Barsæt

Er du på udkig efter noget barudstyr til din bar eller hjemmebar, så kan du med fordel købe alt-i-en versionen af et barsæt. Selvom du måske kun er på udkig efter én specifik ting til baren, så kan det i mange tilfælde svare sig at købe et helt sæt. Hermed er du helt sikker på, at du har alle de dele, som du spontant kunne få brug for, når du laver cocktails. Bliv inspireret af vores barsæt, og læs om dem her
Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 61%
  Cocktailshaker sæt med 11 dele med stander - Kobber CG-TJ17 by BARLIFE color Sort
  Cocktailshaker sæt med 11 dele med stander - Kobber
  Tilbudspris 349,00 kr. Normalpris 899,00 kr.
 2. 14%
  5 delt barsæt i trækasse CG-55T5-M by BARLIFE color Sort
  5 delt barsæt i trækasse
  Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 349,00 kr.
 3. 40%
  Cocktail sæt - Manhattan 7508 by BARLIFE color Sort
  Cocktail sæt - Manhattan
  Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 499,00 kr.
 4. Bartender Pakke TenDer01 by Beaumont color Sort
  Bartender Pakke
  249,00 kr.
 5. Cocktailshaker sæt med 8 dele - Kobber BTBL3574COP by Beaumont color Sort
  Cocktailshaker sæt med 8 dele - Kobber
  479,00 kr.
 6. Cocktailbarsæt 12 dele CBK2 by Genware color Sort
  Cocktailbarsæt 12 dele
  469,00 kr.
 7. Vinsæt/5 Elegant Plus Vacuvin® V3890660 by VACUVIN color Sort
  Vinsæt/5 Elegant Plus Vacuvin®
  499,00 kr.
 8. Vintage Cocktail Bar Kit 7 dele CBK3V by Genware color Sort
  Vintage Cocktail Bar Kit 7 dele
  799,00 kr.
 9. Cocktailsæt Plus Vacuvin® V7889361 by VACUVIN color Sort
  Cocktailsæt Plus Vacuvin®
  499,00 kr.
 10. Cocktailbarsæt 11 dele CBK1 by Genware color Sort
  Cocktailbarsæt 11 dele
  509,00 kr.
 11. Sort Vinyl Bostonshaker Sæt 9657 by Beaumont color Sort
  Sort Vinyl Bostonshaker Sæt
  399,00 kr.
 12. Mojito Drinks barsæt 6040 by BARLIFE color Sort
  Mojito Drinks barsæt
  269,00 kr.
 13. Laguiole VINE AERATOR gavesæt 4 40268450 by Laguiole color Sort
  Laguiole VINE AERATOR gavesæt 4
  539,00 kr.
 14. Mixer barsæt mixer-sæt by Beaumont color Sort
  Mixer barsæt
  299,00 kr.
 15. Tattoo 5 Piece Cocktail Set UB4346 by Urban Bar color Sort
  Tattoo 5 Piece Cocktail Set
  739,00 kr.
 16. Tiki 5 Piece Cocktail Set UB4345 by Urban Bar color Sort
  Tiki 5 Piece Cocktail Set
  749,00 kr.
 17. Cocktailsæt Basic Vacuvin® V7889362 by VACUVIN color Sort
  Cocktailsæt Basic Vacuvin®
  279,00 kr.
 18. Kobber Cocktail Bar Kit 7 dele CBK3C by Genware color Sort
  Kobber Cocktail Bar Kit 7 dele
  799,00 kr.
Stigende orden
Side

Her hos BarLife finder du et bredt udvalg af forskellige barsæt med shaker i forskellige størrelser, som passer til alle lige fra nybegynderen til den erfarne drinkmager.

POPULÆRE BARSÆT

Det er muligt at finde mange forskellige slags barsæt her hos Barlife. Blandt de mest populære sæt finder du mixersættet. Et mixersæt indeholder mange dele til baren. Alt lige fra shaker til speed opener, og du kan med fordele købe sådan et sæt, hvis du skal have grundredskaberne på plads.

Et alternativ til denne pakke er bartenderpakken, hvor du i stedet forr en 3-delt shaker, får en amerikansk boston shaker. I denne pakke må du dog undvære istang og speed opener. Til gengæld får du 2 skænkepropper, så du lettere kan hælde af dine flasker.

Mange vælger at købe de to sæt på samme tid, da de supplerer hinanden godt. Skal der laves mojitos til den helt store guldmedalje, så er det ideelt at vælge vores Mojitosæt. I dette sæt er der alt det barudstyr, du skal bruge, hvis du skal lave den ikoniske cocktail.Til at servere de bedste cocktails er du naturligvis nødt til at have passende glas. Her hos BarLife finder du et inspirerende udvalg af flotte cocktailglas, som sætter det sidste finish på dine cocktails.

Barudstyr til nybegynderen og den erfarne

Er du nybegynder, og vil du gerne have styr på de grundlæggende barværktøjer, som bruges når du skal lave cocktails, så kunne dette cocktailsæt være et rigtig godt match. Ved køb af dette barsæt medfølger foruden grundredskaberne til at lave en gedigen cocktail, også en cocktail inspirationsbog, hvor du bliver hjulpet godt på vej, til når du skal begynde på denne fantastiske rejse.

Ønsker du at dit barudstyr skal have et festligt men også eksklusivt udtryk, så er barsættet i kobber det oplagte valg. Det indeholder både shaker, strainer, muddler og en lang barske.

Til den mere erfarne bartender, har vi en række barsæt, som er en smule mere omfattende i deres omfang. Her er især Überbar langt fremme med nogle rigtig fornuftige læsninger på det professionelle barsæt. Cocktailkittet fra Überbar er eksklusivt, og indeholder mere end 25 dele. Det kommer i en flot og brugbar taske. Med dette komplette sæt kan du tage alt dit barsæt med udendørs under armen, hvis du skal være bartender til en fest. Kvaliteten er i top på alle vores sæt, så det er et spørgsmål behov, når du skal vælge dit sæt. Om det er til hjemmebaren eller den professionelle bar, så har vi udstyrspakker, som passer til ethvert behov.

De 3 primære typer af cocktailshakere

Overordnet set findes der tre forskellige typer af shakere, som du kan tilføje som bar tilbehør til din bar.

 • Boston shaker
 • Cobblershaker (Manhattan shaker)
 • French shaker

For at klæde dig på til at kunne beslutte, hvilken drink shaker du skal vælge, vil vi her give dig en beskrivelse af de 3 forskellige typer og deres egenskaber. For når du skal udvælge din drinks shaker, er det nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan den er designet.

Boston Shaker

En Boston Shaker består af 2 dele, hvor den ene del er lavet af metal, mens den anden er af glas.

Uanset om den er varm eller kold, kan du altid forholdsvist nemt skille delene fra hinanden, da glas og metal i sammenhæng ikke påvirkes særligt af temperaturskift. Når du skal skille delene fra hinanden, vrider du blot glasset og shakeren. Skulle de alligevel være svære at få fra hinanden, kan du evt. støde metaldelen mod en hård overflade, mens du vrider i delene.

En anden fordel ved Boston Cocktail Shakeren er at glasset er transparant, hvilket betyder, at du kan se farven på den drink du er i færd med at kreere, og hvis den skal have en særlig konsistens, er det nemmere at vurdere, hvornår den er færdigrystet.

Har du lyst til at eksperimentere med flair-bartending, som de fleste kender ved at bartenderen jonglere rundt med shaker og flasker, så er der i bunden af Boston Shakeren indbygget lidt ekstra vægt, så denne altid vil komme ned første, når shakeren flyver rundt bag bardisken.

Dog kan Boston Shakeren virke en anelse stor, og har du ikke de største hænder, kan den muligvis være lidt svær at håndtere.

French Shaker

I den franske shaker (French Shaker) har du en cocktailshaker som minder ufattelig meget om Boston Shakeren. Forskellen er blot at begge delene er lavet af metal, hvilket betyder at nogle af de fordele, som hører til Boston Shakeren ikke på tilsvarende vis opfyldes med French Shakeren.

Til gengæld kan du finde den franske shaker helt op til 90 cl, som er rigtig smart, hvis nu du skal servere den samme cocktail til flere personer på en gang.

Cobbler Shakeren

Cobbler Shakeren adskiller sig fra de 2 andre shakere, ved at bestå af 3 dele. En shaker, et låg og en si.

Det gode ved denne type shaker er, at den er nem at styre samtidig med at den integrerede si tilmed gør den nem at hælde fra.

Dog har Cobbler Shakeren tendens til at ”gro fast”, da alle delene oftest laves i aluminium og dermed reagerer på samme måde, når shakeren udsættes for temperaturskifte. Den danner nemt et undertryk når den udsættes for kulde, hvilket kan gøre det vanskeligt at skille den fra hinanden igen.

Barsæt fra Urban Bar

Skal du have fingrene i et pro barsæt, så skal du have fingrene i Urban Bar. De producerer barudstyr i verdensklasse og ikke nok med det, så kan du også finde nogle enormt flotte tasker, til at transportere sættet rundt med. F.eks. med denne brune lædertaske, som har plads til rigtig meget udstyr. Den er håndlavet i premium kernelæder og indeholder 7 rum, 1 telefonlomme og meget mere.

Den erfarne og professionelle bartender kan i hvert fald roligt kigge mod Urban Bar, næste gang der skal købes nyt udstyr.

Det perfekte drinkssæt

For at du ligesom kan komme godt i gang med at lave drinks og cocktails, så kræver det, at du har det rette udstyr. Du skal gerne have et godt drinkssæt, hvor langt de fleste drinks kan blive lavet ud fra.

Vi har allerede nævnt de gode muligheder, som et solidt barsæt fører med sig, og vores sortiment henvender sig både til rutinerede bartendere, samt til dem der først skal til at påbegynde deres bareventyr. Dit drinkssæt kan også sagtens tage afsæt fra disse barsæt, men her vil vi gennemgå, hvad du i hvert fald skal have i dit drinkssæt som minimum. Så kan du selv vurdere, om du vil anskaffe delene enkeltvis, eller om du vil købe et samlet drinkssæt.

Cocktailshakeren

Vi har allerede gennemgået cocktailshakeren her på siden, ligesom du andre steder her hos BarLife, kan læse om de forskellige slags, og hvordan du bruger din shaker korrekt. Men i forhold til at sammensætte det perfekte drinkssæt, så kommer du bare ikke uden om cocktailshakeren.

Jiggeren

For at det hele ikke skal ende på slump og øjemål, så brug en jigger. Andre vil kalde det et målebæger, men kært barn har mange navne. Jiggeren skal du også inkluderer i dit drinkssæt, som en obligatorisk del, når du laver cocktails. Præcise mål giver nemlig den bedste smagsoplevelse, og det er i bund og grund det, som det hele handler om.

Straineren

Straineren eller sien skal sørge for, at de krydderurter og frugter som du tilsætter i shakeren sammen med de andre ingredienser, bliver siet fra, når du hælder shakerens indhold over i et cocktailglas. Dermed er det kun den rene væske, som ender i glasset, og drinken bliver meget bedre at drikke.

Du kan finde meget mere inspiration til, hvilket barværktøj du skal tilføje til dit drinkssæt, men disse tre dele er alfa og omega i det perfekte drinkssæt.

Du er altid velkommen til at søge inspiration blandt vores mange produkter, sådan du kan beslutte dig for, hvilket barsæt du skal have fat på næste gang.

Barske

En barske er en lang, tynd ske, der typisk bruges til at røre og blande ingredienserne i en cocktail. Barske kan være lavet af metal, plastik eller træ og er designet til at nå bunden af en høj cocktailglas.

En barske er en ske, der normalt bruges til at blande ingredienser i drinks eller cocktails. De kommer normalt i forskellige størrelser, men en typisk barske er omkring 25-30 cm lang og har en flad bund og en lille ske i den ene ende. Barsker er ofte lavet af metal, som rustfrit stål eller kobber, men kan også være lavet af træ eller plastik. Barsker er praktiske at have, når du laver drinks eller cocktails, da de gør det nemt at blande ingredienserne grundigt.

Muddler

En muddler er et bartending-værktøj, der typisk er lavet af træ, metal eller plastik. Det bruges til at knuse og blande ingredienser i bunden af et cocktailglas, ofte frugt eller urter, for at frigive smag og aromaer i cocktailen.

En muddler er normalt mellem 20-30 cm, så den kan nå i bunden af ethvert glas. En muddler har en flad bund som regel med nogle takker, så den kan bruges til at knuse og blande alle ingredienser sammen. 

Den perfekte gaveide

Et barsæt i en gaveæske er en populær gave til folk, der nyder at lave og servere drinks. Et typisk barsæt i en gaveæske indeholder normalt et udvalg af værktøjer, der er nødvendige for at lave cocktails og andre drikkevarer derhjemme.

De mest almindelige værktøjer, du finder i en barsæt i en gaveæske, inkluderer en shaker, et strainer, en jigger , en muddler og en barske. Nogle barsæt i en gaveæske indeholder også en flaskeåbner, en istang og et cocktailglas eller to.

Materialet, som barsættet er lavet af, kan variere meget, men de fleste er i rustfrit stål eller kobber, der er også nogle få der er i guld. De fleste barsæt i en gaveæske kommer også med en opbevaringskasse eller taske, så værktøjerne kan holdes sammen og organiseret.

Det kunne blandt andet være denne gaveæske hvor der er en stander med så den kan stå fremme, pænt og organiseret.

Barsæt i en gaveæske er en perfekt gave til både begyndere og erfarne bartendere, og kan bruges til at lave alt fra en simpel gin og tonic til mere avancerede cocktails.


Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna