Aperitif

Aperitif før middagen 

En aperitif er forbundet til et bestemt tidspunkt i forhold til et måltid. Modsat en digestif, så bliver den altid serveret før maden. Det er således en lille starter, før man går i gang med middagen. Det bruges til at pirre apetitten, således man er klar til at sætte sig til bords. Der findes mange forskellige typer, og det er både muligt at købe nogle færdiglavede, eller lave sine egne. Brug en aperitif næste gang du har lavet en lækker middag til dine gæster.

Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. La Madre Vermouth FL 75
  La Madre Vermouth FL 75
  179,00 kr
  Quickview
 2. La Madre Vermouth Rosé FL 75
  La Madre Vermouth Rosé FL 75
  179,00 kr
  Quickview
 3. Happy Red Aperitivo FL 70
  Happy Red Aperitivo FL 70
  139,00 kr
  Quickview
 4. Martini Riserva Rubino FL 75
  Martini Riserva Rubino FL 75
  209,00 kr
  Quickview
 5. Martini Extra Dry Vermouth* FL 100
  Martini Extra Dry Vermouth* FL 100
  179,00 kr
  Quickview
 6. Aperol spritz pakken
  Aperol spritz pakken
  399,00 kr
  Quickview
 7. Limoncello Villa Massa FL 50
  Limoncello Villa Massa FL 50
  146,00 kr
  Quickview
 8. Belsazar Vermouth Rosé FL 75
  Belsazar Vermouth Rosé FL 75
  276,00 kr
  Quickview
 9. Belsazar Vermouth White FL 75
  Belsazar Vermouth White FL 75
  309,00 kr
  Quickview
 10. Cucielo Vermouth di Torino Bianco FL 75
  Cucielo Vermouth di Torino Bianco FL 75
  228,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Mange typer af aperitif

Når man snakker om aperitif, så snakker man ikke om én bestemt type alkohol. Det kan være rigtig mange forskellige ting, og det kan betegne rigtig mange forskellige typer af drikke med alkohol. I vores sortiment har vi mange forskellige typer alkohol, som du kan vælge at nyde inden maden. Ofte vælger folk at købe champagne og bruge det. Ligeledes bruges andre forskellige typer mousserende vine til formålet. En anden alkohol, som også kan bruges, er en vermouth. Den er både sød og rund i smagen, og har ikke den bitre smag, som kan være fremtrædende i andre typer mousserende vin. Gin ses også brugt i mange forskellige aperitiffer. Der bruges primært versioner, som har en fremtrædende krydderi og en mildere alkoholsmag. Hvilken krydderi man går efter, er en smagssag, men citrus er meget brugt.


Klassisk aperitif


Hvis man vil prøve en klassisk aperitif, så er pastis et sikkert valg. Pastis er udviklet præcist til formålet, og er blevet brugt i Frankring i mange år. Den fremtrædende smag i pastis er anis, og i den originale udgave, kan den være lidt kraftig. Siden den originale udgave, er der kommet en håndfuld andre til. Den har således langt mere karakter end mange andre typer alkohol, som man kan finde. Lillet er tilsvarende en lækker fransk delikatesse. Lillet produkterne har et højt kvalitetsniveau, og der bruges nøje udvalgte druer og citrusfrugter til deres produkter. Lillet kan drikkes rent, men de anvendes ofte i små aperitif-cocktails. Især om sommeren fungerer disse godt, da Lillet produkterne generelt har en frisk og sommerlig smag. Alkoholprocenten er knapt så høj, og derfor egner det sig godt til formålet. En starter drink skal helst ikke vælte dine gæster bagover.Copyright © 2019 Barlife Aps