Nachtmann

Nachtmann er smukke glas i tidsløst design

Skal du købe nye glas til køkken, bar eller restaurant er det ikke noget, som bliver svært for dig da der er så mange forskellige at vælge imellem. Har du en særlig stil er det dog klart, at de glas du køber skal passe til denne stil. De fleste, som er på udkig efter glas vil kunne finde noget fra mærket Nachtmann, som de kan lide. Der er tale om glas, som både er smukt og som er lavet i et tidsløst design, der vil kunne bruges i mange år frem. Læs mere her 
Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Øl krus Noblesse, Nachtmann - 600ml 6633G
  Øl krus Noblesse, Nachtmann - 600ml
  149,00 kr
 2. Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 28cm 6783BS
  Glas vase Bossa Nova, Nachtmann - 28cm
  299,00 kr
 3. 13%
  SALE
  Longdrink glas Imperial Nachtmann - 380ml 4607
  Longdrink glas Imperial Nachtmann - 380ml
  Tilbudspris 39,00 kr Normalpris 45,00 kr
 4. 20%
  SALE
  Longdrinkglas - Bubbles Nachtmann - 390ml 6494
  Longdrinkglas - Bubbles Nachtmann - 390ml
  Tilbudspris 39,00 kr Normalpris 49,00 kr
 5. 14%
  SALE
  Vandglas Palais, Nachtmann - 265ml 6671BS
  Vandglas Palais, Nachtmann - 265ml
  Tilbudspris 59,00 kr Normalpris 69,00 kr
 6. Dipskål Bossa Nova, Nachtmann - 9,8cm 6774BS
  Dipskål Bossa Nova, Nachtmann - 9,8cm
  49,00 kr
Faldende orden
Side

Server hvad du vil med Nachtmann

Selvom der her på siden især er fokus på ting til bar og restaurant er det dog ikke kun hvis du skal indrette et større sted, at du vil få gavn af Nachtmann. Dette mærke, som laver glas er nemlig også velegnet til det helt almindelige hjem, som blot skal have nogle nye glas. Det særlige ved glassene fra Nachtmann er nemlig, at du kan servere hvad du vil i dem. Mange andre af de brands du finder her på siden bliver i høj grad brugt til forskellige typer af vin, men dette er dog ikke tilfældet for Nachtmann. For hvor andre har et stort fokus på vin, vælger dette glasmærke at have et større fokus på cocktails, vand og andre forfriskende drikke. Uanset om man skal have et glas vand, en mojito eller en dark n stormy vil man skulle bruge den samme type glas, og netop derfor laver Nachtmann de klassiske glas i mange afskygninger, men med den samme form.

Find dit favorit glas fra Nachtmann

Ligesom der findes forskellige typer af mennesker findes der selvfølgelig også forskellige opfattelser af hvad et godt og smuk glas er. Det er noget, som man tager seriøst hos Nachtmann, hvilket kommer til udtryk ved, at de laver så mange forskellige slags glas. Til dem, som er til unikke ting og ikke kan lide det, som ligner alt andet er der for eksempel glas af typen ‘Punk’, som især skiller sig ud fra mængden. Grunden til, at dette glas netop har fået dette, lidt mærkværdige navn er, at der er hvad der minder om nitter udenpå. Glasset er dog ikke helt så råt, som almindelige nitter da de er lavet af glas og derfor skaber en mere afdæmpet effekt end de klassiske metalnitter man ser i punkmiljøet.
 
Er man til det lidt mere klassiske finder man også hurtigt noget hos Nachtmann, som man vil kunne lide. Det smukke highball glas ‘Prestige’ er noget af det som kommer tættest på hvad man kan kalde for klassisk. Det skyldes, at glasset har nogle lodrette striber, som går hele vejen ned og som skaber en flot effekt, og som giver enhver lyst til at række ud efter det og tage en tår af indholdet. Et andet klassisk glas fra Nachtmann er Palais, som er en serie af glas, der alle sammen har et smukt krystalmønser. Blandt andet kan du få Palais glas som whiskyglas og i dette glas kan du have 238 ml, hvilket er den helt rette størrelse til en whisky. Er du mere til en cocktail kan du også nyde en lækker mojito i samme type glas.

Køb flere glas fra samme Nachtmann

Mange mennesker har et stort ønske om, at det de har i deres hjem er ting, som passer sammen og det gælder naturligvis også for de glas man har i hjemmet. For når man skal ud og købe forskelligt køkkeninventar giver det altid mening, at det passer sammen. Skal man ud og købe nye glas kan man lige så godt skifte hele serien af glas ud. Og når man kigger nærmere på sine glas vil man sikkert også finde ud af, at de slet ikke passer sammen. Man har formentligt vandglas fra ét sted, mens vinglas er fra en anden serie, og de cocktailglas man har ser også helt anderledes ud. Det kan man lave om på ved at tage udgangspunkt i én glasserie og dette kunne for eksempel være Nactmann, som er en af de mest populære serier inden for glas. Det skyldes, at der er noget for enhver, så uanset hvad skal du nok finde en serie du kan lide.
 
En af de serier du kan gå i gang med at samle på fra Nachtmann er Palais, som er en meget klassisk serie inden for glas. Denne serie af glas er kendetegnet ved, at den har nogle fine striber i glasset, som dog samtidig er meget diskrete. Samtidig er denne serie af glas kendetegnet ved, at den er lidt rund i kanterne. Er man mere til et kantet look kan man kigge nærmere på Noblesse, som ikke på samme måde er rund i kanterne. Derudover er Noblesse serien også karakteriseret ved nogle firkantede og grafiske mønstre i glasset. Disse glas er for dem, som kan lide det klassiske samtidig med, at de godt kan lide det moderne.
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna