Indlæser...

Muddler Guld - Mezclar 22cm

Varenummer
690603
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

199,00 kr.

Beskrivelse

Forbedr dine bartending færdigheder med "Muddler Guld - Mezclar 22cm." Denne luksuriøse muddler er nøglen til at frigive de skjulte aromaer og smage i dine frugter, urter og krydderier, hvilket gør dine cocktails uovertrufne. Med en længde på 22 cm, er denne muddler ideel for både professionelle bartendere og hjemmeentusiaster.


Lavet af højkvalitetsmaterialer og belagt med en smuk guldfinish, er denne muddler både holdbar og elegant. Den er designet til at ligge behageligt i hånden, hvilket gør muddling til en leg. Det robuste design sikrer, at den kan modstå hyppig brug, mens den gyldne farve tilføjer et strejf af klasse til din baropsætning.


Uanset om du er ved at lave en Mojito, en Caipirinha eller en simpel Gin og Tonic, er denne Muddler Guld fra Mezclar det perfekte værktøj til at løfte din cocktailtilberedning til nye højder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna