Shots

Shots er en partystarter

Der er ingen tvivl om, at shots virkelig kan sætte gang i festen. Det er derfor altid vigtigt, at have et bredt udvalg i din bar, eller i barskabet derhjemme. Der findes et have af forskellige smage, og i vores sortiment finder du de fleste. Hvis du ikke kan finde dem du søger, så var det måske en mulighed at lave nogle selv. Du kan læse mere om shot og opskrifter her på ved at trykke her.

Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. A.H. Riise lakrids shot
  A.H. Riise lakrids shot
  169,00 kr
  Quickview
 2. Homemade Shots - Pakke
  Homemade Shots - Pakke
  489,00 kr
  Quickview
 3. Jägermeister "Manifest" FL 100
  Jägermeister "Manifest" FL 100
  399,00 kr
  Quickview
 4. Kleiner Feigling FL 2
  Kleiner Feigling FL 2
  19,00 kr
  Quickview
 5. Flügel Shots FL 2cl
  Flügel Shots FL 2cl
  9,90 kr
  Quickview
 6. Chic Cherry Shot FL 70
  Chic Cherry Shot FL 70
  149,00 kr
  Quickview
 7. Råstoff Ginger Shot FL 70
  Råstoff Ginger Shot FL 70
  159,00 kr
  Quickview
 8. Pure Passion Shot FL 70
  Pure Passion Shot FL 70
  149,00 kr
  Quickview
 9. Nørregade Shots "Lakrids Ugler" FL 70
  Nørregade Shots "Lakrids Ugler" FL 70
  159,00 kr
  Quickview
 10. Nørregade Shots "Salte Ugler" FL 70
  Nørregade Shots "Salte Ugler" FL 70
  159,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Populære shots

Der findes en lang række forskellige mærker på markedet og endnu flere forskellige smage. Det kan derfor være svært at vide, hvilke der er de mest populære. Da smagene varierer meget, og det samme gør sig gældende for vores smagsløg, er det en god ide, at have flere forskellige varianter i baren. Lakrids er en smag, som er meget populær, og her er Gajol shots et af de mest kendte mærker. Gajol shots laves i mange forskellige varianter med lakridssmag. Gajol shots indeholder allesammen lakrids, men kan også have noter af andre smage. Den første der kom på markedet, var Gajol shots med granatæble. Efterfølgende kom Gajol shots med en gul udgave, der har noter af ananas. Andre mærker med lakridsshot er Pure Shots. Pure shots er dansk med hovedsæde i Aarhus. Pure Shots er på kort tid blevet en favorit hos mange. Det skyldes at Pure Shots lækker vægt på høj kvalitet af lakrids og andre ingredienser.

 

Små sure eller Jägerbombs

Er du eller dine gæster ikke til kraftig lakridssmag, så er der mulighed for at købe en lang række andre smagsvarianter. Jägerbombs er en klassiker, og det har den været siden den blev introduceret til afterski i diverse skiområder. Jägerbombs er en blanding af Jägermeister og Redbull eller en lignende energi drik. Her er der både mulighed for at blive fuld og frisk. For at servere Jägerbombs korrekt, skal du bruge nogle specielle shotsglas. Dem kan du finde lige her: ---------- Indsæt /index.php/glas/plastglas/jagerbomb-shotglas.html . Er dine gæster mere til de syrlige smage, så er Små Sure det oplagte valg. Små Sure produceres i hele 8 forskellige udgaver. Af den grund kan du helt sikkert finde en udgave af Små Sure, som passer til dig og dine gæster. Små Sure har alkoholprocent på 16,4%, så de er i den milde ende af skalaen. 

 

Lav dine egne shots

Skulle du, mod forventning, ikke finde nogle smagsvarianter, som passer til din smag, så kan du nemt lave dem selv. Det kan gøres helt enkelt, ved at købe en flaske vodka, og hælde den over i en bøtte med en stor åbning. Ved at bruge en bøtte med en stor diameter i åbningen, er det nemt at tilsætte dine egne ingredienser. Det kan eksempelvis være en bestemt type bolcher eller slik. Skal det være mere “sundt”, kan du gøre det med forskellige typer krydderier eller frugter. Lad blandingen stå at trække i 14 til 21 dage og si derefter blandingen, inden den hældes på flaske igen. Æblekage shots er meget populært. For at lave æblekage shots, skal du bruge æblejuice, fløde og Galliano. Æblekage shots bliver bedst, ved at piske ægte fløde til flødeskum. Bland æblejuice og Galliano 1-3 og top derefter med flødeskum. Så har du lækre æblekage shots.

Copyright © 2019 Barlife Aps