Proptrækkere og oplukkere

Leder du efter den helt perfekte oplukker til din bar, så er du kommet til det rette sted. Hvad end det er en proptrækker eller en øloplukker, du er på udkig efter, så har vi her hos BarLife et bredt udvalg af forskellige oplukkere, som helt sikkert vil passe til din smag. En vinoplukker og en øl oplukker er noget af det vigtigste bar tilbehør der findes, så derfor er det et godt udgangspunkt at finde det helt rigtige udstyr til lige netop din bar. Læs mere her 

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Champagne Stopper BTBL3539
  Champagne Stopper
  35,00 kr
 2. 20%
  SALE
  TJENER PROPTRÆKKER OLIVE - LAGUIOLE 40268475
  TJENER PROPTRÆKKER OLIVE - LAGUIOLE
  Tilbudspris 199,00 kr Normalpris 249,00 kr
 3. 25%
  SALE
  LAGUIOLE Proptrækker luksus 40268011
  LAGUIOLE Proptrækker luksus
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 399,00 kr
 4. Laguiole Proptrækker brunt træ 40268059
  Laguiole Proptrækker brunt træ
  190,00 kr
 5. 35%
  SALE
  Kobber speed åbner 19953-38512
  Kobber speed åbner
  Tilbudspris 49,00 kr Normalpris 75,00 kr
 6. Vintage proptrækker V68405606
  Vintage proptrækker
  69,00 kr
 7. Proptrækker - blød greb 336
  Proptrækker - blød greb
  59,00 kr
 8. MEMORABILE Vin Sæt m/ 7 dele i træ-æske LEGS5
  MEMORABILE Vin Sæt m/ 7 dele i træ-æske
  273,00 kr
 9. LAGUIOLE Proptrækker i træ 40268778
  LAGUIOLE Proptrækker i træ
  254,00 kr
 10. LAGUIOLE Proptrækker i red pear træ 40268781
  LAGUIOLE Proptrækker i red pear træ
  250,00 kr
 11. Speed åbner BTBL3536
  Speed åbner
  29,00 kr
 12. Laguiole Proptrækker m/oplukker 40268689
  Laguiole Proptrækker m/oplukker
  199,00 kr
 13. 16%
  SALE
  Luxe Lounge Kobber Champagne Stopper 18509-36454
  Luxe Lounge Kobber Champagne Stopper
  Tilbudspris 59,00 kr Normalpris 70,00 kr
 14. 43%
  SALE
  Speed åbner sort Vinyl CEBP0006
  Speed åbner sort Vinyl
  Tilbudspris 39,00 kr Normalpris 69,00 kr
 15. Gunmetal Champagne Stopper 25219
  Gunmetal Champagne Stopper
  149,00 kr
 16. V Bar Speedblade BTBL3537
  V Bar Speedblade
  59,00 kr
 17. Kobber Champagne Stopper 25221
  Kobber Champagne Stopper
  149,00 kr
 18. MINI GHEMME Grand Crue Sommelier Proptrækker 16cm LEWF5
  MINI GHEMME Grand Crue Sommelier Proptrækker 16cm
  148,00 kr
 19. Speed åbner - Sort vinyl BTBL3536B
  Speed åbner - Sort vinyl
  69,00 kr
 20. Proptrækker m/træhåndtag 2016009
  Proptrækker m/træhåndtag
  149,00 kr
Stigende orden
Side

Proptrækkere

Selvom det sagtens kan lade sig gøre at åbne vin uden en proptrækker og det faktisk kan være på temmelig imponerende facon, så fungerer det bare lidt bedre med en vinoptrækker, som er sat til verden for at løse dette specifikke og yderst ædle formål. Men der findes efterhånden et hav af forskellige proptrækkere, så det kan næsten virke uoverskueligt at skulle vælge, hvilken vinåbner som vil være den bedste proptrækker for lige netop dig.  

Derfor ønsker vi at lede dig igennem vores sortiment af proptrækkere, sådan du er bedre stillet til at vurdere forskellen på de forskellige typer, og dermed godt klædt på til når du skal vælge din næste vin oplukker.


Pakkeløsningen

Som det første vil vi gerne slå et slag for det samlede proptrækker sæt. Hvis du er en god blanding af vinentusiast og gadget-mand, så får du virkelig noget for pengene i de samlede pakker, som vi tilbyder her hos BarLife. Vi har sæt som indeholder alt fra 4-7 dele, der alle bidrager til den gode vinoplevelse, og er du træt af, at dit vinudstyr ligger og flyder overalt i køkkenskuffen, så kan du slå flere fluer med et smæk, samle det hele i et vinoplukker sæt, og altid have styr på, hvor dit vingrej befinder sig.   

