Kilner

Lækkert vintage look med Kilner

Vintage looket er noget, som har været populært i nogle år efterhånden. I takt med, at flere og flere ønsker at gå tilbage til rødderne er der også flere, som hiver frem i ældre ting og gør dem moderne. Det er noget af det, som brandet Kilner har nydt godt af for deres produkter har nemlig deres udgangspunkt i vintage.  Læs mere her 

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Stigende orden
 1. Drinks Dispenser 5L - Kilner KI25405
  Drinks Dispenser 5L - Kilner
  206,00 kr
 2. Kilner Køleskab Drinks Dispenser 3ltr KI25001
  Kilner Køleskab Drinks Dispenser 3ltr
  299,00 kr
 3. Kilner Rund stander til Drinks Dispenser KI25767
  Kilner Rund stander til Drinks Dispenser
  78,00 kr
 4. Kilner hane til glasbeholder Stål 91005643
  Kilner hane til glasbeholder Stål
  360,00 kr
 5. 25%
  SALE
  Kilner Vintage Garden Drinks Dispenser 5ltr KI25407
  Kilner Vintage Garden Drinks Dispenser 5ltr
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 399,00 kr
 6. Kilner Spiritus og Likør flaske med korkprop 700 Ml 14656
  Kilner Spiritus og Likør flaske med korkprop 700 Ml
  185,00 kr
 7. Kilner Drinks Dispenser 3,5ltr KI25896
  Kilner Drinks Dispenser 3,5ltr
  313,00 kr
 8. Drinks dispenser - 8 ltr. Kilner KI25403
  Drinks dispenser - 8 ltr. Kilner
 9. Kilner Dispenser 1ltr 20353-39253
  Kilner Dispenser 1ltr
  171,00 kr
Stigende orden

Noget af det, som Kilner især er kendt for at have er marmeladeglas med stribede sugerør. Pludseligt kunne man for noget tid siden se på samtlige barer, at man nu skulle have marmeladeglas og stribede sugerør for at være en moderne glas. Denne mode er blandt andet blevet skabt på grund af Kilner, som netop har disse marmeladeglas og disse stribede sugerør. Sugerørene kan du finde i mange forskellige farver, men for det fleste gælder det dog, at en af farverne er hvid. Den anden farve kan så både være lyserød, grøn, lyseblå eller en helt anden farve

 

Skal man holde en større fest vil man nyde godt af de forskellige drinksdispensere fra Kilner, hvor man kan servere rigtig mange drinks. Det gode er, at man dagen forinden kan blande nogle drinks sammen i en drinksdispenser og med tiden kommer der mere og mere smag i drinken. På den måde vil den være helt perfekt når man skal servere den næste dag da det gør, at både citrusfrugter, frugter og andre krydderier rigtigt har fået sat sig i drinken, som får en god og overvældende smag. Kilner er kendt for deres mange forskellige drinksdispensere og det skyldes da blandt andet også, at de har et imponerende udvalg. En af de klassiske dispensere de har er den såkaldte ‘garden drinks dispenser’, som blandt andet kan fås med en kapacitet på 5 ltr. Du kan blandt andet finde denne drinks dispenser i grøn, men den kan fås i mange andre farver også. Måden hvorpå man lukker af i toppen er ved hjælp af et låg, som er det samme som på et marmeladeglas. Dermed er det oplagt at servere drinks fra denne dispenser i Kilner marmeladeglas, da det hele vil passe sammen. For at gøre det endnu mere gennemført kan du vælge at servere det med de stribede sugerør, som nok skal falde i god jord hos de fleste.

 

Det er ikke alle, som lige har et stativ hvor dispenseren kan stå så det er også noget af det du kan finde her på siden. Der er udviklet en særlig Kilner fod, som du kan bruge til at have dispenseren stående på. Det vil gøre, at den står fast og hvis du har med en kold drink at gøre vil det også gøre, at dispenseren ikke kommer til at stå i en sø af kondensvand. Du kan dog med fordel placere et klæde under dispenseren således, at den optager alt kondensvandet på den måde.

 

Det er ikke kun til drikkevarer, at du kan få stor gavn af Kilner. For også hvis du har brug for mindre glas kan du finde det hos Kilner. Blandt andet har de udviklet et lille sekskantet krydderiglas, hvor du kan have 90 ml. Her kan du både have muskatnød, peber, små kiks eller noget helt tredje. Du kan også finde et lille shotglas, som er smart hvis du ønsker at servere shots, der skal transporteres fra et sted til et andet. Med marmeladeglaslåget kan du nemlig sikre dig, at der ikke bliver tabt en eneste dråber på vejen.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna