kr
 9. MEMORABILE Vin Sæt m/ 7 dele i træ-æske LEGS5 by 5922 color Sort
  MEMORABILE Vin Sæt m/ 7 dele i træ-æske
  273,00 kr
 10. Vinology Deluxe eletrisk proptrækker EC/DLX by 5853 color Sort
  Vinology Deluxe eletrisk proptrækker
  349,00 kr
 11. 29%
  SALE
  LAGUIOLE Proptrækker M/ cutter 40268012 by 5904 color Sort
  LAGUIOLE Proptrækker M/ cutter
  Tilbudspris 499,00 kr Normalpris 699,00 kr
 12. 35%
  SALE
  Kobber speed åbner 19953-38512 by 5742 color Sort
  Kobber speed åbner
  Tilbudspris 49,00 kr Normalpris 75,00 kr
 13. Laguiole Proptrækker deluxe 40268570 by 5904 color Sort
  Laguiole Proptrækker deluxe
  279,00 kr
 14. 43%
  SALE
  Speed åbner sort Vinyl CEBP0006 by 5713 color Sort
  Speed åbner sort Vinyl
  Tilbudspris 39,00 kr Normalpris 69,00 kr
 15. Luxe Lounge Kobber Champagne Stopper 18509-36454 by 5742 color Sort
  Luxe Lounge Kobber Champagne Stopper
  54,00 kr
 16. Gunmetal Champagne Stopper 25219 by 5742 color Sort
  Gunmetal Champagne Stopper
  149,00 kr
 17. MINI GHEMME Grand Crue Sommelier Proptrækker 16cm LEWF5 by 5922 color Sort
  MINI GHEMME Grand Crue Sommelier Proptrækker 16cm
  159,00 kr
 18. LAGUIOLE Proptrækker m. holder 40268881 by 5904 color Sort
  LAGUIOLE Proptrækker m. holder
  299,00 kr
 19. LAGUIOLE Proptrækker i red pear træ 40268781 by 5904 color Sort
  LAGUIOLE Proptrækker i red pear træ
  199,00 kr
Stigende orden
Side

Proptrækkere

Selvom det sagtens kan lade sig gøre at åbne vin uden en proptrækker og det faktisk kan være på temmelig imponerende facon, så fungerer det bare lidt bedre med en vinoptrækker, som er sat til verden for at løse dette specifikke og yderst ædle formål. Men der findes efterhånden et hav af forskellige proptrækkere, så det kan næsten virke uoverskueligt at skulle vælge, hvilken vinåbner som vil være den bedste proptrækker for lige netop dig.  

Derfor ønsker vi at lede dig igennem vores sortiment af proptrækkere, sådan du er bedre stillet til at vurdere forskellen på de forskellige typer, og dermed godt klædt på til når du skal vælge din næste vin oplukker.


Pakkeløsningen

Som det første vil vi gerne slå et slag for det samlede proptrækker sæt. Hvis du er en god blanding af vinentusiast og gadget-mand, så får du virkelig noget for pengene i de samlede pakker, som vi tilbyder her hos BarLife. Vi har sæt som indeholder alt fra 4-7 dele, der alle bidrager til den gode vinoplevelse, og er du træt af, at dit vinudstyr ligger og flyder overalt i køkkenskuffen, så kan du slå flere fluer med et smæk, samle det hele i et vinoplukker sæt, og altid have styr på, hvor dit vingrej befinder sig.   

Tjenerproptrækkeren

Denne vin proptrækker er yderst populær og der er flere grunde til hvorfor. Først og fremmest så udfører den arbejdet upåklageligt hvad end du er tjener eller ej. For det andet så ligger den godt i hånden og den er yderst nem at transportere rundt, da den ikke fylder meget mere end en lighter. Du kan altså nemt have den i lommen eller i din taske, hvis det en dag skulle blive nødvendigt. Sidst men ikke mindst så har du i denne optrækker alt i én. Principielt det samme koncept som du kender fra lommekniven, hvor du finder flere funktioner i samme stykke værktøj.

Vi forhandler både tjenerproptrækkeren i mærket GHEMME og i mærket Laguiole. Begge er utroligt smukt designet og har en utroligt behagelig holdeflade, som gør det endnu nemmere at åbne vin.      

Tjenerproptrækkeren kåres år efter år som den bedste type proptrækker af diverse fagfolk og magasiner, så du går aldrig helt galt i byen, når du vælger en type proptrækker som denne.

          

Den monterede proptrækker

Har du behov for et noget mere avanceret stykke værktøj til din bar, så kan vi varmt anbefale dig at kigge i retning den bordmonterede proptrækker eller den vægmonterede proptrækker. Du kan sagtens købe denne type optrækker som udstyr til din hjemmebar, men de ses oftere i forbindelse med professionelle barer og restauranter landet over. Hele humlen med den monterede væg oplukker er at du reducerer en stor del af arbejdet, der ligger i at trække proppen op ad vinflaskens hals. Det eneste du skal gøre, er at placere vinen under proptrækkeren og så ”trække i håndtaget”. Resten klarer vægoplukkeren selv og derfor er en oplukker til væg en utrolig god investering, hvis du på daglig basis, skal åbne mange vinflasker.

Ekstra tilbehør

Har du brug for andet tilbehør til dit vinsortiment, der ikke er direkte forbundet med proptrækkeren, så kan du bl.a. finde korkpropper til salg her hos os. Final Touch har lavet en smart vinhælder og aflukker af importeret kork fra Portugal, så du blot kan drikke et enkelt glas og derefter lukke vinen til igen, så den bevarer dens saft og kraft.

Derudover forhandler vi også et stort udvalg af vin og champagne, så uanset om du er på jagt efter dyr eller billig vin, så kan du altid finde god og billig vin online her hos BarLife.

Og så vil vi gerne lige slå et sidste og ekstra slag for vores vinåbnere fra Laguiole. Den franske knivproducent har nemlig en helt særlig elegant stil, som passer så udsøgt sammen med den franske livsnyderfilosofi, som den gode vinoplevelse i sandhed er udtryk for. Med en Laguiole vinåbner er du garanteret et smukt stykke håndlavet værktøj, som vil servicere dig, når du ønsker at servicere dine gæster. 

            

Madonna, Øl-tang & The Crown Cork

Måske sidder du og klør dig lidt forvirret i hovedbunden, for hvad mener vi i grunden med den overskrift?

Vi kan sagtens forstå din forvirring, og vi vil med glæde fortælle dig lidt mere om de tre ovenstående betegnelser, for de indgår nemlig på hver deres måde i den historie, som i dag har ført til, at vi i det hele taget har oplukkere.

Dog skal vi et godt stykke tilbage i tiden, for at få fornemmelsen af, hvordan det hele begyndte. Faktisk var det først i slutningen af 1500-tallet, hvor korkpropsmetoden blev taget i brug for at lukke flasker.

Op gennem 1870’erne skete der virkelig nogle innovative fremskridt i forbindelse med forskellige lukkesystemer, og i 1889 opfandt William S. Painter det lukkesystem, som vi kender fra mange øl- og sodavandsflasker i dag. Selve kapslen døbte han for The Crown Cork Cap og i 1894 fik Painter patent på The Crown Cork Opener, som vi i daglig tale kalder for oplukkeren.

De danske bryggerier tog The Crown Cork til sig, men i begyndelsen var det udelukkende til eksport. Først i 1912 blev lukkesystemet anvendt på ølflasker til det danske marked.

Selve navnet ”oplukker” har også været vidt omkring, og i 1921 omtalte Ekstra Bladet den i en artikel med betegnelsen ”Madonna”. Politikken havde svært ved at godkende navnet, så de lavede en konkurrence, hvor den danske befolkning havde muligheden for at indsende navneforslag på, hvad oplukkeren skulle kaldes. Her vandt forslaget ”Øl-tang” og siden da, har oplukkeren gået under mange forskellige navne.

I dag er den mest brugte betegnelse oplukkeren, som implicit dækker for en øloplukker, og sådan gik det til, at vi i dag har både kapsler og oplukkere.  

   

Øloplukkere

Når du er på udkig efter ting til baren, så kommer du ikke uden om øloplukkeren. Og de findes i et utal af varianter, alle med det formål at hjælpe dig med at fjerne kapsler fra flaskehalsen, så dine tørstige gæster kan slukke tørsten. Vi formoder at du gerne vil servicere dine gæster så hurtigt som muligt, og derfor har vi et eksklusivt udvalg af den såkaldte speed åbner, der hurtigt og effektivt kan åbne en stribe øl.

Speedåbneren er et velkendt stykke værktøj for de fleste bartendere, da den hurtigt kan åbne mange flasker og samtidig tillader bartenderen at blære sig med nogle fede tricks, som gør hele øloplukningen en smule mere imponerende.

Designet er ganske simpelt. Det er en ølåbner som så mange andre øloplukkere, hvor formen er lig med en svensknøgle. Den aflange form giver nemlig det rette afsæt for at trække kapslen fra flaskehalsen. I den ende er oplukkeren udstyret med et rundt hul. Her placerer du en finger igennem, så du kan snurre speed åbneren rundt og for at have et mere fast greb om åbneren. I den modsatte ende er selve oplukkeren, som sættes mellem toppen af kapslen og kanten af kapslen, for det rette trykke bliver dannet til at presse kapslen af.

Med lidt øvelse kan du virkelig åbne mange flasker på kort tid og samtidig brillere med lidt ekstra øloplukkerlir når du gør det. Gæsterne får en god aften, og du bliver dagens mand i skysovs.

Lad dig inspirere af vores brede sortiment af diverse vin -og øloplukkere, så du kan finde lige nøjagtig den type, der passer til din bar. På den måde er du altid sikret at kunne åbne vin og øl til dine tørstige gæster.

Rigtig god fornøjelse.                     

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna