Nachtmann

Skal du købe nye glas til køkkenet, baren eller restauranten, så kan det være svært at overskue, hvor du skal begynde. Mulighederne er uendelige og der findes efterhånden så mange forskellige brands, at valget ikke bare lige er til at træffe.

Du har sikkert en særlig stil, som du går efter, og derfor skal glassene naturligvis passe til dine behov.

Vi vil gerne have lov til at fremhæve glasproducenten Nachtmann Glas, som formår at fremstille glas til enhver smag.

I blandt vores udvalg her på siden, vil du hurtigt opdage, at glassene er smukke og de samtidig har en vis kvalitet.

Køber du med andre ord krystalglas fra Nachtmann, har du smukke glas mange år frem. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Cocktailglas Noblesse, Nachtmann - 180ml 6630G by Nachtmann color Sort
  Cocktailglas Noblesse, Nachtmann - 180ml
  69,00 kr.
 2. Whisky Tumbler Jules, Nachtmann - 305ml 7317BS by Nachtmann color Sort
  Whisky Tumbler Jules, Nachtmann - 305ml
  60,00 kr.
 3. Longdrink-glas Jules, Nachtmann - 375ml 7318BS by Nachtmann color Sort
  Longdrink-glas Jules, Nachtmann - 375ml
  49,00 kr.
 4. Cocktailglas Palais Nachtmann - 200ml 5090 by Nachtmann color Sort
  Cocktailglas Palais Nachtmann - 200ml
  99,00 kr.
 5. Noblesse Kande Nachtmann - 1190ml 7250 by Nachtmann color Sort
  Noblesse Kande Nachtmann - 1190ml
  209,00 kr.
 6. Nachtmann Aspen whiskey sæt 5042 by Nachtmann color Sort
  Nachtmann Aspen whiskey sæt
  689,00 kr.
 7. 30%
  Nachtmann Highland - whiskey sæt 5043-1 by BF20 color Sort
  Nachtmann Highland - whiskey sæt
  Tilbudspris 1.029,00 kr. Normalpris 1.479,00 kr.
Stigende orden
Side

SERVER HVAD DU VIL MED NACHTMANN Glas

Selvom vi her hos BarLife har et stort fokus på glas og udstyr til barer og restauranter, så vil du dog også få gavn af glas fra Nachtmann, hvis det er hjem til privaten.

De har nemlig skabt sig et image af krystal glas til alle lejligheder. Med alt fra vinglas i krystal til solide whisky glas spænder Nachtmanns glaskompetencer bredt.

Så Nachtmann er om nogen velegnede til det private hjem, hvis du har en forkærlighed for pompøse krystalglas.

Det særlige ved glassene fra Nachtmann er nemlig, at du kan servere, lige hvad du har lyst til heri. Andre brands specialiserer sig i at fremstille glas til forskellige typer vin eller på anden måde begrænse, hvad du bør servere i de specifikke glas. Måske er det ikke ligefrem for deres vinglas at Nachtmann er mest berømte.

Naturligvis skelner de også mellem de forskellige glasgenrer, hvorfor du både finder rødvinsglas i krystal, champagneglas fra Nachtmann og naturligvis et stort udvalg af whiskyglas i krystal.

Tag nu som eksempel dette Nachtmann Highland Crystal Whiskey Glas. Det tjener både sin løn som et klassisk whiskeyglas, men foruden funktionen som et old fashioned glas, så kan du også sagtens anvende glasset som et krystal drinksglas, eller som et ganske almindeligt vand glas.

Uanset om du skal have et glas vand, en mojito eller en god whisky, så vil du kunne bruge den samme type glas, og netop derfor laver Nachtmann de klassiske whiskey krystalglas i mange afskygninger men med den samme form.

Desuden kan Nachtmann glas sagtens tåle opvaskemaskine hvilket krystalglas oftest kan, så du kan relativt overkommeligt få gjort glassene rene.


FIND DIT FAVORIT GLAS FRA NACHTMANN

Ligesom der findes forskellige typer af mennesker, findes der selvfølgelig også forskellige opfattelser af, hvad et godt og smukt glas er. Det er noget, som bliver taget seriøst hos Nachtmann, hvilket kommer til udtryk ved, at de laver så mange forskellige slags glas.

Til dem, som er til unikke ting og ikke kan lide det, som ligner alt andet, er der for eksempel glas af typen ‘Punk’, som især skiller sig ud fra mængden.

Grunden til disse glas er døbt punk, er på grand af de nitte lignende glasudsmykninger uden på glasset, som er med til at skabe karakter.

Glasset er dog ikke helt så råt som almindelige nitter, da de er lavet af glas og derfor skaber en mere afdæmpet effekt end de klassiske metalnitter, som du sikkert kender fra punkmiljøet.

Er du mere til det lidt mere klassiske look, finder du også en lang række glasserier, som er mere afdæmpede i deres udtryk.

Det smukke highball glas ‘Prestige’ er noget af det, som kommer tættest på, hvad du kan betegne som klassisk. Det skyldes, at glasset har nogle lodrette striber, der går hele vejen ned, og som skaber en flot effekt, og som giver enhver lyst til at række ud efter det og tage en tår af indholdet.

Et andet klassisk glas fra Nachtmann er Palais, som er en serie af glas, der alle sammen har et smukt krystalmønster.

Blandt andet kan du få Palais glas som whiskyglas og i dette glas kan du have 238 ml, hvilket er den helt rette størrelse til en whisky. Er du mere til en cocktail kan du også nyde en lækker mojito i samme type glas.

KØB FLERE GLAS FRA SAMME NACHTMANN-serie

Mange mennesker har et stort ønske om, at det de har i deres hjem, gerne skal matche hinanden, og det gør sig naturligvis også gældende for glassene. For når du skal ud at købe forskelligt køkkeninventar, giver det altid mening, at det passer sammen.

Skal du ud at købe nye glas, kan du lige så godt skifte hele serien af glas ud. For kigger du først nærmere på det eksisterende udvalg, vil det sikkert være sammensat af glas fra forskellige brands og serier, hvilket ikke skaber denne matchende virkning.

Det kan du lave om på ved at tage udgangspunkt i én glasserie, og dette kunne for eksempel være Nactmann, som er en af de mest populære serier inden for glas. Det skyldes, at der er noget for enhver, så uanset hvilke behov du har, skal du nok finde en serie, du kan lide.

En af de glasserier du kan gå i gang med at samle på fra Nachtmann, er Palais, som er en meget klassisk serie inden for glas.

Denne glasserie er kendetegnet ved, at den har nogle fine striber i glasset, som dog samtidig er meget diskrete. Samtidig er denne serie af glas kendetegnet ved, at den er lidt rund i kanterne.

Er du mere til et kantet look, kan du kigge nærmere på glas fra Nachtmann Noblesse, som ikke på samme måde er rund i kanterne. Derudover er Noblesse serien også karakteriseret ved nogle firkantede og grafiske mønstre i glasset. Disse glas er for dem, som kan lide det klassiske samtidig med, at de godt kan lide det moderne.

Især whiskyglas fra Nachtmann Noblesse serien er meget populære, hvilket er en anden god grund til at kigge nærmere på denne glasserie.

Whiskyglas & karaffel

Hvis der er noget, som du bare må tilføje på arbejdsværelset eller i hjemmebaren, så er det et lille whisky bord, hvor du har et par gode flasker til at stå. Og til at pynte bordet yderligere skal du naturligvis have et whiskey karaffel sæt.

Ved at anskaffe dig et helt sæt, sikrer du dig selv at både whiskey glas og karaffel matcher hinanden, hvilket skaber en fed atmosfære omkring det lille barbord. Med en krystal whisky karaffel fra Nachtmann er du godt kørende og klar til at servere whisky til dine gæster.

Andre populære glasbrands

Når det kommer til producenter af krystalglas, så findes der utroligt mange populære forhandlere på markedet.

Her hos BarLife forhandler vi en stor del af dem, så du finder altså både italienske krystalglas fra Luigi Bormioli eller tilsvarende tyske krystalglas fra RCR melodia glas.

En tredje forhandler vi rigtig godt kan lide, er Spiegelau, som også producerer smukke whiskyglas mm.

Du har derfor rig mulighed for at finde smukke krystalglas her hos os.

Når det kommer til glas og krystal, så er Nachtmann en stensikker vinder. Du finder ofte Nachtmann glas på tilbud her i sortimentet, så hold øje med de skarpe priser, så du kan gøre en god handel.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna