Askebægere

Find et askebæger der passer

Når du har gæster på besøg i privaten eller i din bar, så vil der ofte være en eller flere, som ryger. Til de personer er det vigtigt, at have askebægere. Det viser både at de er velkomne, og det hjælper på oprydningen. Har man mange gæster til en havefest, er det tidskrævende at samle skodder op fra jorden dagen efter. Stil hellere et par pæne askebægere frem, så ved dine gæster, hvor skodder skal lægges. Find det favorit askebæger i vores udvalg. Læs mere om gode råd her 

Faldende orden
Side
 1. ASKEBÆGER SORT Ø 10,7CM
  ASKEBÆGER SORT Ø 10,7CM
  35,00 kr
  Quickview
 2. Askebæger m/tryk 4 ass. farver
  Askebæger m/tryk 4 ass. farver
  45,00 kr
  Quickview
 3. Askebæger m/låg 10,5cm
  Askebæger m/låg 10,5cm
  45,00 kr
  Quickview
 4. Askebæger - rustfrit stål (11cm)
  Askebæger - rustfrit stål (11cm)
  45,00 kr
  Quickview
 5. Askebæger - rustfrit stål 10cm
  Askebæger - rustfrit stål 10cm
  35,00 kr
  Quickview
 6. Askebæger - Arcoroc - glas 14,5 cm
  Askebæger - Arcoroc - glas 14,5 cm
  45,00 kr
  Quickview
 7. Askebæger rockglas - Firkantet
  Askebæger rockglas - Firkantet
  29,00 kr
  Quickview
 8. Askebæger - hvid 10 cm
  Askebæger - hvid 10 cm
  35,00 kr
  Quickview
 9. Melamime askebæger rød
  Melamime askebæger rød
  30,00 kr
  Quickview
 10. Askebæger - glas 10,7cm
  Askebæger - glas 10,7cm
  24,99 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Udendørs askebæger

Når du har gæster på besøg, er det ofte, at der er et par rygere i mellem. Til de af dine gæster der er det, er det vigtigt, at de ved, hvor de skal lægge deres skodder. Det er ideelt med et askebæger til formålet. Må der kun ryges udenfor, skal man vælge et udendørs askebæger, som er vindtæt. En vindtæt udgave sikrer, at skodder og aske ikke flyver rundt, hvis der kommer et vindstød. Yderligere er de også lidt tungere end de almindelige til indendørs brug. Hvis du kigger vores sortiment igennem, står der angivet, hvis askebægeret er vindtæt. Et udendørs askebæger har en lidt mindre åbning end et almindeligt, men det er stadig nemt at tømme efter brug. Det rystes blot en smule, og så falder skodderne ud. Det kan efterfølgende skylles med vand og gives en tur i opvaskemaskinen.

 

Klassisk askebæger

Det helt klassiske askebæger, er bygget op med halvhøje sider, hvor der er plads til at lægge tre cigaretter. Det er den type man finder på stort set alle barer rundt om i landet. Det er primært til indendørs brug, da det ikke skærmer mod vind. Det er typisk lavet i glas eller porcelæn. Holder du 80’er temafest, og har du gæster der ryger, så kan du vælge en af vores udgaver med tryk. Vi forhandler det i forskellige neonfarver, som leder tankerne tilbage til 80’erne. Denne type kan både bruges inde og som udendørs askebæger. Det vejer ikke så meget, men det kan klares ved at fylde en smule vand i det. Hele låget kan tages af bægeret, så det er let at gøre rent efter brug.

Copyright © 2019 Barlife Aps