Tjenerproptrækkeren

Denne vin proptrækker er yderst populær og der er flere grunde til hvorfor. Først og fremmest så udfører den arbejdet upåklageligt hvad end du er tjener eller ej. For det andet så ligger den godt i hånden og den er yderst nem at transportere rundt, da den ikke fylder meget mere end en lighter. Du kan altså nemt have den i lommen eller i din taske, hvis det en dag skulle blive nødvendigt. Sidst men ikke mindst så har du i denne optrækker alt i én. Principielt det samme koncept som du kender fra lommekniven, hvor du finder flere funktioner i samme stykke værktøj.

Vi forhandler både tjenerproptrækkeren i mærket GHEMME og i mærket Laguiole. Begge er utroligt smukt designet og har en utroligt behagelig holdeflade, som gør det endnu nemmere at åbne vin.      

Tjenerproptrækkeren kåres år efter år som den bedste type proptrækker af diverse fagfolk og magasiner, så du går aldrig helt galt i byen, når du vælger en type proptrækker som denne.

          

Den monterede proptrækker

Har du behov for et noget mere avanceret stykke værktøj til din bar, så kan vi varmt anbefale dig at kigge i retning den bordmonterede proptrækker eller den vægmonterede proptrækker. Du kan sagtens købe denne type optrækker som udstyr til din hjemmebar, men de ses oftere i forbindelse med professionelle barer og restauranter landet over. Hele humlen med den monterede væg oplukker er at du reducerer en stor del af arbejdet, der ligger i at trække proppen op ad vinflaskens hals. Det eneste du skal gøre, er at placere vinen under proptrækkeren og så ”trække i håndtaget”. Resten klarer vægoplukkeren selv og derfor er en oplukker til væg en utrolig god investering, hvis du på daglig basis, skal åbne mange vinflasker.

Ekstra tilbehør

Har du brug for andet tilbehør til dit vinsortiment, der ikke er direkte forbundet med proptrækkeren, så kan du bl.a. finde korkpropper til salg her hos os. Final Touch har lavet en smart vinhælder og aflukker af importeret kork fra Portugal, så du blot kan drikke et enkelt glas og derefter lukke vinen til igen, så den bevarer dens saft og kraft.

Derudover forhandler vi også et stort udvalg af vin og champagne, så uanset om du er på jagt efter dyr eller billig vin, så kan du altid finde god og billig vin online her hos BarLife.

Og så vil vi gerne lige slå et sidste og ekstra slag for vores vinåbnere fra Laguiole. Den franske knivproducent har nemlig en helt særlig elegant stil, som passer så udsøgt sammen med den franske livsnyderfilosofi, som den gode vinoplevelse i sandhed er udtryk for. Med en Laguiole vinåbner er du garanteret et smukt stykke håndlavet værktøj, som vil servicere dig, når du ønsker at servicere dine gæster.               

   

Øloplukkere

Når du er på udkig efter ting til baren, så kommer du ikke uden om øloplukkeren. Og de findes i et utal af varianter, alle med det formål at hjælpe dig med at fjerne kapsler fra flaskehalsen, så dine tørstige gæster kan slukke tørsten. Vi formoder at du gerne vil servicere dine gæster så hurtigt som muligt, og derfor har vi et eksklusivt udvalg af den såkaldte speed åbner, der hurtigt og effektivt kan åbne en stribe øl.

Speedåbneren er et velkendt stykke værktøj for de fleste bartendere, da den hurtigt kan åbne mange flasker og samtidig tillader bartenderen at blære sig med nogle fede tricks, som gør hele øloplukningen en smule mere imponerende.

Designet er ganske simpelt. Det er en ølåbner som så mange andre øloplukkere, hvor formen er lig med en svensknøgle. Den aflange form giver nemlig det rette afsæt for at trække kapslen fra flaskehalsen. I den ende er oplukkeren udstyret med et rundt hul. Her placerer du en finger igennem, så du kan snurre speed åbneren rundt og for at have et mere fast greb om åbneren. I den modsatte ende er selve oplukkeren, som sættes mellem toppen af kapslen og kanten af kapslen, for det rette trykke bliver dannet til at presse kapslen af.

Med lidt øvelse kan du virkelig åbne mange flasker på kort tid og samtidig brillere med lidt ekstra øloplukkerlir når du gør det. Gæsterne får en god aften, og du bliver dagens mand i skysovs.

Lad dig inspirere af vores brede sortiment af diverse vin -og øloplukkere, så du kan finde lige nøjagtig den type, der passer til din bar. På den måde er du altid sikret at kunne åbne vin og øl til dine tørstige gæster.

Rigtig god fornøjelse.                     

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna