Shots

Der er ingen tvivl om, at shots virkelig kan sætte gang i festen. Det er nemlig en hurtig og lækker måde at få spiritus indenbords, hvilket er med til at skrue op for det festlige humør. Det er derfor altid vigtigt at have et bredt udvalg af shots flasker i din bar eller i barskabet derhjemme. Der findes et hav af forskellige smage, og i vores sortiment finder du de fleste. Hvis du ikke kan finde dem, du søger, så var det måske en mulighed at lave nogle selv.

Her på siden kan du finde vores udvalg af forskellige shotsflasker, og så vil vi også give dig lidt inspiration, til shot som du selv kan lave. Du kan læse mere om shots og opskrifter ved at læse mere her.

Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. Cool Coffee Espresso Shot FL 70 64120 by COOLCOFFEE color Sort
  Cool Coffee Espresso Shot FL 70
  189,00 kr.
 2. Fernet Branca Limited Edition FL 70 1002857 by FERNETBRAN color Sort
  Fernet Branca Limited Edition FL 70
  189,00 kr.
 3. Stroh Jagertee FL 50 54171 by STROH color Sort
  Stroh Jagertee FL 50
  129,00 kr.
 4. Underberg Bitter 3 x 2 cl 956099 by UNDERBERG color Sort
  Underberg Bitter 3 x 2 cl
  37,00 kr.
 5. Kleiner Feigling FL 2 64018 by FEIGLING color Sort
  Kleiner Feigling FL 2
 6. Sourz Apple / Æble FL 70 63131 by SOURZ color Sort
  Sourz Apple / Æble FL 70
  90,00 kr.
 7. Nørregade Shots "Lakrids Ugler" FL 70 64117 by NORREGADE color Sort
  Nørregade Shots "Lakrids Ugler" FL 70
  149,00 kr.
 8. Sourz Raspberry / Hindbær FL 70 63133 by SOURZ color Sort
  Sourz Raspberry / Hindbær FL 70
  90,00 kr.
 9. Råstoff Jordbær-Rabarber FL 70 64107 by RAASTOFF color Sort
  Råstoff Jordbær-Rabarber FL 70
  149,00 kr.
 10. Stay Espresso Martini Shot FL 70 64128 by STAY color Sort
  Stay Espresso Martini Shot FL 70
  149,00 kr.
 11. A.H. Riise lakrids shot 004009 by AHRIISE color Sort
  A.H. Riise lakrids shot
  179,00 kr.
 12. Flügel Shots FL 2cl 64064 by FLÜGEL color Sort
  Flügel Shots FL 2cl
  36,00 kr.
 13. Pure Lakrids Shot FL 70 64059 by PURE color Sort
  Pure Lakrids Shot FL 70
  149,00 kr.
 14. Råstoff Salty Caramel FL 70 64121 by RAASTOFF color Sort
  Råstoff Salty Caramel FL 70
  149,00 kr.
 15. Jägermeister "Manifest" FL 100 1200633 by JAGERMEIST color Sort
  Jägermeister "Manifest" FL 100
  379,00 kr.
 16. Den med Lakrids - Pakke 00023Barlife by BARLIFE color Sort
  Den med Lakrids - Pakke
  379,00 kr.
 17. Råstoff Pure Liquorice FL 70 64133 by RAASTOFF color Sort
  Råstoff Pure Liquorice FL 70
  149,00 kr.
 18. Pure Æble Shot 64171 by NON BRAND color Sort
  Pure Æble Shot
  139,00 kr.
 19. Jägermeister FL 70 1200053 by JAGERMEIST color Sort
  Jägermeister FL 70
  159,00 kr.
 20. Små Røde Raspberry Liquorice FL 100 64148 by SMÅ color Sort
  Små Røde Raspberry Liquorice FL 100
  129,00 kr.
Stigende orden
Side

POPULÆRE SHOTS

Der findes en lang række forskellige mærker på markedet og endnu flere forskellige smage. Det kan derfor være svært at vide, hvilke shot der er de mest populære. Da smagene varierer meget, og det samme gør sig gældende for vores smagsløg, er det en god ide at have flere forskellige varianter i baren.

Lakrids shots er en smag, som er meget populær, og her er Gajol shots et af de mest kendte mærker. Gajol shots laves i mange forskellige varianter med lakridssmag. Gajol shots indeholder allesammen lakrids, men kan også have noter af andre smage. Den første, der kom på markedet, var Gajol shots med granatæble. Efterfølgende kom Gajol shots med en gul udgave, der har noter af ananas. Andre mærker med lakridsshot er Pure Shots.

Pure shot er dansk med hovedsæde i Aarhus og er på kort tid blevet en favorit hos mange. Det skyldes at de lægger vægt på en høj kvalitet af det lakrids, de bruger.

Af andre lakridsshot fabrikanter kan du også finde fiske fjæs, råstof shots og dracula shots, for blot af nævne nogle få ud af mange.

Hvis du er til den lakridsagtige smag, men gerne vil gå i en lidt anden retning, kan du altid forsøge dig med de bolsjeagtige nuancer, som du får i Nørregade Shots eller Sismofytter Shots. Du kender sikkert allerede Nørregades kongen af Danmark shots, som jo har fundet vejen ud til mange hjem i det danske land.

Og hvis vi lige skifter spiritussporet ud med lidt sundhedstendenser, så må ingefær shots i den grad også siges at være populær. Det skulle være et rigtig godt supplement til morgenmaden, og du kan jo evt. tage et sådant shot som alternativ til den sædvanlige Gammel Dansk. Du kan både lave dine egne ingefær shots med opskrift eller købe færdiglavede flasker.


SMÅ SURE ELLER JÄGERBOMBS

Er du eller dine gæster ikke til kraftig lakridssmag, så er der mulighed for at købe en lang række andre smagsvarianter. Jägerbombs er en klassiker, og det har den været siden den blev introduceret til afterski i diverse skiområder. Jägerbombs er en blanding af Jägermeister og Redbull eller en lignende energi drik. Her er der både mulighed for at blive fuld og frisk. For at servere Jägerbombs korrekt, skal du bruge nogle specielle jägerbomb shotsglas. Dem kan du finde lige her.

Er dine gæster mere til de syrlige smage, så er Små Sure Shots det oplagte valg. Små Sure produceres i hele 8 forskellige udgaver. Af den grund kan du helt sikkert finde en udgave af Små Sure, som passer til dig og dine gæster. Små Sure har alkoholprocent på 16,4%, så de er i den milde ende af skalaen.

Her hos os kan du finde et bredt udvalg af forskellige Små Sure Shots, som bl.a. dækker over Små Sure Bubblegum, Små Sure Twisted Fruit og Små Sure Jungle Fruit. Disse varianter er som at drikke flydende slik. Så selvom de ikke er så stærke, bør du alligevel tage dig i agt, for før du ved af det, har du drukket for mange. Husk altid at servere de Små kolde, for så smager de bare lidt bedre.


LAV DINE EGNE SHOTS

Skulle du, mod forventning, ikke finde nogle smagsvarianter, som passer til din smag, så kan du nemt lave dem selv. En shots opskrift kan gøres helt enkelt, ved at købe en flaske vodka, og hælde den over i en bøtte med en stor åbning. Ved at bruge en bøtte med en stor diameter i åbningen, er det nemt at tilsætte dine egne ingredienser. Det kan f.eks. være en bestemt type bolcher eller slik. Skal det være mere “sundt”, kan du gøre det med forskellige typer krydderier eller frugter. Lad blandingen stå at trække i 14 til 21 dage og si derefter blandingen, inden den hældes på flaske igen.

Æblekage shots er meget populært. For at lave æblekage shot, skal du bruge æblejuice, fløde og Galliano. Æblekageshots bliver bedst, ved at piske ægte fløde til flødeskum. Bland æblejuice og Galliano 1-3 og top derefter med flødeskum. Så har du lækre æblekage shots. Ellers kan vi også anbefale dig at eksperimentere lidt med Galiano Hot shots, Kinderæg Shots, Cum Shots eller skumbanan shots, som du også sagtens kan lave til en skumbanan drink.

Mulighederne er i hvert fald mange, og med lidt inspirationssøgning vil du hurtigt kunne finde en masse lækre shots opskrifter, som du kan afprøve.


Frugtige shots

Vi har været en smule inde på Små Sures berigende udvalg af forskellige smagsvarianter, men vi vil gerne lige fremhæve nogle flere af deres frugtinspirerede udgaver. Når sensommerens smukke natur begynder at sætte sit præg på naturen, så er det, at du skal finde Små Sure Æble frem. Æbler er jo gerne en frugt, som høstes i den sene periode af sommeren, så derfor kan du jo symboliserer dette med et friskt æbleshot. Og det samme kunne vi anbefale dig at gøre med lækre jordbær shots, når tiden for jordbær kommer. En mere eksotisk variant kunne være Små Sure Ananas, og så vil vi heller ikke nævne flere smage i denne omgang.

Hvis vi skulle bevæge os over i et andet mærke, som også formår at lave lækre frugtige shots, så er det Glitterfisk. En perfekt blanding mellem en frugtlikør og et shot, som virkelig kan være lækker at nyde en lun aften ude på terassen. Vi kan især anbefale dig denne Elderflower og Lime udgave, som bare er super lækker.


Festlige ritualer

Der er tilknyttet utallige skøre traditioner til indtagelsen af shots. Det kan være den klassiske tilgang i form af at skåle inden shottet drikkes eller måske at synge festlige skåle-sange med gode venner. Der er dog også nogle, der har helt særlige ritualer for, hvordan shots skal drikkes. Fordi ligesom, at Jägerbombs typisk indtages iført ski tøj, da de næsten er fast inventar til afterski, så er der også en lang række andre festlige måder at drikke shots på.

En tradition, der kan lyde lige dele festlig og vanvittig, er at det på nogle egne er tradition for at servere fødselsdags-shots. En tradition, der indebærer, at fødselsdagsbarnet skal drikke lige så mange shots som vedkommende fylder år eksempelvis 18 shots til en 18-års fødselsdag. Nogle selskaber har piftet traditionen op med tonerne fra en festlig fødselsdagssang. Hvorimod at andre sørger for, at fødselsdagsbarnet kan huske aftenen, og derfor vælger at tilføje cider, sodavand eller andre læskedrikke i nogle af glassene, hvor sidstnævnte klart er at anbefale, hvis der skal serveres fødselsdags-shots.

Når der tales om festlige måder at drikke shots på, så kan Flügel shots især fremhæves. Ritualet lyder netop, at det populære shot først bankes et par gange mod bordets overflade, dernæst skrues flaskens låg af, låget sættes fast på næsetippen, der skåles og derefter løftes den lille flaske op til munden, hvor det drikkes uden at bruge hænderne. En festlig måde, at drikke det rødlige shot, der smager sødt af bær, energidrik og vodka. Udover at ritualet er sjovt, så smager Flügel shots også rigtig skønt, men husk dog, at de selvfølgelig skal indtages med omtanke.


Velkendte smage i shots

Flere shots producenter har udviklet varianter, der tager udgangspunkt i smage vi kender og elsker eksempelvis nostalgiske smage, der bringer stemningsfyldte barndomsminder frem.

Eksempler herpå er Nørregade shots med smag af Blå Ugler, men derudover også varianter med smagen af Salte Ugler eller Lakrids Ugler. Førstnævnte har den klassiske kraftige blå farve og derudover er shottet selvfølgelig fyldt med den friske mentolsmag, der kendetegner Blå Ugler bolcherne.

De to sidstnævnte har som navnet antyder en klassisk smag af lakrids, men med en fantastisk twist af smagen af Nørregades bolcher. Fælles for Nørregades shots er, at flaskerne ligeledes tager udgangspunkt i det pågældende bolche, hvorfor Blå Ugler shots flasken er prydet med blålige nuancer i et stribet mønster.

En andet shot, der ligeledes tager inspiration i et smagfuldt bolche, er Dracula shots, der som du ud fra navnet kan gætte, smager som Draculas velkendte bolcher. Et legendarisk bolche, der kun smager bedre når det serveres i shots glas og indtages i festligt selskab.


Noget til enhver smag

Smagen af lakrids, kan nogle gange dele vandene en smule. Størstedelen elsker den, men der vil ofte være nogle i selskabet, der ikke holder lige så meget af smagen. Oftest fordi de formentlig har indtaget for store mængder Gajol lakrids shots i deres unge dage, og derfor har nogle slørede minder om det ellers fantastiske shot.

Hvis du inviterer til fest, kan det derfor være en fordel at udvælge forskellige smage, så der er noget for enhver smag. I vores sortiment finder du et stort udvalg af shots, hvorfor der med garanti er noget, der vil falde i dine gæsters smag. Du finder shots med smagen af blandt andet mango, æble, jordbær milkshake, lemonade, salt karamel, ingefær og endda sodavandsis.


Når du skal købe shots til baren eller blot til festen, så kan du se, at mulighederne er tæt på uendelige. Men du behøver i hvert fald ikke nøjes med rene vodka og tequila shots, hvis du hellere vil nyde det, som du får indenbords. En ting som du altid skal have styr på, er dine shots glas, og så er du allerede godt kørende i forhold til servering af de forskellige slags.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna