Barsæt

Er du på udkig efter noget barudstyr til din bar eller hjemmebar, så kan du med fordel købe alt-i-en versionen af et barsæt. Selvom du måske kun er på udkig efter én specifik ting til baren, så kan det i mange tilfælde svare sig at købe et helt sæt. Hermed er du helt sikker på, at du har alle de dele, som du spontant kunne få brug for, når du laver cocktails. Bliv inspireret af vores barsæt, og læs om dem her
Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 42%
  Barsæt deluxe med bambus stander CG-TJ8 by BARLIFE color Sort
  Barsæt deluxe med bambus stander
  Tilbudspris 349,00 kr. Normalpris 599,00 kr.
 2. 50%
  Cocktail sæt - Manhattan 7508 by BARLIFE color Sort
  Cocktail sæt - Manhattan
  Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 499,00 kr.
 3. 13%
  Cocktailshaker sæt med 8 dele - Kobber BTBL3574COP by Beaumont color Sort
  Cocktailshaker sæt med 8 dele - Kobber
  Tilbudspris 499,00 kr. Normalpris 574,00 kr.
 4. 50%
  5 delt barsæt i trækasse CG-55T5-M by BARLIFE color Sort
  5 delt barsæt i trækasse
  Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 595,00 kr.
 5. 50%
  Mixer barsæt mixer-sæt by Beaumont color Sort
  Mixer barsæt
  Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 599,00 kr.
  Udsolgt
 6. 36%
  LAGUIOLE BAR SET 40268886 by Laguiole color Sort
  LAGUIOLE BAR SET
  Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 466,00 kr.
 7. Sort Vinyl Bostonshaker Sæt 9657 by Beaumont color Sort
  Sort Vinyl Bostonshaker Sæt
  399,00 kr.
 8. 5 del cocktail sæt UB4343 by Urban Bar color Sort
  5 del cocktail sæt
  649,00 kr.
 9. Gin Tonic komplet Kit G&TXXL by koala color Sort
  Gin Tonic komplet Kit
  189,00 kr.
 10. Cocktailbarsæt 12 dele CBK2 by Genware color Sort
  Cocktailbarsæt 12 dele
  599,00 kr.
 11. Cocktailbarsæt 11 dele CBK1 by Genware color Sort
  Cocktailbarsæt 11 dele
  449,00 kr.
 12. Mojito Drinks barsæt 6040 by BARLIFE color Sort
  Mojito Drinks barsæt
  329,00 kr.
 13. Vintage Cocktail Bar Kit 7 dele CBK3V by Genware color Sort
  Vintage Cocktail Bar Kit 7 dele
  699,00 kr.
 14. Kobber Cocktail Bar Kit 7 dele CBK3C by Genware color Sort
  Kobber Cocktail Bar Kit 7 dele
  699,00 kr.
 15. Nybegynder gaveæsken gave5 by Beaumont color Sort
  Nybegynder gaveæsken
  349,00 kr.
 16. Kobber 5 del Cocktail Set UB4344 by Urban Bar color Kobber
  Kobber 5 del Cocktail Set
  799,00 kr.
 17. Guld gaveæsken gave3 by BARLIFE color Guld
  Guld gaveæsken
  639,00 kr.
  Udsolgt
 18. Bartender Pakke TenDer01 by Beaumont color Sort
  Bartender Pakke
  349,00 kr.
 19. 33%
  Cocktailshaker sæt med 15 dele CG-45G by BARLIFE color Sølv
  Cocktailshaker sæt med 15 dele
  Tilbudspris 399,00 kr. Normalpris 599,00 kr.
Stigende orden
Side

Her hos BarLife finder du et bredt udvalg af forskellige barsæt med shaker i forskellige størrelser, som passer til alle lige fra nybegynderen til den erfarne drinkmager.

POPULÆRE BARSÆT

Det er muligt at finde mange forskellige slags barsæt her hos Barlife. Blandt de mest populære sæt finder du mixersættet. Et mixersæt indeholder mange dele til baren. Alt lige fra shaker til speed opener, og du kan med fordele købe sådan et sæt, hvis du skal have grundredskaberne på plads.

Et alternativ til denne pakke er bartenderpakken, hvor du i stedet forr en 3-delt shaker, får en amerikansk boston shaker. I denne pakke må du dog undvære istang og speed opener. Til gengæld får du 2 skænkepropper, så du lettere kan hælde af dine flasker.

Mange vælger at købe de to sæt på samme tid, da de supplerer hinanden godt. Skal der laves mojitos til den helt store guldmedalje, så er det ideelt at vælge vores Mojitosæt. I dette sæt er der alt det barudstyr, du skal bruge, hvis du skal lave den ikoniske cocktail.Til at servere de bedste cocktails er du naturligvis nødt til at have passende glas. Her hos BarLife finder du et inspirerende udvalg af flotte cocktailglas, som sætter det sidste finish på dine cocktails.

Barudstyr til nybegynderen og den erfarne

Er du nybegynder, og vil du gerne have styr på de grundlæggende barværktøjer, som bruges når du skal lave cocktails, så kunne dette cocktailsæt være et rigtig godt match. Ved køb af dette barsæt medfølger foruden grundredskaberne til at lave en gedigen cocktail, også en cocktail inspirationsbog, hvor du bliver hjulpet godt på vej, til når du skal begynde på denne fantastiske rejse.

Ønsker du at dit barudstyr skal have et festligt men også eksklusivt udtryk, så er barsættet i kobber det oplagte valg. Det indeholder både shaker, strainer, muddler og en lang barske.

Til den mere erfarne bartender, har vi en række barsæt, som er en smule mere omfattende i deres omfang. Her er især Überbar langt fremme med nogle rigtig fornuftige læsninger på det professionelle barsæt. Cocktailkittet fra Überbar er eksklusivt, og indeholder mere end 25 dele. Det kommer i en flot og brugbar taske. Med dette komplette sæt kan du tage alt dit barsæt med udendørs under armen, hvis du skal være bartender til en fest. Kvaliteten er i top på alle vores sæt, så det er et spørgsmål behov, når du skal vælge dit sæt. Om det er til hjemmebaren eller den professionelle bar, så har vi udstyrspakker, som passer til ethvert behov.

De 3 primære typer af cocktailshakere

Overordnet set findes der tre forskellige typer af shakere, som du kan tilføje som bar tilbehør til din bar.

 • Boston shaker
 • Cobblershaker (Manhattan shaker)
 • French shaker

For at klæde dig på til at kunne beslutte, hvilken drink shaker du skal vælge, vil vi her give dig en beskrivelse af de 3 forskellige typer og deres egenskaber. For når du skal udvælge din drinks shaker, er det nemlig ikke helt ligegyldigt, hvordan den er designet.

Boston Shaker

En Boston Shaker består af 2 dele, hvor den ene del er lavet af metal, mens den anden er af glas.

Uanset om den er varm eller kold, kan du altid forholdsvist nemt skille delene fra hinanden, da glas og metal i sammenhæng ikke påvirkes særligt af temperaturskift. Når du skal skille delene fra hinanden, vrider du blot glasset og shakeren. Skulle de alligevel være svære at få fra hinanden, kan du evt. støde metaldelen mod en hård overflade, mens du vrider i delene.

En anden fordel ved Boston Cocktail Shakeren er at glasset er transparant, hvilket betyder, at du kan se farven på den drink du er i færd med at kreere, og hvis den skal have en særlig konsistens, er det nemmere at vurdere, hvornår den er færdigrystet.

Har du lyst til at eksperimentere med flair-bartending, som de fleste kender ved at bartenderen jonglere rundt med shaker og flasker, så er der i bunden af Boston Shakeren indbygget lidt ekstra vægt, så denne altid vil komme ned første, når shakeren flyver rundt bag bardisken.

Dog kan Boston Shakeren virke en anelse stor, og har du ikke de største hænder, kan den muligvis være lidt svær at håndtere.

French Shaker

I den franske shaker (French Shaker) har du en cocktailshaker som minder ufattelig meget om Boston Shakeren. Forskellen er blot at begge delene er lavet af metal, hvilket betyder at nogle af de fordele, som hører til Boston Shakeren ikke på tilsvarende vis opfyldes med French Shakeren.

Til gengæld kan du finde den franske shaker helt op til 90 cl, som er rigtig smart, hvis nu du skal servere den samme cocktail til flere personer på en gang.

Cobbler Shakeren

Cobbler Shakeren adskiller sig fra de 2 andre shakere, ved at bestå af 3 dele. En shaker, et låg og en si.

Det gode ved denne type shaker er, at den er nem at styre samtidig med at den integrerede si tilmed gør den nem at hælde fra.

Dog har Cobbler Shakeren tendens til at ”gro fast”, da alle delene oftest laves i aluminium og dermed reagerer på samme måde, når shakeren udsættes for temperaturskifte. Den danner nemt et undertryk når den udsættes for kulde, hvilket kan gøre det vanskeligt at skille den fra hinanden igen.

Barsæt fra Urban Bar

Skal du have fingrene i et pro barsæt, så skal du have fingrene i Urban Bar. De producerer barudstyr i verdensklasse og ikke nok med det, så kan du også finde nogle enormt flotte tasker, til at transportere sættet rundt med. F.eks. med denne brune lædertaske, som har plads til rigtig meget udstyr. Den er håndlavet i premium kernelæder og indeholder 7 rum, 1 telefonlomme og meget mere.

Den erfarne og professionelle bartender kan i hvert fald roligt kigge mod Urban Bar, næste gang der skal købes nyt udstyr.

Det perfekte drinkssæt

For at du ligesom kan komme godt i gang med at lave drinks og cocktails, så kræver det, at du har det rette udstyr. Du skal gerne have et godt drinkssæt, hvor langt de fleste drinks kan blive lavet ud fra.

Vi har allerede nævnt de gode muligheder, som et solidt barsæt fører med sig, og vores sortiment henvender sig både til rutinerede bartendere, samt til dem der først skal til at påbegynde deres bareventyr. Dit drinkssæt kan også sagtens tage afsæt fra disse barsæt, men her vil vi gennemgå, hvad du i hvert fald skal have i dit drinkssæt som minimum. Så kan du selv vurdere, om du vil anskaffe delene enkeltvis, eller om du vil købe et samlet drinkssæt.

Cocktailshakeren

Vi har allerede gennemgået cocktailshakeren her på siden, ligesom du andre steder her hos BarLife, kan læse om de forskellige slags, og hvordan du bruger din shaker korrekt. Men i forhold til at sammensætte det perfekte drinkssæt, så kommer du bare ikke uden om cocktailshakeren.

Jiggeren

For at det hele ikke skal ende på slump og øjemål, så brug en jigger. Andre vil kalde det et målebæger, men kært barn har mange navne. Jiggeren skal du også inkluderer i dit drinkssæt, som en obligatorisk del, når du laver cocktails. Præcise mål giver nemlig den bedste smagsoplevelse, og det er i bund og grund det, som det hele handler om.

Straineren

Straineren eller sien skal sørge for, at de krydderurter og frugter som du tilsætter i shakeren sammen med de andre ingredienser, bliver siet fra, når du hælder shakerens indhold over i et cocktailglas. Dermed er det kun den rene væske, som ender i glasset, og drinken bliver meget bedre at drikke.

Du kan finde meget mere inspiration til, hvilket barværktøj du skal tilføje til dit drinkssæt, men disse tre dele er alfa og omega i det perfekte drinkssæt.

Du er altid velkommen til at søge inspiration blandt vores mange produkter, sådan du kan beslutte dig for, hvilket barsæt du skal have fat på næste gang.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna